SACCSIV – blog ortodox

Franta: METEOROLOG renumit CONCEDIAT de la France 2 deoarece a demonstrat minciuna SCHIMBARII CLIMEI

Posted in Uncategorized by saccsiv on octombrie 16, 2015

meteo-2

Iata ce putem citi la Motivul pentru care cel mai cunoscut meteorolog din Franţa a fost concediat. „Ne-au pus să minţim că vine Apocalipsa” de pe site-ul Gandul:

În fiecare seară, cel mai cunoscut meteorolog din Franţa i-a ajutat pe francezi să ştie cum va fi vremea a doua zi. Philippe Verdier a fost însă concediat recent de postul France 2, după ce a lansat o carte în care îi critică pe analiştii climei globale.

În cartea sa intitulată „Investigaţie Climatică”, autorul Philippe Verdier susţine că liderii politici şi climatologii „ţin umanitatea prizonieră” prin folosirea unor informaţii înşelătoare, scrie telegraph.co.uk.

„În fiecare seară, mă adresez celor cinci milioane de francezi, vă vorbesc despre vânt, nori şi soare. În pofida acestui lucru, există ceva foarte important, despre care nu v-am vorbit, deoarece nu este momentul sau locul potrivit”, precizează Verdier într-un clip promoţional pentru cartea sa.

„Suntem prizonierii unui scandal planetar legat de schimbările climatice – această fiind o maşinărie de război al cărei scop este să ne terorizeze”, adaugă acesta.

Din cauza viziunilor sale, meteorologul a fost concediat luni de France 2. „Am primit o scrisoare, în care mi-au zis să nu mai vin la muncă… Sunt şocat”, a declarat Verdier pentru radio RTL. „Este o extensie a ceea ce am scris în carte, orice viziuni contradictorii trebuie eliminate”.

Cartea a fost lansată într-un moment sensibil, în care Parisul urmează să găzuiască o conferinţă importantă ONU despre schimbările globale, în luna decembrie.

Potrivit autorului, cei mai cunoscuţi savanţi în domeniul meteorologic, care se bazează frecvent pe finanţări de la stat, au fost „manipulaţi şi politizaţi”.

Acesta vorbeşte chiar de activitatea IPCC (Intergovernmental Panel on Climate Change), spunând că organizaţia a şters datele care nu se potriveau cu concluziile sale.

IPCC a susţinut că temperaturile globale ar putea creşte cu până la 4,8 grade Celsius, dacă nu se iau măsuri pentru reducerea emisiilor de carbon.

Cartea lui Verdier a fost criticată de cotidianul francez Le Monde, care o consideră plină de „erori”. „Aceste dezvăluiri ar putea genera probleme pentru angajatorul meu, deoarece guvernul finanţează France 2 şi va organiza COP (conferinţa pe teme climatice)”.

Verdier a spus că a decis să scrie cartea în iunie 2014, când Laurent Fabius, ministrul de externe al Franţei, i-a adunat pe cei mai cunoscuţi prezentatori meteo şi le-a recomandat să includă menţiunea „haos climatic” în estimările lor privind vremea.

„Am fost oripilat de acest lucru”, a declarat Verdier. Opt zile mai târziu, Fabius a apărut pe coperta unei reviste, întruchipând un meteorolog, cu mesajul „Avem 500 de zile să salvăm lumea”.

„Dacă un ministru decide că este Domnul Meteorolog, atunci Domnul Meteorolog îşi poate da cu părerea cu privire la această problemă, într-o manieră cât mai lucidă. Este ruşinoasă presiunea pusă asupra noastră. Ne-au pus să minţim că, dacă nu ne grăbim, ne vom confrunta cu Apocalipsa”, a adăugat Verdier.

Verdier consideră că liderii globali vor ca agenda climatică globală să fie în ton cu „propria lor agendă politică”. Potrivit presei franceze, sindicatele France Television au cerut ca Verdier să fie concediat, dar Delphine Ernotte, directorul executiv al instituţiei, a declarat iniţial că acesta ar trebui să rămână, „în numele libertăţii de exprimare”.

   Comentariu saccsiv:

Acesta este clipul:

Aceasta este cartea:

Electre_979-10-91447-36-2_9791091447362

Foto: http://www.e-leclerc.com/espace+culturel/produit/climat-investigation,28615663/

Cititi va rog si:

Masurile impotriva schimbarii climei sunt gandite pentru a crea rapid GUVENUL MONDIAL al NOII ORDINI MONDIALE

EDIFICATOR: Cand a inceput nebunia masurilor impotriva INCALZIRII GLOBALE? Conexiunea cu EUGENIA

TEMPERATURA PAMANTULUI CRESTE ALARMANT – spun hominizii de stiinta aflati in slujba SISTEMULUI. Sa ne amintim ce-i cu escrocheria INCALZIRII GLOBALE si mai ale de motivul pentru care se pedaleaza pe minciuna SCHIMBARII CLIMEI din vina omului

 

31 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

  1. energein7 said, on octombrie 16, 2015 at 8:12 am

    Reblogged this on energein7's Blog.

    Apreciază

  2. pascu said, on octombrie 16, 2015 at 10:14 am

    Laurent Fabius este un jeg. Ei vor sa terorizeze omenirea probabil ca sa ii abata atentia de la jocurile lor, de asta tot citim de meteoriti care vor lovi pamantul si alte catastrofe, in timp o catastrofa imensa este in curs de desfasurare: invazia Europei cu non-europeni musulmani. Carora guvernul roman vrea acum sa le dea si bani, peste 1000 lei lunar, pe degeaba, drept multumire ca ne invadeaza si ne islamizeaza, in timp ce pentru profesori nu se gasesc niciodata bani, nici pentru pensionari, iar romanii pleaca din tara fiindca aici nu pot trai decent. Adica noi sa munmcim ca sa tinem in spate strainii care vin sa ne invadeze si sa ne paraziteze, iar ai nostri sa paraseasca tara – asta vor.

    Ar fi interesant sa scrii si despre jurnalistul francez Eric Zemmour, haituit si dat afara, tarat prin procese, fiindca este patriot si se pronunta impotriva arabilor care au invadat Franta. A foist acuzat ca e extremist de dreapta si nationalist – el fiind evreu algerian , dar patriot care iubeste si respecta Franta.

    Apreciază

    • el said, on octombrie 16, 2015 at 11:33 am

      pascu

      iubitul tau psihopatul zemour este un jidan agresiv, trufas si extrem de obraznic….care numai Nationalist nu este,…si nici francez de origine !

      nu mai credeti tot ce urla mai cu icusita viclenie in jungla inselarii , e un istric patologic care face zgomot sa fie bata in seama… cu de´´alde el NIMIC nu se face

      Apreciază

  3. Riko said, on octombrie 16, 2015 at 10:50 am

    Nuu, nu e incalzire globala, defapt nu e nimic cu mediul, algele care au crescut in lacuri, mari sau oceane (din cauza caldurii apei mult mai mari) si care au omorat tot ce traia in apa, sau migratile neobijnuite ale pinguinilor , cresterea nivelului oceanelor, topirea vizibila a ghietarilor, migratile gresite ale unor specii de pasari, invazii de insecte sau altele de genul sunt doar minciuni. Si nici vorba de alte dezastre foarte frecvente. (sarcasm)
    Poate ca nu e chiar incalzire globala, pentru ca totul e de la o extrema la alta, ori prea cald ori prea rece. Dar dezastre naturale cauzate de poluare sunt cat se poate de vizibile. Sau ce, si acum 30 de ani era normal sa esueze balene rechini sau delfini, cu sutele o data. SI care chiar daca sunt impinsi inapoi in apa e de geaba pentru ca sunt aproape moarte sau moarte. Sau balenele care aveau anumite zone speciale unde sa nasca datorita curentilor de apa, care incep sa-l schimbe. Cresterea aciditatii oceanelor din cauza poluarii. Daca dizolvam dioxid de carbon in apa, ea devine acida si mai departe putem dizolva in ea calcare. Planctonii si zooplanctonii au un schelet din calcare, care in ultimi ani au inceput sa fie din ce in ce mai subtiri si cu pori si gauri. Ori toata viata subacvatica se bazeaza pe acestia, si ei produc peste jumatate din cantitatea de oxigen de pe planeta. Iar un studiu a aratat ca limita de aciditate a apei la care mor este mai mica decat aciditatea din prezent a oceanelor. Oricand se poate ca toti sa moara in cateva zile, dupa care are sa moara tot ce traieste in apa. si multe altele.
    Pe scurt, domnul meteorolog spune ca nu exista poluare sau nici un pericol ce este total fals.

    Apreciat de 1 persoană

    • saccsiv said, on octombrie 16, 2015 at 11:24 am

      Riko

      Esti sigur ca ai inteles care-i tema cu incalzirea asta globala?

      Apreciază

      • tataia said, on octombrie 16, 2015 at 8:42 pm

        Riko este propagandist „eco”, cred ca m-am mai contrazis eu cu el o data…

        Apreciază

    • el said, on octombrie 16, 2015 at 11:37 am

      Riko

      pazeste neamule ca iar a iesit „EXPERTUL” Riko la conferentiat. Dupa tema agricultura Rusiei, tumorile de maxilar….acum meteorolgia si incalzirea globala.
      Expertiza multivalenta si eruditie renascentista , spiriit „iluminist” /ilu-minat ?…oare de cine? De duhul mandrei si grairii in desert….si nu numai…

      Riko iar dai prin balarii, tu chiar nu te poti controla?

      Apreciază

    • el said, on octombrie 16, 2015 at 12:57 pm

      Riko

      „Sau ce, si acum 30 de ani era normal sa esueze balene rechini sau delfini, cu sutele o data. SI care chiar daca sunt impinsi inapoi in apa e de geaba pentru ca sunt aproape moarte sau moarte”_____amaratele acelea de animale chinuite nu sunt moarte de moarte naturala ci in urma unor Experimente care acm pot fi aplicate cu acelasi succes si la om ! n-are a face cu incalzirea/poluarea globala sio alte sminteli inventate ad -hoc spre devierea atentiei de la adevaratele cauze ale haosului si dezastrului planetar.

      plouarea e o relitate dar urmarile atribuite ei sunt demult exagetare… poluarea=parametru vag, dificial de estimat caruia ii pot fi puse in seama muuulte fenomene mai mult sau mai putin relative la ea….

      asta ca sa nu zici ca te iau in bete fara Motiv.

      cauta sa iti restrangi paraerea de atotstiinta ca nu stapanesti destula stiinta in nici un domeniu cat sa-ti dai cu pararea pertinent si avizat, si daca nici inspiratie de la Duhul Sfant ( lucru MULT mai dificil de dobandit decat stiinta lumeasca serioasa) cazi in ridcol si te iau dracii de girueta lor, te faci amuzamentul lor…( „ia uite cum vorbeste cerstiunl asta neatent si scorneste „doct” teorii, ce-ar fi sa-l invatam si noi cate ceva in ale duhovniciei, si pe acelasi model…datul cu pararea…ajungi cu timplu si „mistic inspirat”…au mai patit-o si altii, un exemplu imdeiat : INSELATUL boca, alt „stiintific” cu pareri pertinete despre orice….: Ai grija pe calea asta te afli duhovniceste !!! )

      Apreciază

    • minionita said, on octombrie 16, 2015 at 5:42 pm

      Incalzirea gobala si poluarea nu sunt aceeasi mancare de peste. Animalele au tendinta sa se acomodeze la conditiile noi sau daca acestea sunt extreme specia dispare. Iar incalzirea globala, daca exista, nu e chiar atat de puternica incat sa aiba asemenea efecte. Si mai e si alta chestie. Se vorbeste despre topirea calotelor glaciare, care elibereaza teritorii aparent foarte bogate in resurse si revendicate de statele adiacente. Si atunci apar niste semne de intrebare pentru ca toata lumea vorbeste de diminuarea gradului de poluare, se iau tot felul de masuri dar nu se intampla nimic.

      Apreciază

    • Riko said, on octombrie 17, 2015 at 7:14 pm

      Bine, poate ca nu sunt tocmai la subiect… Eu cred ca poluarea este adevarata, si ca are efecte si la incalzirea globala.
      Se poate ca sa faca parte din oamenii care cred tot ce se spune, desi eu in sinea mea cred ca nu sunt un om care crede tot ce se spune. Si ca toata aceasta faza cu poluarea sa fie exagerata, sau cu incalzirea globala, cand este defapt doar o minciuna.
      @El, spre daosebire de majoritatea oamenilor cu care mai vorbesc, nimeni nu imi atrage atentia ca sunt mandru. Dar stiu foarte bine lucru asta. Mandria e al doilea cel mai rau lucru pe care il fac in viata mea, incerc sa nu fac asa, dar daca nu ma umileste nimeni, mi se ridica la cap importanta mea, si nu fac asta constient decat uneori, dar dupa ma simt mizerabil. Am fost atent la ce ai zis in comentarile dinainte. Vad mai multe lucruri, si dupa nu am la cine sa le zic, si cand am ocazia ma apuc sa le insirui. Scuze pentru asta, nu vreau sa enervez pe nimeni.

      Apreciază

      • el said, on octombrie 18, 2015 at 9:39 pm

        Riko

        nu ma enervezi, ma mahnesti ca vad ca ai material bun si nu vreau sa il netrebnicesti din usuratatea mintii si neatentie. Am pretentii de la tine, de aia insist. Ai grija cum te controlezi, razboiul gandurilor e subtire si trebuie sa ai atentie/trezvie sa nu te ia vreun val la stanga sau la dreapa sau in alte directie decat Hristos. Cine se roaga intelege despre ce e vorba aici.
        Dumnezeu sa-ti ajute si sa te lumineze.

        Apreciază

    • aha said, on octombrie 19, 2015 at 6:44 pm

      @riko e un fel de „gigi contra”….platit sau nu…asta nu stiu

      Apreciază

  4. saccsiv said, on octombrie 16, 2015 at 12:09 pm

    danielvla

    E-mail, da.

    IP, nu. Dar nu te poti lua dupa asta cu ip, caci putea scrie de pe alt calculator.

    Eventual imi poti scrie mai in detaliu despre ce este vorba si o intreb.

    Apreciază

  5. saccsiv said, on octombrie 16, 2015 at 2:30 pm

    danielvla

    Pe acel e-mail poti sa-i scrii.

    Apreciază

    • danielvla said, on octombrie 16, 2015 at 2:36 pm

      Multumesc!

      Apreciază

    • Marius said, on octombrie 16, 2015 at 11:24 pm

      Frate Vasile ,BUNUL DUMNEZEU s-a te tina sanatos ca tare m-ai folosit cu situl matale scump.Daca ai timp te rog s-a te uiti pe google la .. Unde a fost gradina edenului ,a existat Adam si EVA ,paradisul pe pamant, este Biblia adevarata. – dr KENT HOVIND un pastor protestant .Vorbeste cam repede si de sus ,face unele greseli tipic protestantilor dar are multe dovezi care combate teorii eretice si atee a marilor asa zisi luminati din zilele noastre. nu ma pricep la computere te rog sa ma ierti ptr multele greseli

      Apreciază

  6. klauss said, on octombrie 16, 2015 at 3:39 pm

    Sunt licentiata in geografie, chiar specializarea meteorologie- hidrologie, urmand studiile la Universitatea Al. I. Cuza Iasi. La cursul festiv, d-l profesor Eugen Rusu s- a axat exact pe acest subiect. Exista o dilema: asistam la o incalzire sau la o racire climatica, la nivel mondial?!? Parerile sunt impartite. Dar cert lucru este ca atmosfera este supraincarcata cu diferite substante lichide, solide, vapori si gaze care aduc modificari climatice si, implicit, dauneaza vietii pe Pamant. Ministerul Mediului este o institutie care se face ca habar nu are ce fac papusarii mondiali cand vine vorba de mediu; nici populatiei nu impune o limita in utilizarea ierbicidelor, pesticidelor, tuturor substantelor otravitoare pentru sol, apa, aer. Il vezi pe orice taran- ignorant si analfabet- ca se duce si cumpara aceste produse in orice cantitate vrea, si toarna pe parcela sa, cat incape, doar e proprietar, nu? Desi, astazi, omenirea are cea mai moderna tehnologie din toate timpurile, totusi traieste intr- o bezna si o nesimtire sufleteasca profunda. Nu ne pasa, pur si simplu. Dumnezeu le- a creat bune toate, omul le strica pe toate. Am ajuns niste talhari si stricatori ale lucrarilor dumnezeiesti. Fiecare are un mers al sau. Racire globala (https://ro.wikipedia.org/wiki/R%C4%83cirea_global%C4%83 ) sau incalzire globala (https://ro.wikipedia.org/wiki/%C3%8Enc%C4%83lzirea_global%C4%83 ; http://www.informatia-zilei.ro/sm/pamantul-se-incinge-mai-repede-decat-a-facut-o-de-a-lungul-intregii-civilizatii-umane/ ) ?!? Deocamdata ramane o dilema, asa cum am spus la inceput. Daca am avea credinta cat un bob de mustar si cunostinta de Dumnezeu, nu am indrazni sa stricam mersul firesc al lucrurilor facute de El la Creatie. S- a ultramodernizat tehnologia, s- a ultramodernizat si nesimtirea speciei umane. Ne tot punem intrebari in gol, facem constatari peste constatari, suntem perpetuu ingrijorati de vreme…de clima…Predomina panica, frica. Papusarii mondiali sunt buni…psihologi care stiu sa atace direct tinta. Auziti, cica „vine Apocalipsa”! Va dati seama cat ras fac demonii astia pe seama populatiei mondiale, a unor bieti oameni, bombardati, zilnic, cu alte zeci de probleme (otrava din mancare, vaccinurile, cipurile, bolile care ii apasa si neputinta de a se trata etc., etc., etc.). Atatea probleme…Cine sa se mai gandeasca la Dumnezeu? Si cand? http://www.cuvantul-ortodox.ro/recomandari/2012/11/21/banca-mondiala-incalzirea-globala/

    Apreciază

    • klauss said, on octombrie 16, 2015 at 4:00 pm

      Concluzia: Pacatele oamenilor (si lipsa de cainta) strica totul. TOTUL!!!

      Apreciază

  7. Spaceman said, on octombrie 16, 2015 at 5:51 pm

    Merde! Și-a pierdut slujba fiindcă a scris o carte incorectă politic, lovind puternic militantismul eco, în afacerile cu certificate verzi și în industria auto sectorul dezvoltării mașinilor hibrid deja puternic afectat de scăderea prețului petrolului.

    Apreciază

  8. dante said, on octombrie 16, 2015 at 7:59 pm

    Sahara a fost cindva pamint fertil?
    Cunosc zone din Romania unde se face agricultura intensiv, mai precis Draganesti Olt, si care zonă, in vechime a fost fund de mare, solul avind cantitati mari de scoici marine la doar citiva metri de suprafata. Ce s-a intimplat cu aceasta regiune, a poluat-o omul din vechime, sau au fost niste transformari climatice suta la suta naturale?
    Pamintul este in continua transformare, si ceea ce vedem azi nu este decit un proces, in cea mai
    mare parte natural, iar gogoasa cu incalzirea globala este conceputa doar strict pentru bani si control.
    Nu neg ca omul obisnuit nu-si are si el aportul la modificari, insă acelasi om fariseu lucreaza cu arme meteorologice, capabile in parte sa modifice zonal clima.
    Cum pot oamenii de stiinţă sa dea verdicte despre viitorul climei, cind ei nu sint capabili sa dea o prognoza suta la suta corecta pentru vremea de peste o saptamina?

    Doamne ajuta!!

    Apreciază

    • Marius said, on octombrie 16, 2015 at 11:04 pm

      Dante said Este un pastor Hovind Kent care spune unele lucruri interesante si folositoare despre potop,uriasi,dinozauri si combate teoria evolutionismului cu probe interesante.Este un ghiveci de adevar cu un pic de erezie protestanta dar merita vazut ptr ca da foarte multe raspunsuri pe care eu nu le stiam.Intri pe google si scrii – ….Unde a fost gradina Edenului, A existat Adam si Eva, Paradisul pe pamant, Este Biblia adevarata….. Tipul vorbeste foarte repede si la inceput mi-a facut o impresie proasta prin felul arogant de a vorbi insa pe durata filmatului am descoperit ca are dovezi in legatura cu cele spuse in biblie si ca se jerfeste in felul lui ptr HRISTOS .nu ma pricep la calculatoare si l-a scris ,sunt l-a inceput

      Apreciază

      • aha said, on octombrie 19, 2015 at 6:53 pm

        @marius. pai de ce trebuie sa ma uit la un pastor protestant si sa aflu adevarul de la el? noi, ortodocsii nu avem sfinti care ne spun adevarul? sau numai ei l-au gasit? te inseli. numai ca acel pastor…pe langa adevar…strecoara si cate o lingura de otrava….doar ai spus ca vorbeste arogant. pt mine e de ajuns. ca si cum el cunoaste adevarul si noi, ceilalti, suntem inselati.

        Apreciază

  9. bogdansava21 said, on octombrie 17, 2015 at 8:20 pm

    https://www.youtube.com/watch?v=8nW-IPrzM1g In acest videoclip este prezentat perfect cum antichrist va fi salvatorul lumii. Mult nu mai este Dumnezeu sa ne intareasca

    Apreciază

  10. Marius said, on octombrie 19, 2015 at 9:02 pm

    AHA SAID Referitor l-a cele spuse de Dante said am facut legatura cu acel pastor care este profesor de stiinte si care a verificat stiintific unele evenimente di biblie.A combatut cu probe stiintifice teoria evolutiei a lui Darwin si cu exemple lumesti raspunde l-a atei si evolutionisti.De multe ori cand vii din start cu exemple din Biblie ateii si ingimfatii te tin l-a distanta .Dar cind pui exemple verificate stiintific le acaparezi atentia si dupa aceia intaresti si mai mult cele spuse in Biblie. vezi ex. –Dialog in tren dintre Parintele CLEOPA ILIE si un grup de ofiteri. –– eu nevrednicul din mila lui DUMNEZEU a MAICI DOMNULUI si TUTUROR SFINTILOR sunt crestin ortodox si imi cer iertare daca din putina mea pregatire si lipsa de fapte bune am tulburat cu ceva .Am vrut doar probele stiintifice s-a fie luate in consideratie ptr ca pot fi de ajutor in discutii jenante.Vezi macar ce vrea s-a spuna. vezi te rog si ––DUMNEZEU vs Stiinta: Conversatie intre un profesor ateist si un student genial.–-Iti multumesc ca mi-ai scris

    Apreciază

  11. […] Franta: METEOROLOG renumit CONCEDIAT de la France 2 deoarece a demonstrat minciuna SCHIMBARII CLIME… […]

    Apreciază

  12. […] Franta: METEOROLOG renumit CONCEDIAT de la France 2 deoarece a demonstrat minciuna SCHIMBARII CLIME… […]

    Apreciază

  13. FRANTA SATANICA | Saccsiv - Weblog said, on decembrie 15, 2016 at 3:17 pm

    […] Franta: METEOROLOG renumit CONCEDIAT de la France 2 deoarece a demonstrat minciuna SCHIMBARII CLIME… […]

    Apreciază

  14. detoatepentrutoti2016 said, on august 4, 2017 at 5:41 pm

    A republicat asta pe detoatepentrutoti2016.

    Apreciază

  15. octavpelin said, on octombrie 22, 2017 at 9:23 am

    A republicat asta pe Octavpelin's Weblog.

    Apreciază

  16. […] Franta: METEOROLOG renumit CONCEDIAT de la France 2 deoarece a demonstrat minciuna SCHIMBARII CLIME… […]

    Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.