SACCSIV – blog ortodox

ORA PAMANTULUI, azi 26.03.2011, intre 20:30 – 21:30. Ei zic sa stingem lumina, eu VOI APRINDE CAT MAI MULTE LUMINI SI LUMINITE

Posted in ORA PAMANTULUI, schimbarea climei by saccsiv on martie 26, 2011

Citez din articolul Ora Pamantului 2011: vezi cine va stinge lumina:

Peste 50 de orase din Romania vor stinge sambata lumina timp de o ora, in intervalul 20:30-21:30, alaturandu-se astfel campaniei „Earth Hour 2011”, eveniment organizat la nivel mondial de WWF.
In aceasta campanie s-au inscris peste 5.000 de orase din intreaga lume, precizeaza site-ul oficial WWF – Romania, World Wide Fund for Nature.
Acum cinci ani, orasul australian Sidney stingea lumina timp de o ora. La scurt timp, la initiativa WWF, actiunea s-a transformat intr-o campanie globala la care au aderat 128 de tari. In 2008, 50 de milioane de oameni au ales sa celebreze Earth Hour.
In 2009, aproape un miliard de oameni din peste 4.100 de orase de pe mapamond au stins lumina pentru a trimite liderilor lumii un mesaj puternic despre nevoia de actiune impotriva incalzirii globale. In 2010, peste 1,2 miliarde de oameni au participat la aceasta actiune.
Actiunea planetara „Earth Hour” este realizata in primul rand pentru a constientiza opinia publica referitor la modificarile climatice din ultimii ani, din cauza emisiilor majore in atmosfera a gazelor cu efect de sera, ca urmare a interventiei umane.
In 2011, Earth Hour intra intr-o noua etapa, „Beyond the hour”, in ideea de a nu ne limita doar la o ora, ci sa incepem a ne concepe un nou stil de viata, pe planeta albastra.

Cititi va rog si:

Cat tine „ORA PAMANTULUI”, voi aprinde becurile in toata casa

Pe romani i-a cam durut in glezna de „ORA PAMANTULUI” …

 

11 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

  1. saccsiv said, on martie 26, 2011 at 2:53 pm

    Pentru o mai facila parcurgere a acestui blog, cititi va rog si “CUPRINS”:

    https://saccsiv.wordpress.com/about/

    Apreciază

  2. gerik64 said, on martie 26, 2011 at 3:18 pm

    Nu mai pot ei dupa pamint.Dupa ce l-au distrus mai fac si pe ingrijorati.Cita ipocrizie zace in porci astia putrezi de bogati.Mai arunca si bancul cu lumina stinsa cred ca se prapadesc de ras pe seama noastra.Sa nu-i ascultam si sa nu facem nimic din ce spun ei ne testeaza gradul de raspuns la sugestionare.

    Apreciază

  3. RA said, on martie 26, 2011 at 3:24 pm

    deci omuletii astia vor sa imi spuna ca pana la urma energia electrica trebuie economisita…cea care e nemimitata si poate fi gratis… nu copacii care sunt o resursa finita si in fiecare zii foarte multii dintre noi aruncam fluturasid e la diferite firme (facute cica pentru reclame) sau pur si simplu aruncam….

    hai sa aprimdem lumina sa vedem dat de putini copacii ne-au ramas!!!

    Apreciază

  4. codin said, on martie 26, 2011 at 5:50 pm

    Inclin sa cred ca este un aspect interesant care merita toata atentia. Ca este o cacealma se vede de la o posta, insa motivul real poate fi dezvaluit doar facand conexiuni. Este o „semnalizare” ezoterica mascata ori e nevoie de o imensa forta electrica exact intre acele ore si la acea data pentru un proiect underground ? Asta e dilema.

    Apreciază

  5. Dan Tanasescu said, on martie 26, 2011 at 6:11 pm

    În primul rând încălzirea globală nu există şi este o gogomănie, din punct de vedere ştiinţific, teoria cu efectul de seră datorat CO2. În al doilea rând aberaţiile climatice de pe tot globul sunt provocate cu sistemul HAARP, care, culmea ironiei, consumă 95 de tone de motorină zilnic pentru a asigura funcţionarea generatoarelor electrice care îl alimentează. 😆

    Apreciază

  6. Crestina said, on martie 27, 2011 at 12:39 pm

    Mai recomand si documentarul „Ingerul Digital 2” de pe site-ul Apologeticum pt a se vedea ce a descoperit marele savant Nicolae Tesla si de ce elitele nu au vrut sa faca pSistemublica aceasta descoperire.Banuiesc ca multi au vazut acest documentar,dar e util pt cei care mai au multa incredere in Sistem oricare ar fi el……..

    Apreciază

  7. Crestina said, on martie 27, 2011 at 12:41 pm

    care nu au vrut sa faca publica…
    Scuze…..

    Apreciază

  8. Daniel said, on martie 27, 2011 at 4:49 pm

    Eu nu am stins nimic, daca e vor sa salveze ceva pot sa schimbe combustibilul si sa dea drumul metodelor nepoluante de producere energie

    Apreciază

  9. saccsiv said, on martie 27, 2011 at 6:43 pm

    Apreciază

  10. M said, on aprilie 3, 2012 at 4:21 pm

    Din câte știu eu,este inutil să stingem lumina atâta timp cât centralele continuă să producă tot atâta energie,energie care nu este stocată în niciun fel și care oricum se consumă.Poate știu prost…dacă are cineva cunoștințe,să mă corecteze,chiar vă rog.

    Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.