SACCSIV – blog ortodox

Video – BENJAMIN NETANYAHU: “Absolut nimic nu va scapa de INTERNETUL OBIECTELOR […] totul va fi in acest nor care creste si creste”

Posted in antihrist, BENJAMIN NETANYAHU, INTERNETUL OBIECTELOR by saccsiv on iulie 23, 2015

Ascultati va rog incepand cu minutul 2:50:

How The Small State of Israel Is Becoming A High-Tech Superpower

Eu nu aud aproape nimic, din cauza calculatorului, insa cititorul Mustafa a tradus:

„Nimic, absolut NIMIC nu va scapa de internetul .. oamenilor, si al informatiilor, si al cunvintelor si al obiectielor si al orice, totul va fi in acest nor care creste si creste”

Cititi va rog si:

VIDEO (1990) – Rabin sef catre Benjamin Netanyahu: FA CEVA PENTRU A GRABI VENIREA LUI MESIA (ANTIHRISTULUI). Si intr-adevar, au inceput sa faca …

VIDEO – Felix Koppelman, presedintele comunitatii evreiesti Oradea: IMPLANTUL CU CIP ESTE NECESAR

OFICIAL: S-a decis ca ISRAELUL “asigura un nivel adecvat de protectie a datelor cu caracter personal” si POATE PRELUCRA TOATE DATELE CETATENILOR UNIUNII EUROPENE …

 

7 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

  1. petrupetru said, on iulie 24, 2015 at 6:30 am

    Nea Tanahe, dar tu ce pozitie „superioara” vrei sa ai in noru’ asta? „Controlor” de calitate? Maistru-shef? Neamul tau, care NU vrea sa se mai caiasca, te iubeste pe tine si pe cei ca tine, la nebunie! Tot „shef” vei fi si in putzul cel adanc si puturos!!!

    Apreciază

  2. Olesea said, on iulie 24, 2015 at 8:41 am

    Azi am gasit un material despre posibilitatile „extraordinare „ale GOOGLE MAPS.
    Google Maps îţi arată nu doar unde ești dar și traseele tale din ultimii ani

    Google Maps îţi arată nu doar unde ești dar și traseele tale din ultimii ani
    Foto: ropemediahouse.com
    Printr-o nouă funcţie inovatoare intitulată Your Timeline, Google Maps îţi arată traseele tale din ultimii ani.
    Dacă la un moment dat a mai existat o fărâmă de speranţă în faptul că Google nu îţi monitorizează fiecare pas şi fiecare aventură offline sau online, gigantul din Mountain View s-a decis să o spulbere printr-o nouă funcţie. Aţi folosit vreodată Google Maps în ultimii ani sau v-aţi urcat vreo imagine pe Google Photos? Nu vă aduceţi aminte? O să vă amintească Google imediat prin Your Timeline.

    O nouă secţiune din Google Maps, disponibilă doar vouă şi celor de la Google este în egală măsură uimitoare, atractivă şi şocantă. Printr-un click pe acest link vi se va afişa pe ecran o hartă cu câteva puncte roşii. Un click pe orice dintre ele vă va afişa întregul traseu pe care l-aţi urmat într-o anumită dată, fie desprins din utilizarea Google Maps ca soluţie de navigaţie la momentul respectiv, fie decriptat din informaţiile de geotagging ale imaginilor urcate vreodată pe Google Photos sau orice alt serviciu Google. ,,Your Timeline îţi permite să vizualizezi rutinele tale din lumea reală, să vezi călătoriile pe care le-ai făcut şi să-ţi faci o părere despre locaţiile în care îţi petreci timpul.”
    În teorie, puteţi asocia multe cuvinte laudative cu această funcţie, din păcate nu aţi greşi sub nici o formă dacă aţi clasifica-o ca fiind macabră, scrie playtech.ro. Eu m-am speriat un pic când am văzut un traseu urmat de mine în urmă cu mai bine de doi ani însoţit de imagini făcute cu telefonul meu. Cum se întâmplă de obicei, Google insistă destul de mult pe securitatea acestei funcţii şi pe faptul că e disponibilă doar pentru ochii voştri. Mai mult decât atât, puteţi edita punctele de pe hartă, puteţi şterge complet anumite locaţii din istoricul deplasărilor voastre sau le puteţi redenumi pentru momentele când le veţi arăta altei persoane.
    Momentan, Your Timeline este disponibil doar pe Android şi desktop, dar nu ar trebui să dureze foarte mult până soseşte pe iOS.
    Sursa: http://unimedia.info/stiri/google-maps-iti-arata-nu-doar-unde-esti-dar-si-traseele-tale-din-ultimii-ani-98032.html

    Apreciat de 1 persoană

  3. cristina said, on iulie 25, 2015 at 5:32 pm

    BENJAMIN SATANYAHU, acesta este unealta principala a lui Antihrist. Se stie foarte bine,ca evreii il asteapta pe Antihrist ,care va fi incoronat la Ierusalim . Aceasta este marea pacaleala ,pe care evreii vor sa o puna in aplicatie. Si Biblia,ne-a avertizat ca vor fi multi. care ne vor spune ” Uitati-l pe Iisus,veniti si-l vedeti,dar voi sa nu-i credeti „.Asa ca,cine are ochi sa vada si urechi sa auda !Sa ne ajute Dumnezeu sa distingem binele de rau si sa facem alegerea corecta,pt ca multi vor fi inselati si-l vor urma pe Antihrist,crezand ca e Mesia.

    Apreciat de 1 persoană

  4. Gavrila Denisa said, on iulie 25, 2015 at 11:44 pm

    ceea ce vor unii folosind internetul se poate intoarce chiar impotriva lor, a magilor manipularii.. de fapt am impresia ca asta se si intampla, numai sa fie oameni puternici care folosesc acest internet…e suficient ca acestia sa intoarca turma din drumul catre prapastie

    Apreciază

  5. […] Video – BENJAMIN NETANYAHU: “Absolut nimic nu va scapa de INTERNETUL OBIECTELOR […] totul va f… […]

    Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.