SACCSIV – blog ortodox

„London Fashion Week” sau „MIREASA LUI SATANA” defilând într-o CAPELĂ ANGLICANĂ …

Posted in Uncategorized by saccsiv on septembrie 23, 2017

Mirela:

 

Satanism pe faţă în locaşul anglicanilor, pe care sinodul tâlhăresc din Creta vrea să ne oblige să îi condiderăm nu eretici, ci mădulare ale Bisericii lui Hristos!
Ce fel de credinţă au aceştia, dacă acceptă ca altarul închinat lui Dumnezeu să fie înlocuit de unul masonic= satanic?
Iată cu cine vrea adunătura apostată din Creta să ne unească!

 

Sa ne amintim si de:

Biserica Anglicana: FEMEILE VOR DEVENI EPISCOPI. Sa ne amintim ca PATRIARHII MASONI Meletie al IV-lea Metaxakis si Miron Cristea AU RECUNOSCUT VALIDITATEA HIROTONIILOR ANGLICANE …

ARHIEPISCOPUL DE CANTERBURY Justin Welby (Biserica Anglicana) – sluga familiei ROTHSCHILD

Iata si despre ce ar fi vorba in comentariul de mai sus, conform articolului Satanic Fashion Show Inside a Church at London Fashion Week de pe Vigilant Citizen, traducerea OrtodoxInfo:

Designerul turc Dilara Findikoglu a prezentat colecția de primăvară / vară 2018 la Săptămâna Modei din Londra și nu a fost nimic altceva decât o „Liturghie Neagră” satanică. Într-adevăr,evenimentul a avut loc la altarul capelei „Sf. Andrei” din Londra și a încorporat simbolism ocult și satanic. Pe scurt, evenimentul a însumat tot ceea ce cuprinde lumea modei cu adevărat..

În timp ce Dilara Findikoglu este recunoscută ca o „rebelă a lumii modei”, ea este în perfectă concordanță cu filosofia industriei. Ea nu se răzvrătește deloc, face exact acel fel de lucruri pe care „ei” doresc să le facă.

Din acest motiv, celebrități cum ar fi Rihanna, FKA Twigs și Grimes au fost văzute purtând creațiile lui Findikoglu.

Ultimul ei show de modă a fost prezentat de artistul Brooke Candy (videoclipurile sale sunt pline de imagini MK.) și artistul travesit Violet Chachki.

Brooke Candy merge pe scenă. Pentru acest eveniment, capela a fost transformată într-un templu ocult. Mai precis: într-o lojă masonică.

Fundalul este în esență un mix de imagini de inspirație masonică. Pe fiecare parte sunt stâlpii gemeni masoni. Între stâlpi se află litera G în interiorul unui pentagram inversat. Sub el este ochiul a-toate-văzător în interiorul unui hexagram. Există, de asemenea, pătratul masonic și busola acolo. Pentru a pune capac la toate, scena a fost în model de șah. Iată o ilustrație masonică clasică pentru comparație.

O diagramă masonică emblematică.

În acest context foarte ocult, modelele au fost îmbrăcate și aranjate cu o mulțime de simboluri. Bineînțeles, acest lucru a trebuit să fie combinat cu actuala agendă de androginie și de estompare a genurilor.

Acest model poartă rochie de mireasă, completată cu un voal alb. Pe fața ei este desenat un sigiliu.

Un sigiliu este un simbol inscripționat sau pictat considerat a avea o putere magică. Termenul a făcut de obicei referire la semnătura pictorială a unui demon sau a altei entități și este folosit înmagia ceremonială. Sigiliul special de pe fruntea modelului amintește de Sigilului lui Lucifer.

 

Un pandantiv care conține Sigilul lui Lucifer (cunoscut și ca Sigiliul lui Satan).

Pe scurt, modelul este în esență o „mireasă a lui Satana”.

Artistul travestit Violet Chachki a purtat o ținută foarte roșie … și câteva coarne de diavol. Asta se întâmplă în interiorul unei capele (NT în engleză church – biserică, dar anglicanii nu sunt Biserică și clădirile lor nu se pot numi biserici, ci temple eretice).

Din punct de vedere istoric, o „Liturghie Neagră” este un ritual caracterizat prin inversarea ceremoniei religioase (NT Termenul de Liturghie pentru romano-catolici este din nou impropriu folosit, pentru că ei nu au Sfinte Taine) tradiționale latine romano-catolice și profanarea obiectelor creștine în scopuri satanice. Faptul că modelele se plimbă în interiorul unei capele purtând coarnele diavolului reamintește conceptul de „Liturghie Neagră”.

Această persoană cu înfățișare jovială defilează cu câteva coarne din păr. De asemenea, pe fața modelului este desenat un sigiliu.

Acest model are un Ochi al lui Horus mare desenat pe fața ei. Aceasta ne indică faptul că acest eveniment a fost oficiat de elita ocultă.

E o influență de punk rock. Dar, mai ales, există o influență a semnului ochiului a-toate-văzător.

În stânga, este simbolul Craniului și Oaselor – societatea secretă a elitei.

Sigla timpurie a Craniului și Oaselor.

Această rochie se referă la conceptul ermetic al dualității (exemplificat, de asemenea, de podeaua modelului de șah).

Acest tip îmbrăcat în vampir are un sigiliu pe frunte. Pe mantaua lui pare a fi un înger căzut. Lucifer era un înger căzut.

Acest model poartă o rochie roșie ritualică cu un pentagram mare trasat pe fața ei. Cele mai multe modele sunt transformate în obiecte magice ca și cum ar face parte dintr-un ritual magic.

În plus față de crucea inversată desenată pe fața ei, aceasta are piciorul stâng si pieptul stâng expuse. De asemenea, lucrurile mari atârnă în jurul gâtului. Asta vă amintește ceva?

Aceasta este o imagine a unui candidat la inițierea masonică. În urma ritualului, pieptul stâng și piciorul stâng sunt expuse în timp ce poartă un ștreang în ​​jurul gâtului.

Acest tip are câteva cruci inversate pe cămașa lui.

Acest show de modă este o reprezentare perfectă a mentalității industriei modei de azi. Nu este vorba despre „îmbrăcăminte” sau „modă”, ci despre evenimente ritualice, o sărbătoare artistică amentalității satanice a elitei oculte.

Pe măsură ce defilează cu sigilii magice, simboluri oculte și alte elemente de reculegere ritualice pe tot corpul lor, modelele sunt transformate în obiecte încărcate cu magie, transformând acest „spectacol de modă” – care a avut loc în interiorul unei capele (NT church – biserică, termen impropriu pentru anglicanii eretici) – într-un ritual satanic cu mare putere magică.

NOTĂ OrtodoxInfo:

Articolul nu mai necesită comentarii. Dar făcând o extensie în completarea celor de mai sus, nu putem decât să ne gândim că CMB, încununat cu cireașa de pe tort reprezentată de sinodul tâlhăresc din Creta, este poarta către înlocuirea Bisericii, Mireasa lui Hristos, cu „Mireasa lui Satana” – Urâciunea Pustiirii și încoronarea lui antihrist. Dar nu este nicio problemă în opinia ecumeniștilor. Nouă ni se spune că trebuie să fim toleranți. Pentu Hristos și Adevăr nu este în interesul lor să propovăduiască dragostea, doar pentru diavol și slugile lui.

Citiți vă rog și:

CONSILIUL MONDIAL AL BISERICILOR s-a clădit pe banii ROCKEFELLER, iar țelul său final este LUCIFERIANISMUL / Ecumenismul este doar un vehicul / BOR e în rahat până în gât, dar zicem că mirosim a levănțică

PROFETIA Sfantului Ioan de Kronstadt despre “bisericile” impunatoare ale celor LIPSITI DE HARUL LUI DUMNEZEU, despre SEMNUL FIAREI si despre ANTIHRIST …

Locuri sinistre: ASTANA, capitala Kazakhstanului. Construita de la zero, uluitor de plina de simboluri pe fata …

Foto: FASHION – Rosu, sacrificiu, sange, draci

 

9 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

 1. Orthodox said, on septembrie 24, 2017 at 1:14 am

  Apreciază

  • Ioana said, on septembrie 24, 2017 at 11:06 am

   eu una stiu ca la Banceni acolo pomeneste pe ecumenistul Onufrie, in acelasi cuget cu Kirill,si miroase a jocuri rusesti pe acolo…deci asistand la o slujba la Banceni pomenesti un eretic,nu are rost sa se duca nimeni la slujbe acolo, incercati sa vb cu Longhin in particular si sa va faceti o impresie, dar el ori e atras de fondurile lor, ori ii e frica de KGB,caci a il tot lauda pe vladica Onufrie care nu mai „sfant” cum zice el nu este:

   Sursa: Mitropolitul Onufrie, reprezentant al Bisericii Ortodoxe Ucrainene din Patriarhia Moscovei participă la rugăciune ecumenică cu diferiţi eretici şi schismatici | Apărătorul Ortodox

   Evenimentul ecumenism “Rugăciune pentru Ucraina” care deja a devenit o tradiţie, a avut loc în catedrala Sofia din Kiev. Printre participanţi au fost şeful securităţii naţionale Alexandr Turcinov, speakerul Radei Supreme Andrei Parubii, prim-ministrul Vladimir Groisman, primarul Kievului Vitalii Klichko.

   iar in loc sa fie prigonit … ( Cel ce pomeneşte pe ereziarh nu poate fi ortodox

   „Tu îmi spui că te temi să-i spui preotului tău să nu mai pomenească pe ereziarh. Ce să-ţi răspund la asta? Eu nu-l îndreptăţesc: dacă comuniunea prin simpla pomenire pricinuieşte necurăţie, atunci cel ce pomeneşte pe ereziarh nu poate fi ortodox.” [Epistola 58. Către soţia unui spătar numită Mahara]

   Ereticii îi prigoneau pe ortodocşi pentru a fi pomeniţi ca episcopi

   „Şi pentru ce a fost această schingiuire? Pentru a-l sili pe ascetul lui Hristos să-l pomenească pe el ca episcop.” [Epistola 51. Către fiul Naucratie])

   … Episcopul Longhin a fost ridicat in grad de un ecumenist, acest Onufrie al Ucrainei, prieten al rabinilor…

   https://www.aparatorul.md/episcopul-longhin-jar-de-banceni-a-fost-ridicat-la-rangul-de-arhiepiscop/

   Sursa: Episcopul Longhin Jar de Banceni a fost ridicat la rangul de arhiepiscop | Apărătorul Ortodox

   Joi, 17 august, cu ocazia împlinirii a trei ani de la întronizarea lui Onufrie Berezovski ca Mitropolit al Kievului și a toată Ucraina, Episcopul Longhin Jar de Banceni a fost ridicat la rangul de arhiepiscop.

   Apreciază

 2. Iones said, on septembrie 24, 2017 at 12:22 pm

  Si in „Biserica” Anglicana din Bucuresti a avut loc lansarea uneor produse ale „artistei” Kat von D promovat de compania SEPHORA pe 14 septembrie 2017: poze aici:

  https://scontent-vie1-1.xx.fbcdn.net/v/t1.0-9/21731376_1853175058040955_689834593915508880_n.jpg?oh=5cbba4598de9ce253c2415a412a79a7c&oe=5A3B77F8

  Un articol pe aceasta tema aici:
  https://semneletimpului.ro/religie/biserica-anglicana/ce-cauta-iisus-la-el-acasa.html

  Apreciază

 3. Bu_Florin said, on septembrie 24, 2017 at 8:22 pm

  Asta am primito pe email. Precizez ca nu am intrat vreodata pe acest blog si nici nu stiam de existenta lui. Banuiesc ca ar fi stilisti.
  https://hristofortarau.wordpress.com/2017/09/23/redactorii-ortodoxinfo-ro-au-ales-sa-isi-presare-carbuni-aprinsi-asupra-propriilor-capete/

  Apreciază

 4. Raluca said, on septembrie 24, 2017 at 9:12 pm

  Din același ciclu cu ceremonia satanică a inaugurării celui mai mare tunel din lume Gotthard (dumnezeu puternic – care dumnezeu?!?)

  Apreciază

 5. […] „London Fashion Week” sau „MIREASA LUI SATANA” defilând într-o CAPELĂ ANGLICANĂ … […]

  Apreciază

 6. […] Adunare a vorbit Justin Welby, ”arhiepiscopul” primat al anglicanilor, care a făcut apel la activismul creștinilor și al bisericii în ansamblu: ”Biserica […]

  Apreciază

 7. […] Adunare a vorbit Justin Welby, ”arhiepiscopul” primat al anglicanilor, care a făcut apel la activismul creștinilor și al bisericii în ansamblu: ”Biserica […]

  Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

<span>%d</span> blogeri au apreciat: