SACCSIV – blog ortodox

MOARTEA ALBINELOR = MOARTEA OMENIRII. Situatia se inrautateste iar raspunsuri tot nu avem. Sa fie CHEMTRAILS? Sa fie PESTICIDELE? TELEFONIA MOBILA? E o exterminare voita?

Posted in ALBINE by saccsiv on noiembrie 7, 2013

De cativa ani se tot trag semnale de alarma:

De ce DISPAR ALBINELE? Care sunt consecintele?

British Ecological Society: FOAMETE din cauza disparitiei ALBINELOR

Din nou despre MOARTEA ALBINELOR = MOARTEA OMENIRII

ONU: MOARTEA ALBINELOR inca neexplicata. Situatia este dramatica

Dar situatia se inrautateste:

Iata si ce putem citi in articolul Misterioasa moarte a albinei californiene – pretul dulciurilor ar putea exploda:

Disparitia umilei albine a fost deplansa mult timp de ecologisti. In prezent, o astfel de ipoteza ii alarmeaza pe comercianti si ameninta sa duca la o explozie a preturilor snacks-urilor si dulciurilor, in contextul in care livezile californiene de migdali se confrunta cu un declin al coloniilor de albine.
Deterioarea misterioasa a starii de sanatate a albinelor ameninta fermierii din intreaga lume, insa situatia este in mod particular ingrijoratoare in cazul cultivatorilor americani de migdali, care folosesc peste un milion de stupi de albine pentru polenizarea livezilor lor, scrie Finacial Times, preluat de CNBC.
Piata globala a migdalelor valoreaza 5 miliarde de dolari.
Pretul pentru inchirierea albinelor folosite pentru polenizare s-a triplat deja in ultimul deceniu, la 150 de dolari stupul in California. Acest stat american este cel mai mare producator de migdale din lume, cu o pondere de 80%.
Pentru polenizarea livezilor californiene de migdali este nevoie de 1,5 milioane de stupi de albine in fiecare iarna, iar cercetatorii sunt ingrijorati de cresterea ratei mortalitatii in randul albinelor. Pe timpul iernii, rata medie a mortalitatii a fost de peste 30%, cu aproximativ 10% mai mare ca de obicei.
Ecologistii considera ca acest fenomen este cauzat de pesticidele si chimicalele utilizate, poluare si schimbarile climatice, in timp ce unii cercetatori acuza „stresul de calatorie”, avand in vedere faptul ca albinele sunt transportate de la o plantatie la alta.
In acelasi timp, pretul migdalelor atinge nivelul maxim al ultimilor opt ani, pe fondul interesului pentru un stil de viata mai sanatos. Cererea este in continua crestere in China, principala piata de export pentru migdalele californiene, cat si in SUA.
Pretul stabilit aici este referinta si pentru pretul din Europa, iar cresterile se vor reflecta in pretul produselor.

Cititi va rog si:

Dezastru: MONSANTO SE VA OCUPA SI DE ALBINE … A cumparat principala firma de cercetare apicola dupa ce a fost implicata in dezastrul coloniilor de albine

Guvernul francez autorizeaza folosirea unui pesticid temut de catre apicultori

Foto: ALBINELE SI ICOANELE. Iata cum albinele nu acopera cu ceara chipurile si trupurile Mantuitorului, Maicii Domnului sau ale Sfintilor

 

Tagged with:

23 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

    • ozana said, on noiembrie 8, 2013 at 2:57 pm

      @ Mirela.Fara albine nu se mai face polenizarea si dispar toate plantele care sustin vata noastra,ce Dumnezeu!

      Apreciază

      • Mirela said, on noiembrie 8, 2013 at 9:13 pm

        Ozana

        Probabil că nu ai înţeles comentariul meu. În nici un caz nu era vorba despre indiferentă faţă de soarta albinelor.

        Apreciază

  1. aniush said, on noiembrie 8, 2013 at 7:14 am

    Nu sunt de niciun folos, sunt stricatori. Sobolanii fura din supermarketuri. La fel va fi si cu albinele. Vor apare specii, care nu dau miere ci o fura. Daca nu gasesc miere fura altceva. Noi oamenii nu intelegem ca daca omoram animale care ne sunt prieteni si ne ajuta (ne protejeaza, prind soareci, dau miere etc), ne omoram pe noi.

    Apreciază

  2. tataia said, on noiembrie 8, 2013 at 8:32 am

    Probabil toate la un loc, desi eu ma tem ca principala cauza ramine chemtrails. Si sint convins ca este o exterminare voita. Pentru Aniush, principala folosinta a albinelor este faptul ca ne polenizeaza plantele, nu ca dau miere. Omenirea traieste si fara miere…dar fara plante, nu! Am remarcat si eu ca au murit o gramada de insecte…fluturii au disparut primii si de demult, cred ca sint mai bine de 5 ani de cind nu am mai vazut nici un fluture, nici macar muste sau tintari nu prea mai sint, albinele si viespile au murit si ele…numai ieri am vazut doua albine moarte cazute pe masina mea…Dar in schimb s-au inmultit alte insecte…este plin de plosnite peste tot…Si la fel cum remarca cineva mai sus, s-au inmultit peste masura si sobolanii.

    Cind va veni vremea ne vor minca sobolanii de vii, dar nu va temeti este scris totul in cartea Apocalipsei, sa nu care cumva sa credeti ca bunul Dumnezeu este cel care omoara pasarile si insectele. Dumnezeu, in marea sa Maretie doar creaza, nu ucide…de ucis ucid satanele de oameni vinduti diavolului, dar pentru ca absolut nimic pe aceasta lume nu se intimpla fara stirea si aprobarea lui Dumnezeu, El si-a asumat o parte din aceste fapte abominabile in cartea Apocalipsei.

    Apreciază

    • pcmouse said, on noiembrie 8, 2013 at 11:24 am

      unde scrie ca ne va manca sobolanii?unde scrie in apocalipsa?

      Apreciază

      • tataia said, on noiembrie 9, 2013 at 8:06 pm

        Ok..nu scrie, ai dreptate! Mea culpa! Da’ oricum nu este exclus…

        Apreciază

    • Maria said, on noiembrie 8, 2013 at 6:34 pm

      Atat pentru polenizarea plantelor cat si pentru beneficiile aduse omenirii , de aceste mici harnicute insecte , prin toate produsele ce le „fabrica „ele , benefice pentru sanatatea omului .
      Se cunoaste ca produsele apicole au vindecat oameni bolnavi de cancer , iar tratamentul cu aceste produse vindeca orice boala , iar Sistemul lupta pentru imbonavirea oamenilor si nu pentru sanatatea lor , iar otrava lansata in aer , care ajunge sa cuprinda toate plantele , ucid si albinele .

      Apreciază

  3. bytor said, on noiembrie 8, 2013 at 12:56 pm

    Folosirea pesticidelor, in special a „neo”nicotinoidelor este in prezent identificata ca sursa a declinului coloniilor de albine prin influentarea calitatii polenului precum si slabirea lor in fata parazitului „Nosema ceranae”. Pentru care, in aprilie a.c., UE a si interzis folosirea pesticidelor pentru doi ani. Probabil ca si metalele din „chemtrails” au si ele contributia lor. In instructiunile de folosire a acestor pesticide este scris: „A nu se folosi daca exista albine (polenizatoare) in vecinatate”.

    Cititi:
    http://www.foodnavigator.com/Legislation/EFSA-finds-BASF-pesticide-also-poses-bee-risk
    http://qz.com/107970/scientists-discover-whats-killing-the-bees-and-its-worse-than-you-thought/
    http://www.plosone.org/article/info%3Adoi%2F10.1371%2Fjournal.pone.0070182#authcontrib
    https://www.foe.co.uk/resource/press_releases/pesticide_risks_to_bee_decline_identified_16012013

    Declinul albinelor ne afecteaza, fara doar si poate, dar mai „interesanta” este evolutia prostiei umane – cum ne otravim singuri „cu buna stiinta” injectand direct chimicale in organismul propriu – saccsiv, poate cineva va traduce si acest articol in lb.romana: http://www.naturalnews.com/008511_medical_myths_counterthink.html

    Nu ne mai mira starea de agresivitate manifestata oriunde in jurul nostru. Ca niste caini tinuti numai in lant.

    Apreciază

  4. ozana said, on noiembrie 8, 2013 at 2:23 pm

    Buna ziua fratii mei dragi.Nu stiu cit voi mai putea scrie pe acest blog deoarece a inceput prigoana institutiilor statului impotriva mea pentru dreapta lupta pe care o duc in privinta distrugerii mediului de aici,impotriva holocaustului instaurat in sat Sibioara.Veti gasi informatii in ziarele on line din Constanta.Pentru ca ieri am iesit spontan in strada si am manifestat impotriva distrugerii satului,un politist m-a agresat fizic,trintindu-ma la pamint.Nu a vrut sa-si dezvaluie identitatea,stiind bine ca a comis un grav abuz in calitate de slugoi al criminalilor care fac legea aici.Oamenii simpli,lipsiti de informatie si aparare nu mai cred in promisiunile lor desarte. Care mi-o fi soarta,doar Dumnezeu stie.Voi lupta cu disperare cu ultima farima de putere.Mor bietele albine,murim noi,natura,ne-a murit cerul si apa.Aici ne-au adus nenorocitii.Vroiam sa stiti de soarta mea.Dumnezeu sa ne aiba in paza. Imi vine sa pling pentru vietile noastre distruse,pentru tot.Si chiar pling.Imi pling neputinta de a rezolva ceva.Bani si timp pierdut fara sa pot rezolva ceva concret.Mi-e mila de noi toti.

    Apreciază

    • Iustina Bacosca said, on noiembrie 9, 2013 at 3:15 pm

      Doamne, ajuta, Ozana. Sa te intareasca Dumnezeu. Spovedanie si impartasanie cat mai des posibil.

      Apreciază

    • tataia said, on noiembrie 9, 2013 at 7:58 pm

      @ ozana Draga sora, noua ne-ar parea foarte rau sa nu mai postezi pe aici…esti una din putinele persoane inteligente, educate si cu putere de discernamint de pe aici…pe aici intra destui…unii sint mai dubiosi..alti mai putin dubiosi, dar eu cred totusi ca pot identifica o persoana sincera…Si iertare daca te-am laudat, nu vreau sa te ispitesc, departe de mine acest gind, dar citeodata trebuie sa ne mai si exprimam in privinta persoanelor pe care le apreciem…Tu ai dat dovada de foarte mult curaj luptind de una singura cu miinile goale impotriva sistemului…..dar nu merge asa…nu il vei invinge de una singura…deocamdata noi cei de aici nu facem decit sa miriim din „underground” la adapostul anonimatului…se poate considera lasitate la un moment dat…dar nu este neaparat asa…uneori poate fi intelepciune…Daca „intunecatii” au reusit sa ne subjuge lucrind atitea sute de ani sub acoperire din penumbra, din intuneric, etc, etc, poate ar trebui sa facem si noi ca ei. Deocamdata sintem doar in faza de „prospectare a terenului” si de cautare a aliatilor…merge foarte anevoios ce e drept si in plus de asta s-ar putea sa fie cam tirziu, dar poate nu este…cine stie. Si in plus de asta ni s-a spus „fiti intelepti ca serpii”. De ce tocmai ca serpii, care sint niste jivine sinistre, malefice? Pai tocmai de aceea ca si de la „serpi” avem ceva de invatat. Doamne ajuta!

      Apreciază

      • ozana said, on noiembrie 10, 2013 at 12:10 pm

        @ tataia Multumesc frate pentru incurajare si sfaturi dar tocmai faptul ca va simt alaturi de mine o parte din voi,imi da curaj sa merg mai departe.Nu pot sa vad creindu-se aici un adevarat desert.Si unde mai pui ca implicat pina peste cap in afacerea cu eolienele este insusi preotul din sat,printre altii,evident.Repet,mai intii au scos din circuitul agricol o mare parte din terenul arabil si pasune,fara respectarea prevederilor legale,masuri compensatorii,etc.,si-au apropiat niste nemernici oportunisti care vor avea numai avantaje materiale inlesnite de institutiile statului (vreo cinci persoane identificate,poate sase) care trag sforile cu pretul distrugerii iremediabile a bunurilor noastre si a mediului.La ce-i aici,daca in momentul asta s-ar stopa orice activitate industriala,ar trebui sa treaca pe putin 100 de ani pentru ca natura sa-si revina.Nu pot asista pasiva sa vad chestia asta.Eu in general am suportat destul de multe rautati din partea oamenilor chiar apropiati mie dar parca nu m-au durut atit ca atunci cind vad o albina sau o pasare moarta,un animalut exploatat nemilos,o vegetatie chinuita de inconstienta si nepasarea noastra.Cit despre,,miriitul undercover” cum spui tu,chiar crezi ca nu sintem toti trecuti pe o lista neagra,cei mai ,,avintati”,mai ,,nebuni” dintre noi , cum ne numesc anumite fete bisericesti? Pozitia exacta a calculatorului si a telefonului se cunoaste exact de catre ei.Nu ma prea pricep(adica deloc) in IT dar am citit ca dupa IP,cu ajutorul GPS-ului incorporat stiu exact cine esti ce ce hram porti ,pozitia calculatorului sau a telefonului.Prin urmareeeee…In fond aceasta tehnologie stim bine ca are cel putin doua fete;una pe care o stim noi si una care ii ajuta pe ei pentru monitorizare.Sa ne ajute Dumnezeu!

        Apreciază

    • tataia said, on noiembrie 9, 2013 at 8:03 pm

      @ Ozana Sa stii ca si eu luna trecuta, am avut un drum pina la Pitesti….pe drum efectiv mi-au dat lacrimile cit de „barbat” sint eu cind am realizat ca noi nu am mai vazut NORI NATURALI de mai bine de cinci ani!

      Apreciază

  5. Maria said, on noiembrie 8, 2013 at 6:22 pm

    ozana ,
    Ai grija , nu te pune cu criminalii si tradatorii , numai tu nu poti sa faci fata , iar societatea are nevoie de oameni ca tine , care vad lucrurile asa cum sunt , iar acesti vanduti ocultei mondiale , vor sa anihileze orice impotrivire care sa le afecteze planurile criminale de otravire a lumii .
    Si pe mine ma apuca furia cand vad zilnic cerul ticsit cu chemtrails de cateva luni de zile , iar de doua saptamani , Iasul este scaldat intr-o ceata de praf , ca nu se mai vad blocurile daca le privesti de pe un deal .
    Duminica , cand mergeam la biserica , totul era scaldat in praf toxic si pot sa-ti spun ca m-am imbolnavit din aceasta cauza . Parca am ceva permanent in gat si ma sufoc .Sunt persoane sus puse in aceasta lume care i-au descoperit , dat in vileag pe internet si nimeni deocamdata nu le poate face nimic , iar la noi in tara , se discuta intre specialisti acest fenomen , s-a dat la tvr1 , la b1tv , deci a inceput lumea sa faca valva .
    Nu mai iesi in strada , lasa totul in grija Domnului , viata ta este mult mai importanta , fa rugaciuni sa putem rabda orice cat mai traim , vorba unui parinte , cine rabda pana la sfarsit , se va mantui .
    Imagineaza-ti , de doua saptamani , cerul plin cu otrava , iar ieri cu HAARP au adus niste nori ca pacura , drepti , trasi la sfoara de la un capat la altul al cerului , dupa care a plouat cateva ore bune , iar praful a cazut odata cu ploaia , pe sol , iar stratul cu patrunjel (ca atat a mai ramas la aceasta ora ) este alb cu praf .
    Ca sa mai rezistam , trebuie sa tinem un regim strict , fara carne , nici macar lactate pt ca animalele pasc iarba otravita , doar legume si fructe bine spalate in apa cu bicarbonat de sodiu .

    Apreciază

    • ozana said, on noiembrie 9, 2013 at 6:02 pm

      @Maria.Multumesc draga mea pentru incurajare dar duc lupta pina la capat pentru apararea mediului,atit cit mai pot. Cit despre evreimea de pe tronul Angliei,am citit undeva(poate stiti voi mai mult decit imi aduc eu aminte )ca toate familiile regale din Europa sint evrei.Teoria aceea cu Merovingienii,o blasfemie din punctul de vedere al crestinului.

      Apreciază

  6. aniush said, on noiembrie 9, 2013 at 7:39 am

    Atunci vă vor da pe voi spre asuprire şi vă vor ucide şi veţi fi urâţi de toate neamurile pentru numele Meu.
    Atunci mulţi se vor sminti şi se vor vinde unii pe alţii; şi se vor urî unii pe alţii.
    Şi mulţi prooroci mincinoşi se vor scula şi vor amăgi pe mulţi.
    Iar din pricina înmulţirii fărădelegii, iubirea multora se va răci.
    Dar cel ce va răbda până sfârşit, acela se va mântui. (Matei 24; 9-13)

    Apreciază

  7. […] MOARTEA ALBINELOR = MOARTEA OMENIRII. Situatia se inrautateste iar raspunsuri tot nu avem. Sa fie CH… […]

    Apreciază

  8. […] MOARTEA ALBINELOR = MOARTEA OMENIRII. Situatia se inrautateste iar raspunsuri tot nu avem. Sa fie CH…. […]

    Apreciază

  9. […] MOARTEA ALBINELOR = MOARTEA OMENIRII. Situatia se inrautateste iar raspunsuri tot nu avem. Sa fie CH…. […]

    Apreciază

  10. […] MOARTEA ALBINELOR = MOARTEA OMENIRII. Situatia se inrautateste iar raspunsuri tot nu avem. Sa fie CH… […]

    Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.