SACCSIV – blog ortodox

Dupa homosexualitate, POLIGAMIA va fi si ea folosita pentru DISTRUGEREA FAMILIEI. Urmeaza pedofilia, incestul si bestialitatea

Posted in FAMILIA, POLIGAMIE by saccsiv on iunie 30, 2013

Decizia de miercuri a Curții Supreme în favoarea căsătoriilor gay a fost întâmpinată cu mare entuziasm de activiștii poligamiei din SUA, care văd în victoria activiștilor gay un pas crucial către o acceptare inevitabilă a poligamiei.

„Am fost foarte încântată [după această decizie]. […] Familia nucleară, alcătuită dintr-un tată, o mamă și doi sau trei copii, nu mai constituie o majoritate”, afirmă Anne Wilde, o activistă vocală a poligamiei, citată de Buzzfeed. „Acum, copiii sunt îngrijiți de bunici, părinți singuri sau părinți gay. […] Se pare că, dacă tot mai multe persoane acceptă căsătoriile gay, urmează ca și căsătoriile poligame să nu mai fie criticate atât de mult”, adaugă ea.

„Suntem foarte fericiți cu această decizie”, afirmă și Joe Darger, un adept al poligamiei din statul Utah. „Cred că, în sfârșit, [Curtea Supremă] a făcut un pas în corectarea unei anumite inegalități, iar acest lucru va avea un impact și asupra noastră”, adaugă el.

Susținătorii căsătoriei tradiționale, precum realizatorul de emisiuni radio, Bryan Fischer, sunt de acord: „Declararea neconstituționalității DOMA [Legii pentru Protecția Actului Căsătoriei] a făcut ca normalizarea poligamiei, pedofiliei, incestului și bestialității să fie inevitabile. E doar o chestiune de timp”.

   Cititi va rog mai multe in articolul:

Victoria activiştilor gay le dă speranţe militanţilor pro-poligamie

   Comentariu saccsiv:

   Dupa cum scriam si in articolul DISTRUGEREA FAMILIEI: legalizarea casatoriilor intre homosexuali si adoptia de copii de catre acestia este folosita de catre ELITE pentru bifarea inca unui punct din doctrina viitoarei NOI ORDINI MONDIALE, Stapanii din varful piramidei au un plan clar pe care-l urmeaza neabatut de peste 200 de ani. Si lucreaza pe puncte si nu se lasa pana nu le vor bifa pe toate …

   Unul din aceste puncte este FAMILIA. Bertrand Russell zicea din 1953:

   “Cred ca subiectul cel mai important (politic) este psihologia maselor… Vom arata ca familia împiedica dezvoltarea individului… Desi acestea vor fi studiate în sistemul de educatie, ele vor fi aservite obiectivelor clasei guvernante… Populatia nu va cunoaste felul în care i se inoculeaza convingerile. Când tehnica se va fi perfectat, fiecare guvern care a educat generatii de oameni în acest fel va putea sa controleze întreaga populatie în mod eficient si sigur, fara a fi nevoie de armate sau politie… Propaganda educationala, cu ajutorul guvernului, va putea sa obtina rezultate într-o singura generatie.

   Exista însa doua puternice forte care se opun unei astfel de politici: una este religia, iar cealalta este patriotismul… O societate stiintifica nu poate fi stabila decât sub conducerea unui guvern mondial.

   Familia nu le convine si de aceea vor s-o distruga. Mai au si alte puncte, precum cele pe care le gasiti la:

ARTICOLUL ZILEI (15.12.2010): ORDINUL ILUMINAŢILOR – Problema evreiasca – parintele Victor Moise. COMPLETARI NECESARE

Tagged with: ,

31 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

 1. STOP RFID 666 said, on iunie 30, 2013 at 1:29 pm

  Apreciază

  • Cezar said, on iulie 5, 2013 at 2:07 pm

   Ce sa zic: ,,valori europene„. Inca o dovada ca uniunea europeana slujeste mamonei.

   Apreciază

 2. John of Pelasgia said, on iunie 30, 2013 at 2:10 pm

  Sincer, la bestialitate m-am gandit si eu de mult… Ba chiar ma gandeam la un scenariu in care evreii vor spune ca „speciile sunt constructe sociale” si toti suntem fiinte vii asa ca cine nu e de acord cu oamenii care se casatoresc si fac sex cu animale e un „specist”‘( bine vor inventa ei un cuvant cum a inventat Trotsky cuvantul „rasist”) si vor scoate si carti in care vor zice ca e sanatos sa faci asta http://www.destroyzionism.com/wp-content/uploads/2013/03/alon-ziv-bastard-jew-filth.jpg, Bineinteles ca ei nu vor face asta. e numai pentru goyimi!

  Apreciază

 3. John of Pelasgia said, on iunie 30, 2013 at 2:11 pm

  Si eventual vor spune ca noi oamenii am maltrata animalele si le-am tinut drept sclavi asa ca ar trebuie sa ne revansam fata de ele :))

  Apreciază

 4. daniela said, on iunie 30, 2013 at 2:23 pm

  directia e clara
  cine e cu Dumnezeu va fi pana la capat cine nu la fel
  traim cu adevarat vremurile din urma

  Apreciază

 5. blue said, on iunie 30, 2013 at 2:27 pm

  La noi a fost simplu. Familia la romani s-a dispersat. Cand cel putin un parinte e plecat in strainatate la munca iar copiii sunt abandonati la mila rudelor sau a statului, despre ce familie mai vorbim? Migratia pe piata muncii ce a decurs in mod firesc din intrarea in uniunea anithristica si din politica acelor cozi de topor care ne conduc, a dus la divizarea societatii si a valorilor ei morale. Polligamia nu cred sa prinda. Au existat diferite forme ale ei pe la chinezi si chiar pe la americani, dar nimic de durata, datorita faptului ca e atins orgoliul feminin, imposibil de anihilat. Cu homosexualitatea si cu pedofilia e alta treaba. Aceste devieri sunt incurajate prin promovarea agresiva a pornografiei, asa-zisa educatie sexuala imprastiata haotic prin scoli, cica cu scop de igiena si prevenire a bts, prin media care nu mai are stavila la a afisa, indiferent de ora si de zi, persoane dezgolite in mod grotesc, sugerand chiar si prin comentarii indecente ganduri cu iz sexual celor ce „se intampla” prin fata teveului. Faptul ca nu exista un protest real ( prin scaderea audientei unor astfel de programe ) al societatii civile, este un semn de victorie clara a celor ce induc astfel de practici individului de rand.

  Apreciază

  • NIMENI said, on iunie 30, 2013 at 10:21 pm

   Se numeste PROSTITUTIE si NU ACT DE CULTURA.

   Apreciază

  • mishuleu said, on iulie 1, 2013 at 10:36 am

   In genere prin actori lucreaza duhuri necurate. Iti dai seama ca astia nu au treaba cu trezvia. Ce le da dracu prin cap pun in scena fara cenzura constiintei ortodoxe.

   Apreciază

 6. Ieri Azi Maine said, on iunie 30, 2013 at 2:50 pm

  Daca veti citi imaginea rupta dintr-un ziar, pusa de mine in ultimul post, veti vedea ca acesti activisti anuleaza, stiintific, sentimentul iubirii; psihologii il descriu ca fiind o boala psihica, o obsesie fata de o persoana. Culmea e ca acel articol e cam vechiut.

  Apreciază

 7. Ieri Azi Maine said, on iunie 30, 2013 at 3:18 pm

  O realitate pe cat de adevarata, tot atat de posibil adevarata http://www.cocei.ro/tara-te-vrea-prost

  Apreciază

 8. pasareaphoenix76 said, on iunie 30, 2013 at 3:39 pm

  stiti ce se intampla? problema nu este legalizarea homosexualitatii ci problema este ca daca nu aderi la valorile lor pagane si spurcate vei fi catalogat bolnav psihic si tratat ca un bolnav psihic. cine se va pastra in curatie spirituala si morala va fi trantit fortat in spitalul de nebuni deoarece va fi considerat bolnav psihic. va beneficia de „tratamente” cu neuroleptice si va ajunge o leguma. asa se va intampla si cu cei care vor refuza buletinele cu cip.

  Apreciază

  • Ieri Azi Maine said, on iunie 30, 2013 at 4:39 pm

   Ai dreptate! Zilele trecute am citit „Misteriile lui Zamolxis” de Constantin Daniel si intr-un capitol erau descrise metodele de initiere in tainele zeilor. Am ramas masca cand am citit aceste metode, deoarece erau identice cu actualele metode de initiere in masonerie. Cei care doresc sa afle aceste metode sa caute pe google video „francmasonerie”. Sunt vreo 3 documentare, difuzate pe TVR, „scapate” de masonerie, in care descriu modul de initiere (doar atat).

   Apreciază

   • pasareaphoenix76 said, on iunie 30, 2013 at 5:06 pm

    nu cunosc si nu am gasit. dar nu stiu ce legatura are initierea in tainele zeilor si in masonerie cu ceea ce am scris eu. ce legatura are? eu vorbesc de una tu de alta.

    Apreciază

   • pcmouse said, on iunie 30, 2013 at 8:25 pm

    pardon care zei?adica necurati!

    Apreciază

   • Ieri Azi Maine said, on iunie 30, 2013 at 10:33 pm

    „…ci problema este ca daca nu aderi la valorile lor pagane si spurcate vei fi catalogat bolnav psihic si tratat ca un bolnav psihic” La aceasta ma refeream cand am scris de asemanarea dintre masoni si pagani. Iar cand ai parte de puteri supranaturale rugandu-te la divinitate, in alt mod decat cel canonic, ia gandeste-te cine iti raspunde?! Si cum toate lucrarile lor actuale (legalizarea homosexualitatii, a drogurilor, cipurile etc) li se indeplinesc cu ajutorul divinitatii lor, iti da de gandit. Si cauti de unde le vin aceste idei, cauti sursa lor si de cand dateaza aceste idei. Iar cand gasesti raspunsul te intrebi: cine e mai inapoiat? Noi (crestinii) sau ei (masonii)?

    Apreciază

  • Ion Roman Popescu said, on iunie 30, 2013 at 5:54 pm

   incepe iar prigoana impotriva crestinilor/ortodocsilor?
   trebuie sa ne ascundem?
   daca umanist secularistii vor sa redefineasca alaturi de minoritatile sexuale notiunea de iubire, cu ajutorul hi-tech se poate aduce o dictatura a „Renasterii 2.0”.
   deja generatiile tinere nu mai au ce schimba cu cele batrane, s-a creat canionul utilizarii tehnologiei digitale
   tinerii se mai inchina la sfantul procesor, orizontul e sumbru
   cand Germania va fi 50% musulmana, poate Europa toata va fi musulmana!!

   Apreciază

  • pcmouse said, on iunie 30, 2013 at 8:22 pm

   stii tu?

   Apreciază

  • Maria said, on iulie 1, 2013 at 8:02 pm

   Totusi , Dumnezeu si Maica Domnului , nu va lasa sa se intamle asa , celor pecetluiti cu Pecetea Duhului Sfant ,botezati ortodox , spovediti , impartasiti , la zi .

   Apreciază

 9. mihai444 said, on iunie 30, 2013 at 4:56 pm

  http://jurnalul.ro/article-646670.html Putin a promulgat o lege controversată, împotriva “propagandei” homosexuale

  Apreciază

 10. cristytepes said, on iunie 30, 2013 at 5:34 pm

  Reblogged this on We Are The Impaler – Noi Suntem Țepeș-ul.

  Apreciază

 11. Cezar said, on iunie 30, 2013 at 5:50 pm

  Ne vom cruci de ce vom vedea in viitor!

  Apreciază

 12. Ion Roman Popescu said, on iunie 30, 2013 at 6:15 pm

  Credinta in Dumnezeu este in declin in intreaga lume, cu exceptia Rusiei, Sloveniei si Israelului. Cei mai multi atei, in tarile scandinave – studiu

  http://www.hotnews.ro/stiri-esential-12026485-credinta-dumnezeu-este-declin-intreaga-lume-exceptia-rusiei-sloveniei-israelului-cei-mai-multi-atei-tarile-scandinave-studiu.htm

  Apreciază

 13. PACIFICATORUL said, on iunie 30, 2013 at 6:42 pm

  Din pacate o sa traim sa vedem si legalizarea acestor devieri nesanatoase.

  Apreciază

 14. minionita said, on iunie 30, 2013 at 7:13 pm

  O sa existe si poligamie in cele din urma pentru ca poligamia nu mai e inteleasa asa cum e de exemplu in tarile musulmane: un barbat care are mai multe neveste si convietuieste cu fiecare din ele. Daca intrati pe site-uri de afara care fac reclama la literatura”romantica”exista destule carti care vorbesc despre povesti de dragoste”in trei”atat hetero cat si gay, majoritatea scrise de femei, din pacate, si unde poligamie=orgie. In plus si la noi a aparut moda povestilor de dragoste cu vampiri, varcolaci (oamenii lupi) si alte specii. In contextul asta e de inteles de ce sunt atat de promovate filmele si serialele cu vampiri si de ce le plac tuturor desi au zero romantism, violenta la greu, si in plus e vorba si de bautul sangelui care e interzis in Biblie.

  Apreciază

 15. john said, on iulie 1, 2013 at 7:23 pm

  A recunoscut hahalera,ii place sa stea capra :
  Remus Cernea şochează din nou: Mă consider homosexual
  http://www.antena3.ro/romania/remus-cernea-socheaza-din-nou-ma-consider-homosexual-219737.html

  Apreciază

 16. cristina said, on iulie 2, 2013 at 3:39 am

  Din pacate,Romania,o tara cu populatie majoritara crestin-ortodoxa,a fost obligata sa aprobe legea privind homosexualiatea si adoptia copiilor de catre acesti degenerati.Cum sa acceptam,ca acesti homosexuali sa intre in sfanta biserica si sa li se puna pe cap sfintele cununii ? Doamne ,nu stiu care preot din Romania va accepta asa ceva ? De cand tara noastra a intrat in secta diavoleasca numita Uniunea Europeana, a fost obligata sa accepte tot felul de mizerii si blasfemii,care ne arata pana unde poate decade rasa umana,daca nu are credinta si frica de Dumnezeu .De ce sa acceptam ceva care contravine moralei crestine,de ce sa acceptam ceva care este nefiresc si bolnav,de sa sa acceptam ca UE sa ne otraveasca si sa ne distruga modul de viata,principiile si identitatea noastra nationala ? Trebuie sa iesim in strada si sa ne opunem,sa luptam pt valorile noastre,pt traditiile noastre si pt credinta noastra.Romania nu este Sodoma si nici Gomora,este o tara crestina,care nu are nevoie de toti degeneratii si satanistii din Occident,care spurca pamantul.

  Apreciază

 17. […] Dupa homosexualitate, POLIGAMIA va fi si ea folosita pentru DISTRUGEREA FAMILIEI. Urmeaza pedofilia,… […]

  Apreciază

 18. […] Dupa homosexualitate, POLIGAMIA va fi si ea folosita pentru DISTRUGEREA FAMILIEI. Urmeaza pedofilia,… […]

  Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: