SACCSIV – blog ortodox

Carl Bildt: ORTODOXIA este principala amenintare pentru civilizatia occidentala …

Posted in ORTODOXIE by saccsiv on mai 5, 2014

   Iata ce putem citi in articolul REX: Carl Bildt thinks Eastern Orthodoxy is main threat to western civilisation:

REX: Carl Bildt crede că Ortodoxia Rasăriteană este principala amenințare pentru civilizația occidentală

Stockholm. Carl Bildt, ministrul suedez al Afacerilor Externe și unul dintre arhitecții politicii UE pentru estul continentului, crede că Rusia s-a schimbat în rău în ultimii câţiva ani. Cu toate că a demonstrat atașament față de valorile occidentale în primul deceniu după ce Uniunea Sovietică s-a destrămat și a încercat să impună aceste valori cetățenilor săi, actuala conducere a Rusiei ia o poziție fermă împotriva Occidentului, declară agenția rusă REX.
Conform cuvintelor domnului Bildt, Vladimir Putin demonstrează atașament nu pentru poporul său, ci pentru valorile ortodoxe răsăritene, fapt ce devine clar dintr-o postare a sa de pe Twitter (a lui Bildt).
“Noua atitudine antivestică şi antidecadentă (de conduită) a lui Putin se bazează pe conservatorismul profund al ideilor ortodox-răsăritene,” este convins Carl Bildt.
Ministrul suedez explică strădania de a distruge biserica ucraineană și întoarcerea autocefaliei ucrainiene înapoi sub autoritatea Patriarhiei Moscovei, prin strădania lui Putin de a obține controlul asupra Ucrainei. Dar tocmai Ortodoxia de Est, conform lui Bildt, este principala amenințare la adresa civilizației occidentale.

Comentariu saccsiv:

   Detalii despre personaj gasiti la:

http://en.wikipedia.org/wiki/Carl_Bildt

Cititi va rog si:

Ce vrea masonul CRISTIAN UNTEANU sa ne transmita cand aminteste despre AL TREILEA RAZBOI MONDIAL dintre RUSIA si NOUA ORDINE MONDIALA?

 

19 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

  1. cristian said, on mai 5, 2014 at 7:04 pm

    noi suntem o amenintare la adresa civilizatiei pentru ca noi ortodoxi credem cu adevarat in Dumnezeu,IIsus Hristos si vom plati si cu moartea deca este nevoie intrun cele sfinte a lui Dumnezeu.noi crestini nu ne vindem la diavol.puteti schimba si religia in lume dar credinta noastra in Dumnezeu nu ne-o poate schimba nimeni.crestini ne-am nascut si crestini vom muri,ai inteles mr.Carl Bildt

    Apreciază

  2. kosk said, on mai 5, 2014 at 7:06 pm

    normal ca Ortodoxia e Cutitul infipt in coasta Sodomei apusene din 1054.e ‘secretul’ lui Polichinelle..nu trebuia sa vina un oarecare eretic cu ‘dezvaluiri’.,bine ca si-au dat jos manusile ‘democratice’ a la guerre comme a la guerre..
    Doamne ajuta!

    Apreciază

  3. Botosaneanul Ortodox said, on mai 5, 2014 at 7:44 pm

    Doamne ajuta frate Vasile te rog mult sa scrii cateva cuvinte pentru a veni in ajutorul a doi copilasi gravi bolnavi de inima.In randurile de mai jos iti las link-ul unde gasesti datele doveditoare a cazului cat si modalitatile de plata pentru acestio doi copilasi http://narcisalexandru.wordpress.com sau poate dona direct de pe platforms noatra de donatii online http://salveazaoinima.ro/campaigns/narcis-alexandru/

    Doamne ajuta!
    Hritac Daria se va opera luna aceasta la Spitalul Clinic Privat Monza.Cu ajutorul d-voastra am reusit sa strangem suma necesara operatiei cat si cheltuielilor aferente operatiei.
    Va multumim!
    Hristos a Inviat!

    Apreciază

  4. lastunnegru said, on mai 5, 2014 at 7:55 pm

    Cititi tot aticolul si vizionati clipul video si va minunati.

    Christians Are a Cause of LGBT Oppression So We Have to Be a Part of the Liberation!

    Crestini sant cauza asupriri ale LGBT deci noi trebuie sa fim o parte a acestei eliberari !

    http://www.huffingtonpost.com/paul-raushenbush/christians-lgbt-rights_b_4794753.html

    Eu sant impotriva violentei sau bataii asupra orcarui om si asupra homosxualilor pentru ca prin bataie nu inveti pe nimeni nimic. Dar ce scriu cei de la Huffingtonpost in acst articol este doar gandirea SISTEMULUI care vrea sa ii niveleze pe toti oamani cu gandirea lor satanica ca toti sa ii acceptam pe LGBT-homosexualitatea si ceilalti cu ei, sa ii iubim si sa le promovam si legile, asta e culmea, ortodoxia a fost si este mereu impotriva pacatului homosexialitati si a desfranari de orice tip.

    Apreciază

  5. Radu said, on mai 5, 2014 at 8:28 pm

    Hotul striga hotii tocmai cel vinovat este cel care ataca primul asa si cu dl Carl Bildt, un apostat eretic dintr-o tara la fel ca el…Suedia nu mai e ce a fost…sunt praf si pulbere la morala si etica sunt pres de sters ghetele…ei nu au cum sa inteleaga Crestinismul adevarat si original cum este Ortodoxia la ei nu au ajuns ucenicii apostolilor cu adevarata credinta ci un crestinism fals cel promovat de la Roma e evident totul se leaga cand privim istoria.
    Bineinteles ei interpreteaza cum poftesc lucrurile cum li se dicteaza de sus.
    Ideea lor de „civilizatie” este exact opusul a ceea ce ar trebui cu adevarat sa reprezinte termenul „civilizatie”.

    Francmasoneria si celelalte societati secrete sunt de fapt opusul a ceea ce inseamna progres material si spiritual.Sunt cele mai reactionare si indoctrinate sisteme de gandire pagana ale trecutului antic. Ei au promovat pe fata democratia si drepturile omului in lume dar asta a fost o fumigena un vis nu o realitate si in ascuns ei detin puterea oricum.
    Democratia cel putin cea de acum nu exista si nici drepturile omului, realitatea si faptul ca anual sunt mii sau zecii de mii de cazuri de incalcari flagrante ale constitutiei atat in Romania cat si in Vest demonstreaza acest lucru.
    Capitalistii cei care fac parte din grupul lor manipuleaza totul prin media si bineinteles la numaratul voturilor.

    Cel mai mare despot si criminal al sec XX iosif vissarionovici djugasvili „stalin” a zis o data o vorba adevarata dar trista si meschina
    ” I consider it completely unimportant who in the party will vote, or how; but what is extraordinarily important is this—who will count the votes, and how. ” 1923
    un rezumat scurt al citatului din engleza ar fi : nu conteaza cine si cum voteaza ci cine numara voturile.

    Apreciază

    • zcalin said, on mai 5, 2014 at 9:18 pm

      Nu prea inteleg ce are a face trairea ortodoxa est-europeana cu marioneta de Putin. Sau parca acum se leaga lucrurile … de ce era nevoie de acest conflict in Ucraina … ca sa loveasca acolo unde ii doare mai tare: in ORTODOXIE. Ce sa zic … buna marioneta si-au ales.

      Apreciază

  6. Irina said, on mai 5, 2014 at 8:57 pm

    Saracii occidentali desacralizati, mie una mi-e foarte mila de ei pentru ca nu-si dau seama si-si pierd saracii mantuirea, si cand vor trece dincolo si-si vor da seama, va fi foarte tarziu si nu va mai fi loc de intoarcere.

    Apreciază

  7. Daniel Focsa said, on mai 5, 2014 at 9:01 pm

    Va semnalez recenzia mea publicata azi, la exceptionala carte de memorii a pilotului de bombardier Ion Profir, despre campania din Rusia Sovietica: Basarabia, Odessa si Stalingrad.

    http://edituramateescu.ro/2014/05/ganduri-despre-o-carte-fara-egal-ion-profir-singur-pe-cerul-stalingradului/

    Apreciază

  8. mihai said, on mai 5, 2014 at 9:18 pm

    adevarata amenintare pt. ei occidentali , sunt chiar ei insisi

    Apreciază

  9. Iacoboaie Radu said, on mai 5, 2014 at 9:50 pm

    Dacă puteți. vă rog să postați ca articol nou acest apel pentru FORUMUL ALTERNATIVA CREȘTINĂ.
    Sunt necesare totuși 25 000 de semnături din 17 județe ale țării și fiecare tabel trebuie să conțină date și semnătura unor persoane din aceeași localitate.

    INVITAȚIE PENTRU FRAȚII ORTODOCȘI LA ADEZIUNE ȘI IMPLICARE CIVICĂ

    (Articol postat deja pe un blog nou,numit CREDINȚĂ DREAPTĂ ORTODOXĂ!!!, 4 mai 2014)

    Aș dori să reactualizez totodată un APEL IMPORTANT pentru frații ortodocși de pretutindeni.

    Mărturisesc că am avut suficient timp să reflectez asupra inițiativei nemțene a inimosului nostru frate întru credință Mihai Silviu-Chirilă. Am studiat atent Platforma viitorului partid FORUMUL ALTERNATIVA CREȘTINĂ și Apelul adresat asociațiilor creștine pentru înființarea acestuia.Fratele Silviu a avut într-adevăr o inițiativă remarcabilă în contextul în care românii și-au pierdut
    aproape în totalitate încrederea în clasa politică și în politică, încercând în ceasul al doisprezecelea să reînvie politica reală (arta guvernării) și să reînnoade legătura firească și necesară dintre români și reprezentanții lor.

    Atât politicienii de dinaintea aderării la UE (în 2007), cât și cei din ultimii ani au adus ROMÂNIA în pragul unei disperări generalizate și a unui dezastru economic, social și cultural pentru că aceștia au uitat cu totul de misiunea lor (delegarea voinței poporului care i-a votat) și mai ales de INTERESUL NAȚIONAL!

    Platforma F.A.C. precizează în mare doctrina creștină a acestui partid și prioritățile sale. Cei care se vor implica să-l sprijine au posibilitatea să aducă oricând sugestii în acest FORUM NAȚIONAL pentru a se realiza un program AUTENTIC de guvernare a României (O STRATEGIE NAȚIONALĂ DE REDRESARE A ROMÂNIEI), care să realizeze și o coeziune (SOLIDARITATE)
    în societatea noastră dezbinată și tot mai polarizată între diverse grupuri de interese, inclusiv străine. Astfel se vor putea coagula în jurul acestui partid FORUM (de reprezentare largă, a tuturor categoriilor sociale) acele forțe cu adevărat patriotice, lucide și progresiste, care nu numai promit dar mai ales și FAC ceea ce își propun să facă, cu tenacitate și voință nezdruncinată.

    Cine citește și Apelul adresat asociațiilor creștine pentru înființarea acestei forțe politice observă că acesta se constituie într-un adevărat Raport despre starea actuală a națiunii române și evidențiază necesitatea înființării unui partid creștin, pentru reprezentarea INTERESELOR NAȚIONALE ȘI MAI ALES CREȘTINE. Este și un apel pentru implicarea civică a tuturor românilor de bună credință, iubitori de adevăr, iubitori față de Dumnezeu și neamul nostru românesc.

    SĂ FIE ÎNTR-UN CEAS BUN PENTRU ROMÂNIA!
    DOAMNE, AJUTĂ POPORUL ROMÂN ȘI ÎI ÎNTĂREȘTE PE TOȚI DREPT MĂRITORII TĂI CREȘTINI! Amin.

    Date de contact: fac.pt.ro@gmail.com

    Mihai-Silviu Chirilă http://mihaisilviuchirila.blogspot.ro/email:

    mhasilv@yahoo.com

    Alexandru Moleanu: alexandrumoleanu@gmail.com

    telefon: 0726672387

    VĂ ROG SĂ DAȚI MAI DEPARTE ACEST APEL.

    Cu stimă și dragoste întru Hristos,
    Radu Iacoboaie, 4 mai 2014

    Apreciază

  10. ORTODOXIE said, on mai 5, 2014 at 11:18 pm

    Reblogged this on CREDINŢĂ DREAPTĂ ORTODOXĂ!!!.

    Apreciază

  11. […] Carl Bildt: ORTODOXIA este principala amenintare pentru civilizatia occidentala … […]

    Apreciază

    • Marian said, on august 27, 2014 at 10:57 pm

      Inaintea decaderii economice, politice, intotdeauna are loc decaderea morala. Occidentul este in curs de cadere in cateva decenii. Praful se va alege de el. Ei nu au fost niciodata crestini adevarati, ci crestini falsi romano-catolici (vechea religie idolatra romana imbracata in haine crestine si lustruita ca sa arate crestineste). De 500 de ani sunt protestanti (in cazul de fata este vorba de suedezi). Adica falsi crestini ! Ei urasc ortodoxia si poate ca o vor uri vesnic. Nu o pot intelege, si o dispretuiesc. Din cauza ca nu sunt crestini adevarati ne urasc pe noi si tot ce avem noi. In viitorul apropiat se va alege praful de Occidentul lor catolic si protestant. Nu o spun eu aceasta, ci profetiile multor sfinti de-ai nostri ortodocsi. Profetiile spun ca din civilizatia occidentala nu va ramane piatra pe piatra in viitor ! Acum inca traiesc bine, dar va veni si vremea scadentei pentru imoralitatea lor si rautatea lor si lipsa lor de credinta! Ei cred ca vor trai bine vesnic. Se inseala amarnic ! Deci sa nu va mire ca fac asemenea afirmatii despre ortodoxie. In viitor dupa distrugerea Occidentului, lumea va fi condusa din cu totul alte zone ale lumii ! Cititi profetiile sfintilor nostri ortodocsi si o sa vedeti ca occidentalii nu mai au multa vreme de condus. Acum conduc lumea, dar vor cadea in curand. Si poate ca si noi cu ei, daca vom face ceea ce fac ei. Dar, noi, ca ortodocsi, inca mai avem o sansa, daca ne vom intoarce la Dumnezeu, pe cand, bietii de ei, nu mai au aceasta sansa, pentru ca i-L resping pe Bunul Dumnezeu, si resping si ortodoxia pe care o hulesc. Ei hulesc tot ce nu cunosc si nu inteleg. In loc sa se teama de islam, care deja ii invadeaza, ei se tem de ortodoxie ! Bieti amagiti! Vor vedea cand se vor confrunta cu islamul chiar la ei acasa ! Vor plange dupa ortodoxia noastra cei care vor mai ramane dintre ei.

      Apreciază

  12. […] Carl Bildt: ORTODOXIA este principala amenintare pentru civilizatia occidentala … […]

    Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.