SACCSIV – blog ortodox

CU CIPUL IN CAP: Implanturile pe creier vor conecta oamenii la internet pana in anul 2020

Posted in CIPURI, IMPLANTURI by saccsiv on noiembrie 1, 2013

Am zis eu ca au ei ceva cu 2020 asta:

Astia VOR SA INSTAUREZE GUVERNUL MONDIAL IN 2020? Sau ce tot au cu anul asta?

“Big Brother nu iti va implanta cipuri in creier impotriva vointei tale. Cercetatorii asteapta ca consumatorii sa isi doreasca libertatea pe care o vor avea, cu ajutorul implantului.”

Libertate, desigur. Cam ca libertatea asta:

VIDEO (povestioara): Fetita care nu primeste lapte daca nu are … cip

Iata ce putem citi in articolul A Chip In The Head: Brain Implants Will Be Connecting People To The Internet By The Year 2020:

Un cip in cap: Implanturile pe creier vor conecta oamenii la internet pana in anul 2020

Vrei sa navighezi pe Internet, sa dai un telefon sau sa trimiti un mesaj text folosind doar creierul ? Doriti sa ” descarcati ” continutul unei carti de 500 de pagini in memoria dumneavoastră in mai putin de o secunda? Doriți să aveti particule nano extrem de avansate în mod constant tarandu-se în corpul dumneavoastră pentru monitorizarea bolilor? Doriti sa puteti sa accesati instantaneu baza de cunostinte colectiva a umanitătii, de oriunde te-ai afla ? Toate acestea pot suna ca science fiction , dar acestea sunt tehnologii despre care, unele dintre cele mai puternice firme de inalta tehnologie din lume, cred că sunt realizabile pana in anul 2020 . Cu toate acestea , cu toate „beneficiile” potentiale pe care o astfel de tehnologie le-ar putea aduce , exista , de asemenea, potentialul de mare tiranie . Gandeste-te la asta . Ce crezi ca ar putea face guvernele lumii  in cazul in care aproape toată lumea ar avea un implant cerebral care iti citeste gandurile, conectat la Internet ? Ar putea fi folosite aceste implanturi pentru a ne controla si a ne manipula? Acestea sunt lucruri infricosatoare care trebuiesc luate in considerare .

 

Pentru moment, cei mai multi oamenii de stiinta care lucreaza la tehnologia de implant pe creier nu par sa fie prea ingrijorati de aceste tipuri de probleme. In schimb, ei inainteaza in continuare pe taramurile care au fost odata considerate imposibile.

Chiar acum, exista aproximativ 100.000 de oameni din întreaga lume care au implanturi in creierele lor. Cele mai multe dintre acestea sunt pe motive medicale.

Dar acesta este doar inceputul. Conform  Boston Globe, guvernul American planuieste “sa cheltuiasca mai mult de 70 millioane de dolari in urmatorii cinci ani pentru ajunge la urmatorul nivel de implanturi cerebrale”.

Acest nou proiect se numeste the Systems-Based Neurotechnology for Emerging Therapies (SUBNETS)-Neurotehnologii bazate pe sisteme pentru noile terapii, si scopul lor este de a monitoriza “sanatatea mintala” a soldatilor si veteranilor de razboi.  Urmatorul pasaj este un articol CNET  care descrie SUBNETS…

SUBNETS este inspirat de Stimularea adanca a creierului), un tratament chirurgical care implica implantarea unui stimulator pe creiei in craniul pacientului,  care interfereaza cu activitatea creierului pentru a ajuta in unele simptome de boli, cum ar fi epilepsie si Parkinson. Vor fi similare cu dispozitivele DARPA, dar in loc sa vizeze un simptom specific, vor fi capabile sa monitorizeze si sa analizeze datele in timp real si sa initializeze o interventie specifica in concordanta cu activitatea cerebrala.

Acest tip de tehnologie este dezvoltat si de către sectorul privat. De fapt conform spuselor celor de la Scientific American oamenii de stiinta sunt din ce în ce mai entuziasmati cu privire la modul în care implanturile cerebrale pot fi folosite pentru „reboot” (reconfigurarea) creierului persoanelor cu depresie …

Din punct de vedere psihologic, depresia este mai mult decât o stare emotionala. Dovezi clare despre asta vin de la noile utilizări ale tehnologiei deja larg prescrise pacientilor cu Parkinson. Cu cit mai multi neurologi si chirurgi afla mai multe despre stimularea cerebrala profunda, cu atât mai mult ei sunt convinsi ca curentii folositi de tehnologia cu electrozi implantati pot reconfigura literalmente circuitele creierului implicate in tulburari de dispozitie.

Doriti sa aveti creier „reconfigurat” de un cip din capul vostru?

Si, desigur, acesta este modul in care implanturile cerebrale vor fi comercializate publicului pentru inceput. Acestea vor fi vandute ca ceva cu mari „beneficii pentru sanatate”. De exemplu, o firmă a dezvoltat un implant pe creier care poate detecta si trata crizele epileptice…

Implantul NeuroPace RNS este primul implant care asculta  undele cerebrale si decide in mod autonom cand sa aplice un tratament pentru a preveni o criza de epilepsie. Acesta a fost elaborat de o companie cu un personal mai mic de 90 de persoane , si doar aproximativ 30 dintre ei sunt electronisti ,ingineri mecanici si programatori.

O alta echipa de cercetatori a descoperit ca se poate stimula repararea tesutului cerebral la soareci folosind implanturi cerebrale

Pacientii cu accidente vasculare cerebrale si Parkinson pot beneficia de un experiment controversat in care s-au implantat microcipuri soarecilor de laborator. Oamenii de stiinta spun ca testele au rezultate eficiente în cercetare leziunilor de creier.

S-a evidentiat la soareci reluarea functiei motorii de catre materia cenusie anterior deteriorate in urma implantarii unui microcip neuronal sub craniu, a carui electrozi au fost transferati creierului soarecelui. Fara microcip, soarecii cu tesutul cerebral deteriorat nu aveau functia motorie. Ambele, accidentele vasculare cerebrale si Parkinsonul pot provoca leziuni neurologice permanente a tesutului cerebral, astfel incat aceasta cercetare stiintifică aduce speranta.

Totusi cei mai multi dintre noi nu vom avea nevoie de implanturi cerebrale pe motive medicale.

Deci, cum vor fi comercializate pentru restul dintre noi?

Ei bine, dar daca vi s-ar spune ca ar putea sa va dea „super-puteri”?

Ati vrea atunci un implant pe creier?

Ceea ce urmează este un scurt fragment dintr-un articol recent  din Stiinta americana

Lumea noastră este determinata de cele cinci simturi limitate ale noastre. Nu putem auzi sunete care sunt prea mari sau prea mici, nici nu putem vedea ultraviolete sau lumină infrarosie, chiar dacă aceste fenomene nu sunt fundamental diferite de sunetele si privelistile pe care ochii si urechile noastre le pot detecta. Dar daca ar fi posibil sa se extinda limitele noastre senzoriale dincolo de limitele fizice ale anatomiei noastre? Intr-un studiu publicat recent in Nature Communications, oamenii de stiinta au folosit implanturi pe creier pentru a invata soarecii sa „vada” lumina infrarosie, care este, de obicei, invizibila. Implicatiile sunt enorme: daca creierul este atât de flexibil, si poate invata sa proceseze semnale senzoriale noi, oamenii, intr-o zi, ar putea simti cu membrele protetice, ar putea  sa vada caldura prin lumina infrarosie sau chiar sa dezvolte un al saselea simt pentru polul magnetic.

Si unele firme foarte importante de internet iau in consideratie ca in cele din urma, majoritatea dintre noi vom avea implanturi care se conecteaza la internet …

Google are un plan. In cele din urmă vrea sa va intre în creier. „Cand te gandesti la ceva si nu stii prea multe despre subiect, vei primi automat informatii despre acesta” a spus CEO-ul Googlului Larry Page in cartea lui Steven Levy: “In retea: Cum gandeste, lucreaza si ne modeleaza viata” “In cele din urma veti avea un implant, care, daca te gandesti la un lucru, iti va spune doar răspunsul.”

Acum s-ar putea sa te gandesti ca acest lucru nu se va intampla, deoarece sa-ti pui un implant pe creier este o procedură foarte complicata si costisitoare.

Ei bine, conform articolului din Wall Street Journal, asta nu este adevarat. De fapt aceasta procedura este foarte rapida si deseori necesita doar o noapte de spitalizare…

Implanturile neuronale, numite, de asemenea, implanturi cerebrale, sunt dispozitive medicale concepute pentru a fi plasate sub craniul, pe suprafata  creierului. Adesea la fel de mici ca o aspirina, implanturile utilizeaza electrozi metalici subtiri pentru a „asculta” activitatea creierului si, in unele cazuri, pentru a stimula activitatea creierului. Adaptate la activitatea dintre neuroni, un implant neural poate in  esenta, „asculta” activitatea creierului si apoi ii poate „vorbi” direct.

Daca perspectiva va nelinisteste, ati fi surprins sa aflati ca instalarea unui implant neural este relativ simpla si rapida. Sub anestezie, se face o incizie in scalp, se foreaza in craniu, iar dispozitivul este plasat pe suprafata creierului.

Diagnosticarea comunicarii cu dispozitivul poate avea loc wireless . Chiar daca aceasta nu este o procedura de ambulatoriu, pacientii necesita de obicei numai o noapte in spital.

In viitor, gandurile celor mai multi oameni ar putea fi conectate la internet 24 de ore pe zi. Imaginati-va trimitand un e-mail sau raspunzand la telefon doar gandindu-te la asta. Potrivit  New York Times, catre asta ne indreptam…

In curand, am putea interactiona cu smartphone-urile si computerele noastre pur si simplu prin utilizarea mintiile noastre. In cativa ani, am putea aprinde luminile de acasa doar gandindu-ne la asta, sau sa trimitem un e-mail de pe smartphone fara sa scoatem macar dispozitivul din buzunarul nostru. Intr-un viitor mai indepartat, robotul care te va asista va apărea langa tine, cu un pahar de limonada, pur si simplu pentru ca stie ca iti este sete.

Cercetatorii de la Emerging Technology Lab Samsung testeaza tablete care pot fi controlate de creier, folosind o casca care seamana cu o caciula de schi impanzita cu electrozi de monitorizare, , a declarat luna aceasta  revista de stiinta si tehnologie a Institutului Tehnologic din Massachusetts, MIT Technology Review.

Tehnologia, adesea numita interfata creier-calculator, a fost conceputa pentru a permite persoanelor cu paralizii si alte dizabilităti sa interactioneze cu calculatoarele sau sa controleze brate robotizate, toate doar prin simplul gand la astfel de actiuni. Nu peste mult timp, aceste tehnologii ar putea fi de asemenea, produse electronice de consum.

Deci, cat de indepartata este o astfel de tehnologie?

Conform unui articol Computer World UK , Intel crede ca vor avea implante neuronale conectate la internet pana in anul 2020…

Pana in anul 2020, nu vom mai avea nevoie de tastatura si mouse pentru a controla computerul, spun cercetatorii Intel. In schimb, utilizatorii vor deschide documente si vor naviga pe web folosind nimic mai mult decat undele lor cerebrale.

Oamenii de stiinta de la laboratorul de cercetare Intel din Pittsburgh lucrează la gasirea modurilor de a citi si de a exploata undele creierului uman, astfel incat acestea sa poata fi utilizate pentru a opera computere, televizoare si telefoane mobile. Undele cerebrale ar putea fi exploatate de senzori Intel implantate in creierele oamenilor.

Oamenii de stiinta spun ca acest plan nu este o scena dintr-un film science-fiction, Big Brother nu iti va implanta cipuri in creier impotriva vointei tale. Cercetatorii asteapta ca consumatorii sa isi doreasca libertatea pe care o vor avea, cu ajutorul implantului.

Si asta va fi doar inceputul.  Ray Kurzweil este, de fapt convins că vom avea în cele din urma hoarde de nanobots care vor rula în corpurilor noastre pentru monitorizarea sănătătii noastre si pentru cautarea bolilor…

A doua punte este revolutia biotehnologica, in care vom putea reprograma biologia fara boli.

Si asta nu este deloc sfarsitul.

A treia punte este sa mergem mai departe de biologie, la revolutia nanotehnologica.

La acel punct vom avea mici roboti, care se numeau candva nanobots, care va  vor creste sistemul imunitar.

 Vom putea crea un sistem imunitar care recunoaste toate bolile, iar daca apare o boala noua, poate fi reprogramat sa faca fata noilor patogeni.

Acesti roboti, conform lui Kurzweil, vor ajuta la lupta cu bolile, vor imbunatatii  sanatatea si vor permite oamenilor sa ramana activi  pentru un timp mai indelungat..

Sunteti pregatiti pentru un viitor ca acesta?

Aceste tehnologii sunt dezvoltate chiar acum, si ele vor fi adoptate cu entuziasm de un segment larg al publicului.

La un moment dat, in viitor, un implant de creier ar putea fi la fel de comun cum este astazi utilizarea unui smart phone.

Si, desigur, mass-media ne va spune tuturor cat de minunat este sa avem un implant pe creier. Daca te indoiesti de acest lucru, doar verifica urmatoarele stiri ale NBC in care ni se tot spune ca ne putem astepta sa avem implante cu microcip pana in anul 2017…

Deci, esti gata pentru aceasta noua lume?

Ii vei lasa sa-ti puna un microcip in cap?

42 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

 1. Mălin said, on noiembrie 1, 2013 at 1:45 pm

  Apreciază

 2. cristytepes said, on noiembrie 1, 2013 at 1:51 pm

  Reblogged this on Adevărul cotidian – blog cu știri redistribuite.

  Apreciază

 3. bg1952 said, on noiembrie 1, 2013 at 2:24 pm

  Reblogged this on B.I.G'S BLOG.

  Apreciază

 4. intelepciuneasfintilor said, on noiembrie 1, 2013 at 3:21 pm

  Doamne ajuta!

  Ne poate traduce cineva care stie greaca ce spune parintele din filmuletul de mai jos?

  Foarte probabil ca acesta este un preot marturisitor care traieste cuvintele psalmului 4:
  4. Mâniaţi-vă, dar nu greşiţi; de cele ce ziceţi în inimile voastre, întru aşternuturile voastre, vă căiţi.

  Apreciază

  • pcmouse said, on noiembrie 1, 2013 at 5:01 pm

   ahh.,,,nu stiu greaca.mama ce atitudine.zice ceva si de masoni!!!nus ce.,,,

   Apreciază

 5. abc Marin said, on noiembrie 1, 2013 at 5:45 pm

  un implant pe creier , un virus , o mitralieră că la america se poartă și să vezi măcel printre vecini , nici nu mai este nevoie să n-e decimeze ei pentru atingerea numărului de 500 milioane , la urmă îl mazilesc și pe autorul faptei care habar nu are ce a făcut , presa zbiară că era psihopat și se termină povestea , dar să nu uităm că nu se mișcă un fir de păr fără știrea lui Dumnezeu , să avem nădejde în El.

  Apreciază

 6. AndreiD said, on noiembrie 1, 2013 at 5:54 pm

  Atentie!La ce se uita copiii!

  O sa va rog sa faceti un articol despre acest om, care iata cum vorbeste de Sfintele Moaste in emisiunea lui de prost gust.

  Apreciază

  • Alexandru(Fulger) said, on noiembrie 1, 2013 at 6:28 pm

   Am vazut si eu si am trimis la cei de la Deveghepatriei. Nesimtire pe omul asta…

   Apreciază

   • AndreiD said, on noiembrie 1, 2013 at 7:38 pm

    Eventual daca aveti cont pe youtube, trimiteti-i si un mesaj, decent evident. Nu impun convingerile mele altor oameni, fiecare crede sau nu crede in ce vrea, dar asta e deja o ofensa la adresa credintei si a credinciosilor, care nu poate trece netaxata. Mi se pare dubios cum de ne numesc pe noi ateii ‘inapoiati”, „medievali” s.a.m.d., cand ei au astfel de comportament si aduc astfel de jigniri.

    Apreciază

   • tataia said, on noiembrie 1, 2013 at 11:01 pm

    Am un fost prieten care este mare amator de religii orientale..cu karme, cu etc…M-a intrebat intr-o zi ce parere am de Grecia….Asta pe vremea cine erau problemele in Grecia…Si i-am zis…stiu ce spune toata Europa de ei..ca sint lenesi, ca nu vor sa munceasca si ca s-au indatorat pina peste cap…dar eu iti spun ca adevarul este altul. S-au pus tunurile pe Grecia deoarece este tara ORTODOXA, acolo este leaganul ORTODOXIEI, iar miza cea mare este deschiderea manastirilor de pe Sfintul Munte Athos pentru circuitele turistice internationale…

    La care el de acolo…da sigur ca cineva si vrea sa ii vada pe homosexualii aceia din manastiri. La care eu am zis…”NU oblig pe nimeni sa creada in ceea ce cred eu…nu ti-am zis niciodata sa lasi la o parte religiile orientale si sa mergi la Biserica, tu de ce imi insulti mie religia si credinta?. Asa ceva nu se poate accepta. Ai fost tu pe Sfintul Munte sa stii ca acei calugari sint homosexuali? Cere-ti imediat scuze!” La care el mi-a raspuns „Dar tu ai fost ca sa stii ca nu sint homosexuali?” . De atunci nici eu nu l-am mai cautat pe el..nici el pe mine…Niste nesimtiti toti ateii astia la un loc cu cei care cred in religii orientale….in special budismul…

    Apreciază

  • pr bogdan said, on noiembrie 2, 2013 at 1:52 am

   Are aproape 500 de mii de abonați; te crucești dacă citești comentariile. Cum spune Evanghelia: să-ți fie ca un vameș și păgân; e limpede că-i rea voință, dar problema cu publicitatea (chiar și negativă) este răspândirea mesajului. Sf Pavel spune în două locuri: cum vor crede de nu vor auzi? și că indiferent dacă mesajul Evangheliei e disprețuit de oameni important e că se mărturisește. Uneori e mai bine să nu acorzi nici un pic de atenție indivizilor de acest gen, chiar dacă jignesc profund pe alții, tocmai pe motivul că nu sunt credibili, ci provocatori (mai ales când se declară ortodox – ce fel de ortodox ești dacă lupți contra credinței tale, decât numai unul apostat?), iar pe un provocator fie îl respingi cu nepăsare și mergi mai departe, fie îl ridiculizezi în public ca să aibă la ce medita.

   Apreciază

 7. luigi said, on noiembrie 1, 2013 at 5:57 pm

  Katherine Albrecht on RFID live at Brave New Books

  Apreciază

  • luigi said, on noiembrie 1, 2013 at 5:59 pm

   Publicat la 09.03.2013
   Katherine Albrecht
   Wednesday February 27th 2013

   Apreciază

 8. nikodim said, on noiembrie 1, 2013 at 6:21 pm

  http://ro.stiri.yahoo.com/%C3%AEmp%C4%83rt%C4%83%C8%99i%C8%9Bi-%C8%99i-pu%C8%99i-s%C4%83-fac%C4%83-m%C4%83t%C4%83nii-la-gr%C4%83dini%C8%9B%C4%83-133840997.html
  Jigodiile sataniste nu mai pot de grija copiilor nostri acum…sa nu se sperie de preot, sa nu oboseasca cu rugaciuni si metanii, sa nu se Impartaseasca. De asta au ei grija, inselatorii, ca toate sufletele nevinovate sa n-aiba Dumnezeu…sa-i perverteasca, sa danseze pe muzici dracesti, sa fie initiati in sex de la varste cat mai fragede, sa petreaca de halloween, sa fie rasfatati si perfizi..ca sa „reuseasca in viata”.

  Apreciază

 9. Alexandru(Fulger) said, on noiembrie 1, 2013 at 6:30 pm

  Exact acelasi lucru cu implantul in cap si cu conectarea la internet am vazut intr-un episod din familia Simpson lansat acum un an , doi.

  Apreciază

 10. o oarecare said, on noiembrie 1, 2013 at 7:22 pm

  Doamne fereste! Semnul fiarei pe mana dreapta ori pe frunte! Adica nu chiar pe frunte, dar tot pe acolo! Cu toate informatiile despre om stocate acolo! Salbaticirea si indracirea omului va atinge apogeul.

  Sa vedeti atunci cum ii manipuleaza pe cei care le iau. E firesc ca acum sa prezinte doar avantajele. Dezavantajele le vor vedea cei care le vor lua dupa aceea. Caci nu degeaba scrie:

  ,,Cine se inchina fiarei si chipului ei si primeste semnul ei pe fruntea lui, sau pe mana lui, va bea din vinul aprinderii lui Dumnezeu, turnat neamestecat,in potirul maniei sale, si se va chinui in foc si in pucioasa, inaintea sfintilor ingeri si inaintea Mielului. Si fumul chinului lor se suie in vecii vecilor. Si nu au odihna nici ziua nici noaptea cei ce se inchina fiarei si chipului ei si oricine primeste semnul numelui ei.’’ Biblia; Apocalipsa, cap. 14, versetele 9-11.

  Apreciază

 11. genoveva said, on noiembrie 1, 2013 at 9:30 pm

  de urmarit si dat mai departe…..

  Apreciază

 12. o oarecare said, on noiembrie 1, 2013 at 10:23 pm

  Cred ca elitele tanjesc deja dupa posibilitatea de a controla mintile tuturor.
  Nu stiu cate dintre cipurile implantate deja in creier au cu adevarat scop medical in beneficiul pacientului. Invocarea unor motive medicale in vederea controlului mintii poate fi, deocamdata, o solutie pentru elite in primul rand:

  http://translate.google.ro/translate?hl=ro&sl=en&u=http://rense.com/general17/imp.htm&prev=/search%3Fq%3Dhttp://rense.com/general17/imp.htm%26biw%3D1600%26bih%3D772&sa=X&ei=dH5hUcS-BcTgtQaE34GwAw&ved=0CEMQ7gEwAA

  Apreciază

 13. mihai444 said, on noiembrie 1, 2013 at 11:14 pm

  Apreciază

 14. mihai444 said, on noiembrie 1, 2013 at 11:15 pm

  Apreciază

 15. mihai444 said, on noiembrie 1, 2013 at 11:15 pm

  Apreciază

 16. mihai444 said, on noiembrie 1, 2013 at 11:17 pm

  Apreciază

 17. mihai444 said, on noiembrie 1, 2013 at 11:24 pm

  urmatoarea e de pus in rama 😉 cu asta sa vazut Ponta zilele trecute.al doilea om in stat dupa Obama.o mai fi vreun prost nelamurit peaci?

  Apreciază

 18. mihai444 said, on noiembrie 1, 2013 at 11:24 pm

  Apreciază

  • pr bogdan said, on noiembrie 2, 2013 at 2:07 am

   Apreciază

   • tataia said, on noiembrie 2, 2013 at 7:00 pm

    Nenorocita reclama…face apel la FRICA din oameni (ca a pierdut controlul masinii, ca nu isi aduce aminte ce medicamente trebuie sa ia, etc) dar si la sentimentul de IUBIRE dintre noi….Partea a doua e chiar mai mirsava…ca frica e cum e….nu toti sintem asa fricosi..si apoi frica e de la diavol, dar sa te folosesti de sentimentul de iubire pe care Dumnezeu ni l-a dat pentru a promova o inventie satanica?

    Apreciază

 19. aniush said, on noiembrie 2, 2013 at 9:54 am

  Dragii mei,
  Va anunt ca se cipeaza caini…si rog unele persoane sa nu-i mai urasca pe caini asa ca nu au nicio vina ca autoritatile sunt niste ticalosi si isi fac jocurile lor, ca noi alte fiinte nevinovate sa suferim. Zic noi ca includ si oamenii. Eu am fost mult timp in mijlocul evenimentelor. Am inteles exact se se intampla. Totul e o farsa facuta de autoritati-cum o numeste Aaron Russo „a giant hoax” -special ca sa faca treaba cu adoptatul si cipatul – sa-i indemne pe oameni prin frica sa-si supuna animalele unui control absurd. Ce nu pot controla ei, omoara. Ce sa va spun oamenii au muscat momeala si or s-o faca in continuare….ca sunt prea multi caini, prea multe pisici, prea multi oameni. Pai normal ca nu le convine. De ce credeti ca e toata nebunia asta? Ei vor sa instituie acest control absurd. Nu inteleg insa de ce vor asta? Ei au deja toata puterea din lume, ce le trebuie mai mult? De ce au nevoie sa controleze tot ce e viu?… ca nu le foloseste la nimic!

  Apreciază

  • tataia said, on noiembrie 2, 2013 at 8:10 pm

   Legea cu cipuitul ciinilor este de mai multi ani…sincer nu sint de acord sa fie cipuiti nici macar ciinii sau pisicile…dar eu am pisici si nu le-am dus la cipuit…asa ca partea de problema care ma priveste pe mine am rezolvat-o…in rest ce sa fac eu? Sa ies la manifestatie impotriva cipuirii ciinilor fara stapin? Oricum ii eutanasiaza..sau el putin asa ar trebui..asa ca nu mai conteaza prea mult daca mor cipuiti sau nu, nu-i asa?

   Sint de acord cu tine ca problema ciinilor a fost adusa in atentia opiniei publice pentru a distrage atentia de la lucruri mult mai grave..este tiparul tipic al celor care ne conduc, dar pina la urma trebuia rezolvata si problema ciinilor fara stapin nu? Chiar daca nu este una de importanta majora. Mult prea multe persoane muscate de ciinii comunitari, mult prea multi bani alocati pentru ingrijirile medicale ale celor muscati de ciini…

   Ei doresc controlul absolut pentru ca asa le-a intunecat satan mintea.

   Apreciază

 20. aniush said, on noiembrie 2, 2013 at 9:56 am

  Eu ma rog Dumnezeu sa ne fereasca, Dumnezeu sa ne intareasca sa trecem cu bine peste perioada asta neagra!

  Apreciază

  • o oarecare said, on noiembrie 2, 2013 at 3:50 pm

   De fapte, le e frica de noi, din cauza ca sunt impatimiti de putere. Se lupta si intre ei pentru putere. Dar numarul mare al nostru ii cam deranjeaza. Mai vrem si pensii si salarii… Unii dintre noi mai dam din coate cautand o alternativa la putere…

   Ei?! N-au motive? Asadar, ei, saracii, cauta sa ne controleze tocmai pentru ca sunt mici la suflet si nu vor binele omului, ci doar binele lor pamantesc. Prin cipuire, vor sa ni-L ia si pe Dumnezeu, singurul nostru aliat.

   Apreciază

 21. aniush said, on noiembrie 3, 2013 at 1:41 pm

  tataia,
  Problema merge mult mai departe de atat. Realitatea arata asa: nu se iau caini maidanezi, pentru ca hingherii nu mai pot sa-i prinda. Iau cainii oamenilor…mai au putin si le intra si in curte fara acordul lor…si nu numai in ceea ce priveste cainii. Am vazut ieri seara ca reprezentantii unei firme intrau in curtile oamenilor si instalau senzori pentru gaze de sist…si asta fara ca oamenii sa stie ca a intrat cineva pe proprietatea lor.
  Daca te duci la portile institutiilor ei pot sa spuna unor anumite persoane ca nu au voie sa intre doar pentru ca lor nu le place cum arata. Deci ei isi fac legea.
  Uite, parerea mea este sa ne trezim acum cat inca nu este prea tarziu, altfel vom avea aceeasi soarta pe care o au cainii azi (si aici am vrut sa ajung). Daca suntem toti, sau cel putin majoritatea, exact cum spunea utilizatoarea o oarecare,este ca noi sa fim uniti, cacu astfel am forma o forta crestina uriasa in fata careia ei nu ar avea nicio sansa si ei stiu treaba asta. Din pacate insa, suntem prea putini care misca ceva.

  o oarecare,
  Cum ai spus ei se tem, le e frica de oamenii care Il au pe Dumnezeu in ei. Da, vor sa ni-L ia, dar n-o sa le prea iasa. Cine are credinta puternica, adevarata va rezista oricat de grele incercari vor veni. (Adica va scapa de cip).

  Apreciază

 22. […] CU CIPUL IN CAP: Implanturile pe creier vor conecta oamenii la internet pana in anul 2020 […]

  Apreciază

 23. […] CU CIPUL IN CAP: Implanturile pe creier vor conecta oamenii la internet pana in anul 2020 […]

  Apreciază

 24. […] CU CIPUL IN CAP: Implanturile pe creier vor conecta oamenii la internet pana in anul 2020 […]

  Apreciază

 25. […] continuarea aici la Sursa originala a articolului. Traducere în limba româna realizata aici de […]

  Apreciază

 26. […] continuarea aici la Sursa originala a articolului. Traducere în limba româna realizata aici de […]

  Apreciază

 27. […] mergeau insa mult mai departe si spuneau in 2013 ca implanturile pe creier vor conecta oamenii la internet pana in anul 2020. Sau cel putin ca pana in 2020 nu va mai fi nevoie de cod pin si bancomate, ci doar de amprente si […]

  Apreciază

 28. […] mergeau insa mult mai departe si spuneau in 2013 ca implanturile pe creier vor conecta oamenii la internet pana in anul 2020. Sau cel putin ca pana in 2020 nu va mai fi nevoie de cod pin si bancomate, ci doar de amprente si […]

  Apreciază

 29. […] Implanturile pe creier sa conecteze oamenii la internet pana in anul 2020 […]

  Apreciază

 30. […] continuarea aici la Sursa originala a articolului. Traducere în limba româna realizata aici de […]

  Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: