SACCSIV – blog ortodox

Remember: 6 si 9 august 1945, Hiroshima si Nagasaki

Posted in BOMBA ATOMICA, EVREI, Hiroshima, Nagasaki by saccsiv on august 5, 2013

   Cititi va rog si:

JEWS & THE ATOM BOMB

   Intr-adevar, in anii 1930 Rockefeller Foundation incepe o masiva aducere a evreilor bine pregatiti sau cadre universitare din Europa. Desi aveau mijloace financiare sa scoata toti evreii, n-au facut-o insa … Cititi va rog si articolul:

NAZISMUL (partea 2): finantatorii si sustinatorii national-socialismului

   Albert Einstein (1879–1955), evreu german, considerat un geniu si cel mai mare om de stiinta din istoria moderna il convinge (impreuna cu evreul Leo Szilard) pe presedintele american Franklin Delano Roosevelt de necesitatea fabricarii bombei atomice, iar acesta in AUGUST 1939 autorizeaza inceputul cercetarilor (Manhattan Project). Dar razboiul a inceput in SEPTEMBRIE … Bomba este functionala de abia in 1945 si pe ultima suta de metri a razboiului este lansata asupra civililor din Hiroshima si Nagasaki. Daca mai intarziau putin, nu mai aveau motiv s-o foloseasca …

   SUBLINIEZ: nu guvernul a cerut savantilor descoperirea unei super arme, ci savantii au cerut guvernului construirea ei. Iar o parte dintre acestia au cerut dupa razboi crearea CERN:

Cercetatorii de la CERN (ce au creat si World Wide Web) vor sa produca la LHC un mini BING BANG

   Acest Albert Einstein, ateu, socialist si un oponent aprig al nationalismului declara intr-o scrisoare deschisa catre Adunarea Generala a ONU, 1947:
   “Pentru a atinge scopul final – care este o singura lume, nu doua lumi ostile – un astfel de Guvern Mondial Partial nu trebuie niciodata sa actioneze ca o alianta împotriva restului lumii. Singurul pas adevarat catre un guvern mondial, este Guvernul Mondial însusi.“ 

   Cine au fost ceilalti savanti ce si-au adus aportul la sinistra arma, cititi va rog la:
BOMBA ATOMICA, o afacere a elitei EVREIESTI?

 

16 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

  1. MariusBarbu said, on august 5, 2013 at 11:02 pm

    din documentaru asta e luata bucata

    Apreciază

    • adahonte said, on august 6, 2013 at 12:39 pm

      Un alt „amanunt intamplator” l-am aflat de curand din viata Sfantului Ioan Maximovici, care, dupa ce e aflat de distrugerea celor doua orase prin aceste bombe, a facut parastase comune pt cei crestin-ortodocsi care au fost omorati de bombardament. Astfel am aflat ca nu intamplator au fost alese aceste doua orase, caci aveau un mare numar de crestin ortodocsi.

      Apreciază

      • George said, on august 6, 2013 at 1:23 pm

        @adahonnte ai idee de vreo sursa pt ce ai scris mai sus Ţaceste doua orase, caci aveau un mare numar de crestin ortodocsiŢ
        multam

        Apreciază

      • adahonte said, on august 6, 2013 at 3:49 pm

        Nu mai stiu exact ca am citit cu destul de mult timp in urma. Faptul ca Sfantul a facut o pomenire pt ei stiu sigur din viata si minunile lui. Nici cartea nu mai stiu exact care era. Dar daca sunteti cu adevarat interesat puteti lua cartile lui editate la citit pe rand si sigur veti gasi. Merita efortul fiindca sunt sigur ca acest amanunt nu va fi singurul lucru pe care il veti gasi.

        Insa informatia asta anume ca ele aveau un numar mare de credinciosi parca tin minte ca am primit-o din alta sursa, dar nu mai stiu care. Parca imi aduc aminte ca, afland-o, am facut legatura cu faptul ca Sfantul a facut pomenire pt cei ucisi si asa am inteles ce anume l-a motivat (in primul rand faptul ca erau drept-credinciosi).

        Imi pare rau ca nu te pot ajuta cu date concrete.
        Pot doar sa te asigur ca pe mine m-au convins sursele din care am aflat aceste doua amanunte, astfel incat astazi ele fac parte din convingerile mele proprii.

        PS: Si daca stai sa te gandesti ei, evreii sionisti, au avut de ales ce sa bombardeze. Fiind pusi in situatia de a alege ar fi putut bombarda poate centre armate sau industriale. Dar ei au ales aceste doua orase.
        De ce oare? Daca stii tu un raspuns oficial la aceasta intrebare te rog sa-mi spui si mie.
        Multumesc.

        Apreciază

  2. […] Remember: 6 si 9 august 1945, Hiroshima si Nagasaki […]

    Apreciază

  3. cristina said, on august 11, 2013 at 1:23 am

    Pai americanii vorbesc de terrorism;nici cei mai mari fanatici religiosi nu ar fi fost atat de criminali.Cate milioane de oameni au murit si au suferit in urma acestor bombardamente atomice,cate generatii au fost afectate de efectele radiatiilor ? Si acest atac a fost unul miselesc,dat pe la spate,pt ca americanilor le-a fost frica sa stea fata in fata cu japonezii,cu acei viteji patrioti,numiti KAMIKAZE,care erau constienti ca pleaca la moarte,dar faceau asta cu onoare si cu dragoste pt tara lor.Dumnezeu sa-i ierte pe toti cei care au cazut victime in acest razboi,din cauza unor papusari,care joaca sah pe harta lumii si care vor sa detina suprematia.

    Apreciază

  4. […] Remember: 6 si 9 august 1945, Hiroshima si Nagasaki […]

    Apreciază

  5. […] Remember: 6 si 9 august 1945, Hiroshima si Nagasaki […]

    Apreciază

  6. […] Remember: 6 si 9 august 1945, Hiroshima si Nagasaki […]

    Apreciază

  7. […] Remember: 6 si 9 august 1945, Hiroshima si Nagasaki […]

    Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.