SACCSIV – blog ortodox

De ce PUNGESTI = „ZONA SPECIALA DE SIGURANTA PUBLICA”? Adica de ce PUNGESTI = „spatiu restrans unde se concentreaza un fenomen infractional: violente, trafic si consum de droguri, prostitutie” (conform 60/2010, articolul 12)? De ce Pungesti este considerat mai periculos decat fiefurile clanurilor mafiote?

Posted in Chevron, JANDARMI, PUNGESTI by saccsiv on decembrie 9, 2013

Potrivit ordinului, în zonă sunt intensificate măsurile specifice de prevenire şi combatere a faptelor antisociale şi de menţinere a stării de linişte şi ordine publică. În zonă sunt create dispozitive şi sunt detaşate echipaje de intervenţie şi patrule, pentru a se crea un climat de linişte şi siguranţă pentru cetăţeni

6008655-mediafax-foto-bogdan-iordache

 

 

Conform articolului Jandarmeria: Pungeşti a fost declarată „zonă specială de siguranţă publică”:

Comuna vasluiană Pungeşti, acolo unde reprezentanţii Chevron lucrează pentru amplasarea primei sonde de explorare a gazelor de şist, a fost declarată zonă specială de siguranţă publică, conform reprezentanţilor Jandarmeriei, citaţi de Agerpres.

„Potrivit ordinului, în zonă sunt intensificate măsurile specifice de prevenire şi combatere a faptelor antisociale şi de menţinere a stării de linişte şi ordine publică. În zonă sunt create dispozitive şi sunt detaşate echipaje de intervenţie şi patrule, pentru a se crea un climat de linişte şi siguranţă pentru cetăţeni’, a declarat purtătorul de cuvânt al Grupării de Jandarmi Mobilă Bacău, maiorul Marius Ţăranu.

Acest lucru justifică prezenţa trupelor suplimentare de ordine din Pungeşti, precum şi patrulele din sat, despre care activiştii şi unii săteni se plâng că legitimează oamenii pe străzi şi sunt amplasaţi în diverse puncte din sat.

Măsura este una temporară şi este dispusă din ordinul şefului Poliţiei din zonă, până când manifestările violente din zonă vor înceta. Măsura este prevăzută în Ordinul Ministrului Afacerilor Interne 60/2010, la articolul 12.

„Prin dispoziţia şefului poliţiei municipale/orăşeneşti, în mediul urban şi rural se pot constitui zone speciale de siguranţă publică, în care se instituie dispozitive suplimentare de ordine şi siguranţă publică, folosindu-se inclusiv personal de la alte formaţiuni ale poliţiei — investigaţii criminale, detaşamente de intervenţie rapidă etc.”, scrie în ordinul MAI.

„Constituirea zonei speciale de siguranţă publică are loc atunci când pe un spaţiu restrâns se concentrează un fenomen infracţional — violenţe, trafic şi consum de droguri, prostituţie etc.”, mai arată legea.

„În momentul în care cauzele ce au determinat constituirea zonei speciale de siguranţă publică au fost înlăturate, măsurile speciale luate încetează”, mai scrie în lege.

Andrei Luca Popescu este reporter special al ziarului Gândul

   Comentariu saccsiv:

Art. 12
(1) Prin dispozitia sefului politiei municipale/orasenesti, in mediul urban si rural se pot constitui zone speciale de siguranta publica, in care se instituie dispozitive suplimentare de ordine si siguranta publica, folosindu-se inclusiv personal de la alte formatiuni ale politiei  investigatii criminale, detasamente de interventie rapida etc.
(2) Constituirea zonei speciale de siguranta publica are loc atunci cand pe un spatiu restrans se concentreaza un fenomen infractional  violente, trafic si consum de droguri, prostitutie etc.

(3) In momentul in care cauzele ce au determinat constituirea zonei speciale de siguranta publica au fost inlaturate, masurile speciale luate inceteaza.

Puteti citi si restul ordinului la:

http://www.dreptonline.ro/legislatie/ordin_60_2010_activitati_mentinere_ordine_siguranta_publica.php

Cititi va rog si:

Jandarmeria cumpara ECHIPAMENTE ANTIREVOLTA. Inclusiv PISTOALE MITRALIERA SI 4,5 MILIOANE CARTUSE …

PUNGESTI va fi TIMISOARA 2 sau doar un BRASOV? Iata ce mesaj circula pe internet. Plus textul JANDARMUL CAIN si TARANUL ABEL

VIDEO – REVOLTA PUNGESTI. Ziua – CUM AU DARAMAT PROTESTATARII GARDUL CHEVRON sambata 7 decembrie 2013. Noaptea – REPRESALIILE JANDARMERIEI. Au intrat pana si in casele localnicilor. Zeci de arestari si multe amenzi date celor ce i-au cazat pe cei din tara

 

23 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

  1. […] De ce PUNGESTI = „ZONA SPECIALA DE SIGURANTA PUBLICA”? Adica de ce PUNGESTI = „spatiu restrans… […]

    Apreciază

  2. ionutignat111 said, on decembrie 9, 2013 at 8:06 pm

    cum „de ce” ?

    pentru ca Pungesti este prima zona din Tara in care românii au avut curajul sa spuna NU! mafiei sionisto-masonice de distrugere a României !
    pentru ca acele clanuri mafiote de care vorbesti fac ascultare si sunt mânã in mânã cu unii sus-pusi din politie, jandarmerie etc.

    Apreciază

    • Irina said, on decembrie 10, 2013 at 3:18 pm

      Bietii oameni de la Pungesti, pacat ca sunt singuri in fata valului, ca in afara de Bucuresti si de Cluj nicaieri nu s-au mai facut proteste de solidaritate cu ei . Pacat ca noi romanii nu intelegem in mare parte ca nu poti ajuta doar cometand si compatimind din fotoliile confortabile de acasa. De aceea in mod sigur Pungestiul va cadea rezistenta oamenilor in fata vanzarii tarii va esua, sunt oameni batrani acolo care lupta pt pamantul lor dar cine sa-i ajute decat cel de Sus, dar care ne da si nu ne vara si-n traista. De curand am aflat ca in sudul judetului Arges se intampla exact ceea ce se intampla la Pungesti, dar locatarii acelei zone stau si dorm si au pus botul la niste promisiuni pacalitoare ale oficialilor si nu inteleg ac trebuie sa ia atitudine ca cei de la Pungesti. Ma intreb cand o sa se destepte, poate cand se vor trazii cu cutremure, apa contaminata, dar pacat ca va fi tarziu atunci cand se vor trezi. Daca cei ce trec prin acelasi lucru nu inteleg pericolul, ce sa ne mai asteptam la cei care nu au de-aface cu necazul. Pacat lipsa asta de solidaritate ne va costa scump pentru ca de fapt aceasta lipsa de solidaritate inseamna ca nu ne pasa de cel de langa noi, in consecinta nu avem dragoste pentru semenul nostru aflat in necaz sau in pericol.

      Apreciază

  3. IOAN said, on decembrie 9, 2013 at 9:05 pm

    ATENTIE !!! din surse x

    sa luat decizia ca Jandarmii sa fie dotati cu ARME SI GLOANTE DE RAZBOI in caz de FORTĂ MAJORĂ caz in care oricine poate fi ucis daca violentele degereneaza in camp de batalie…

    Apreciază

  4. F said, on decembrie 9, 2013 at 9:38 pm

    Suedezii se trag din Traco-Geto-Daci, numiti si Goti, dupa cum ei insisi spun si normal ca in ultimul timp si-au indreptat privirea spre Romania, care se pare ca in vechime era un centru al acestei mari populatii, care sunt stramosii Europei…Polonezii la fel au inceput sa termine cu ” Slavismul ” si din ce in ce mai multi se considera urmasi ai Getilor / Gotilor. De Lituanieni nu mai vorbesc… Dar vorbind de Corneliu Z. Codreanu – Suedezii au gasit la el ce nu au gasit la altii din Suedia sau la Hitler, de ex…. Urmariti asta –>

    Apreciază

  5. F said, on decembrie 9, 2013 at 9:48 pm

    Apreciază

  6. F said, on decembrie 9, 2013 at 11:01 pm

    Apreciază

  7. Marius Barbu said, on decembrie 9, 2013 at 11:25 pm

    ce au mintit astia de la jandarmerie ca cica au gasit cocktailuri molotov in corturi la pungesti

    Apreciază

  8. marian said, on decembrie 10, 2013 at 12:44 am

    Asta cu „climat de linişte şi siguranţă pentru cetăţeni” e o gluma buna, numai liniste si siguranta nu au adus jandarmii in Pungesti, climat de liniste prin lovirea cu batele si ridicarea cu duba, asta da siguranta pentru cetateni…

    Apreciază

    • Maria said, on decembrie 10, 2013 at 5:13 pm

      Tara se vinde in forta .Jandarmii nu mai au nimic omenesc in ei , sunt platiti bine , manipulati , mituiti si executa orbeste . Sa nu fie o a doua rascoala ca cea din 1907 .Ca taranului cand ii ajunge cutitul la os , nu rabda .
      I se otraveste tarina , apa de baut , pt ca el nu bea apa minerala , taranul scoate apa din fantani de mii de ani .Nici Ceausescu n-a indraznit sa traga in popor , insa acesti criminali in frunte cu Stroe si Ponta , sunt capabili de genocid .Acestia trebuie condamnati pentru subminarea economiei nationale , instrainarea bogatiilor tarii si distrugere si otravire a solului si vegetatiei .

      Apreciază

  9. […] De ce PUNGESTI = „ZONA SPECIALA DE SIGURANTA PUBLICA”? Adica de ce PUNGESTI = „spatiu restrans… […]

    Apreciază

  10. Mirela said, on decembrie 11, 2013 at 12:32 pm

    Cred că tupeul uluitor cu care Ponta şi alţi ticăloşi sfidează poporul român nu este cauzat doar de impresia că oamenii sunt cu desăvârşire imbecili, uşor manipulabili, nepăsători faţă de soarta ţării şi atât de obişnuiţi cu abuzurile încât nu mai au capacitate de reacţie serioasă, ci şi de faptul că România este total dezarmată. Pe lângă faptul că armata a rămas doar o tristă faţadă, dacă oamenii de rând ar avea arme, poate că alta ar fi situaţia la Pungeşti şi în alte zone fierbinţi ale ţării. La cât sunt de laşi aceşti trădători, nu cred că ar mai îndrăzni să iasă din ascunziş (aşa cum face nemernicul de primar al Pungeştilor, Mircia Vlasă), nici nu le-ar mai arde de distincţii de vrednicie.
    Iar perversul de Ponta (şi alţii ca el) „vrednic este” de cruce sub o singură formă: răstignit, asemenea tâlharului din stânga lui Hristos.

    Apreciază

  11. […] rubrica de comentarii a articolului  De ce PUNGESTI = „ZONA SPECIALA DE SIGURANTA PUBLICA”? Adica de ce PUNGESTI = „spatiu restrans…, cititorul F […]

    Apreciază

  12. PUIESTI = PUNGESTI 2? | Saccsiv's Weblog said, on decembrie 19, 2013 at 10:02 pm

    […] De ce PUNGESTI = „ZONA SPECIALA DE SIGURANTA PUBLICA”? Adica de ce PUNGESTI = „spatiu restrans… […]

    Apreciază

  13. […] De ce PUNGESTI = „ZONA SPECIALA DE SIGURANTA PUBLICA”? Adica de ce PUNGESTI = „spatiu restrans… […]

    Apreciază

  14. […] De ce PUNGESTI = „ZONA SPECIALA DE SIGURANTA PUBLICA”? Adica de ce PUNGESTI = „spatiu restrans… […]

    Apreciază

  15. […] De ce PUNGESTI = „ZONA SPECIALA DE SIGURANTA PUBLICA”? Adica de ce PUNGESTI = „spatiu restrans… […]

    Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.