SACCSIV – blog ortodox

Pretul vomei

Posted in MASS-MEDIA, MIRCEA BADEA, televiziune by saccsiv on august 27, 2015

Caci voma e ceea ce ofera televiziunile:

“Da-le voma”

Iata ce putem citi la Radu Banciu, ameninţat cu tăierea salariului. Ce se va întâmpla cu echipa B1 TV:

Radu Banciu, prezentatorul emisiunii „Lumea lui Banciu” de la B1 TV, va avea salariul diminuat cu 10%, dacă nu îşi îmbunătăţeşte audienţa. Postul B1 TV este afectat de un val masiv de disponibilizări, iar cei rămaşi vor suporta o scădere a salariilor.

B1 TV va traversa un nou val de concedieri şi va adopta o nouă măsură de reducere a salariilor, scriereportervirtual.ro. Potrivit unor surse, reducerile vor fi situate între 10 şi 25%, pentru o parte dintre cei rămaşi, în funcţie de salariul câştigat. Disponibilizările nu vor ajunge la realizatori, dar reducerile salariale îi vor viza şi pe aceştia, mai ales că în această zonă se înregistrează cele mai mari remuneraţii.

Vedeta postului, Radu Banciu, s-a pus, deocamdată, la adăpost. Banciu este plătit cu aproximativ 4.500 de euro pe lună şi şi-ar fi negociat cu conducerea B1 TV o amânare până în toamnă a reducerii cu 10% a salariului, care ar putea fi suspendată, dacă audienţele emisiunii sale vor creşte. Comparativ, „rivalul” Mircea Badea de la „Antene” câştigă 10.000 de euro pe lună, plus alţi 2.000 de euro lunar de pe urma emisiunii de la Radio ZU.

Comentariu saccsiv:

Despre rolul nefast al celor doi cititi va rog mai multe la:

UNITATE IN DIVERSITATE in mass-media: Radu Banciu (B1TV) ataca furibund crestinismul si sustine casatoriile gay

Si evident, nu doar ei sunt platiti atat de mult.

 

2 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

  1. Ionut said, on august 28, 2015 at 3:36 pm

    Constat, cu parere de rau, ca de foarte multe ori, la cele mai importante televiziuni de stiri se discuta ore in sir pe marginea unei fraze rostite de Ponta, Johannis sau, mai nou, Oprea, sau despre cum s-a imbatat nea Caisa si a dat cu oistea in gard. Asta in cel mai bun caz. Si o secventa video care contine „evenimentul” e repetata de zeci de ori.
    Foarte rar ceva care sa-ti ridice moralul sau care sa se refere si la lucrurile bune si frumoase care (mai) exista in tara asta. in general, mocirla de fiecare zi concentrata si aruncata pe ecranul televizorului, ca intr-o incercare de a urati mintea celui ce priveste.

    Apreciat de 1 persoană

  2. tataia said, on august 30, 2015 at 1:33 pm

    Foarte mare bucurie pe mine sa vad ca fratii de pe blog nu sint inviodiosi pe cei cu mai multi bani. Stau si eu si ma mir cum de astfel de „formatori de opinie” poti fi platiti cu atitia bani pentru mizeriile vomitate din adincimea putului mintilor intunecate ale unor uritori de tara si de neam si de Dumnezeu…

    Este drept ca un muncitor care munceste 12 ore pe zi munca grea pe santier sa fie platit cu 1000 de lei, iar un astfel de „formator de opinie” care nu face decit sa vomite dejectii antinationale, antiromanesti, antiortodoxe, antipatriotice la fiecare emisiune de-a sa fie platit cu 10.000 de euro? Nu e drept. Dar noi nici nu am avut vreodata pretentia ca am putea indrepta lumea. Nici banii nu sint scopul nostru in viata….

    Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.