SACCSIV – blog ortodox

Moldova: ARESTAT DEOARECE DETINEA BROSURI ANTI HOMOSEXUALITATE?

Posted in HOMOSEXUALITATE, Moldova by saccsiv on aprilie 3, 2012

Iata ce aflam din articolul Sergiu Coropceanu, a fost reținut de poliție pentru că avea asupra sa broșuri împotriva homosexualilor:

Potrivit Ministerului de Interne, în mașina sau a fost efectuată o percheziție în urma căreia au fost depistate 1300 de broșuri împotriva homosexualilor, pe care Coropceanu ntenționa să le distribuie, informează jurnal.md.

Pe acest caz a fost intentată o cauză penală. Coropceanu riscă până la 3 ani de închisoare în cazul în care se va dovedi că este vinovat. Despre reținerea acestuia a anunțat chiar liderul partidului, Victor Șelin, care susține că poliția va efectua percheziții și la sediul partidului pentru a căuta materiale care exprimă protest faţă de legalizarea homosexualităţii în Republica Moldova.
Știți ce este interesant? Legea ce va favoriza homosexualii încă nu a fost aprobată iar ăștia, deja au început arestările. Se pare fraților că, aceleași lucruri ne așteaptă și pe noi în cazul în care vom ridica capul împotriva homosexualilor. Se pare că, în aceasta se rezumă libertatea și democrația europeană care ne este băgată cu atâta ardoare pe gât. Toate acestea, desigur dacă sunt adevăratele cauze pentru care a fost arestat Coropceanu, nu de alta dar la noi, e Țara Minunilor. Destul să treci pe dinaintea cuiva și nu te scapă nici Strasbourg… De fapt ăștia la sigur nu te scapă, că tot homosexuali în mare sunt… Of și iară of… Până când Doamne, până când…

Preot Iulian Rață

 

 

5 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

  1. saccsiv said, on aprilie 3, 2012 at 10:36 am

    Pentru o mai facila parcurgere a acestui blog, cititi va rog si “CUPRINS”:

    https://saccsiv.wordpress.com/about/

    Apreciază

  2. Indhyana said, on aprilie 3, 2012 at 11:57 am

    La cat de frumoasa, tandra, delicata si dulce este femeia, ce le-o trebui barbatilor… alti barbati?

    Apreciază

  3. tdr said, on aprilie 3, 2012 at 12:24 pm

    daca iesim noi crestinii pe strada si facem o parada a crestinatatii sa zicem , ne leaga pe toti si spun ca suntem nebuni, fanatici, huooooo , dar sa fi gay ……pai domnule daca asa sa nascut asa sa nascut e perfect normal nu are nimic chiar trebuie promovat lasat pe strada alaturi de altii ca el/ea sa faca parade , mitinguri si proteste sa se vada clar ca nu e nici o problema cu ei :))

    Apreciază

  4. Alexandru(Fulger) said, on aprilie 3, 2012 at 12:48 pm

    Pacat de Moldova , incepe si ea sa mearga in rand cu lumea.

    Apreciază

  5. Moraru Gheorghe( Vulturul legionar). said, on aprilie 5, 2012 at 12:07 pm

    Nu de Moldova trebuie sa ne plangem ci de frica noastra de a marturisi Adevaarul de asta sa ne plangem si sper cu mila Domnului sa nu ajungem asa.
    Cat priveste pe acesti oameni arestati pt ca marturiseau Adevarul, ferice lor, pt ca Hristos o le rasplateasca cu viata vesnica alaturi de El pentru marturisirea lor daca o sa fie asa pana la trecerea la cele vesnice.
    Antihristii au puterea aici pe pamant si cine n-o sa fie ancorat in Piatra HRISTOS o sa ajunga sa nmai stie ce are de facut, si or sa-i urmeze pe acesti nefericiti.
    SA STAM BINE SA STAM CU FRICA SA LUAM AMINTE!

    Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.