SACCSIV – blog ortodox

EUTANASIE prin SETE sau FOAME: 1100 de pacienti din Anglia deshidratati pana la moarte incepand cu anul 2003. Peste 300 au murit de foame. Peste 2 800 au murit din cauza plagilor produse de statul in pat pe o singura parte

Posted in Anglia, foamete, MEDICINA by saccsiv on decembrie 9, 2013

Iata ce aflam din articolul Report: 1,100 Home Care Patients in England Dehydrated to Death Since 2003:

Un raport înfricoșător din Anglia constată că mai mult de 1100 de pacienţi îngrijiţi la domiciliu au fost, în esență, deshidrataţi până la moarte din 2003. Raportul indică faptul că în mod cert pacienţii au murit de sete sau în timp ce sufereau de o deshidratare severă.
Statisticile ar fi în mod normal mai ridicate, deoarece cifrele oficiale includ doar oamenii care au murit pur și simplu în casele lor și nu cuprind persoanele care au fost transportate la spital pentru tratament medical, înainte de a muri datorită efectelor deshidratării.
“Pacienții vârstnici și neputincioşi au rămas fără apă suficientă în propriile case din Anglia şi Ţara Galilor, în ciuda faptului că erau sub ​​supravegherea personalului instruit ,” raportează London Telegraph. “Societăţile de caritate au făcut apel la o revizuire de urgență a asistenţei sociale, argumentând că publicul larg s-ar fi indignat dacă animalele ar fi fost tratate în același mod.”


“Cum putem să ne numim civilizaţi, când oamenii sunt lăsați să moară de foame sau de sete? … Este o rușine totală faptul că ei sunt lăsați fără cea mai elementară îngrijire, “a declarat Dr. Alison Cook, un director al Societăţii Alzheimer.
Cifrele obținute de acest ziar prin legiferarea libertătii de informare au constatat că 1158 de locuitori rezidenţi aflaţi sub îngrijire au decedat în urma deshidratării între 2003 și 2012. Deshidratarea a constituit fie cauza principală a decesului, fie un factor contributiv, conform analizei certificatelor de deces făcută de către Biroul Național de Statistică.
Aproximativ 318 rezidenti îngrijiţi la domiciliu au murit de foame conform dovezilor sau erau grav subnutriti, in timp ce 2815 de decese au avut drept cauză plăgile produse din cauza statului în pat pe o singură parte.
Cifrele reale sunt probabil mult mai mari, deoarece localnicii care au murit în timpul spitalizării nu au fost incluşi în statistică.
Militantii au declarat că informațiile au ridicat probleme serioase cu privire la modul în care sunt trataţi oamenii în vârstă neputincioşi și de ce Guvernul nu a reușit să reducă numărul celor care mor de sete, după mai mult de trei ani de mandat.
Scriitorul american Wesley Smith a comentat frecvent pe tema fenomenului prin care pacienţii, în esență, sunt eutanasiaţi prin deshidratare sau foame.
“Am deshidratat până la moarte oameni neajutorați în această țară, pentru că aceştia suferă de tulburări de conştienţă catastrofale. Avocatii ce pledează pentru deshidratare spun că este vorba doar de etică medicală în încetarea tratamentului medical de alimentare prin tub “, spune el . ” Deshidratarea oamenilor neajutorați pana la moarte a fost odată de neconceput . Apoi, în anii ’80 ,cercetatorii bioetici au început să pledeze pentru retragerea tubului ce furnizează alimente și lichide. Și așa s-a întâmplat . ”
Smith continuă: “Avocații prodeshidratare au pledat susținând că alimentarea ar trebui să fie rezervată strict pentru cei care sunt în stare de conștiență. Ei au lărgit de atunci treptat categoria inclusă în cazurile de deshidratare. Dar studii științifice recente au demonstrat, de asemenea, că multi pacienţi ce se presupune a fi inconștienţi, nu sunt inconştienţi de tot. “

7 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

  1. mihai said, on decembrie 9, 2013 at 8:36 pm

    vai Doamne unde sa ajuns caci si un caine si de acela ti se face mila, nustiu cum de ne mai rabda Dumnezeu, in rest fara cuvinte

    Apreciază

  2. […] EUTANASIE prin SETE sau FOAME: 1100 de pacienti din Anglia deshidratati pana la moarte incepand cu a… […]

    Apreciază

  3. aniush said, on decembrie 10, 2013 at 8:25 am

    Pana acuma au omorat animalul, acum omoara omul. „Eutanasie” sau mod elegant de ucidere. Asta faci cand chipurile eutanasiezi; de fapt ai comis un omor. Nu conteaza ca l-ai ars de viu sau ai facut injectie, tot se cheama ca ai ucis. (Rugaminte: nu-mi dati like la comentariu). Dumnezeu sa ne apere si sa ne lumineze pe toti.

    Apreciază

  4. Maria said, on decembrie 10, 2013 at 5:17 pm

    Cate nelegiuiri se fac in Anglia ca si in America , pt ca sunt aceeasi natie , iti vine sa crezi ca din acestea doua , va aparea antihristul . S-ar parea ca sunt tarile unde se formeaza antihristul si va scoate capul cand va veni vremea .

    Apreciază

  5. Ioan said, on decembrie 10, 2013 at 9:36 pm

    Scopul masoneriei, acela de a fi cat mai putini, se tot propaga si propaga, prin toate membrele societatii – mai importante sau mai putin importante, mai mici sau mai mari, mai vizibile sau mai putin vizibile. Isi subjuga, incet-incet, totul – sau, cel putin incearca, cu siguranta nu vor reusi. Asa devin, insa, medicii, O ARMATA care ucide si tortureaza pana la ucidere MAI ABITIR decat jandarmii care cara bate-n cap. Ciudata si complexa imaginea, nu? Adevarata.

    Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.