SACCSIV – blog ortodox

SERPEASCA de la Mitropolitul Teofan: SA-I PRIMIM PE ISLAMISTI, caci nu ei sunt pericolul, ci noi romanii caci nu facem copii

Posted in Uncategorized by saccsiv on septembrie 9, 2015

   Iata ce putem citi la „Tu, popor român, să nu te temi dacă vor veni străinii peste tine! Să te temi atunci când mamele nu vor mai face copii!” de pe site-ul Doxologia:

[…]

La finalul Sfintei Liturghii, Mitropolitul Moldovei și Bucovinei a subliniat faptul că viitorul neamului nostru și temelia vieții creștine îl reprezintă ascultarea cuvântului lui Dumnezeu și nașterea de prunci: „Mesajul Bisericii în ziua Naşterii Preasfintei Născătoare de Dumnezeu este următorul: pentru ca omul să fie fericit în viaţa de mănăstire sau în viaţa de parohie, de familie, trebuie să asculte cuvântul lui Dumnezeu. Iar, a doua pricină pentru ca omul din lume să fie împlinit, este naşterea de copii. «Fericit este pântecele care Te-a purtat și sânii la care ai supt». Dacă privim cu atenție asupra lumii, asupra a tot ceea ce înseamnă lucru frumos și adevărat, putem spune că doar cei care împlinesc aceste două lucruri sunt cu adevărat fericiți: cei care ascultă cuvântul lui Dumnezeu și-l împlinesc pe el și cei care nasc copii și îi cresc în frică de Dumnezeu, în rușine de oameni și în iubire de neam. (…) Privim în aceste zile la tot ceea ce se întâmplă în lume și în Europa. În general ne întristăm și zicem că nu este bine să vină atâția străini la noi, să vină atâția străini în Europa, pentru că nu sunt creștini. Un mare bărbat al neamului nostru, după numele lui, mare pedagog și ministru, Simeon Mehedinți, a spus câteva lucruri parcă profeții pentru ziua de astăzi: «Tu, popor român, să nu te temi dacă vor veni străinii peste tine! Să te temi atunci când mamele nu vor mai face copii!». Și spunea acest lucru într-o perioadă în care în țară erau 8 milioane jumătate de români și se nășteau 300.000 de copii pe an. Acum suntem cel puțin de două ori mai mulți ca număr, însă nașterile de prunci au scăzut la jumătate – 180.000”.

[…]

Comentariu saccsiv:

   In foarte multe rugaciuni gasim fraze precum:

O, întru tot milostivă Doamnă Fecioară, stăpână Născătoare de Dumnezeu, auzi-ne pe noi cei ce ne rugăm ţie şi arată mila ta poporului dreptcredincios; roagă pe Fiul tău să ne izbăvească de tot răul. Şi păzeşte locaşul acesta şi toate oraşele şi satele şi părţile creştineşti şi tot poporul cel binecredincios, care scapă şi cheamă numele tău cel sfânt de toate nevoile, de boală, de cutremur, de potop, de foc, de sabie, de venirea altor neamuri asupra noastră şi de războiul cel dintre noi, de toate durerile şi de toate necazurile. 

Sau:

Pentru ca să audă cu milostivire glasul rugăciunii noastre şi să ne izbăvească pe noi de foamete, de boli, de cutremur, de potop, de foc, de grindină, de sabie, de venirea asupra noastră a altor neamuri, de războiul cel dintre noi de toată rana cea aducătoare de moarte, Domnului să ne rugăm.

Sau:

Izbaviti-ne, asadar, cu rugaciunile si îndurarile voastre, de venirea altor neamuri asupra noastra, de razboiul cel dintre noi, de seceta, de cutremur, de foc, de potop, de boala si de toate necazurile pe care din cauza rautatii noastre le patimim. 

De ce oare?

Eu nu stiu in ce context a zis Simion Mehedinti vorba aceea, insa in contextul actualei invazii musulmane in Europa traducerea oferita de Mitropolitul Teofan e dezastroasa pentru neamul romanesc.

E adevarat, trebuie sa facem mai multi copii si foarte grav ca n-am facut-o pana acum. Daca se limita la a ne zice doar asta, era cat se poate de corect.

In articolul de pe site-ul Doxologia lipseste un pasaj. Ascultati va rog incepand cu min. 8:01

Anume:

“Ei vin si pleaca. Nu pot veni in cele din urma atat de multi incat sa fie cu milioanele intr-o tara precum a noastra. Pericolul nu este venirea străinilor. Pericolul suntem noi.

Ba cei ce vin in Europa, vin cu gand sa nu mai plece. Iar cei ce trebuie sa ajunga in Romania aici vor si ramane. Si nici nu trebuie sa fie cu milioanele, sunt suficienti mult mai putini pentru ceea ce au papusarii in gand sa infaptuiasca cu invazia asta. Asadar pericolul este imens pentru acest neam iar acest Ierarh indrazneste sa ne ameteasca cu dulcegarii.

Mai rau, pericolul e cu atat mai mare cu cat romanii au gresit nenascand copii. Pana nu ne vindecam de aceasta greseala, indemnurile la primirea de mase de islamisti echivaleaza cu sinuciderea noastra ca neam si distrugerea credintei din interior prin insasi Ierarhii sai …

Cititi va rog si:

Foto: IPS TEOFAN a fost si el prezent la adunatura de la Munchen. Mitropolitul Serafim de Pireu a spus-o clar: mucenicia mai spala caderea …

„ROMANIA-VATICAN, Craciun 2010″ – emisiune de timbre postale sprijinita de IPS TEOFAN cu ocazia implinirii a 90 de ani de la primele tratative purtate de Vatican cu statul roman în vederea incheierii unui Concordat

VIDEO: IPS Teofan CENZUREAZA? S-ar parea ca la indicatia sa, din omilia arhim. Partenie de hramul Sfintei Parascheva, a fost scoasa referirea la ECUMENISM …

RUSINE “DOXOLOGIA.RO”. Adica RUSINE MITROPOLITE TEOFAN. Au scos predica PS AMBROZIE impotriva LEGII ANTI LEGIONARE

 

Tagged with:

60 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

  1. Mustafa said, on septembrie 9, 2015 at 9:15 pm

    O animatie care ironizeaza situatia actuala din Europa.

    Apreciat de 2 persoane

    • totpeperistu said, on septembrie 11, 2015 at 10:44 pm

      asa au venit si tiganii si acum sint mai multi ca noi inclusiv la capitolul nemunca si primi la ajutoare sociale !

      Apreciază

  2. Orthodox said, on septembrie 9, 2015 at 9:19 pm

    VOM FI VANDUTI DE PASTORI NOSTRI https://www.youtube.com/watch?v=terJ1FlsMek

    Apreciat de 2 persoane

  3. andrei-d said, on septembrie 9, 2015 at 9:20 pm

    Teofan, RUSINE! Tu nu esti episcop, ci minciuno-episcop!

    Apreciat de 2 persoane

    • nikodim said, on septembrie 9, 2015 at 9:49 pm

      Si cati ca el sunt…

      Apreciat de 2 persoane

      • andrei-d said, on septembrie 9, 2015 at 10:23 pm

        TOTI, caci toti tac! Clar? Tacerea e consimtamant, daca taci inseamna ca esti de acord cu ereticul, cu vrajmasul! Mantuitorul spune: „Cine va MARTURISI…”, nu cine va tacea….

        Apreciat de 2 persoane

    • Radu said, on septembrie 9, 2015 at 11:58 pm

      II e frica are si el scheleti prin dulap cine stie? Altfel nu imi explic.

      Nu e om care sa fie sus la putere si sa nu aiba scheleti in dulap, pai nu ai cum altfel.
      Ei trebuie sa aiba parghii de control ca altfel ne trezim cu un nou John F Kennedy care zice fel de fel impotriva lor, pe domnul Timofte si altii.
      „Tendinţa din ce în ce mai vizibilă a masoneriei de a acapara toate funcţiile importante în stat reprezintă un pericol pentru România.” – Radu Timofte, fost director SRI, senator PSD în Senatul României
      Ma mir daca mai traieste acum nu am mai auzit nimic de el.

      Pai daca astia marii Bisericii de la noi le e frica noi astia de rand ca noi pe aici ce sa mai zicem?
      In afara de rugaciune si fapte bune si sa incercam sa ii mai trezim pe unii pe alti cat putem, eventual un protest sau vreo scrisoare altceva cam greu.

      „Cea mai mare armă a diavolului este să aducă frica asupra omului.” arhimandritul Ambrozie Iurasov, duhovnicul Mănăstirii Ivanovo din Rusia

      Multa sanatate si ajutor de la Domnul Andrei !

      Apreciat de 3 persoane

  4. Omulet said, on septembrie 9, 2015 at 9:49 pm

    s-a apucat un semi-analfabet să comenteze texte liturgice… ”Venirea” altor neamuri e de fapt „năvălirea altor neamuri”, traducerea exactă și din greacă, și din slavonă. Nu se referă la imigranți, năvlegule, ci la războaie, „de năvălirea altor neamuri și de războiul cel dintre noi (= războiul civil)”.
    Rămâi la copiat rahaturi de pe net, nu te băga unde nu te duce capul.. 🙂

    Apreciază

    • saccsiv said, on septembrie 9, 2015 at 10:11 pm

      Omulet

      Nu ti-e greata de misiunea ta de mancator de cacat?

      La un articol despre navala islamistilor zici sa-i primim ca asa scrie in Sfanta Scriptura.

      La articolul despre Necula printre bebeluse il lauzi.

      Aici zici ca nu-i vorba despre venirea altor neamuri ci de niste imigranti.

      Apreciat de 3 persoane

      • el said, on septembrie 10, 2015 at 10:42 am

        e lingaul APOSTATILOR din cler, scolit si el la scolile KAKODOXIEI actuale si PLATIT sa raspandeasca „ortodoxia” agirnamentata a innoitilor.

        @Omultetz

        esti si tu doar o iuda obraznica din cele MULTE, adica unul din GLOATA de dobitoce care nu se distinge prin nimic. mergi pe alte bloguri daca asta te deranjeaza, nu te tine nimeni si oricum parerea ta este NIMIC pentru noi. Cartita platita !

        Apreciat de 1 persoană

    • Aurora said, on septembrie 9, 2015 at 10:54 pm

      Daca nu-ti place ce posteaza Saccsiv, mars de aici potaie, unde a-ntarcat mutu’ iapa !

      Apreciază

    • tanase said, on septembrie 10, 2015 at 10:02 am

      Bai Omulet…. „cu parul cret … fura rata din cotet” („Zdeanta” – ce esti) – vad ca pe tine te duce bine capu’ slefuit si limitat doar la anumite interpretari ce convin, „n’asa?”, conducatorilor iubiti de la care, probabil, rozi si tu un oscior.

      Incepand de la min. 7;42, ips-ul zice; „privim in aceste zile la ceea ce se intampla in lume si in Europa. Si in general ne intristam si zicem ca „nu este bine sa vina atatia straini la noi, sa vina atatia straini in Europa, pentru ca nu sunt crestini.” Apoi o da putin prin balarii continuand; „… un mare barbat al neamului nostru, dupa numele lui mare pedagog si ministru, Simeon Mehedinti, a spus cateva lucruri PARCA PROFETICE PENTRU ZIUA DE ASTAZI…”(WOW – i-auzi „parca profetice”!) . Acu sa fii atent mai …. superanalfabetule Omulet; „…si spunea TU POPOR ROMAN, SA NU TE TEMI DACA VOR VENI STRAINII PESTE TINE, sa te temi atunci cand mamele nu vor mai face copii”. Apoi iar o da in balarii asa cum bine se pricepe la diversiuni de tot felul.

      Sunt curios daca o sa-i zica ceva ips-ului „tovarisici” Alexandru Florian, pentru ca a citat pe un membru a Miscarii Legionare – Simeon Mehedinti. O sa taca malc, garantez, nu-si dau securistii in cap unii altora.

      Contextul geopolitic din timpul lui S. Mehedinti cand spunea aceste cuvinte era acelasi cu cel de acum mai … oaie creata? Uite inca o data ce zice ips-ul ” cateva lucruri PARCA PROFETICE PENTRU ZIUA DE ASTAZI…” si „…TU POPOR ROMAN, SA NU TE TEMI DACA VOR VENI STRAINII PESTE TINE”

      Iar ca sa priceapa si creierul tau minuscul ca EXACT ACESTA este mesajul clocit in „laboratoare” si care trebuia transmis; „TU POPOR ROMAN”, prin intermediul ips-ului, iata deci cum scriu si cei de la „Doxologia”; „„Tu, popor român, să nu te temi dacă vor veni străinii peste tine! Să te temi atunci când mamele nu vor mai face copii!” ( http://www.doxologia.ro/arhiepiscopia-iasilor/tu-popor-roman-sa-nu-te-temi-daca-vor-veni-strainii-peste-tine-sa-te-temi )

      Menirea ips-ului e sa tina in stare de amortire continua poporul, iar daca se trezeste careva sa-l „corecteze” pentru a „nu produce haos”. Esti un „mare” inteligent ” mai Omulet”!

      Apreciat de 1 persoană

    • el said, on septembrie 10, 2015 at 10:53 am

      Omulet

      KAKODOXULE si ocupatia silita cu aceste milioane de oameni ai diavolului turma marelui val manata de draci peste CURVA APOSTATA Europa nu ti secpare „năvălirea altor neamuri”, ti se pare „pasnica” ?,
      sau poate crezi ca vin in trecere sa bea o cafea cu tine si sa te felicite pentru propasire….

      Apreciat de 2 persoane

  5. […] din Grădina Raiului:  Nu, nu veţi muri! Când de fapt, Biserica se roagă să fim păziți de venirea asupra noastră a altor neamuri, iar imamul musulman din Romania ameninta ca daca nu vor fi lasati sa ridice moscheia la […]

    Apreciază

  6. Aurora said, on septembrie 9, 2015 at 10:57 pm

    Ierarhii merg cu Sistemul, asta e clar. Sistemul i-a pus, Sistemul o sa le manance capul. Vai de ei, biete umerase !

    Apreciat de 2 persoane

    • el said, on septembrie 10, 2015 at 10:44 am

      Aurora

      sunt TERMINATI oricum si au zielel numarate, nu de la sistesm ci de la Hristos pe care cred ei ca pot sa-l batjocoreasca. CURAND niciunul nu va mai ramane, astia vor crapa cu primul val si NU vor vedea pe „dumnezeul” lor antictist !

      Apreciat de 3 persoane

    • Irina said, on septembrie 10, 2015 at 11:42 am

      Eu cred ca are dreptate, IPS Teofan. Si duhovnicul meu la fel a spus referitor la aceasta situatie. Adevarul este ca pentru avorturile noastre meritam tot ce ni se intampla si anume: conducatori corupti si vanzatori pana in panzele albe, saracie, venirea altor neamuri asupra noastra. Musulmanii nu-si ucid copiii, noi da si atunci sa nu ne minunam daca vom fi invadati de ei si chiar depasiti numeric. Si pe langa toate astea mai contribuie si ignoranta noastra.

      Apreciază

      • el said, on septembrie 10, 2015 at 12:36 pm

        Irina

        cum sa aibe draptate femeie fara minte? daca au venit napastele peste crestini este doar din cauza vietii lor SPURCATE de toata uraciunea si nepocaite si a clerului plin de toata erezia si apostazia cari-i taraste pe calea cea lata a iadului, dar asta nu inseamna ca TREBUIE sa sustii napasta care a venit peste tine, sa stai cu mana in san cand se cere sa te aperi de ea. Daca vine boala peste tine stai si astepti sa mori sau sa ispitesti pe Dumnezeu sa te vindece prin minune ca esti prea sfanta, sau te duci SMERITA la doctor sa te cauti si sa fii ajutata si lumeste dupa ce te-ai pocait de pacetele tale?

        sunteti TAMPITI definitiv de pacatele si lenea voastra

        Da si pueti sa ma cuzati ca-s vulgar si jignesc, dar prostia si starea de spalare pe creier a GLOATELOR de ducatori DEGEABA la Biserica ma exaspereaza. daca va duceti la Biserica si ramaneti la fel de „luminmati” la intelegere puteti sa stati si casa ca nu e mare pierdere, macara ti avea mustrarea de coonstiinta ca nu va straduiti pentru Hristos si mantuire, dara asa rezultatul este DEZOLANT : evlavie de fatada, minte intunecata, viata falsa, roadele mersului DEGEABA la Biserica !!!!
        duceti-va dupa episcopii vostri care va odihnesc ca teofan si veti ajunge unde meritati !

        Apreciat de 2 persoane

      • tanase said, on septembrie 10, 2015 at 9:34 pm

        Irina – ar fi bine pentru tine sa intelegi ca ips Teofan face o politica subtila pe care nu prea multi sunt capabili sa o detecteze si sa o inteleaga. Omul stie ce face, are pregatire securistica si e bine plasat si sustinut de antiromani. Daca si duhovnicul tau a spus la fel si se manifesta … la fel ca si ips – ul, eu zic sa faci mai multa rugaciune cu sinceritate ca Dumnezeu sa te lumineze si sa iei cea mai buna hotarare ca sa te mantuiesti.

        Apoi, ips-ul Teofan a absolvit si Institutul Teologic „Saint Serge” din Paris in perioada1986-1990, ori acum se stie ca nimeni pe vremea lui Ceausescu nu iesea simplu din tara pana nu era verificat, declaratii, adeziuni la securitate. Pricepi acum?

        Apoi, zici ca s-au facut avorturi, asa este s-au facut si e foarte rau, insa daca toti avem vina in treaba aceasta, cu atat mai mult ierarhii si preotii care trebuie sa fie „lumina” pentru popor. Dar de coruptia si problemele de la nivelul ierarhiei si a preotilor stii ceva? El, ips-ul Teofan din pozitia pe care o are, putea si inca mai poate sa faca multa curatenie in „ograda” lui, doar ca nu acesta e scopul functiei sale pe care a primito! Se face ca nu pricepe si ascunde gunoiul sub pres si umbla cu tampenii si subtilitati acuzatoare de genul „e vina noastra ca … bla, bla, bla” tocmai pentru a imprima psihologic o stare de vinovatie asupra populatiei si a le paraliza astfel orice actiune.

        Iti mai zic ceva. Daca o sa ascuti ce declara in conferinta „IPS Teofan despre pasapoartele biometrice (https://www.youtube.com/watch?v=9YdTkrfmxz0 ), vei auzi cum face tot felul de … „slalomuri duhovnicesti” si nu spune HOTARAT nimic ci doar „daca omul nu vrea document biometric, sa aiba alternativa…” – fuge sa se pronunte daca e bun sau nu acest document biometric, recurge la subtilitatea de VARIANTA ALTERNATIVA. Dar stii de fapt unde e OTRAVA DE SARPE? Tocmai ca in cazul impunerii documentului cu cip, FARA ALTERNATIVA, el …ips-ul TACE MALC! Pricepi? Si tu … ca si altii ati inghitit momeala!
        De la min. 5;20 iti dai seama cat de parsiv joaca acest ips, zice; „…va pun si eu o intrebare la care sa raspunda fiecare in inima lui. CATI DINTRE VOI IN ACESTE ZILE ATI CALCAT PRAGURILE SENATORILOR SI DEPUTATILOR DIN IASI, CARE VRAND-NEVRAND VOR DECIDE IN ACEST SENS, SI LE-ATI SOLICITAT SA AIBA O ATITUDINE IN DECIZIA PE CARE O IAU CORESPUNZATOARE CU CREZUL VOSTRU, SAU CORESPUNZATOARE CU ATITUDINEA PE CARE BISERICA A ARATATO IN MOD OFICIAL. DACA ATI FACUTO, INSEAMNA CA V-ATI ASUMAT ACEASTA RESPONSABILITATE … NU DOAR DE A RAMANE LINISTIT IN LOCUINTA VOASTRA, IN CAMINUL VOSTRU, IN PREOCUPARILE VOASTRE CI DINCOLO DE A VORBI INTRE VOI, ATI INCERCAT SA LUPTATI PE MODALITATEA PE CARE O AVETI LA INDEMANA PENTRU OBTINEREA UNUI DEZIDERAT.” Buun. Apoi face alte trimiteri iar in final conchide ca „… ce usor ar fi ca intreaga putere a diavolului sa se afle intr-un act de identitate! L-AS PUNE DEOPARTE si as avea mantuirea asigurata” – face mistocareala fina!

        Revenind la intrebarea ips-ului din acest video „cati dintre voi ati calcat pragurile …”, se vede ca ACUM … JOACA INVERS! NU NE MAI TRIMITE LA SENATORI SAU … „DERUTATI” SA LE SOLICITAM SA IA O ATITUDINE CONFORMA CU CREZUL NOSTRU REFERITOARE LA IMIGRANTI, ci din contra ACUM e foarte HOTARAT si zice; „„Tu, popor român, să nu te temi dacă vor veni străinii peste tine! Să te temi atunci când mamele nu vor mai face copii!” Acum e …”al naibii” de HOTARAT!

        Asa ca atentie mare!

        Apreciat de 2 persoane

      • Aurora said, on septembrie 11, 2015 at 12:10 am

        Irina, esti o proasta. Am o rugaminte, cei cu creierul cat o nuca nu mai postati pe Sacsiv. Ii mancati ficatii si nervii. Si pe ai nostri. Mai fetito, tu, cu Teofan si cu duhovnicul tau sunteti facuti de aceeasi mama si trebuie sa va intelegeti perfect. Lasa-ne pe noi si defileaza mai departe cu popii care te prostesc !

        Apreciază

  7. danielvla said, on septembrie 9, 2015 at 11:31 pm

    Un alt moment istoric al venirii altor neamuri asupra noastra. Numai ca atunci romanii chiar faceau copii:

    „În judeţul Hotin, ucrainienii au început să se aşeze încă din perioada anterioară anexării ruseşti. „Se pomeneşte că în războiul din 1788 moşiile hotinene s-au întors la «pomeşcici, adică la stăpâni»; nu putem crede că în raia, boierii stăpâni, locuind în celelalte ţinuturi moldoveneşti, nu aveau niciun amestec în moşiile lor; oricum, legătura dintre dijmari şi stăpâni va fi fost foarte slabă, multe stăpâniri se vor fi socotit cu totul sfărâmate, şi lucrul acesta va fi înlesnit o însemnată trecere a fugarilor de peste Nistru, din Podolia şi Pocuţia, unde împrejurările de viaţă erau necumpănit mai grele ca în Moldova, în care ţăranul era liber şi unde, de moşie, nu-l lega – când îl lega – decât zilele boierescului.

    Câţi ruteni de aceştia vor fi venit în vremea railâcului turcesc, nu se poate şti, căci numărătoarea din 1817 nu-i înseamnă într-un izvod deosebit de cel al localnicilor. Pare însă că numărul lor să fie însemnat.” (8) După 1812, ucrainienii veneau datorită deschiderii fostei graniţe a Nistrului. Odată cu ei se aşezau în judeţul Hotin şi alte naţionalităţi, precum evrei sau armeni, astfel încât încă la 1816 ţăranii din Răchitna, Măliniţa, Chişcăuţi, Zarojani şi Burdufu se plângeau de „poposârea jidovilor”, foarte intensă dinspre nord şi vest. (9)

    În scurt timp, românii din Hotin au fost covârşiţi numeric. Nordul şi nord-vestul judeţului s-au rutenizat complet, dar în sud românii au păstrat supremaţia.”
    http://www.istoria.md/articol/445/Coloniz%C4%83rile_%C3%AEn_Basarabia_%C5%A2arist%C4%83

    Apreciază

  8. Felix Stancu said, on septembrie 10, 2015 at 1:25 am

    Are si IPS Teofan dosarul sanctităti sale! În romanul/documentar pseudo-securistic Noptile Patriarhului de la editura Polirom, un general de la secu. îi spune în ultimele rânduri ale romanului – te costă publicarea, descretizarea propriului dosar! Bine în carte sunt pseudonnime (nume de cod) Teofan=Teofil! Și apoi îl cam manipulează Ama Siluana și Kir Nikifor.. Doamne, Doamne caută din Cer și vezi și cercetează via aceasta….

    Apreciază

  9. amadessa said, on septembrie 10, 2015 at 1:50 am

    Sunt trasi cu cheita, atat conducatorii politici cat si, iata, ierarhii. Cat despre doxologia am scris si am spus de mult cat de toxic si inselator este acest site.

    Apreciat de 2 persoane

  10. remus said, on septembrie 10, 2015 at 5:54 am

    La Bruxelles s-a decis: România ar urma să primească peste 6.300 de imigranți!
    http://www.cotidianul.ro/la-bruxelles-s-a-decis-romania-ar-urma-sa-primeasca-peste-6300-de-imigranti-267780/
    ____________________

    CONSTITUȚIA ROMÂNIEI
    Teritoriul ARTICOLUL 3
    _________________________________________________________________

    (4) Pe teritoriul statului român nu pot fi strămutate sau colonizate populaţii străine.
    _________________________________________________________________

    Ordinea constituțională a României și statul de drept sunt călcată în picioare de autorități și Uniunea Europeană pe față și cu tot cinismul! Trebuiesc organizate proteste urgent pentru că numărul acela de 6300 este doar începutul, exact ca în experimentul cu broasca din apă călduță care de fapt este pusă la fiert! Trebuie contestat și la Curtea Constituțională, făcut toate presiunile și organizat proteste în toată țara! Iar Biserica trebuie găsească o cale pentru a obține controlul cu orice preț a acestor refugiați dacă vin, pentru a putea fi întorși de unde au venit. Noi trebuie să ne asigurăm apoi că ei se vor întoarce de unde au venit, iar despre asta nu vorbește absolut nimeni nimic nicăieri Nimeni nu va avea grijă de întoarcerea lor, iar ei nu se înmulțesc precum românii! Măcar de ar fi sterilizați!

    Apreciat de 1 persoană

    • el said, on septembrie 10, 2015 at 10:47 am

      remus

      stai ca e doar cifra „oficiala”, vor fi de 10 ori mai Multi cel Putin, asa cum la vestici se falsiica cifrele ca sa nu se Revolte gloatele asa si la noi

      Apreciază

  11. remus said, on septembrie 10, 2015 at 7:02 am

    Mai aveam de adăugat faptul că treaba cu mega moscheea nu prea are cum să fie o simplă coincidență. Pare să fie că totul e foarte bine plănuit și foarte bine pregătit dinainte. Prin propagandă se aranjează aparențele și prin manipulare se aranjează coincidențele! Țineți bine minte asta! Românii noștri emigrează pentru ca locul lor să fie luat de islamiști. Mâine-poimâine vom imigra și din cauza islamiștilor! Nu ar trebui să asistăm cu pasivitate la asta! Trădătorii de țară și „elita globalistă” sunt doar câțiva căcați cu ochi! Nu ar trebui să-i lăsăm să se joace ei de-a războaiele cum vor și să decidă ei singuri destinele lumii după cum vor de frica unei bucăți de pâine pe care ei cred că o controlează cu banii! Banii sunt creați din nimic pentru ca în schimbul nimicului să fie luată lumea toată. Ei fac afaceri oferind nimicul, iar când nu li se primește nimicul vin cu războiul pentru că armatele îi urmează! Și de ce îi urmează armatele? Oare char nu nimic altceva au de ales acele armate? De ce să nu le dăm noi de ales?

    Apreciat de 1 persoană

  12. anonim said, on septembrie 10, 2015 at 8:11 am

    A inceput demonizarea romanilor in vederea colonizarii cu islamisti:
    http://m.adevarul.ro/news/societate/6351-romani-renunta-inschimbul-refugiatilor-1_55f01f81f5eaafab2c6c6dd0/index.html
    Pe astia nu-vede nimeni pentru incitare la discriminare si promovare a fascismului? Pe ei de ce nu-i i-a la intrebari CNCD-ul? Conform Constitutiei Romanieie interzisa expulzarea cetatenilor romani in baza originii si aici avem o incitare .

    Apreciază

  13. Gabriel M. said, on septembrie 10, 2015 at 9:51 am

    Si daca la judecata o sa Il intrebam pe Judecator „cand Doamne ai fost Tu strain si nu Te-am primit in casa noastra? ”
    Mila fata de aproapele nu tine cont de religie sau confesiuni. Esti obligat moral sa iti ajuti semenii. Pe cine a dat Mantuitorul ca exemplu ca si-a ajutat aproapele? Exact: tocmai pe samarinean. Ca sa ne arate ca nu se cadea ca samarineanul sa cugete in sinea lui ca e de alta credinta ci tocmai pe acesta l-a ales ca personaj principal. Si a intarit lucrul asta incluzandu-l si pe preot care trecu pe alaturea fara sa faca nimic. Special l-a pus pe samarinean in personajul aproapelui ca sa arate ca nu conteaza confesiunea cand trebuie sa iti ajuti semenii.

    Hai sa ne intrebam cu totii oare nu testeaza Dumnezeu acum intreaga europa sa vada ce a mai ramas din morala si omenia noastra? Vezi cum a procedat Grecia si vezi apoi ce au facut Ungurii.

    In fine e doar o cugetare de a mea .. nu o luati de buna neaparat ca sunt un netrebnic pacatos si poate e de la vrajmas comentariul meu. Doamne ajuta.

    Apreciază

    • Gabriel M. said, on septembrie 10, 2015 at 9:57 am

      Si tot eu imi raspund si ma ” auto contrazic” la ce am scris mai sus ducandu-ma cu gandul la Vechiul Testament cand pentru a pastra adevarata credinta poporul lui Izrael trebuia sa omoare cetati intregi si femei si copii. Deci ar trebui sa le spalam ranile emigrantilor dar nu sa ii primim definitiv stiind pericolul care ne paste cu ei. E ckar ca se vrea ialamizarea Europei si ca exodul asta al lor e bine gandit si pus la cale. Daca pro edam dupa ratiunea mintii ar trebui sa nu ii primim. Daca ascultam de constiinta sufletului ar trebui sa ii ajutam dar cu mare bagare de seama si sa ii trimitem acasa imediat ce se termina razboil la ei. E grea si complicata asta cu emigrantii

      Apreciază

  14. Adrian said, on septembrie 10, 2015 at 11:07 am

    Oameni buni, mi se pare mie sau zice …”Domnul Cristos”… ?! (vezi la 0:25 sau 0:46, si … n-am mai rezistat !)

    Va rog sa ma ajutati sa inteleg corect despre ce este vorba.

    Eu stiam ca in ORTODOXIE se pronunta Iisus Hristos (cum de altfel apare in Sfanta Scriptura precum si in toate icoanele ortodoxe – http://www.dervent.ro/rugaciuni.php?cID=cat-rugaciuni-acatiste&rID=00006-ACATISTUL_DOMNULUI_NOSTRU_IISUS_HRISTOS ; iata o explicatie interesanta legat de acest aspect:https://mihailandrei.wordpress.com/2010/06/25/iisus-hristos-vs-isus-cristos-original-greaca-vs-traducerelatina/)

    Se pare ca trebuie sa ne conformam cu vremurile pe care le traim: avem un presedinte german, protestant luteran, trebuie sa nu-i zgariem auzul si sa spunem…Jesus Christus (Iezuz Cristus); si cum vom fi cotropiti de valul de popor pagan (musulmani, si altii) va trebui sa acceptam ca Iisus Hristos nu a fost decat un alt mare profet in rand cu Mahomed – vezi http://www.crestinortodox.ro/editoriale/cum-este-vazut-iisus-hristos-coran-70209.html – (evident ca trebuie sa uitam de CREZ…!)

    Aceeasi pronuntie a numelui Domnului si Mantuitorului Iisus Hristos, adica „Domnul Cristos” am auzit-o si de la patriarh si de la Andrei Andreicut, duminica ce-a trecut !

    SA LE FIE RUSINE !

    Trist ca nu mai avem niciun IERARH ORTODOX care sa aiba grija de NEAMUL ROMANESC !

    Iertati de indrazneala !

    Doamne ajuta !

    Apreciază

  15. G-man said, on septembrie 10, 2015 at 11:59 am

    Apreciază

    • G-man said, on septembrie 10, 2015 at 12:02 pm

      uite ce IMPARATEASA si ce IMPARAT (slavit sa fie numele lor in vecii vecilor !),aveau crestinii pe vremea atcurilor barbare ale lui Attila hunul.

      Apreciază

    • G-man said, on septembrie 10, 2015 at 12:06 pm

      Sfanta Imparateasa Pulheria (sarbatorita astazi )si Sfantul Imparat MArcian , au trait in curatie trupeasa, ca frate si sora.

      Apreciază

  16. G-man said, on septembrie 10, 2015 at 12:02 pm

    Apreciază

    • remus said, on septembrie 10, 2015 at 1:02 pm

      Ar trebui făcut un film documentar în care să fie prezentate dovezi într-un mod mai sugestiv.

      Apreciază

  17. Felix Stancu said, on septembrie 10, 2015 at 12:12 pm

    Îi sugerăm IPS – ului ceva din bibliografia autorilor consacrați, poate citează la vreo viitoare predică:

    Despre Gog și Magog, cei mai mulți dintre Sfinții Părinți susțin că această coaliție de neamuri păgâne va năvăli asupra țărilor creștine înainte de venirea Antihristului…..

    Mihai Urzică, Biserica și viermii cei neadormiți sau cum lucrează în lume taina fărădelegii, Editura Anastasia, București, 1998, p. 264.

    Apreciază

  18. el said, on septembrie 10, 2015 at 12:24 pm

    zice de la amvon suierand mieros cu VICLENIE la urechile niznailor vipera cu corn pe cap ,pardon cu Mitra, episcoparul APOSTAT teofan : ” Un mare bărbat al neamului nostru, după numele lui, mare pedagog și ministru, Simeon Mehedinți, a spus câteva lucruri parcă profeții pentru ziua de astăzi:….blablabla”

    Pai bine mai preaNEsfintule teofan cine „barbat mare” al neamului crestin ortodox ? un om pacatos sau Hristos si Sfintii Lui ?
    pe cine ai tu de modele, cuvintele cui urmezi tu si pe cine citezi tu in Biserica in auzul poporului? Pe Hristos si pe Sfintii Lui sau pe oamenii pacatosi de rand „umanistii” si „filantropii” ?
    De cand parerea unui pacatos a ajuns norma in Biserica sa fie predata de la amvon ca „invatatura” demna de urmat?

    Asta in cazul ca l-ai citat pe sarmanul Mehedinti si nu ai inventat tu ad-hoc o „vorba de duh” de la duhul MINCIUNII care te umple si caruia slujesti de mult APOSTATULE !

    o iuda citeaza un pacatos ca „invatatura” in Biserica…. ce PRABUSIRE mai mare vreti in Biserica ?

    Apreciat de 1 persoană

  19. PG said, on septembrie 10, 2015 at 12:41 pm

    http://ciudateniidincoran.blogspot.ro/

    …”Al-Anfal:, ”(71) CEI CARE CRED, PRIBEGESC, LUPTA PENTRU CALEA LUI ALAH CU BUNURILE SI FAPTURILE LOR, ADĂPOSTESC ȘI AJUTA, ACESTIA SUNT PRIETENI UNII ALTORA.
    Voi nu sunteti Insa prietenii celor care cred si n-au plecat In pribegie, atata vreme cat nu vor pleca. Daca va cer ajutorul In numele credintei, trebuie sa-i ajutati, Insa nu Impotriva unui popor cu care ati facut un legamant. (72) Cei care tagaduiesc sunt prieteni unii altora. Daca voi nu veti face astfel, pe pamant se va Intinde o razvratire si o mare stricaciune. (73)
    CEI CARE CRED, PRIBEGESC, LUPTĂ PENTRU CALEA LUI ALAH (D-ZEU), ADAPOSTESC SI AJUTA, ACESTIA SUNT CREDINCIOSII. EI VOR AVEA PARTE DE IERTARE SI RASPLATA IMBELSUGATA. (74) CEI CARE AU DEVENIT CREDINCIOSI, DUPA CE AU PRIBEGIT, SI AU LUPTAT ALATURI DE VOI, EI SUNT DE-AI VOSTRI. .
    Rudele de sange au grija unele de altele. Aceasta este In Cartea lui Dumnezeu. Dumnezeu este Atotstiutor! ”…

    …”Deci iata cine este Antichristul cum spune Biblia, adica Mahomed, inventatorul Coranului, ca sa-si supuna hoardele sa le conduca intr-un asa zis ”razboi sfant” inspre islamizare si cucerire de teritorii sub pretext divin !!! ”Razboi sfant” ce continua si in zilele noastre….”
    http://ciudateniidincoran.blogspot.ro/

    Apreciază

    • hilohi bogdan said, on septembrie 10, 2015 at 1:27 pm

      dece germania încurajează imigraţia şi după aia face presiuni să-i primim noi deşi chiar imigranţii nu vor aici? Să ajutăm aproapele nu departele…s-au terminat amărâţii dela noi?se face inventarierea tuturor posibilităţilor de cazare deci

      Apreciază

  20. Alexandru said, on septembrie 10, 2015 at 4:10 pm

    Doamne ajuta!

    Aveti idee de ce se mai intampla cu Monahul Teodot??

    Apreciază

  21. Adryan said, on septembrie 10, 2015 at 5:37 pm

    ”Eu m-am culcat şi am adormit; sculatu-m-am, că Domnul mă va sprijini. Nu mă voi teme de mii de popoare, care împrejur mă împresoară.” Psalmul 3:5-6
    ”Că de voi şi umbla în mijlocul morţii, nu mă voi teme de rele; că Tu cu mine eşti. Toiagul Tău şi varga Ta, acestea m-au mângâiat.” Psalmul 23:4
    ”Domnul este luminarea mea şi mântuirea mea; de cine mă voi teme? Domnul este apărătorul vieţii mele; de cine mă voi înfricoşa?” Psalmul 27:1
    ”Aruncă spre Domnul grija ta şi El te va hrăni; nu va da în veac clătinare dreptului.” Psalmul 55:22
    ”În Dumnezeu am nădăjduit, nu mă voi teme: Ce-mi va face mie omul?” Psalmul 56:11
    ”Să nu te temi de frica fără veste şi nici de vreo năvală a celor păcătoşi, Că Domnul este nădejdea ta şi va feri piciorul tău de cursă.” Pilde 3:25-26
    ”Teama de oameni duce la căderea în cursă, dar cel ce nădăjduieşte în Domnul stă la adăpost.” Pilde 29:25
    ”Iisus le-a zis: De ce vă este frică, puţin credincioşilor? S-a sculat atunci, a certat vânturile şi marea şi s-a făcut linişte deplină.” Matei 8:26
    ”Şi cine vă va face vouă rău, dacă sunteţi plini de râvnă pentru bine? Dar de veţi şi pătimi pentru dreptate, fericiţi veţi fi. Iar de frica lor să nu vă temeţi, nici să vă tulburaţi.” 1Petru 3:13-14
    ”În iubire nu este frică, ci iubirea desăvârşită alungă frica, pentru că frica are cu sine pedeapsa, iar cel ce se teme nu este desăvârşit în iubire.” 1Ioan 4:18

    A nu se înțelege că eu sunt vreun curajos. Vroiam doar să vă reamintesc că Dumnezeu nu ne recomandă teama în nicio situație. Dimpotrivă: ”Acestea vi le-am grăit, ca întru Mine pace să aveţi. În lume necazuri veţi avea; dar îndrăzniţi. Eu am biruit lumea.” Ioan 16:33

    Apreciază

  22. Ioio said, on septembrie 10, 2015 at 5:40 pm

    …………….
    Urmatoarea data cand Irina a ajuns in Muntii Raraului (asta se intampla in vara anului 2013), fratele Ioan i-a propus sa mearga la un pusnic, nepomenindu-i nimic despre mormantul parintelui Zosima, Irina, cum era dornica sa scape de calvarul pe care nu-l mai putea indura, nu a spus nu. Ar fi mers si la capatul lumii, numai sa scape de blestemul care o chinuia atat.
    Au plecat pe carari de munte, insotiti de inca o cunostinta a fratelui Ioan. Au mers strabatand potecile inguste si greu accesibile. Irina mergea ca o condamnata la durere, nestiind nici ce are de facut nici ce o asteapta. Linistea apasatoare in care se deplasau cei trei a fost sparta de un strigat de groaza.
    – Nu vreauuuu la mosu alaaaaaaa! Nu vreau la Zosima, a inceput sa strige demonul prin gura bietei tinere, care se tot tragea inapoi.
    Asta se intampla cu vreun km si jumatate inainte de a ajunge in zona in care se afla mormantul batranului Zosima. Fratele Ioan a prins-o cu putere de mana si a indemnat-o sa mearga mai departe.
    – Nuuuuu! Nu vreauuuu striga de rasuna padurea.
    Fratele Ioan o ajuta sa inainteze, de fapt a luat-o mai mult cu forta. Atunci demonul, foarte revoltat, a inceput sa strige:
    – V-om porni razboi in Ucraina, Bulgaria, Franta, Turcia (si a enumerat cateva tari, pe care fratele Ioan, in preocuparea lui de a duce la mormantul batranului Zosima, nu le-a retinut).
    Rusiei i se va da putere ….
    Omul muntelui, vazand ca duhul necurat nu pomeneste nimic de Romania, a intrebat:
    – Dar in Romania va fi razboi ?
    – Romania deocamdata este aparata de Andrei (Sfantul Apostol Andrei), ocrotitorul vostru, dar din 2017 va fi data pe mana noastra. Noi suntem capetenie de demoni. Veti fi dati pe mana noastra pentru pacatele voastre care put inaintea Lui Dumnezeu.
    – Si care sunt pacatele acelea a intrebat fratele Ioan.
    – Milioanele de avorturi pe care noi le provocam anual, desfranarea pe care noi am facut-o moda in Romania, crime, ura, dusmanie, invidie si altele. Cine esti tu, ma, de te ocupi de Irina ? De ce te ocupi de ea ? Il intreba cu furie pe fratele Ioan.
    – Am ascultare sa fac asta, si ascultarea este mai mare decat orice.
    – Asta asa e! A recunoscut demonul constrans de Mantuitorul.

    Fragment din Viata in pustie
    Mihaela Ion.

    Apreciază

  23. Adrian said, on septembrie 10, 2015 at 6:49 pm

    Oameni buni cititi si ascultati si fiecare sa inteleaga cum vrea ce fel de ierarh al ORTODOXIEI este:

    1) https://www.youtube.com/watch?v=DafSx85BcbY

    2) https://www.youtube.com/watch?v=KdXcG_mtqCs

    3) min 1:53 – https://www.youtube.com/watch?v=6Hcvy8TZ1HM
    min 17:47 – https://www.youtube.com/watch?v=cejqA9nVfWE

    4) http://www.apologeticum.ro/2014/08/iar-ecumenism-la-iasi-savarsit-de-mitr-teofan-slujba-de-sfintire-comuna-cu-episcopul-catolic-a-noii-piste-de-pe-aeroportul-din-iasi/

    si asa (cat) mai departe … de Dumnezeu !

    Cred ca in loc de … „Tu, popor român, să nu te temi dacă vor veni străinii peste tine! Să te temi atunci când mamele nu vor mai face copii!” … mai corect ar fi … Tu, popor român, să te temi de lupii imbracati in piei de oaie, de pseudoierarhi, de pseudoepiscopi=episcot (https://ortodoxiacatholica.wordpress.com/2013/03/22/episcotiiiinclusiv-bartolomeu-ortodocsi-care-au-participat-la-intronizarea-papei-nu-reprezinta-ortodoxia-ci-se-arata-pe-ei-insisi-a-fi-apostati/), care sunt in erezia ecumenismului !!!

    Iertati de indrazneala !

    Doamne ajuta !

    Apreciază

  24. sherlock_holmes said, on septembrie 10, 2015 at 8:31 pm

    Dupa limbajul violent folosit,mai ca as zice ca ” luptatorii ISIS ” au ajuns si pe meleagurile noastre,degizati in crestini.

    Daca romanii nu prea mai fac copii,natiunea va disparea incet,incet,nu este greu de vazut aceasta.Cit despre refugiati,daca sint oameni in suferinta,femei,copii,raniti este crestinesc sa fie ajutati.Daca unii sint mai violenti,bine facuti si aparent fara probleme,acestia pot fi cercetati si respinsi eventual.

    Daca nici cu aceasta criza a refugiatilor oamenii nu inteleg ca SUA si acoilitii lor distrug lumea si la propriu si la figurat ( din punct de vedere uman )…apoi ce mai e de zis sau facut ? Daca apa curge continuu in casa,inundind toate,si nimeni nu vede si inchide robinetul deschis,ce sens mai are sa tot o arunci afara cu galeata ?

    Mii,zeci de mii,sute de mii,milioane de refugiati,raniti si morti in intreaga lume din cauza razboaielor SUA iar Europa se pregateste de razboi impotriva agresorilor rusi.Of Doamne !

    Ca aceasi SUA et Co. ( elitele lor de tot felul,ascunse sau mai la vedere ) vor palestiniza Europa,iar mai apoi irakiza ( umple de atentate teroriste ) nu-i de mirare,oricum scapare nu prea mai avem.

    Macar daca crestinii s-ar ruga pentru conducerile politice ale Rusiei si Siriei ,precum si pentru toate tarile in suferinte,razboaie,atentate teroriste,fie ca este Ucraina,sau Libia,Afganistan,Pakistan sau pe unde or mai fi suferinte de acest fel.Si multa rugaciune si pentru noi si noi crestinii,citi or mai fi si pe unde or mai fi.

    Apreciat de 2 persoane

  25. Paul Mogosanu said, on octombrie 27, 2015 at 8:04 pm

    Asi vrea sa-l vad pe Mitropolitul Teofan,taiat imprejur, de islamistii sai iubiti crestineste !

    Apreciază

  26. […] SERPEASCA de la Mitropolitul Teofan: SA-I PRIMIM PE ISLAMISTI, caci nu ei sunt pericolul, ci noi rom… […]

    Apreciază

  27. […] SERPEASCA de la Mitropolitul Teofan: SA-I PRIMIM PE ISLAMISTI, caci nu ei sunt pericolul, ci noi rom… […]

    Apreciază

  28. […] SERPEASCA de la Mitropolitul Teofan: SA-I PRIMIM PE ISLAMISTI, caci nu ei sunt pericolul, ci noi rom… […]

    Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.