SACCSIV – blog ortodox

A DISPARUT INREGISTRAREA audio in care Parintele ADRIAN FAGETEANU spune despre PATRIARHUL DANIEL: „acest diavol care e Patriarhul ecumenismului”

Posted in ECUMENISM, Parintele ADRIAN FAGETEANU, PATRIARHUL DANIEL by saccsiv on ianuarie 29, 2014

25 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

    • teo said, on ianuarie 30, 2014 at 12:55 am

      Cineva ne duce de nas! aici este alta inregistrare cand Pr Adrian il face pe patriarh preaindracit! Eu vreau inregistrarea din care a-ti extras textul si anume „acest diavol…” ! MUltumesc!

      Apreciază

      • saccsiv said, on ianuarie 30, 2014 at 8:47 am

        teo

        Si eu o vreau, ca de aia am postat acest scurt articol.

        Cum adica: cineva ne duce de nas?

        Apreciază

  1. orthodoxviews said, on ianuarie 29, 2014 at 4:00 am

    am extras mp3-ul – disponibil aici:

    [audio src="http://orthodoxviews.files.wordpress.com/2014/01/adrian.mp3" /]

    Doamne ajuta

    Apreciază

    • valentin said, on ianuarie 29, 2014 at 12:44 pm

      Doamne Ajută!
      mulţumim frate, e f. bine să se ştie şi astfel de lucruri ca să ţină minte lumea ce-a făcut ereticul şi în general în ce hal ajunge un om din cauza ruperii de Ortodoxie! Adică în urma lepădării adevărului de credinţă de la Sfinţii Părinţi şi până la urmă mai clar spus… după ce s-a lepădat de Dumnezeu!

      E urât un astfel de om!
      Aici l-aş încadra şi pe Dan Puric. El s-a lepădat de Hristos pt. că s-a dezis de Părintele Iustin într-un mod f. perfid cu de altfel au făcut f. mulţi preoţi care nu numai că nu vor să ştie de el dar au ajuns să îl şi denigreze!

      La Patriarhie e o atmosferă f. tensionată acum din cauza asta. Sunt sigur că cei de acolo nu mai ştiu dacă să-l asculte pe Daniel, masonul eretic sau să revină la ORTODOXIE!

      Maica Domnului să-i lumineze!

      Apreciat de 1 persoană

      • Irina said, on ianuarie 29, 2014 at 2:31 pm

        Dan Puric nu s-a dezis de pr Iustin, a spus doar ca pr a influentat de altii impotriva sa. Asta nu inseamna ca pr Iustin era senil, ci pur si simplu poate ca orice om a facut o greseala, pentru ca nu exista pamantean fara greseli. Este adevarat ca Dan Puric l-a mahnit pe pr Iustin, dar eu sunt sigura ca pr l-a iertat si daca l-a mustrat l-a mustrat parinteste. Eu l-am auzit d emulte ori pe Dan Puric vorbind cu mare respect la adresa pr Iustin. Nu este Dan Puric perfect, dar repet mason nu are cum sa fie pentru ca nu ai sa vezi vreodata vreun mason vorbind asa de frumos de fiecare data la adresa legionarilor ce au patimit in temnitele comuniste.

        Apreciază

      • saccsiv said, on ianuarie 29, 2014 at 2:47 pm

        In interviu Dan Puric zicea ca l-a visat pe marele duhovnic care i-ar fi zis:

        „Ce să fac, măi, Dănuţ? Eram bătrân, m-au zăpăcit“.

        Nu a zis:

        „Am gresit, m-au zapacit”

        Intelegi diferenta?

        Apreciază

      • valentin said, on ianuarie 29, 2014 at 7:16 pm

        si dacă vorbeşti frumos de Hristos sau de legionari înseamnă că eşti automat şi creştin ?

        el poate fi mason chiar şi aşa, lăudând tot creştinismul.

        îl laudă ca să atragă mase de creştini şi să le câştige încrederea şi apoi bagă venin în suflet cum a spus saccsiv – prăjiturele otrăvite.

        mult mai periculos ca alţii care zic în faţă să intri in secte.
        el e un sectant dar f. f. rafinat.

        numai masonii pot fi în halul ăsta de rafinaţi

        Apreciază

      • teo said, on ianuarie 30, 2014 at 12:42 am

        eu sunt de acord cu tine frate! Dan Puric declara ca este securist si mason! Apoi spune depsre Pr Iustin ca a fost intoxicat?!? dar sunt filmarile cand acest fatarnic se duce la Aiud si trece pe langa Pr Iustin si fuge cu coada intre picioare, atitudine care l-a socat pe Pr Iustin! apoi Dan Puric se desavarseste prin aikido si multe alte bazaconii pe care le spune! Eu spun ca e unul din securistii aceia infiltrati sa darame Biserica Ortodoxa din interior! Punct!

        Apreciază

    • saccsiv said, on ianuarie 30, 2014 at 8:45 am

      orthodoxviews

      Nu e frate cea disparuta. Ce ai postat tu e cea care inca mai e:

      VIDEO: Parintele ADRIAN FAGETEANU a fost la un pas de moarte dupa ce PATRIARHUL DANIEL L-A LOVIT IN CAP cu carja de otel …

      https://saccsiv.wordpress.com/2011/03/31/video-parintele-adrian-fageteanu-a-fost-la-un-pas-de-moarte-dupa-ce-patriarhul-daniel-l-a-lovit-in-cap-cu-carja-de-otel/

      Apreciază

  2. aniush said, on ianuarie 29, 2014 at 7:36 am

    Patriarhul era sa-l omoare o data pe Parintele Fageteanu, i-a treas cu un baston in cap, sau nu stiu cu ce i-a tras. Dumnezeu sa ma ierte asta este un gest de la care nu te astepti din partea unui preot…e intentia de a comite o crima. Pentru ce a facut-o? Parintele Fageteanu i-a atras atentia ca nu are voie sa schimbe Sfanta Evanghelie…nici sa scoata, nici sa adauge.

    Apreciază

    • valentin said, on ianuarie 29, 2014 at 12:39 pm

      asta am observat şi eu, că un criminal sărit de pe fix numit Daniel Ciobotea se dă mare patriarh, dar va cădea şi el urât, la fel ca şi Victor Ponta , Crin Antonescu şi toţi acoliţii!

      Mântuieşte Doamne Poporul TĂU şi binecuvintează moştenirea TA!

      Apreciază

    • Maria said, on ianuarie 29, 2014 at 1:55 pm

      S-a enervat pentru ca i-a spus-o in plina slujba , atunci cand tinea cuvantul de invatatura , si era plina biserica cu credinciosi .
      Fiind un mare duhovnic imbunatatit duhovniceste , a putut sa-l atentioneze asupra a ceea ce a adaugat la cuvantul Mantuitorului din Evanghelie , ceea ce nu ar fi putut face , un simplu enorias sau preot din subordine .

      Apreciază

  3. B.Mihai said, on ianuarie 29, 2014 at 9:59 am

    Am gasit si o inregistrare despre actele cu cip

    Apreciază

  4. ultimate2050 said, on ianuarie 29, 2014 at 12:30 pm

    FRATI CRESTINI ORTODOCSI ! La vreme de pace ostasul se pregateste si se instruieste pentru atunci cand va fi razboi. Sta linistit si se pregateste. Dar daca vine razboiul( actel biometrice si acest razboi ecumenic declansat de catre mai mari bisericii noastre impotriva proriei biserici si turme) ce face el ? Se pregateste si se instruieste in continuare ( isi vede de viata lui duhovniceasca : de rugaciune,de post,de evlavie,de prezenta „trupeasca nu cu duhul”nelipsita de la Sf Biserica si toate cele ce se cer a fi implinite de cel ce vrea sa se mantuiasca?) sau merge la razboi ??? (marturiseste,ia atitudine impotriva ereziei si a celor mincinosi =ECUMENISTI). Domnului Iisus Hristos nu ii plac lasii si fricosii !!! Sf Ioan Gura de Aur invata asa : DE VEI AUZI IN CETATEA TA ( SF BISERICA,ORAS SAU SAT) CUVANT DE HULA IMPOTRIVA DUMNEZEULUI CELUI ADEVARAT MAI BINE ITI ESTE TIE CRESTINULE SA ITI SFINTESTI PALMA DECAT SA ITI SPURCI MINTEA !!! Pentru cei care cred ca trebuie sa stam linistiti si sa ne vedem de nevointa noastra in Hristos ! MILA VOIESC SI NU JERTFA – A SPUS MANTUITORUL. Daca aducem numai jertfa ( post,rugaciune,infrinare,citit carti sfinte, mers la biserica si toate celelalte nevointe) si nu aducem in primul rand MILA toata jertfa noastra nu va fi primita inaintea lui Dumnezeu. Scris este: CINE ZICE CA IL IUBESTE PE DUMNEZEU DAR PE APROAPELE SAU NU IL IUBESTE––MINCINOS ESTE INAINTEA LUI DUMNEZEU.Deci fratilor : cei care nu aveti teama de mamona(sistem) strigati in continuare la cei care inca dorm somnul nepasarii si al nesimtirii si la cei care cred ca daca vor sta numai la rugaciune si nevointa,venii Hristos Dumnezeu si va duce in locul lor acest razboi DUHVONICESC. Imparatul conduce oastea la lupta dar ostasii sint cei care se lupta pentru Imparat si Imparatie !!! NUMAI ASA VOM PUTEA ADUCE INAINTEA LUI DUMNEZEU DARUL CEL BINEPLACUT SI BINEPRIMIT– MILA SI JERTFA IMPREUNA–-!!!DATORI SUNTEM SA LE FACEM PE UNELE DAR NICI PE CELELALTE SA NU LE LASAM!!! Si ca o nota de incheiere o intrebare : DACA ITI IA FOC CASA – FRATE CRESTINE –CE FACI? ITI VEZI DE NEVOINTA TA DUHOVNICEASCA SI IL ASTEPTI PE HRISTOS SA STINGA FOCUL SAU TE APUCI SI STINGI FOCUL CE A CUPRINS CASA ( SF BISERICA ORTODOXA) STRIGAND ___ARDE CASA-ARDE CASA___ CA AUZIND SI CEI DIN JURUL SA TE AJUTE SA IL STINGI !!!
    Un umil si smerit raspuns de la un nevrednic rob al lui Hristos pentru cei care gandesc precum cei de la –RAZBOI INTRU CUVANT–…..Sa ma iertati fratilor-Al vostru frate mai mic intru Domnul Nostru Iisus Hristos. Amin

    Apreciat de 2 persoane

  5. uncrestin said, on ianuarie 29, 2014 at 2:52 pm

    Apreciat de 1 persoană

  6. alex Ioan said, on ianuarie 29, 2014 at 5:26 pm

    Fratilor a venit vremea sa iesim la lupta!!! asa cum stim fiecare si cum ne lumineaza Domnul Iisus Hristos pe fiecare!!! Impotriva ecumenismului si impotriva actelor biometrice !!!!!AMIN
    Aici ultima conferinta a lui Dan Puric….colosal acest am al lui Dumnezeu!!!

    Apreciază

    • saccsiv said, on ianuarie 29, 2014 at 8:58 pm

      alex Ioan

      La ce minute vorbeste despre cipuri si ecumenism?

      Apreciază

      • ultimate2050 said, on ianuarie 30, 2014 at 12:29 pm

        Doamne ajuta fratilor ___ Am stat si am cugetat daca este bine sa scriu citeva cuvinte despre acest personaj,care nu are nici o legatura cu ceea ce inseamna a fi un crestin ortodox autentic.Nu merita sa i se acorde importanta si tocmai de aceea nu am sa scriu despre persoana lui nimic. Insa pentru fanii acestui personaj multiecumenist (asa cum o arata prin tot ceea ce face si exprima prin cuvinte) le recomand sa urmareasca de la min.0.35.13–0.36.20,–-„teoria adevarului din basmul romanesc”( daca fictiunea = adevar,atunci putem spune ca traim vremurile profetite cand: adevarul va fi minciuna si minciuna adevarul).Din rodul faptelor lor ii veti cunoaste carui stapan slujesc.

        Apreciat de 1 persoană

      • G-man said, on ianuarie 30, 2014 at 3:27 pm

        saccsiv , el nu poate raspunde la intrebarea asta .. el doar posteaza in nestire.. linkul acesta cu puric la fiecare articol al tau .. si pe alte bloguri.. de raspuns poate iti raspunde ….vladimir 🙂 …

        ps :sunt curios ..de cate ori il lasi sa il posteze ..

        Apreciază

      • saccsiv said, on ianuarie 30, 2014 at 3:37 pm

        G-man

        Daca nu raspunde, nu-l mai las.

        Apreciază

  7. Mihai said, on ianuarie 30, 2014 at 8:23 pm

    de la 0:21:47 la 0:23:21 incearca sa „explice” chestii despre adevar.
    cum ca adevarul este format din realitati paralele!? adica adevarul ar avea mai multe forme, sau ce?! si ca adevarul nu se afla (nicaieri) ci se descopera, de unde poti trage concluzia ca fiecare cu adevarul lui, nu?!
    este subliminal si induce chestii nedrepte? eu la concluzia asta am ajuns ascultand doar 2 minute. e toxic.

    Apreciat de 1 persoană

  8. aniush said, on ianuarie 31, 2014 at 6:42 pm

    Mihai,
    Cuvantarea Dlui Puric in intervalul indicat este una foarte simpla si frizeaza cu penibilul. „Realitati paralele” pai noi traim inclusiv vieti paralele sau cum? Sa ma ierte Dumnezeu dar ce vorbeste el e o aberatie. Pur si simplu a avut o conversatie in tren cu o alta persoana si nu reuseau sa se inteleaga, pentru ca erau doua persoane care comunicau pe doua lungimi de unda diferite. Nu aveau cum sa ajunga la un numitor comun. De ce? Nu stiu, ceea ce va spun acum este propria mea impresie….pentru ca, probabil aveau credinte diferite. Daca noi care suntem crestini ortodocsi incercam sa ajungem la un numitor comun cu un hindi de exemplu, sau un mahomedan o sa vedeti ca nu prea vom reusi; veti constata ca perceptiile noastre sunt diferite. Nu avem cum sa fim pe aceeasi lungime de unda, nu vom comunica acelasi lucru, nu vom intelege un lucru in acelasi fel. Pe undeva exista o discrepanta. Noi din punctul nostru de vedere privim viata si oamenii altfel decat le privesc ei; repet asta e propria mea impresie, opinie. Nu traim insa doua realitati paralele fara suparare.

    Apreciază

  9. george gr said, on februarie 3, 2014 at 12:54 pm

    @saccsiv: ar trebui sa o gasesti primita pe mail (AF 02)

    Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.