SACCSIV – blog ortodox

Personalitati si organizatii: Un EVREU greu, rabinul STEPHEN SAMUEL WISE

Foto: http://pro.corbis.com/images/U1031959INP.jpg?size=67&uid=%7B2FB42660-6E8A-483A-8D69-5C4715B8290C%7D

   Stephen Samuel Wise (1874-1949), nascut in Ungaria, plecat in SUA, lider sionist. Fondator al New York Federation of Zionist Societies in 1887. Secretar onorific al Federation of American Zionists, colaborator apropriat al lui Theodor Herzl. Prieten apropriat al presedintelui mason Franklin Delano Roosevelt.

   Intr-o conferinta in New Jersey din 1911 a spus:

   Marti presedintele Princeton University va fi ales guvernatorul statului vostru. Nu-si va termina mandatul si va fi ales presedintele SUA. In martie 1917 va fi pentru a doua oara presedinte. Va fi unul din cei mai mari presedinti din istoria Americii

   Vorbea despre Woodrow Wilson … Dupa cum vedeti, in istoria moderna a lumii democrate, alegerile sunt de ochii lumii, in fapt sunt desemnari. Aidoma s-a petrecut cu presedintele Obama. Cititi va rog Detalii esentiale despre PAPUSARII si sforile prin care este manuit presedintele marioneta Barack Obama. Sau la noi chiar si cu patriarhul Daniel. Amintiti-va va rog cum a iesit la rampa masonul Frunzaverde pentru a-l desemna castigator pe actualul Preafericit inca inainte de a fi ales … De fapt chiar Woodrow Wilson recunostea acest lucru:

   Unii dintre cei mai mari oameni din Statele Unite, din domeniul comertului si productiei, se tem de ceva. Ei stiu ca undeva exista o putere atât de organizata, atât de subtila, atât de atenta, atât de completa, de perseverenta încât nu au curajul sa o vorbeasca de rau sau sa o condamne, decât în soapta.“

   In 1914 co-fondeaza NAACP (National Association for the Advancement of Colored People). Printre acestia se afla si evreul Jacob Schiff, unul din fondatorii Federal Reserve.

   Co presedinte al American Zionist Emergency Council, precursor al American Israel Public Affairs Committee (AIPAC)

   In primavara anului 1941 a decis un embargo complet al tuturor ajutoarelor catre evreii din tarile ocupate de nazisti. In acest sens a trimise ordine stricte delegatilor Congresului Mondial Evreiesc din Londra si Geneva: “Toate operatiunile catre Polonia trebuie sa inceteze imediat. Si in engleza imediat inseamna IMEDIAT, nu in viitor”. Asta se leaga cu ce spuneau unii rabini invitati la o emisiune televizata in care acuzau sionistii ca au refuzat sa-i salveze pe evrei, desi o puteau face. Cititi va rog si articolul:

 

SIONISMUL – propunere de dezbatere pornind de la filmul “Rabini contra sionism”

 

   Mai mult, ELITELE camatariei planetare evreiesti au finantat nazismul …

 

NAZISMUL (partea 2): finantatorii si sustinatorii national-socialismului

8 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

  1. Gabysh said, on martie 27, 2009 at 9:01 pm

    Buna! Am citit multe dintre scriiturile tale de pe acest site si mie se pare terifiant ce se intampla in lumea asta „democratica” si ce se va intampla in viitor.

    Eu nu inteleg ce se intampla intre Rusia si SUA. De ce se cearta in continuare ? Mi-as dori sa scrii un articol in acest sens, pentru ca toata lumea sa se lamureasca.

    Succes in continuare!

    Apreciază

  2. […] martie 2009 de admin In primavara anului 1941, Stephen Samuel Wise (1874-1949), co-presedinte al American Zionist Emergency Council, precursor al American Israel Public Affairs […]

    Apreciază

  3. […] Personalitati si organizatii: Un EVREU greu, rabinul STEPHEN SAMUEL WISE […]

    Apreciază

  4. […] Personalitati si organizatii: Un EVREU greu, rabinul STEPHEN SAMUEL WISE […]

    Apreciază

  5. […] Personalitati si organizatii: Un EVREU greu, rabinul STEPHEN SAMUEL WISE […]

    Apreciază

  6. […] Personalitati si organizatii: Un EVREU greu, rabinul STEPHEN SAMUEL WISE […]

    Apreciază

  7. […] 1914 co-fondeaza  NAACP impreuna cu evreul Stephen Samuel Wise, ultimul fiind cel ce, intr-o conferinta in New Jersey din 1911, […]

    Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.