SACCSIV – blog ortodox

PARIS: Socialistii vor ca pana in 2020 sa contruiasca “TRIUNGHIUL” – o piramida uriasa de 180 de metri

Posted in Uncategorized by saccsiv on iulie 29, 2015

3543

Foto: http://www.theguardian.com/world/2015/jun/30/paris-councillors-back-plan-for-first-new-skyscraper-in-40-years

Iata ce putem citi la CONTROVERSAT. Un zgârie-nori împarte parizienii în două tabere:

Un zgârie-nori, primul care va fi construit după aproape patru decenii la Paris, dă naștere unor vii controverse în capitala Franței. Proiectul, aprobat de Consiliul municipal la sfârșitul lunii trecute, a împărțit parizienii în două tabere: mai mult de jumătate dintre ei văd în acest proiect o adevărată blasfemie, în condițiile în care construcţia unor clădiri mai înalte de 37 de metri a fost interzisă, iar turnul va avea 180 de metri. Ei spun că o astfel de construcție ar strica armonia arhitectonică a Parisului, aşa cum – spun şi azi criticii – au făcut-o turnurile Montparnasse şi Eiffel.

Construcția de tip zgârie-nori se numește „Triunghiul”, pentru că va fi un turn în formă de piramidă, care ar urma să fie ridicat în apropiere de cel mai mare centru expoziţional din Paris. Când – şi DACĂ – va fi gata, va fi a treia cea mai înaltă clădire din Paris – după Monparnasse şi Tour Eiffel.

Construirea Triunghiului ar urma să coste aproximativ 500 de milioane de euro. Beneficiul ar fi cinci mii de noi locuri de muncă în birourile, restaurantele şi zonele de recreere care ar urma să apară. De altfel, argumentele ecoomice sunt armele forte ale susţinătorilor proiectului.

Proiectul controversat, susținut de noul primar socialist al Parisului, Anne Hidalgo, fusese respins în noiembrie anul trecut de consiliul municipal, dar acum a fost adoptat, cu câteva modificări, grație noii configurații politice din adunarea pariziană. Anne Hidalgo se bucură că proiectul a trecut și spune că în felul acesta este depășit „tabu”-ul clădirilor înalte.

Parisul a limitat înălțimea noilor imobile la 37 de metri, în urma polemicii stârnite în 1973 de ridicarea Turnului Montparnasse, care, cu cei 210 metri ai săi domină un peisaj urban construit mai degrabă pe orizontală – cu excepția Turnului Eiffel (301 metri) – moștenit, în mare parte, din secolul al XIX-lea.

Acum, ecologiștii, aliații socialiștilor, dar și extrema-stângă și majoritatea celor de dreapta se opun acestui proiect, pe care îl consideră „energofag”.

Triunghiul, care și-ar putea profila silueta impozantă la începutul anului 2020, va fi ridicat la periferia sudică a orașului și va fi o investiție privată.

Proiectat de firma elvețiană de arhitectură Herzog & de Meuron, turnul de 42 de etaje ar urma să găzduiască birouri, un hotel de patru stele cu 120 de camere, un restaurant și un „sky bar”, precum și mai multe spații de petrecere a timpului liber.

Parisul, binecunoscut pentru spațiile strâmte ale locuințelor, suferă de pe urma lipsei terenurilor de construcții, în timp de nevoia de spațiu locativ este tot mai presantă. Această criză a determinat municipalitatea să autorizeze construirea unor imobile de locuit de 50 de metri înălțime și a unor turnuri pentru birouri de 180 de metri înălțime, dar la periferia Capitalei.

   Comentariu saccsiv:

Parisul mai e deja celebru prin doua simboluri masonice:

Turnul Eiffel

turnul_eiffel_sxc

Foto: http://www.emaramures.ro/stiri/105281/REAMENAJARE-Turnul-Eiffel-inaugureaza-primul-etaj-cu-podea-din-sticla-dupa-reamenajare-

Proiectantul Turnului Eiffel e cel ce a proiectat si:

STATUIA LIBERTATII – simbol masonic

Piramida

salon1

 

14 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

  1. valentin said, on iulie 29, 2015 at 2:46 pm

    off topic.

    referitor la „legea anti-legionară” – în comunism nu s-a reușit o asemenea lege, pentru că ar fi păstrat-o după revoluție ca pe o mare zeitate, dar acum ei au reușit să dea lege să te aresteze pentru convingerile tale, dacă ești patriot , creștin și manifești în public aceste 2 caracteristici ești în afara legii.

    deci esența e să nu mai fie nimeni cum erau oamenii odată – normali, iar asta să fie considerată o infracțiune pentru a putea pregăti cât mai ușor terenul lui antihrist.

    Apreciază

  2. Tiatira1986 said, on iulie 29, 2015 at 3:29 pm

    Doamne Ajuta !!!!

    Nimic surprinzator sa fiu sincer cu dumneavoastra stiind ca BESTIA sau mega calculatorul este la Bruxel , acolo unde toate datele vor fi centralizate . In plus din cate stiu si mai interesant pot spune este faptul ca piramida de sticla ce face parte din faimosul Muzeu Louvre construita pe vremea administratiei lui Francois Mitterand are nici mai mult nici mai putin de 666 de blocuri de sticla . Deasemenea doresc sa sugerez pe aceasta cale tuturor celor pasionati si interesati de o lectura cu adevarat ziditoare care desbate degradarea atat a societati cat si a individului scrisa de Alexis Carrel sub titlul Omul , aceasta fiinta necunoscuta .
    Va doresc o dupaamiaza binecuvantata is va rog sa ma iertati pe mine ticalosul si pacatosul daca v-am suparat cu ceva . Domnul si MAica DOmnului sa aibe mila de noi si sa lumineze mintile noastre intunecate .

    Apreciază

  3. geo said, on iulie 29, 2015 at 7:48 pm

    Oricat am incerca nu vom putea niciodata rupe legatura dintre emotii si sanatatea organismului nostru. Fiecare emotie pe care o traim are un efect profund asupra corpului fizic si asupra organelor sale. In timp ce acest mecanism uimitor nu a fost pe deplin dezlegat de catre cercetatori, este foarte cunoscut faptul ca emotiile joaca un rol esential in experienta durerilor fizice si in dezvoltarea unor boli cronice.

    Bolile au cauze mult mai profunde si de cele mai multe ori de natura emotionala. Aparenta vindecare determina migrarea bolii catre alt segment, daca nu este inteleasa problema si constientizata. Corpul acumuleaza toxine din cauza miscarilor gresite, a mancarii nepotrivite, a unei conditii fizice, emotionale si mentale proaste. Aceste toxine sunt depozitate in anumite locuri din corp, dar mai ales in incheieturile mari, sistemul limfatic, organele interne si cap.

    Daca trupul, mintea si ceea ce ne inconjoara traiesc si lucreaza bine, corpul isi elimina toxinele. Calea interna de eliminare este tractul intestinal, ficatul, rinichii, vezica urinara si lichidele corporale. Unele toxine sunt eliminate prin glandele sudoripare si, insa daca ceva nu merge aici, corpul le elimina tot asa de bine prin piele. Daca, din anumite motive, toxinele nu pot fi eliminate toxicitatea creste in balanta corpului pana cand acesta ajunge la boala. Primul pas catre boala poate fi tensiunea…la toate nivelele! Daca trupul nu iese corect din tensiune, atunci organele interne devin intoxicate si bolnave.

    http://www.e-dimineata.ro/legatura-dintre-emotii-si-sanatatea-organismului-tau-stiai-unde-sunt-stocate-blocajele-emotionale/

    Apreciază

    • tataia said, on iulie 29, 2015 at 9:16 pm

      Blah,blah, blah….vad ca mai mereu se confunda cauza cu efectul. Organismul se imbolnaveste din cauza emotiilor negative? Adica cu alte cuvinte, daca va imbolnaviti este numai si numai din cauza voastra. Cind maninci prost, nu dormi bine, ai emotii negative, nu faci miscare si sport te imbolnavesti pentru ca organismul nu mai poate elimina toxinele?

      Este chiar atit de evident adevarul incit nu il mai putem vedea? Nici macar atunci cind se afla sub nasul nostru? Adevarata cauza a tuturor bolilor este faptul CA SINTEM EXPUSI la toxine! NU ca nu le eliminam noi din cauza ca nu facem sport, din cauza ca nu dormim de la 9.00 seara la 5.00 dimineata, din cauza ca mincam carne in loc de frunze si asa mai departe…Eventual si pentru ca, din cind in cind, mai sintem si depresivi..si mai precis atunci cind vedem ca nu avem ce sa le punem pe masa copiilor, atunci cind vedem ca ni se taie curentul si internetul pentru ca nu am avut bani sa le platim…etc….

      Apreciază

  4. geo said, on iulie 29, 2015 at 8:30 pm

    Oraşul Berkeley din California a adoptat o lege, care va intra în vigoare luna viitoare, care vizează sensibilizarea populaţiei în ceea ce priveşte riscul de cancer legat de utilizarea telefonului mobil. Mai exact, operatorii de telefonie mobilă vor trebui să informeze clienţii privind riscurile la care se expun atunci când folosesc aparatele, relatează CNN. Această măsură a redeschis o dezbatere mai veche, însă în continuare aprinsă: telefoanele mobile cauzează cancer la creier sau nu?

    http://www.obiectiv.info/legatura-socanta-dintre-telefoanele-mobile-si-cancerul-la-creier-decizia-dura-a-autoritatilor-americane_79010.html

    Apreciază

    • tataia said, on iulie 29, 2015 at 9:21 pm

      In sfirsit o lege buna! Sa scrie naibii pe telefoanele mobile, pe routerele WiFi si pe toate acestea ca dauneaza grav sanatatii. La fel ca pe tigari! Si eventual si pe contoarele de tip smart care comunica prin unde radio. Iar daca pe viitor Enel/Electrica, etc, au de gind sa doteze populatia cu astfel de contoare schimbarea contorului vech ianalogic sa se faca numai si numai cu ACORDUL SCRIS al abonatului!

      Apreciază

  5. geo said, on iulie 29, 2015 at 8:33 pm

    Siria s-a declarat miercuri sceptică în legătură voinţa reală a Turciei de a lupta împotriva grupării radicale Statul Islamic, într-o primă reacţie oficială după bombardamentele lansate de aviaţia turcă asupra poziţiilor jihadiste, transmite AFP.

    http://www.stiripesurse.ro/siria-pune-la-indoiala-sinceritatea-turciei-in-privinta-actiunilor-sale-impotriva-statului-islamic_962865.html

    Apreciază

  6. geo said, on iulie 29, 2015 at 8:34 pm

    Letonia a început discuţiile oficiale cu SUA privind amplasarea de armament greu pe teritoriul său, a anunţat Ministerul Apărării de la Riga, potrivit agenţiei BNS, preluată de Interfax.

    http://www.stiripesurse.ro/sua-face-primul-pas-spre-rusia-trimite-armament-greu-in-letonia_962873.html

    Apreciază

  7. geo said, on iulie 29, 2015 at 8:35 pm

    Un specialist care verifică siguranța telefoanelor mobile a descoperit o problemă care permite atacul asupra a aproximativ 95% din aparatele Android – ceea ce înseamnă aproximativ 950 de milioane de aparate .

    Vulnerabilitatea informatică – botezată ” Stagefright ” după o bibliotecă media vulnerabilă în codul-sursă al sistemului de operare – poate fi una dintre cele mai grave probleme de securitate ale Android-ului descoperite până acum.

    http://www.sursazilei.ro/un-miliard-de-telefoane-mobile-pot-fi-atacate-de-hackeri-cu-un-simplu-text/

    Apreciază

  8. Ana said, on iulie 30, 2015 at 7:41 am

    Lipseste doar ochiul din varf. Astia nici nu se mai ascund 🙂

    Apreciat de 1 persoană

  9. john said, on iulie 30, 2015 at 9:36 am

    Toti vor sa construiasca cate ceva:
    Pregatiri intense pentru cel de-al treilea Templu: Peste 30 milioane de dolari cheltuiti pana in prezent
    Au fost fabricate peste 70 de obiecte sacre, conform indicatiilor din Vechiul Testament.
    http://templier70.blogspot.ro/2015/07/pregatirea-ustensilelor-pentru-cel-de.html

    Daca toate pregatirile vor fi gata in trei ani, Israelul ar putea relua ritualul sacrificarilor, ceea ce ar insemna „inceputul procesului de aparitie a lui Mesia”.
    http://templier70.blogspot.ro/2015/07/in-asteptarea-lui-mesiah.html

    Apreciază

  10. isa said, on iulie 31, 2015 at 9:35 am

    Retineti anul – 2020. In virtutea proiectelor care se deruleaza in vederea integrarii sistemelor, reglementate prin documente oficiale (directive europene implementate si in legislatia nationala), estimez undeva intre 5 si 10 ani pana cand toate activitatile (economice) vor putea fi nu numai inregistrate, dar si urmarite/monitorizate electronic. Scopul este crearea unui spatiu unic european (vamal + transporturi de orice tip + declaratii electronice, respectiv e-administratie); initial va fi obligatorie inregimentarea pentru agentii economici. Calendarul este in intarziere, pe anumite domenii inca nu s-a inceput efectuarea lucrarilor, desi erau prevazute a fi terminate anul acesta. Cand se va finaliza acest proces, vor avea justificare pentru a cere si impune eliminarea completa a banilor cash. Cine va dori sa evadeze din sistem, nu o va putea face decat in gaura de sarpe …

    Apreciază

  11. FRANTA SATANICA | Saccsiv - Weblog said, on decembrie 15, 2016 at 3:17 pm

    […] PARIS: Socialistii vor ca pana in 2020 sa contruiasca “TRIUNGHIUL” – o piramida uriasa de 180 … […]

    Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.