SACCSIV – blog ortodox

Anglia: Autoritatile i-au facut fortat cezariana si i-au luat copilul … „VA ROG, NU-MI LUATI FIICA DE LANGA MINE”

Posted in copii by saccsiv on decembrie 10, 2013

Din ciclul COPII VOSTRI SUNT AI NOSTRI, iata ce aflam din articolul Social Services Takes Mom’s Unborn Baby: “Please Don’t Take My Daughter Away”:

Serviciile Sociale îi iau unei mame copilul nenăscut: „Vă rog, nu-mi luați fiica de lângă mine”
de Steven Ertelt / Londra, Anglia / LifeNews.com / 12/2/13 11:18

O mamă din Anglia se luptă pentru custodia fiicei sale după ce un judecător a forțat-o să facă cezariană și a dat copilul spre adopție. Femeia este cetățean italian, aflată în vizită în Marea Britanie în interes de serviciu, iar copilul său nou-născut a fost luat de lângă ea aparent pentru că a suferit o cădere psihică.
Potrivit unui raport de știri, mama suferea de tulburare bipolara si nu își luase medicamentele în momentul în care s-au manifestat problemele emoționale. Femeia a chemat poliția pentru a o ajuta să-și găsească pașaportul rătăcit și când ofițerii au observat că au de-a face cu o tulburare bipolară, au dus femeia la un spital pentru evaluare. Acolo, a fost reținută fără consimțământ în conformitate cu Legea pentru Sănătatea Mintală.

Un judecător britanic a decis „ca nașterea să se execute prin cezariană,” după care fetița a fost luată în custodie de către asistenții sociali. Fetița are acum 15 luni și o familie se pare că este pregătită să o adopte, dar mama ei vrea ca ea să fie înapoiată ei și familiei sale.
„Ea a implorat instanța să nu nu fie de acord cu asistența maternală și cu ordinul de plasare care s-a dat, astfel încât și-a pierdut fiica pentru totdeauna,” a declarat pentru Daily Mail judecătorul Roderick Newton , care a început procesul de adopție. „Ea a crezut că dacă se angajează să ia medicamentele se va putea întoarce în Italia cu copilul și că acesta nu va fi adoptat . Femeia a spus că nimeni nu este perfect , nici ea și nici mama adoptivă, și asta, sunt sigur, este adevărat.”
Dar judecătorul a spus: „Nu este un caz în care pot ceda dorințelor mamei, deși înțeleg nu doar forța sentimentelor sale , dar rareori acestea sunt exprimate într-o formă atât de puternică și coerentă.”
Daily Mail are mai multe detalii despre subiect:
O mamă care a primit hotărârea judecătorească să renunțe la copilul său după o cezariană forțată l-a implorat pe judecător: Vă rog, nu-mi luați fiica de lângă mine.
Nou-născutul a fost luat în grija statului din ordinul unui judecător de la Curtea de Protecție, de altfel cunoscută pentru caracterul său secretos, – în ciuda cererilor mamei să i se permită să îl crească.
Cazul a provocat un val de furie în rândul deputaților și al grupurilor de presiune pentru pacienți, în timp ce un membru al parlamentului i-a descris pe asistenții sociali ca fiind „dictatori care nu pot fi trași la răspundere, scăpați de sub control.”
Tratamentul italiencei în vârstă de 35 de ani, care a sosit în Marea Britanie în vara anului trecut și apoi a căzut într-un episod de grave probleme de sănătate mintală, a fost condamnat ca fiind ieșit din comun și totalitarist.
Acesta va ridica probleme asupra modului în care justiția secretă din Marea Britanie a putut impune o procedură medicală invazivă unui cetățean străin, ca mai apoi să-i sechestreze copilul, aparent fără a contacta autoritățile în țara sa.
Fetița, născută în august anul trecut, este acum pe cale de a fi adoptată de către un cuplu britanic, în ciuda unei audieri în instanță în care s-a arătat că mama ei și-a revenit și a dat dovezi clare și susținute pledând pentru a o păstra.
Judecătorul care conduce instanțele de judecată pentru familie, Sir James Munby, a declarat că acestea trebuie să fie deschise publicului, însă nu fost făcută publică nicio informație cu privire la orice detaliu despre tratamentul mamei italiene de către instanțele de judecată sau de către Consiliul Județean din Essex, care este autoritatea locală responsabilă pentru copil.
Cazul urmeaza o serie de scandaluri în legătură cu felul în care justiția pentru familie împarte dreptate în spatele ușilor închise.
Se pare că femeia, care este mama a trei fete, a ajuns însărcinată în Marea Britanie în iulie anul trecut. Într-un raport s-a declarat ieri că ea trebuia să urmeze un curs de formare la aeroportul Stansted cu Ryanair.

Cititi va rog si:

VIDEO – Melissa Harris-Perry: TOTI COPII VOSTRI NE APARTIN

Norvegia: COPIII VOSTRI SUNT AI NOSTRI … Interviul cu acea rusoaica nu este exagerat. Iata multe alte exemple. Ceea ce se intampla acolo este insa doar o umbra a ceea ce se va petrece cu familia si copiii in NOUA ORDINE MONDIALA

CHIMIOTERAPIE CU FORTA: Curtea din Ohio da unui asisten social tutela unei fete Amish bolnava de cancer, deoarece parintii s-au opus acestui tip de tratament

COSMARUL UNOR PARINTI din Boston: Spitalul a castigat custodia fiicei lor si o tine prizoniera de peste 10 luni, deoarece s-au opus tratamentului pentru o boala inventata

EUTANASIE prin SETE sau FOAME: 1100 de pacienti din Anglia deshidratati pana la moarte incepand cu anul 2003. Peste 300 au murit de foame. Peste 2 800 au murit din cauza plagilor produse de statul in pat pe o singura parte

 

Tagged with: , ,

13 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

 1. aniush said, on decembrie 12, 2013 at 10:02 pm

  Am si eu o intrebare de om neinvatat: de unde au tras medicii concluzia ca femeia sufera de o tulburare bipolara, daca nu a benefician de testari, care sa ateste acest lucru? Daca dupa ce a nascut a avut de fapt depresie post partum (pentru ca instanta a dovedit ca si-a revenit)?
  Sa-mi fie cu iertare, dar autoritatile au actionat ilegal si abuziv fata de o femeie care era straina de tara lor. Din cele relatate reiese foarte clar ca este vorba de un abuz savarsit asupra omului de rand si de incercare de a distruge familia. Autoritatile in loc sa o sprijine a luptat impotriva drepturilor ei ca om, neluand legatura cu autoritati competente din tara ei, cu familia ei ci au actionat dupa propriile lor interese.

  Apreciază

 2. Paul said, on decembrie 14, 2013 at 7:56 pm

  De ce nu ma mir? Exista un guvern mondial si o justitie,ambele subterane.Orice comentariu este de prisos.Fostul lagar socialist era mic copil pe langa lagarul capitalismului salbatic,unde banii fac legea.

  Apreciază

 3. […] Anglia: Autoritatile i-au facut fortat cezariana si i-au luat copilul … „VA ROG, NU-MI LUATI FII… […]

  Apreciază

 4. […] Anglia: Autoritatile i-au facut fortat cezariana si i-au luat copilul … „VA ROG, NU-MI LUATI FII… […]

  Apreciază

 5. […] Anglia: Autoritatile i-au facut fortat cezariana si i-au luat copilul … „VA ROG, NU-MI LUATI FII… […]

  Apreciază

 6. […] Anglia: Autoritatile i-au facut fortat cezariana si i-au luat copilul … „VA ROG, NU-MI LUATI FII… […]

  Apreciază

 7. […] Anglia: Autoritatile i-au facut fortat cezariana si i-au luat copilul … „VA ROG, NU-MI LUATI FII… […]

  Apreciază

 8. […] Anglia: Autoritatile i-au facut fortat cezariana si i-au luat copilul … „VA ROG, NU-MI LUATI FII… […]

  Apreciază

 9. […] Anglia: Autoritatile i-au facut fortat cezariana si i-au luat copilul … „VA ROG, NU-MI LUATI FII… […]

  Apreciază

 10. […] Anglia: Autoritatile i-au facut fortat cezariana si i-au luat copilul … „VA ROG, NU-MI LUATI FII… […]

  Apreciază

 11. […] Anglia: Autoritatile i-au facut fortat cezariana si i-au luat copilul … „VA ROG, NU-MI LUATI FII… […]

  Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: