SACCSIV – blog ortodox

In Romania inca vietuiesc PUSTNICI IN CRAPATURILE PAMANTULUI. Datorita rugaciunilor lor Dumnezeu nu aducea urgia Sa peste acest neam stricat si pacatos. Cat timp insa va mai dura rabdarea Sa?

Posted in PUSTNICI, Romania by saccsiv on iunie 15, 2013

   Sa ne reamintim documentarele:

VIDEO: Pustnicii din Romania

VIDEO: Mai traiesc inca pustnici in Romania?

   Recititi va rog si amplul articol:

Între Cer și pământ: Pustnicii României

   Iata si ce gasim in Cartea a treia a Regilor, Capitolul 19.

   Zicea Sfantul Prooroc Ilie Tesviteanul:

 „Cu râvnă am râvnit pentru Domnul Dumnezeul Savaot, că au părăsit fiii lui Israel legământul Tău, au dărâmat jertfelnicele Tale şi pe proorocii Tăi i-au ucis cu sabia; numai eu singur am rămas, dar caută să ia şi sufletul meu!”

   Iar Domnul ii raspunde:

„Eu însă mi-am oprit dintre Israeliţi şapte mii de bărbaţi; genunchii tuturor acestora nu s-au plecat înaintea lui Baal şi buzele tuturor acestora nu l-au sărutat!”

   Ilie era in pustiu:

http://www.bibliaortodoxa.ro/carte.php?id=68&cap=19

   Ceilalti 7 000 nu stim unde erau, poate prin pustiuri, poate printre semenii lor rataciti. Cert e insa ca erau. Bunul Dumnezeu nu lasase Israelul, chiar daca poporul ajunsese extrem de stricat, dimpreuna cu conducatorii si „preotii” lor.

   Actualmente si neamul asta romanesc se strica in ritm galopant parca de la o zi la alta, in primul rand prin actiunile conducatorilor sai si prin vorbaraia sminitoare a formatorilor de opinie, a analistilor si a mass-mediei in general, cu totii marionete ale satanistelor ELITE planetare. Dar in crapaturile pamantului si in adancurile codrilor mai sunt inca gigantii, ce prin rugaciunile lor feresc inca teritoriul asta romanesc de dezastrele ce le merita si ofera timp multora sa se trezeasca. Cat timp insa? Cat va mai rabda Domnul Atottiitorul? Iata ce scrie la Amos:

Juratu-S-a Domnul întru sfinţenia Sa: „Iată vin zile când voi veţi fi ridicaţi cu cârlige şi urmaşii cei de după voi cu căngi; 

Şi veţi ieşi prin spărturile zidurilor una câte una şi veţi fi aruncate către muntele Hermonului, zice Domnul! 

Veniţi la Betel şi păcătuiţi şi în Ghilgal înmulţiţi fărădelegile! De dimineaţă aduceţi jertfele voastre, şi la fiecare trei zile zeciuielile voastre! 

Puneţi înainte prinoase cu aluat ca jertfă de laudă, vestiţi, trâmbiţaţi prinoasele voastre cele de bunăvoie; că aceasta vă place vouă, copii ai lui Israel”, zice Domnul Dumnezeu. 

„De aceea şi Eu v-am lăsat cu dinţii curaţi în toate cetăţile voastre şi cu lipsă de pâine în toate sălaşele voastre, dar nu v-aţi întors către Mine”, zice Domnul. 

„V-am lipsit de ploaie cu trei luni mai înainte de seceriş; şi peste o cetate am revărsat ploaia, iar peste alta nu; peste un ţinut a plouat, iar în cel care n-a plouat, s-a uscat holda. 

Şi s-au pornit două-trei cetăţi către o altă cetate ca să bea apă, dar nu s-au săturat! Si voi tot nu v-aţi întors către Mine”, zice Domnul. 

„V-am bătut pe voi cu rugină şi cu mălură; am pustiit grădinile şi viile voastre; smochinii şi măslinii voştri au fost prăpădiţi de lăcuste. Dar voi nu v-aţi întors către Mine”, zice Domnul. 

„Am trimis asupra voastră ciumă rea aceea din pământul Egiptului; cu sabie am ucis pe feciorii voştri, în robie am dus până şi caii voştri, iar întru urgia Mea am ridicat văpăi de foc în taberele voastre. Dar voi nu v-aţi întors către Mine”, zice Domnul. 

„Şi v-am prăbuşit pe voi cum a prăbuşit Dumnezeu Sodoma şi Gomora şi aţi ajuns ca un tăciune scos din vâlvătaie. Dar nu v-aţi întors către Mine”, zice Domnul! 

Drept aceea, iată ce-ţi voi face; Israele – şi cu deadinsul îţi voi face aceasta! Pregăteşte-te, Israele, să te întâlneşti cu Dumnezeul tău! 

Că El este Cel ţare a întocmit munţii şi a făurit vîntul şi descoperă omului gândurile sale; El a făcut zorile şi întunericul şi calcă peste înălţimile pământului. Domnul Dumnezeu Savaot este numele Lui! 

http://www.bibliaortodoxa.ro/carte.php?id=3&cap=4

   Adica, pana la urma vine si vremea urgiei Sale, dar totusi, trebuie inteles ca si aceasta e pentru indreptare. Daca neamul va continua sa fie tare in cerbicie insa …

Tagged with: ,

24 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

 1. Cosmin M said, on iunie 15, 2013 at 4:45 pm

  Imi amintesc de mine ticalosul cum acum cativa ani ziceam ca am gresit rau in viata de ma facut Dumnezeu roman. Cat de orb eram, caci exista ceva? ma frumos, mai vrednic si mai important decat dreapta credinta ortodoxa si acest pamant sfant. Sufera in aceasta viata popoarele ortodoxe si o duc greu dar eu cred ca raiul este plin de : greci, romani, rusi, bulgari, etc. Nemtii si americanii si altii sunt tari aici pe pamant dar unde vor fi ei in vesnicie? Numai oamenii puternici in rugaciune mai tin lumea.

  Apreciază

  • Ioan Pelasgul said, on iunie 15, 2013 at 6:33 pm

   Ai fi surprins la o analiza mai atenta de cati nemti au ajuns in rai dupa 1054. Sunt ecumenist? NO WAY. Nu ma refer la papistasi ci la cei care au s-au botezat. Imi aduc aminte ca a fost si o mare ducesa a Rusiei care era de origine nemteasca si e considerata Sfanta si si-a dedicat viata ajutarii saracilor si a fost ucisa de jidani.
   Si hai sa nu mai aruncam cu namol in rasa noastra mai mult decat trebuie. Ca pana la urma Chinezii, Japonezii, Arabii, Turcii au mai mult rau decat Americanii. Iar a da vina pe Americanul de rand pentru ceea ce se intampla in Irak dpmdv e echivalent cu a da vina pe Romanul de rand pentru ca avem noi trupe acolo. Nu avem nici o vina? BA DA… pentru ca daca eram ortodocsi nu ne guverna niste satanisti, dar sa judecam cu dreapta masura si sa nu exageram. Consider ca dam prea mult vina pe cine nu trebuie.

   Eu am vazut tendinta asta de a-i ataca pe Americani, sau mai sunt unii obsedati sa-i atace pe Musulmani( adica le fac jocul evreilor :)) cu stiinta sau cu nestiinta, cu voie sau fara).

   Apreciază

   • cosminml said, on iunie 17, 2013 at 9:26 am

    Sa stii ca eu nu atacam pe nimeni si nu ma legam de faptele acestor natii ci ma refeream strict la faptul ca noi suntem majoritari ortodocsi iar ei nu, numai din acest punct de vedere am facut afirmatiile. Sau vrei sa zici ca in rai vor fi putini ortodocsi si restul din alte secte ? Nu cred.

    Apreciază

   • Irina said, on iunie 17, 2013 at 10:46 pm

    Nu oamenii d erand sunt vinovati ci elitele ce compun Masoneria.

    Apreciază

 2. ioan said, on iunie 15, 2013 at 4:50 pm

  Constantinopolul a fost cucerit pt. ca nu mai erau nici macar cinci drepti care sa se roage pt. el-vedeti povestirea cu mana cu cinci degete. cred ca la fel va pati si Romania. cand nu va mai avea nici macar cinci drepti care sa se roage pt. ea, va veni pedeapsa. dupa cum am mai scris prin alta parte, circula un zvon ca dupa ce pleaca parintele incep necazurile. cred ca el e unul din cei cinci. revedeti si profetia unui pustnic de pe de veghe patriei. cred ca vorbeste de parintele. Doamne ajuta.

  Apreciază

 3. Pr. Nicotescu said, on iunie 15, 2013 at 5:19 pm

  saccsiv scrie si niste articole din recenta intemnitare pentru cititori sa vada cum e traiul, programul si presiunea de a fi cu multi straini intr-o camera zi si noapte.

  Apreciază

  • pcmouse said, on iunie 15, 2013 at 6:25 pm

   piei satana.inapoia mea satana.in numele lui IISUS HRISTOS!

   ai uitat ce ai postat?pui de drac >http://postimg.org/image/nexwf9p1t/

   Apreciază

   • Pr. Nicotescu said, on iunie 15, 2013 at 6:41 pm

    pcmouse mi-a fost furat emailul ca si altor utilizatori si s-a postat in numele meu! am vrut sa atrag atentia cand am vazut ce era scris cu numele meu dar eram deja la spam.

    Apreciază

   • pcmouse said, on iunie 15, 2013 at 7:45 pm

    si de unde pot sti eu acest lucru?daca spui adevarul atunci te rog IARTA-MA!

    Apreciază

   • mircea.v said, on iunie 15, 2013 at 9:59 pm

    nici aici nu sant eu

    Apreciază

 4. Cristian said, on iunie 15, 2013 at 6:14 pm

  Hristos S-a inaltat, cine are filmuletul cu „Pustnicii nevazuti din muntii Bucovinei, este un interviu cu Ioan Baron”, anii trecuti 2011-2012 cineva a postat un film dupa care a aparut si transcriptul in acest material http://www.formula-as.ro/2012/1007/societate-37/pustnicii-nevazuti-din-muntii-bucovinei-14766, ma intereseaza acest film (superb film), daca il are cineva. Va rog sa-l postati, sau sa mi-l trimiteti pe e-mail. Am tot cautat acest material si nu am dat de el. Multumesc

  Doamne mantuieste

  Apreciază

 5. STOP RFID 666 said, on iunie 15, 2013 at 7:03 pm

  ,,FRATII” CU SORTULET

  Apreciază

 6. STOP RFID 666 said, on iunie 15, 2013 at 7:08 pm

  ,,TEOLOGUL” ORESTE ATACA DUR BISERICA ORTODOXA

  Sunt bezmetici care se uita in gura acestui tampit ca la icoana.

  Apreciază

  • pcmouse said, on iunie 15, 2013 at 7:47 pm

   si eu eram un „bezmetic”:(ba chiar asteptam cu bucurie emisiunea lui pana am fost ajutat sa vad adevarul..

   Apreciază

 7. IOAN said, on iunie 15, 2013 at 7:12 pm

  ar fi bine sa traduca cineva acest video important

  Apreciază

 8. STOP RFID 666 said, on iunie 15, 2013 at 9:32 pm

  Apreciază

 9. cristina said, on iunie 16, 2013 at 9:10 pm

  Oreste este un MASON cu mintile ratacite si trupul posedat de Satana.Emisiunile lui sunt un sir de blasfemii si de hule spurcate si ar trebui scoase din grila TV. Nu va lasati amagiti de vorbele lui si ganditi-va ca este o sluga a Diavolului,care vrea sa-i abata pe oameni de la credinta in Dumnezeu.In ultimul timp,acesti satanisti,au editat tot felul de carti si fac tot felul de emisiuni,care ataca in mod murdar crestinismul si ortodoxia,pt ca scopul lor este sa faca pe toata lumea sa se inchine lui Antihrist,dar cine crede in Dumnezeu ,va fi indrumat sa aleaga calea cea dreapta si sa nu se lase inselat de demoni.

  Apreciază

 10. […] In Romania inca vietuiesc PUSTNICI IN CRAPATURILE PAMANTULUI. Datorita rugaciunilor lor Dumnezeu nu … […]

  Apreciază

 11. […] In Romania inca vietuiesc PUSTNICI IN CRAPATURILE PAMANTULUI. Datorita rugaciunilor lor Dumnezeu nu … […]

  Apreciază

 12. Laura said, on ianuarie 30, 2016 at 10:24 am

  Doresc ca parintele Varsanufie sa nu ma uite
  Amin

  Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: