SACCSIV – blog ortodox

DE CE MASONERIA E ATAT VIZIBIL ACTIVA IN ROMANIA? Organizatia este doar o unealta in mana ELITELOR. Asadar, CE SE PREGATESTE?

Posted in MASONERIE, Romania by saccsiv on iunie 23, 2013

   Winston Churchill scria in Illustrated Sunday Herald, la 8 februarie 1920:

   “Din zilele lui Weishaupt, Karl Marx, Trotki, Bela Kuhn, Rosa Luxemburg si Ema Goldman, conspiratia acestei lumi a luat amploare. Aceasta conspiratie a jucat un rol recunoscut în Revolutia Franceza. A fost izvorul fiecarei miscari subversive în secolul 19. Si acum, în sfârsit, aceasta banda de personalitati extraordinare din lumea interlopa a marilor orase din Europa si America i-a tras de par pe rusi si au devenit conducatorii acelui enorm imperiu.“

  Walther Rathenau scria la 24 decembrie 1921 in Wiener Freie Presse:

Trei sute de oameni foarte apropiati intre ei ghideaza mereu destinele economice ale continentelor si tot ei decid cine le sunt succesorii

   Ei conduc masoneria, aceasta formidabila masinarie prin care controleaza tot: revolutii, politica, cultura, educatie …

   Iata ce citim in articolul Marea Lojă Naţională din România acordă vineri Premiile Nobel româneşti, în colaborare cu Academia Română:

Cea de-a treia ediţie a Galei Premiilor Marii Loji Naţionale din România, unde se vor acorda premii de excelenţă în valoare de 70.000 de euro pentru oamenii de ştiinţă, diplomaţii şi artiştii români, va beneficia de prezenţa a 200 de muzicieni din Filarmonica „George Enescu” care vor interpreta bucăţi din Mozart, Vivaldi sau Șostacovici sub bagheta maestrului Ilarion Ionescu Galaţi.
„Va fi o ceremonie unde vom îmbina sobrietatea Premiilor Nobel cu grandoarea Premiilor Oscar”, a declarat Marele Orator al Marii Loje Naţionale din România (MLNR), Remus Borza.
Gala ,care are loc vineri, 21 iune, la Atheneul Român, începând cu ora 18:30, oferă premii de câte 10.000 de euro la şapte categorii precum ştiinţa, medicina, economia, arta sau IT-ul. Fiecare categorie are trei nominalizaţi, câştigătorii urmând să fie desemnaţi de membrii Academiei Române, partenerul acestei gale.
„Marea Lojă premiază excelenţa, valoarea, acele personalităţi care în anul care a trecut au realizat ceva excepţional cu impact social. Orice cetăţean român, rezident sau non-rezident poate fi premiat. Chiar dacă este o gală a masoneriei, nu este o condiţie sine qua non ca premiantul să fie mason. Avem printre nominalizaţi şi o doamnă, profesoară la Politehnică, dar şi un tânăr de 18 ani din Vâlcea. A venit momentul să repunem în drepturi valoarea”, a declarat Marele Maestru MLNR, Radu Bălănescu.
Candidaţii la premiile MLNR sunt propuşi de lojele din toată ţara către comisiile care se ocupă de nominalizări. Pentru ediţia de anul acesta au existat 430 de propuneri, fiind selectaţi 21 de nominalizaţi. Câştigătorii vor fi desemnaţi de un comitet format din 33 de academicieni şi profesori universitari.
„Academia Română s-a asociat acestui eveniment care, păstrând proporţiile, dorim să fie similar cu Premiile Nobel acordate de Academia Suedeză. Recunoaşterea şi premierea excelenţei este fundamentală, mai ales de când România a intrat în Uniunea Europeană. Miza acum este să fim competitivi la nivelul marilor universităţi europene”, a declarat preşedintele Academiei Române, Ionel Haiduc.

   Comentariu saccsiv:

   Cititi va rog si:

Din ciclul MASONERIA STRICA ROMANIA: Remus Borza

   Evenimentul a fost transmis în direct pe TVR 2. Iata inregistrarea:

Gala Premiilor Marii Loji Naţionale din România

   La minutul 1:02:10 aflam ca printre sponsorii Galei se afla si Grup Feroviar Roman, proaspatul posesor al CFR Marfa, fix din aceeasi zi.

   Vizionati va rog si:

VIDEO – Ilie Şerbănescu: Privatizarea CFR Marfă e o tragedie

   Printre invitati:

Gala Marii Loje Nationale, invitati de onoare Ponta Victor & P.S.D., transmisa live la TVR2

   Firesc de altfel, caci:

VICTOR PONTA e o unealta loiala a batranilor masoni

   Iata si premiile:

Gala Premiilor Marii Loji Naţionale din România, ediția 2013

   Mai aflam ca de sambata, Uniuniea Mondiala Masonica Tradiţionala (UMMT) isi are sediul la Bucureşti:                                                                                                                                                      

Conventul Marii Loji Naţionale Române „1880” a decis crearea crearea Uniunii Mondiale Masonice Tradiţionale

   Inca de cativa ani, masoneria romana este cea mai puternica din tarile fostului bloc comunist:

Analiza interviului din Forum masonic prilejuit de implinirea a 200 de ani ai Supremului Consiliu Mamă al Lumii de la Washington

   Totusi, de ce si-au luat un asemenea avant pe fata in Romania?       

   Stephen Samuel Wise (1874-1949), lider sionist, intr-o conferinta in New Jersey din 1911 spunea:

   „Marti presedintele Princeton University va fi ales guvernatorul statului vostru. Nu-si va termina mandatul si va fi ales presedintele SUA. In martie 1917 va fi pentru a doua oara presedinte. Va fi unul din cei mai mari presedinti din istoria Americii

   Vorbea despre Woodrow Wilson

   Si ca o paranteza, in primavara anului 1941 a decis un embargo complet al tuturor ajutoarelor catre evreii din tarile ocupate de nazisti. In acest sens a trimis ordine stricte delegatilor Congresului Mondial Evreiesc din Londra si Geneva:

Toate operatiunile catre Polonia trebuie sa inceteze imediat. Si in engleza imediat inseamna IMEDIAT, nu in viitor”.

   De ce? Pentru ca ei fac si desfac razboaie:

NAZISMUL ( partea 2 ) : finantatorii si sustinatorii national-socialismului

   Apoi, acel Woodrow Wilson, fostul presedinte SUA, recunostea:

Unii dintre cei mai mari oameni din Statele Unite, din domeniul comertului si productiei, se tem de ceva. Ei stiu ca undeva exista o putere atât de organizata, atât de subtila, atât de atenta, atât de completa, de perseverenta încât nu au curajul sa o vorbeasca de rau sau sa o condamne, decât în soapta.“

   Citatele de mai sus sunt printre rarele momente cand se dau de gol, atat PAPUSARII, cat si marionetele. Evident, insa, asa cum conduc un mastodont precum SUA, cu mult mai usor stapanesc o tara mica precum a noastra. Totusi, pana acum masoneria (unealta ELITELOR) o facea din umbra. Ce-i cu iesirea asta sub luminile rampei in Romania in ultimii ani si din ce in ce mai agresiv?

   Evident, masoneria, ca unealta, pregateste terenul NOII ORDINI MONDIALE si religiei viitorului imperiul mondial, pentru ca ELITELE, adica realii stapani, pregatesc terenul venirii antihristului. Iar ca o paranteza, pentru ca trebuie sa se inteleaga foarte bine si acest lucru, varfurile masoneriei le sunt marionete cu totul loiale acestor PAPUSARI, deoarece se inchina aceluiasi stapan al intunericului. Cateva exemple:

   Manly Palmer Hall (1901–1990), gradul 33, mason, ritul scotian, in cartea „The Lost Keys of Freemasonry „, pag. 48, scria:

   Masonul descopera ca energiile vazute ale lui lucifer sunt in mainile sale

   Albert Pike (1809 – 1891), mason, gradul 33 ritul scotian a formulat dogma divinităţii lui lucifer în “Morals and Dogma“:

   “Lucifer, Zeul Luminii, lupta împotriva lui Adonai, Zeul Bibliei; da, Lucifer e Dumnezeu

   „Lucifer este purtătorul luminii. Nume straniu şi misterios al celui ce este Spiritul întunericului! Lucifer, fiul dimineţii! Este cel care aduce lumina şi în toată splendoarea sa intolerabilă orbeşte pe cei slabi sau sufletele egoiste.„

   Albert Pike sustinea de asemenea in lucrarea sa “DOGMĂ ŞI RITUAL” ca:   

   „Francmasoneria are două doctrine, dintre care una este ascunsă, cunoaşterea sa fiind rezervată doar Maeştrilor…, iar cealaltă este publică…”

   Cititi va rog si:

Despre BAPHOMET. De ce se inchina masonii diavolului?

   Revenind, stim care e mersul la nivel global, dar de ce aceasta miscare de forte in Romania? In particular deci, strict la acest perimetru, ce se vrea? Are legatura cumva si cu mastodontul?

VIDEO: Cum va arata CATEDRALA MANTUIRII NEAMULUI in interior si exterior

   Un lucru e sigur, antihristul va fi incoronat in Ierusalim:

PROFETIA PARINTELUI ELPIDIE: „Voi, cei mici, îl veţi vedea pe ANTIHRIST”. Despre noul papa – profetul mincinos, razboi, foamete, ELITE, cipuri. Text integral preluat din revista Atitudini

   Si atunci cu Romania ce plan mai au? Sau doar isi fac de cap deoarece pot, caci slugile lor, adica politicul, deci guvernarea, le sunt cu totul supuse? Sau poate pentru ca pe aceste meleaguri inca mai sunt stalpi ai ortodoxiei si atunci aici ataca mai in forta?

In Romania inca vietuiesc PUSTNICI IN CRAPATURILE PAMANTULUI. Datorita rugaciunilor lor Dumnezeu nu aducea urgia Sa peste acest neam stricat si pacatos. Cat timp insa va mai dura rabdarea Sa?

   Oricum, ceva se petrece.

Tagged with: ,

14 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

  1. Maria said, on iunie 23, 2013 at 8:26 pm

    Pentru ca Romania a ajuns pe mana Masoneriei , care a pus stapanire inca de dupa ’89 .
    Si poporul nostru adormit in somnul mortii , ii trimite la conducere , din patru in patru ani , in mod liber .

    Apreciază

  2. gerica64 said, on iunie 23, 2013 at 8:42 pm

    Este alarmanta prezenta acestei secte satanice la noi.Vor sa se puna la adapost aici daca si-au facut cartier general in Bucuresti, probabil Romania va fi ocolita de razboi si ei stiu asta.Foarte multi evrei si-au facut cetatenie romana exista chiar un plan de colonizarea al lor in Romania sa vorbit mult pe bloguri despre asta in teoria conspiratiilor.Acum inteleg de ce cu cateva zile in urma au fost mai intai sefi de servicii secrete in tara probabil sa organizeze securitatea si sa-i pazasca pe serpii astia veninosi.

    Apreciază

  3. gerica64 said, on iunie 23, 2013 at 8:53 pm

    Nu vad deloc bine chestia asta astia atrag urgia lui Dumnezeu in Bucuresti:

    România devine centrul masoneriei tradiționale mondiale

    Conventul Marii Loji Naţionale Române „1880”, desfăşurat sîmbătă, la Palatul Parlamentului, a hotărît crearea Uniunii Mondiale Masonice Tradiţionale (UMMT), cu sediul la Bucureşti.

    „Noi, bărbaţi şi femei de bună credinţă, care credem într-un ideal, ne-am dat mîna şi am creat Uniunea Mondială Masonică Tradiţională – World Traditional Masonic Union, care reuneşte loji mixte masculine sau numai feminine”, a declarat Bartolomeu Constantin Săvoiu, Suveran Mare Comandor Mare Maestru al Marii Loji Naţionale Române „1880”, într-o conferinţă de presă desfăşurată la Hotel Novotel.

    El a precizat că în UMMT „toate lojele componente au calitatea de copreşedinte, fiecare lojă membră a UMMT avînd libertate, dar în primul rînd obligaţia de a crede în Marele Arhitect al Universului şi a fi deschisă la problemele contemporane”.

    „Din această Uniune fac parte opt loji italiene, trei mari loji sîrbeşti şi două româneşti, care, la rîndul lor, au tratate de prietenie în America Latină şi în Asia”, a precizat Bartolomeu Constantin Săvoiu.

    Următoarele întîlniri ale UMMT vor avea loc în perioada 12-15 iulie, la Belgrad, iar în octombrie la Skopje, unde va fi „năşită” o mare lojă macedoneană.

    La întîlnirea de la Bucureşti, prilejuită de Solstiţiul de Vară – Sărbătoarea Sfîntului Ioan, protectorul tradiţional al masonilor de pe tot globul, au participat 250 de masoni.

    Apreciază

  4. John of Pelasgia said, on iunie 23, 2013 at 9:04 pm

    In filmul despre Sfarsitul lumii, LEFT BEHIND, antihristul, Nicolae Carpatia ESTE ROMAN

    Apreciază

  5. gerica64 said, on iunie 23, 2013 at 9:28 pm

    Sfantul Serafim de Sarov a lasat urmatoarele cuvinte pentru noi antihristul vine de la est va rog cititi, mai am o sursa dar este romano -catolica si nu o dau care spune acelasi lucru :

    Apreciază

  6. Maria said, on iunie 23, 2013 at 11:57 pm

    gerica,
    Doamne fereste cum sa speri sa-l vezi pe antihrist cand se spune ca vai de cei ce vor trai acele vremuri ?
    Vrei sa te lamuresti ? :))

    Apreciază

  7. gerica64 said, on iunie 24, 2013 at 1:12 am

    Maria

    Stiu ca nu este recomandat sa-l vedem va trebui sa aruncam televizoarele si calculatoarele daca vrem sa ne ferim de orice influenta.Va avea o putere malefica ,hipnotica asupra oamenilor antihristul.Daca nu vom vedea vom auzi de el.Eu nu am zis ca trebuie vazut am spus de unde se spune ca va aparea.Daca nu murim din urgiile ce le va trimite Dumnezeu pe pamant si supravietuim vom prinde acei ani ca nu sunt peste un secol poate 20/25 de ani ca atat este o generatie.De o generatie vorbeste parintele Elpidie din Rodos insa el fiind batran nu va prinde perioada.Noi si copii nostri vom suporta vrem nu vrem prezenta antihristului in lume.

    Apreciază

  8. gerica64 said, on iunie 24, 2013 at 1:27 am

    Se consideră că o generație durează cam 25 de ani de la nașterea unei persoane până când ea are copii.

    Apreciază

  9. Aurora said, on iunie 24, 2013 at 10:08 pm

    Am auzit de la o credincioasa ca il cunoaste pe un pustnic ce are vreo suta de ani. Il cheama parintele Evlampie si i-ar fi spus ei ca razboiul va incepe in 2020, iar antihrist va veni in 2030. Mai multe nu stiu. Parintele aceste ar locui undeva in Bucuresti sau langa Bucuresti, dar in conditii precare, fara confort. Nu stiu cat de serioasa e informatia, daca mai stie cineva, sa vina cu completari.

    Apreciază

  10. Alex said, on iunie 26, 2013 at 11:17 am

    Ma indoiesc ca un ar putea fi un pustnic in Bucuresti chiar si daca si-ar dori el.Numai sa se trezeasca unu sa dea la maxim televizorul la mynele tv si s-a terminat cu ora de rugaciune…chiar acum cateva zile am sunat la politie sa vina sa-l linisteasca pe unu de la vreo 3 blocuri distanta care isi daduse la maxim tv-ul pe programul de mai sus…. 😦 😐

    Apreciază

    • Irina said, on iunie 26, 2013 at 10:13 pm

      Nu cred ca ai dreptate Alex, pt ca poti capata liniste in sufletul tau chiar daca afara sunt tot felul de zgomote. Sespune ca daca nu ai liniste in suflet nu o poti avea nici daca ai traii in pustie.

      Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.