SACCSIV – blog ortodox

ARHIEPISCOPUL DE CANTERBURY Justin Welby (Biserica Anglicana) – sluga familiei ROTHSCHILD

Posted in BISERICA ANGLICANA, ROTHSCHILD by saccsiv on iunie 30, 2013

   Iata  ce putem citi in articolul Biserica Anglicană şi lordul Rothschild vor să cumpere 315 sucursale RBS:

Fondul care administrează averea Bisericii Anglicane a intrat într-un consorţiu format din mai mulţi investitori, inclusiv lordul Rothschild, care încearcă să cumpere o reţea de 315 sucursale ale Royal Bank of Scotland (RBS), au declarat surse apropiate situaţiei.

Administatorii activelor Bisericii Anglicane, în valoare de 5,5 miliarde de lire sterline, s-au alăturat consorţiului de investitori organizat de lordul Davies, fost preşedinte al băncii Standard Chartered, au spus sursele pentru Financial Times.

Consorţiul include, printre alţii, şi fondurile de investiţii Corsair şi Centerbridge, dar şi compania RIT Capital a lordului Rothschild.

Biserica Anglicană şi RBS au refuzat să comenteze.

Trei grupuri de companii şi fonduri de investiţii se luptă pentru achiziţia sucursalelor pe care RBS trebuie să le vândă din cauza regulilor europene privind ajutoarele de stat, după ce instituţia de credit a primit un sprijin de 45 de miliarde de lire sterline în timpul crizei financiare.

Justin Welby, arhiepiscop de Canterbury şi lider al Bisericii Anglicane, a susţinut în ultima perioadă reforma industriei bancare din Marea Britanie din postura de membru al comisiei parlamentare pentru standardele din sectorul bancar. Înainte de a intra în rândul clerului, Welby a ocupat un post de director la compania petolieră Enterprise Oil.

Fondul Bisericii Anglicane include proprietăţi imobiliare şi terenuri agricole, precum şi investiţii în fonduri de hedging şi companii.

   Iata si ce mai aflam din articolul Un fost petrolist în fruntea bisericii anglicane din 9 noiembrie 2012:

Un fost petrolist a devenit liderul spiritual al celor 80 de milioane de anglicani! Episcopul Justin Welby va fi noul Arhiepiscop de Canterbury şi are planuri mari: susţine hirotonisirea femeilor ca episcopi şi promite că-şi va revizui poziţia ostilă căsătoriilor între persoane de acelaşi sex – două probleme care au creat mari dispute în sânul Bisericii Anglicane.

Episcopul Justin Welby a acceptat să devină arhiepiscop de Canterbury, cel mai mare rang în Biserica Anglicană. Înainte de a fi uns preot, în 1992, Welby a lucrat timp de 11 ani în industria petrolieră, la Paris şi Londra. Fostul petrolist are 56 de ani, este căsătorit şi tată a cinci copii.

Practic, Welby moşteneşte o comunitate anglicană fracturată şi are în faţă misiunea imposibilă de a uni o Biserică care riscă să se rupă în două. Mărul discordiei este problema femeilor episcopi şi cea a căsătoriilor homosexuale:

„Ştiu că ne confruntăm cu probleme grele. În următoarele zece zile, Sinodul general va vota hirotonisirea femeilor ca episcopi. Voi vota „pentru” şi mă voi alătura astfel vocilor numeroase care cer Sinodului să consfinţească această schimbare. (…) Avem, de asemenea, o dispută pe tema sexualităţii. Este foarte just ca statul să definească drepturile şi statutul oamenilor care coabitează în diverse forme de relaţii, inclusiv parteneriate civile. Nu trebuie să avem nimic de-a face cu nicio formă de homofobie în cadrul Bisericii noastre.” JUSTIN WELBY, Noul Arhiepiscop de Canterbury

Nominalizarea lui Welby a fost aprobată de premierul britanic David Cameron şi a primit şi girul Reginei, în calitatea sa de „Guvernator Suprem al Bisericii Anglicane”. Astfel, Justin Welby va deveni cel de-al 105-lea Arhiepiscop de Canterbury şi va fi instalat oficial în noua funcţie la Catedrala Canterbury, pe 21 martie anul viitor.

   Comentariu saccsiv:

   Asadar, „RBS trebuie să le vândă din cauza regulilor europene privind ajutoarele de stat, după ce instituţia de credit a primit un sprijin de 45 de miliarde de lire sterline în timpul crizei financiare”. Ajutoare din partea statelor … Iar statele sunt la randul lor extrem de datoare:

Datoria totală a statelor lumii se apropie de 50 000 de miliarde de dolari. INTREBARE: LA CINE SUNT DATOARE? (asta era in 2009)

   Astia plimba niste bani pe hartie de colo colo pana le iese treaba. 

   Revenind insa la arhiepiscopul de Canterbury, nascut la 6 ianuarie 1956, Justin Portal Welby are stramosi evrei. Faptul ca a lucrat la Enterprise Oil, are importanta. Acolo chairman intre 1991 – 2002 a fost Sir Graham Hearne, non-executive director la N M Rothschild & Sons din 1970. Compania a fost achizitionata de Royal Dutch Shell in 2002. Iar Shell este urmasa Shell Transport and Trading Company fondata de evreul Marcus Samuel, 1st Viscount Bearsted.

   Ca o paranteza, conform http://en.wikipedia.org/wiki/N_M_Rothschild_%26_Sons iata-i pe cei mai importanti dintre fostii si actualii angajati ai familiei Rothschild:

Business

Politics and public service

      Trebuie inteles ca nu vorbim de vreo casierita angajata la o sucursala de la capatul pamantului. Ci de angajati importanti ai unor colosi ai caror stapani la varf sunt in stransa legatura intre ei. Aceste mega companii din sectorul bancar si petrolier, doar mimeaza, pentru norod, concurenta dintre ele.

Walther Rathenau:

Trei sute de oameni foarte apropiati intre ei ghideaza mereu destinele economice ale continentelor si tot ei decid cine le sunt succesorii

   Despre aceste ELITE, cititi va rog si:

ARTICOLUL ZILEI (15.12.2010): ORDINUL ILUMINAŢILOR – Problema evreiasca – parintele Victor Moise. COMPLETARI NECESARE

„The Money Masters” – un excelent documentar despre modul in care ROTHSCHILD si locotenentii lor stapanesc sistemul financiar-bancar mondial

PROTOCOALELE ÎNŢELEPŢILOR SIONULUI

20 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

  1. Mălin said, on iunie 30, 2013 at 7:17 pm

    Nu mai e un secret pentru nimeni ca cea mai mare parte a sectelor sunt finantate de evrei. Iar o parte din secte au fost infiintate de catre evrei !

    Apreciază

    • NIMENI said, on iunie 30, 2013 at 10:43 pm

      Mai ales MARTORII LUI IEHOVA. Cunosc un asemenea specimen, femela. Umbla zilnic pe strada cu hartii, are MINISTER si norma de recrutare. Se pare ca sunt destui imbecili care o asculta.

      Apreciază

      • saccsiv said, on iunie 30, 2013 at 11:04 pm

        NIMENI

        De ce ii spui „femela”?

        Apreciază

      • mishuleu said, on iulie 1, 2013 at 10:27 am

        Nu esti mai bun decat ea care iti este sora in Hristos, desi a apucat drumul satanic al inselarii, daca o dispretuiesti in loc sa te rogi pt ea.

        Doamne ajuta!

        Apreciază

  2. mihai444 said, on iunie 30, 2013 at 9:16 pm

    http://jurnalul.ro/article-646684.html Gaze de şist la robinet. Cercetătorii americani au descoperit că apa potabilă la un km distanţă de sonde conţine gaze naturale

    Apreciază

    • mishuleu said, on iulie 1, 2013 at 10:30 am

      Apreciază

    • Maria said, on iulie 1, 2013 at 7:55 pm

      mishuleu,
      Nu stiu daca pentru iehovisti ne putem ruga noi , parintele Cleopa spunea ca acestia sunt legati de satana cu 12 lanturi si pentru preoti ca el , era greu sa te rogi , dar pt noi ?
      Este una dintre cele ma periculoase secte si se aflau la noi inainte, in afara legii , la cate ritualuri antisociale recurgeau .

      Apreciază

  3. mihai said, on iulie 2, 2013 at 9:29 am

    acum sa infiintat un conglomerat de secte si confesiuni care mai de care mai bizare, culmea ironiei este ca acestia asi zic pocaiti, dar in realitate ei nau nici in clin nici in maneca cu pocaiala

    Apreciază

  4. […] ARHIEPISCOPUL DE CANTERBURY Justin Welby (Biserica Anglicana) – sluga familiei ROTHSCHILD […]

    Apreciază

  5. […] ARHIEPISCOPUL DE CANTERBURY Justin Welby (Biserica Anglicana) – sluga familiei ROTHSCHILD […]

    Apreciază

  6. […] ARHIEPISCOPUL DE CANTERBURY Justin Welby (Biserica Anglicana) – sluga familiei ROTHSCHILD […]

    Apreciază

  7. […] ARHIEPISCOPUL DE CANTERBURY Justin Welby (Biserica Anglicana) – sluga familiei ROTHSCHILD […]

    Apreciază

  8. […] ARHIEPISCOPUL DE CANTERBURY Justin Welby (Biserica Anglicana) – sluga familiei ROTHSCHILD […]

    Apreciază

  9. […] ARHIEPISCOPUL DE CANTERBURY Justin Welby (Biserica Anglicana) – sluga familiei ROTHSCHILD […]

    Apreciază

  10. […] ARHIEPISCOPUL DE CANTERBURY Justin Welby (Biserica Anglicana) – sluga familiei ROTHSCHILD […]

    Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.