SACCSIV – blog ortodox

BILL GATES se implica in MONEDA DIGITALA si promoveaza M-PESA …

Posted in Uncategorized by saccsiv on februarie 4, 2015

   Dupa cum stiti:

BILL GATES: “Avem nevoie de un GUVERN MONDIAL”

Dar un guvern mondial fara o moneda unica nu merge. Si nu merge nici fara disparitia banilor cash.

   Asa ca iata ce putem citi la Bill Gates: Digital Currency Can Help the Poor, But Not Bitcoin:

Bill Gates: Moneda digitala poate ajuta saracii, insa nu Bitcoin

Bill Gates are sperante mari pentru moneda digitala ca instrument bancar important in ceea ce priveste saracii. Insa Bitcoin nu este una dintre acele monede, a spus el Intr-un AMA (Ask Me Anything – Intreaba-ma orice) Reddit astazi. Cel putin nu in forma actuala.

Gates a laudat valoarea monedei digitale intr-un cadru similar anul trecut, explicand ca din cauza faptului ca oamenii saraci din tarile aflate in dezvoltare, nu au acces la servicii bancare traditionale, fiind costisitoare crearea unor filiale locale, motivul principal fiind reprezentat de sumele mici depuse sau transferate, lasa astfel oamenii saraci in dezavantaj cand vine vorba de schimb monetar, depuneri sau acces la bani.

Pe de alta parte, costul serviciilor bancare online fiind infim, devine astfel avantajos si pentru banci pentru a-si furniza serviciile. Aceasta inseamna ca banii digitali ofera o oportunitate in acest sens si prin urmare, Fundatia Bill and Melinda Gates este atat de motivata spre a le oferi oamenilor mai multe moduri de a stoca banii lor.

Si pana la urma de ce nu Bitcoin? Miliardarul filantrop a numit moneda virtuala “o tehnologie noua si captivanta”, insa nu crede ca este un instrument foarte bun pentru a face mai usoar serviciul bancar in pietele emergente, dat fiind volatilitatea produsului si anonimitatea sa:

“Noi nu folosim Bitcoin pentru doua motive. Unul este ca oamenii saraci nu trebuie sa aiba o moneda a carei valoare fluctueaza mai mult decat moneda de schimb locala, iar al doilea este ca in cazul unei greseli si plata trebuie returnata, aceasta nu ar functiona din cauza anonimitatii.”

Bitcoin a fost prezentat ca un instrument bancar revolutionar pentru cei saraci si este probabil ca remarcile lui Gates sa deranjeze comuitatea. Insa el ofera o alternativa, subliniind utilizarile monedei digitale kenyene M-Pesa in defavoarea celor anonime.

“Fundatia este implicata in ceea ce inseamna valuta digitala, insa nu Bitcoin care este o moneda anonima.
In Kenya, M-Pesa este utilizata pentru aproape jumatate din totalul tranzactiilor. Banii digitali au costuri reduse de tranzactionare, fiind un avantaj pentru cei saraci pentru ca acestia trebuie sa realizeze tranzactii cu sume mici. In urmatorii cinci ani cred acest trend va prinde in India si alte parti ale Africii si cu siguranta va ajuta oamenii saraci foarte mult.”

Comentariu saccsiv:

Nu e moneda digitala kenyana. Conform http://en.wikipedia.org/wiki/M-Pesa M-Pesa (M de la mobil, PESA de la bani in limba Swahili) a fost lansat în 2007 de către Vodafone pentru Safaricom și Vodacom, cei mai mari operatori de rețele mobile din Kenya și Tanzania. S-a extins de atunci în Afganistan, Africa de Sud, India și în 2014 în Europa de Est.

Iata si ce putem citi la M-Pesa, primul serviciu telecom de transfer bani lansat în România. Cum funcţionează şi care sunt costurile:

Vodafone M-Pesa este primul serviciu lansat de un operator telecom prin care românii pot trimite şi primi bani sau efectua plăţi, cu telefonul mobil.
M-Pesa este disponibil, pentru prima data in Europa, în reţeaua 4G a Vodafone România, precum şi pe 3G si 2G, pentru orice client al operatorului abonat sau utilizator de Cartela, indiferent de tipul de telefon folosit.
“Cu o rată de adopţie de 130%, telefonul mobil este instrumentul perfect de efectuare de plăţi, mai ales pentru românii care nu au încă un cont bancar – care reprezintă circa 40% din populaţia ţării. Serviciul este, de asemenea, conceput si pentru clientii nostri ce detin un cont bancar şi cauta confortul si usurinţa de utilizare oferite de telefonul mobil”, a declarat azi Andrea Rossini, Chief Commercial Officer, Consumer Business Unit, Vodafone Romania.
Cu M-pesa, utilizatorii Vodafone pot să facă urmatoarele operatiuni, prin intermediul telefonului mobil: să trimită şi să primească bani, să alimenteze Cartela Vodafone, să plătească facturile, să cumpere bunuri si servicii din magazinele partenere M-Pesa. Serviciul poate fi activat de catre orice client Vodafone cu varsta de peste 14 ani, la orice magazin afiliat M-Pesa.
Cum se foloseste M-Pesa?
Pentru a beneficia de noul serviciu, clienţii trebuie să îşi deschida un cont M-Pesa, intr-un magazin afiliat, semnalizat ca atare, cu un act de identitate. Pentru a putea folosi serviciul, clientii trebuie mai intai sa apeleze *789#.
Odata ce contul M-Pesa a fost creat, utilizatorii pot să depună numerar la orice magazin semnalizat M-Pesa, operatiune care este confirmată imediat printr-un SMS. Dupa depunerea banilor iîn contul M-Pesa, clientul poate să facă toate operatiunile pe care le permite acest serviciu, de oriunde s-ar afla. Si pentru a retrage o suma primită, clientii trebuie sa meargă la un magazin M-Pesa cu un act de identitate.
Cu M-Pesa, clientii au control complet asupra contului, iar fiecare operatiune este confirmata printr-un cod PIN, cunoscut doar de utilizator. Balanta contului este in permanenta disponibila, in timp real, si un call-center deschis 24/7 sta la dispozitia utilizatorilor, in caz de urgenta, la numarul *789.
Costuri M-Pesa
M-Pesa se activează gratuit şi nu are costuri lunare asociate. Singurele operatiuni tarifate sunt depunerile si retragerile de bani, iar taxele sunt fixe, in functie de suma.
Astfel, clientii platesc între 1 si 3 lei, în funcţie de sumă, pentru trimiterea de bani instant către alt utilizator înregistrat M-Pesa. La retrageri, clienţii plătesc o taxă fixă per tranzacţie, intre 2.5 si 30 de lei, în funcţie de suma. Toate costurile sunt afişate în meniul serviciului M-Pesa şi pot fi consultate oricând de catre utilizatori.
În acest moment, serviciul M-Pesa poate fi activat in aproximativ 300 de magazine Vodafone şi ale partenerilor sai, precum si in retelele PayZone, RoBest, si Agroland, în care serviciul se afla in proces de implementare graduala. În urmatorul an, serviciul va fi extins la peste 2.000 de magazine. Lista completă este disponibilă şi actualizata săptămânal, aici.

   Comentariu saccsiv:

Un guvern mondial fara o moneda unica nu merge. Si nu merge nici fara disparitia banilor cash. Dar nici astea nu merg fara carduri de identificare cat mai totale si cat mai biometrice.

Si nu degeaba au inceput cu M-Pesa dinspre tarile lumii a treia ce au acceptat deja implementarea unor id carduri cu mult mai performante decat cele din vest:

Cu japca, dar Afganistanul intra si el in randul lumii: Armata SUA colecteaza date biometrice in Afganistan. Carduri de identificare biometrica pentru intreaga populatie pana 2013

Dupa India, CARD de identitate CU CIP, obligatoriu si in AFGANISTAN. Dovada faptului ca SISTEMUL vine cu CIPUL dupa tine si in jungla si pe dealurile pustii, pana la capatul pamantului …

   Consider ca edificator e sa ne amintim ce spuneau indienii in 2010 despre viitorul lor buletin:

sistemul ar putea fi folosit până la urmă pentru plăţi, posibil şi pentru a reduce treptat tranzacţiile în numerar.

Si:

AIDUI lucrează deja cu autorităţile de stat, bănci, firme de telecom, oficiali pentru carnetul de şoferi, companii de asigurări şi chiar furnizori de servicii medicale pentru a se asigura că toţi indienii trebuie să poarte actele de identitateNu va exista nicio cale de evitare a sistemului

Despre mega experimentul cu BULETINE BIOMETRICE CU CIP din India si despre opozitia ce o intampina SISTEMUL acolo

27 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

  1. Iani said, on februarie 4, 2015 at 9:01 am

    Uraciunea pustiirii: parlamentul britanic a aprobat conceperea copiilor din TREI parinti. Stire auzita in dimineata asta la radio. Crainicul, de fapt realizatorul emisiunii, se hlizea, era amuzat – in loc sa se cutremure de aceasta monstruozitate.

    Apreciază

    • botaceala said, on februarie 4, 2015 at 12:11 pm

      Iani@ cum adica din 3 parinti???😨😕😯,ca nu inteleg?

      Apreciază

      • Iani said, on februarie 4, 2015 at 1:23 pm

        asa am auzit, nici eu nu inteleg dar se poate cauta stirea pe undeva

        Apreciază

      • Aurora said, on februarie 4, 2015 at 7:11 pm

        Am prins si eu stirea din zbor.Este vorba de introducerea de ADN de la o a treia persoana la embrionii suspecti de anumite boli genetice.Au fost voci in Anglia care si-au manifestat dezaprobarea fata de o asemena metoda, pe motive de etica.

        Apreciază

      • marinela said, on februarie 4, 2015 at 9:43 pm

        Ma gindesc ,ca e vorba de doi homosexuali parteneri si o mama surogat sa le poarte progenitura in pintece pina la nastere,iar pt doua lesbiene partenere ,un barbat ce-si vinde saminta pt procreere,asta ar fi o explicatie.Fereasca Dumnezeu de asa minti bolnave ,te cutremuri tot mai des de ce auzi , de ce se intimpla in lumea asta plina de uriciune si necredinta.
        Doamne lumineaza-i pe toti intunecatii la minte si la cuget.

        Apreciază

      • john said, on februarie 4, 2015 at 10:40 pm

        Vot istoric: Prima tara din lume care da unda verde nasterii bebelusilor din trei parinti
        http://www.ziare.com/viata-sanatoasa/bebelusi/vot-istoric-prima-tara-din-lume-care-da-unda-verde-nasterii-bebelusilor-din-trei-parinti-1346414

        Apreciază

    • radu iacoboaie said, on februarie 5, 2015 at 12:29 am

      OFF TOPIC – VĂ RUGĂM SĂ COPIAȚI ȘI SĂ DAȚI MAI DEPARTE ACEST VOLUM:

      https://raduiacoboaie.wordpress.com/VOLUM-(50 pagini)- DE CE RESPINGEM CATEGORIC CARDURILE ELECTRONICE DE SĂNĂTATE ȘI ACTELE BIOMETRICE (CU CIP RFID)2015/02/04/2603/

      Apreciază

  2. Iani said, on februarie 4, 2015 at 9:12 am

    Incet incet se implementeaza sistemul….. In toata lumea. Nu sunt dintre cei care intra usor in panica, dar vad si observ ca treptat se va ajunge: la disparitia banilor cash, la un card unic identitate+ bancar, la satanizarea totala a lumii prin distrugerea familiei, distrugerea / pervertirea bisericii, a moralei, etc etc. Ce e de facut ? Nu chiar acum, va mai dura putin, dar probabil ca la un moment dat nu vom mai putea trai efectiv, noi crestinii, in mijlocul lumii satanizate. Unii spun ca solutia e retragerea la tara, in mici comunitati eventual, parca asa zicea si parintele Iustin. Va fi insa intrebarea: poti evita astfel, total sistemul? sa zicem ca nu accepti cardul unic si deci nu mai poti vinde si cumpara. Bun, esti la tara, cresti niste animale, cultivi plante, si supravietuiesti. Dar poti trai total fara bani? Trebuie achitate facturi. Hai sa zicem, renunti la curentul electric, iti sapi o fantana pentru apa, nu mai ai masina ca sa ai nevoie de benzina, si asa mai departe. Dar taxele, impozitele cum le platesti, ca daca nu le platesti iti confisca statul-mamona proprietatea si ramai pe drumuri. Oare se va ajunge in final ca crestinii sa nu mai poata avea nici macar un acoperis deasupra capului, sa traisca prin paduri, hranindu-se cu radacini si vanand?

    Apreciază

    • STOP RFID said, on februarie 4, 2015 at 1:48 pm

      Iani

      Nu intamplator au pus impozit pe proprietate, care e un abuz. Plus se asta mai exista si forta statului, prin jandarmerie, politie si altele. Deci ei vor baga pastila cu respectarea legii. Evident ca cine nu aceepta sistemul va trebui sa-si paraseasca locuinta.

      Apreciază

    • nimeni said, on februarie 5, 2015 at 8:27 pm

      Iani

      Sa ne aducem aminte ce spun Sfintii Parinti si anume de Sf. Lavrentie de Cernigov:
      ”În ultimele timpuri, la sfârşit, va începe prigoana împotriva adevăraţilor creştini, care vor trebui să scape fugind”
      Asa este, cei care vor a se mantui ori vor deveni martiri, marturisind credinta ori vor trebui sa scape fugind, prin paduri, hranindu-se cu radacini si cu le da Dumnezeu.

      Apreciază

  3. john said, on februarie 4, 2015 at 10:23 am

    Românii integri = sclavi second-hand. Hotărâre de Guvern împotriva celor 1.000.000 de români care refuză cardurile de sănătate
    Guvernul României a aprobat şi publicat deja în Monitorul Oficial al României, nr. 86 din 2 februarie 2015, o Hotărîre de Guvern pentru care se pare că graba şi stringenţa au fost atît de mari încît nici n-are număr.
    În mod „democratic”, nu s-a ţinut cont de nici una din opiniile exprimate anterior sau în timpul dezbaterilor „oferite” de Ministerul Sănătăţii şi CNAS în 18 noiembrie 2010 şi în 16 ianuarie 2015. La dezbaterea din 16 ianuarie a.c. s-a promis semnarea unui protocol între CNAS şi organizaţiile prezente la dezbatere – promisiune care nici n-ar fi venit fără efortul diplomatic al Patriarhiei Române. Au trecut 12 zile, nu s-a semnat nimic, nu s-a respectat nici una din promisiunile făcute, după care Guvernul a publicat o H.G. fără număr. Cu alte cuvinte, cetăţenii statului au datoria de a purta un număr, dar actele guvernului, nu.
    Nu se putea ţine seama de atitudinile ONG-urilor şi ale contribuabililor majoritari, dacă nu s-a ţinut cont nici de contractele din anii 2000 care prevedea obligaţia autorităţilor statului de a implementa cardurile exclusiv celor ce le acceptă benevol. Nu s-a ţinut cont nici de Constituţie, ale cărei articole se încalcă ca normă, fiindcă nu există un for care să apere respectarea ei. Prin urmare cu atât mai puţin s-ar putea aştepta cineva să se ţină cont de Biblie, pe care orice funcţionar public jură la investitura sa.
    Nu s-a ţinut cont de faptul că un milion de contribuabili au plătit zeci de ani, iar acum sunt forţaţi să nu beneficieze de contribuţiile lor decât cu preţul vânzării conştiinţei lor – în cazul când acceptă cardul dar refuză „beneficiul” de a deveni donator, sau cu preţul vieţii lor – în cazul când acceptă cardul, prin care devin automat şi din oficiu contribuabili la banca de organe. Alternativa oferită cetăţenilor (care au muncit o viaţă, au plătit taxele la stat, au respectat legea şi au respectat spiritualitatea strămoşească) este aceasta: îţi vinzi conştiinţa, ori îţi vinzi organele. Minunată dovadă de „progres”.
    Când acestea sunt alternativele sclavilor respectaţi, adică ale cetăţenilor care se vând, probabil că ar trebui să fim fericiţi de mărinimia alternativei oferite sclavilor discriminaţi, adică cetăţenilor care nu vor să se vândă: hărţuirea o dată la trei luni pentru o adeverinţă temporară. Şi ce este această metodă de discriminare şi hărţuire, decât o formă de a ţine evidenţa unui soi de beneficiari „refractari”, într-o societate sclavagistă în care integritatea morală şi civică e sancţionată prin lege?
    Conform acestei H.G. fără număr, eliberarea primei adeverinţe de asigurat trebuie însoţită de declaraţia „pe propria răspundere” privind refuzul cardului de sănătate, iar dacă persoana deja a primit cardul, dar nu vrea să beneficieze de „avantajele” sale, trebuie să-l dea înapoi CNAS, împreună cu declaraţia amintită.
    Sintagma „pe propria răspundere” este folosită numai şi numai atunci când ea implică, denotă, subliniază ori conştientizează un risc. Ordinul M.S. 1170 din 22 octombrie 2014 care reglementează „beneficiile” primitorului de card nu prevede în nici una din cele 12 forme de „donare”, vreo alternativă de a refuza donarea sau primirea. Toate cele 12 anexe asigură donarea cu orice chip, literalmente călcând peste cadavre, şi nici una din acele forme nu foloseşte sintagma „pe propria răspundere”, întrucât cetăţeanul este dezbrăcat de posibilitatea de a fi de-sine-răspunzător, ca într-un soi de promulgare a sclavagismului. Iar dacă acolo nu e considerat risc, când e arhicunoscut faptul că donatorul de organe MOARE prin donare (afară de donarea clasică, benevolă, a unui organ care nu pune în pericol viaţa), atunci este logic că riscul folosirii „adeverinţei de asigurat” este mai mare. Ce poate fi mai mare risc decât posibilitatea de a i se induce o comă, şi certitudinea de a fi hăcuit în comă? Iată o întrebare orwelliană.
    De aceea, chiar dacă este o bucurie pentru creştini faptul că Dumnezeu ne mai îngăduie fie şi un singur ceas de viaţă (darămite trei luni cu adeverinţă de asigurat!) pentru românii contribuabili de bunăvoia lor atât, prin lege, la Stat cât şi, prin credinţă liberă, la Biserică, – H.G.-fără-număr de ieri nici într-un caz nu poate fi socotit nicidecum ca victorie a democraţiei, flagrant încălcate astfel, nici ca o speranţă pentru cei ce refuză cyborgizarea ca politică de stat. Îndemnul nostru este acelaşi ca al Sfintei Scripturi şi ca al tuturor Sfinţilor prin care a vorbit Dumnezeu oamenilor: să ne împăcăm cu Dumnezeu.
    Cetăţenii integri, dacă pînă astăzi au fost nişte sclavi utili unei societăţi pe care şi-au dorit-o liberă, devin prin această Hotărîre de Guvern nişte sclavi second-hand. Statul electronic le-a restrîns cetăţenilor integri cam toate drepturile. Românii integri nu au cerut un drept în plus, ci doar respectarea Constituţiei.
    Statele civilizate ale acestei lumi oferă posibilitatea propriilor cetăţeni de a beneficia de alternative de impozitare (pensii şi asigurări private, etc). Românii sclavi nu au această posibilitate. Spre diferenţă de cei ce au fost practic siliţi să fie sclavi în alte ţări, cetăţeanul român este sclav în propria ţară. Libertatea de expresie rămâne vorbă în vânt când faptele sunt împotriva voinţei majorităţii. Masca democratică e atât de contrazisă de măsurile legislative, încât oamenii pe bună dreptate se întreabă la ce mai este nevoie de atîta spectacol. „Pâine şi circ”? Spectacolul contemporan nu mai beneficiază nici de pîine, nici de circ, pentru că pîinea lipseşte, bieţii români trebuind să plece în alte ţări să aibă parte de ea, iar circul e macabru, pentru că e vorba de vieţile oamenilor.
    E vremea lui scapă cine poate, a spus Părintele Adrian Făgeţeanu. Soluţii omeneşti nu există, a spus Părintele Justin Pârvu. Nu ne amăgim, aşadar, deoarece Bătrînii noştri ne-au spus dinainte că aceste vremuri vor veni. Slavă Domnului că, pentru rugăciunile lor, avem dreptul măcar la cele 3 luni de valabilitate a unei adeverinţe. Ne supunem Statului, chiar dacă devine limpede că Statul nu vrea să mai existăm; o spune chiar această H.G. fără număr din 28 ianuarie a.c.: de azi înainte românii integri vor exista doar „pe propria răspundere”, adică dreptul de a fi cetăţeni sclavi second-hand ai unei ţări pentru existenţa şi libertatea căreia au curs rîuri de sînge ale părinţilor, bunicilor şi strămoşilor noştri. Ca şi ei, credem că nu omul, ci Dumnezeu este Cel de care ţine viaţa, sănătatea şi mântuirea noastră. Ai Lui suntem, ai Lui să rămânem, în veci. Amin.
    http://nblo.gs/139t12

    Apreciază

  4. scortisoara said, on februarie 4, 2015 at 10:55 am

    CNN Goldman Sachs & the Zio Matrix (matricea sionista )

    Famous Jews who changed their names ( evrei celebrii care si-au schimbat numele )

    Apreciază

  5. scortisoara said, on februarie 4, 2015 at 11:32 am

    am primit pe mail :

    Bilderberg Group

    Unul dintre cele mai dragi proiecte ale grupului Bilderberg este ca toate popoarele din zonele de „interes” sa intre intr-o banca de date, ca sa poata fi controlate la orice ora, relateaza enational.ro.
    ID-card-300×225
    Globalistii preseaza Congresul american sa voteze implementarea „cardurilor biometrice” – care contin o amprenta sau un element unic al individului – pentru a da un exemplu intregii lumi.

    „Identificarea vitelor”

    Implementarea cardurilor ID necesita cheltuieli mari, de aceea trebuie sa treaca mai intai de Camera Reprezentantilor, asa cum cere Constitutia, pentru orice masura ce implica banii contribuabililor. Pana acum, doar deputatul de Texas, Ron Paul, s-a opus vehement acestui mod de „identificare a vitelor”, opunandu-se, de fapt, cresterii taxelor. Insa Ron Paul s-a retras, iar bilderbergii si aliatii lor din Comisia Trilaterala au prins momentul sa preseze. Surse de la Casa Alba au dezvaluit pentru American Free Press, ca Thomas E. Donilon, consilier pe probleme de securitate nationala si bilderberg totodata, a fost auzit argumentand ca retragerea lui Ron Paul ofera oportunitatea introducerii „cardului global”, ca o masura-cheie a „reformei imigratiei”, anuntata de presedintele Barack Obama. Donilon asigura ca fiul lui Ron Paul, Rand Paul, reprezentant de Kentucky, nu se va opune planului!

    Toata lumea la „dosar”

    Daca aceste carduri se vor introduce, americanii nu vor mai putea obtine o slujba fara sa prezinte un asemenea document, nu vor mai putea calatori, nu vor mai putea efectua nicio plata decat cu bani cash, nu vor mai beneficia de servicii medicale, vor fi „ilegali”. Iar daca se supun, datele lor vor intra intr-o imensa banca, pe baza caruia se va decide subtil asupra aspiratiilor in viata, functie de „dosar” . Pana acum, doar Obama si opt senatori sustin vehement introducerea cardurilor universale, prin reforma sectorului imigratiei.

    Pentru a intelege mai bine cine este grupul Bilderberg si cu ce se ocupa, urmariti va rog articolele de la categoria: Bilderberg Group.

    Apreciat de 1 persoană

  6. scortisoara said, on februarie 4, 2015 at 11:35 am

    DISTRIBUITI! În Ucraina şi Rusia plâng icoanele Maicii Domnului cât şi a Domnului Iisus Hristos. FOTO – VIDEO

    http://www.ganduridinierusalim.com/in-ucraina-si-rusia-plang-icoanele-maicii-domnului-cat-si-a-domnului-iisus-hristos-foto-video/

    Apreciază

  7. scortisoara said, on februarie 4, 2015 at 11:37 am

    Man. Petru Voda . Dezlegarea de pacate la spovedanie .

    http://manastirea.petru-voda.ro/2015/02/02/despre-dezlegarea-de-pacate-la-spovedanie/

    Apreciază

  8. scortisoara said, on februarie 4, 2015 at 1:40 pm

    Ipoteze sau speculatii , am gasit ceva interesant de vizionat :

    1 – semnificatia numelui Bilderberg si impartirea lumii pe regiuni ( in numar de 10 )

    2 – interpretarea chipului de Heruvim ( cel cu 4 fete : de om , vultur , leu si taur ) ; fiecare fata reprezinta cate un punct cardinal caruia i se distribuie cate 3 semintii . Cea a lui Dan ( din care va aparea antihristul ) se afla in partea de Nord .

    3 – simbolistica piramidei ( ziguratului , cum mai este numita in film ) ; numarul 6 gasit in a 3 a diagonala a triunghiului lui Pascal – deasupra ziguratului , urmat apoi de cifra 10 ( asocierea cu cele 10 coarne ale bestiei ) ; urmarind triunghiul lui Pascal reiese ca toate numerele din interiorul lui ” X ” (format din diagonale ) sunt numere triunghiulare care includ pe 6 si pe 10 , numere regasite si in seriile ascunse ale bancnotei americane .

    Apreciază

  9. Radu said, on februarie 4, 2015 at 2:27 pm

    Ce ipocrit penal e asta….serios cine se crede? de cand ii pasa lui de cei saraci? ce a facut pentru ei ma refer la ceva BUN cu adevarat !

    Asta isi ia plata acum si va trudi pe lumea cealalta pacat ca nu stie chestia asta !!! Am impresia ca parca si-a pierdut de tot mintile unii din astia….altcineva vorbeste prin ei.Nici nu e de mirare in francmasonerie in gradele superioare practic esti demonizat esti un sclav nu mai ai gandirea ta proprie !

    ”Ce-i foloseste omului să câstige lumea întreagă, dacă-si pierde sufletul? Sau ce ar putea să dea omul, în schimb, pentru sufletul său?” (Marcu 8, 36-37)

    Pe plan spiritual e cel mai sarac om de pe pamant sau poate printre cei mai saraci.

    Apreciază

    • Ratacit said, on februarie 4, 2015 at 3:55 pm

      Buna ziua, urmaresc de ceva timp blog-ul acesta, sunt de acord ca se doreste controlul total al populatiei, imputinarea ei. Va rog sa ma ajutati sa nu ratacesc, ma uit la tv in ultimul timp numai pe canale gen animal planet, history si tot ma incearca necuratul cu ganduri de genul: „de ce a facut Dumnezeu creatia in asa fel incat sa existe pradator si pradat, atat in regnul animal cat si in cel uman” , „de ce pentru a supravietui trebuie sacrificate atatea aminale”. Aceste ganduri ma duc spre deznadejde, spre revolta. Va multumesc

      Apreciază

      • mircea.v said, on februarie 4, 2015 at 6:57 pm

        Iti recomand sa citesti „Hronograf” (cea mai veche carte din lume) si „Cartea facerii, crearea lumii si omul inceputurilor” – ieromonah Serafim Rose. Se gasesc pe net pdf, sau se cumpara ca se gasesc. Asta pt inceput.

        Apreciază

      • oarecare said, on februarie 4, 2015 at 10:20 pm

        Poti citi Cararea Imparatiei scrisa de Parintele Arsenie Boca sunt explicate mai multe aspecte acolo.

        Apreciază

  10. Gladiatorul said, on februarie 4, 2015 at 3:36 pm

    Apreciază

  11. Aurora said, on februarie 4, 2015 at 6:28 pm

    Ratacit,
    Nu te nelinisti, frate, Dumnezeu nu l-a programat pe om sa ii dea in cap vecinului, sa manance carne si nici pe animale nu le-a inzestrat cu agresivitate. El a facut o lume perfecta, dar totul s-a stricat, toata natura s-a pervertit dupa caderea lui Adam. Inechitatea sociala si in lumea necuvantatoarelor nu e opera lui Dumnezeu, ci consecinta pacatului originar. Citeste Sfanta Scriptura, dar cu rugaciune inainte, exista o rugaciune speciala pentru citirea cu folos a Sfintei Scripturi. Eu asa am facut cand am citit-o, caci fara rugaciune, exista riscul sa cazi in interpretari gresite, ca sectarii. Poti veni oricand cu intrebari, eu sunt dornica sa te ajut cu lamuriri, atat cat ma pricep.

    Apreciază

    • Ratacit said, on februarie 4, 2015 at 8:30 pm

      Multumesc pentru sfaturi. Caut acum sa citesc cartile precizate. Tin sa mentionez ca faceti o treaba minunata pe acest blog. Am gasit aici multe alte raspunsuri pe care le cautam. Dumnezeu sa va dea sanatate.

      Apreciază

  12. lastunnegru said, on februarie 4, 2015 at 9:55 pm

    Ratacit

    Vezi ca diavolul pe cei sensibili ii face si mai sensibil. Nu este bine sa nimeni sa stea in starea de denadejde si revolta.Daca vrei liniste sufleteasca cauta si intreaba unde poti gasi un preot sau calugar iscusit si spunei nelinstile tale si cere indrumare pentru starea ta duhovinceasca si sigur nu vei pleca nefolosit.

    Apreciază

  13. […] Iata si ce putem citi la Bill Gates: Digital Currency Can Help the Poor, But Not Bitcoin de pe GIZMODO, traducerea saccsiv: […]

    Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.