SACCSIV – blog ortodox

Traian Basescu il asigura pe Richard Morningstar ca-i va prosti pe romani in chestiunea gazelor se sist

Posted in EVREI, GAZ DE SIST, MARK GITENSTEIN, Traian Basescu by saccsiv on mai 25, 2012

   Iata ce aflam din articolul Traian Băsescu: Va trebui să explicăm populaţiei că nu există niciun risc major în privinţa gazelor de şist:

Preşedintele Traian Băsescu l-a primit, vineri, 18 mai, la Palatul Cotroceni, pe Richard Morningstar, trimis special al secretarului de stat al Statelor Unite ale Americii pentru Energie în Eurasia, prilej cu care şeful statului român a subliniat că în România va trebui dezvoltată o strategie prin care să se explice populaţiei că nu există niciun risc major în privinţa gazelor de şist.

“În ceea ce priveşte energia, trebuie să recunoaştem că în România avem deja o dezbatere cu privire la gazele de şist.

Şi trebuie să dezvoltăm o strategie, explicând populaţiei că nu există niciun risc major în privinţa gazelor de şist. În acelaşi timp, uitându-ne la politica energetică din regiune, cunoaştem sprijinul uriaş al SUA pentru a se găsi soluţii alternative de aprovizionare pentru Balcani şi Europa în general.

În acelaşi timp, obiectivele dvs sunt similare cu ale noastre în regiune. Suntem susţinătorii puternici ai găsirii soluţiilor alternative, fie că vorbim de Nabucco, de SEEP (South East Pipeline). Coridorul Sudic pare a fi principala opţiune pe care o putem avea în acest moment. În orice condiţii, suntem câştigători”, a afirmat Băsescu, în debutul întrevederii cu Morningstar.

La întrevederea de la Cotroceni, din delegaţia preşedintelui a făcut parte consilierul prezidenţial Cristian Diaconescu, iar din cea a lui Richard Morningstar, ambasadorul SUA la Bucureşti, Mark Gitenstein.

Comentariu saccsiv:

   Ce nume de eschimos are si Richard Morningstar asta. Ca si Mark Gitenstein, desigur …

Foto: http://news.az/articles/turkey/33590

Cateva detalii despre acest membru al Council on Foreign Relations gasiti la:

http://en.wikipedia.org/wiki/Richard_Morningstar

Cititi va rog si:

Fluturas: SPUNE STOP EXPLOATARII GAZELOR DE SIST DIN ROMANIA

De ce EVREUL MIHAI RAZVAN UNGUREANU a secretizat acordul cu CHEVRON (Rockefeller)?

25 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

  1. saccsiv said, on mai 25, 2012 at 12:48 pm

    Pentru o mai facila parcurgere a acestui blog, cititi va rog si “CUPRINS”:

    https://saccsiv.wordpress.com/about/

    Apreciază

  2. Cosmin said, on mai 25, 2012 at 1:05 pm

    Dupa ce nas si urechi are… De ce se mai chinuie sa-si schimbe astia numele? 🙂

    Apreciază

  3. crestinul ortodox said, on mai 25, 2012 at 1:12 pm

    mmm! ,uitati-va ce figura are ! DOAMNE iarta-ma ! parca era o zicala ” cine se aseamana se aduna „,

    Apreciază

  4. Iones said, on mai 25, 2012 at 2:24 pm

    „Solutia mizerabila” pe care UE trebuie s-o ia de urgenta: „Super-stat European sau ruptura totala?”
    http://stirileprotv.ro/stiri/financiar/solutia-mizerabila-pe-care-ue-trebuie-s-o-ia-de-urgenta-super-stat-european-sau-ruptura-totala.html

    Apreciază

  5. Valentin said, on mai 25, 2012 at 2:47 pm

    Ciudata treaba cu numele astuia, Morningstar…In traducere inseamna Steaua diminetii…Luceafar…?? Restul pot fi speculatii simple sau coincidente sau doar…astia au inceput sa-si ia pseudo nume simbolice??? Hm…

    Apreciază

  6. stef said, on mai 25, 2012 at 4:09 pm

    Numar de sinucideri fara precedent in Grecia:
    http://www.rt.com/news/greece-double-suicide-crisis-136/comments/

    Apreciază

  7. Popateapa said, on mai 25, 2012 at 4:48 pm

    Reblogged this on Popateapa's Blog.

    Apreciază

  8. varahiil said, on mai 25, 2012 at 5:58 pm

    Lasandu-i fata la o parte,cred ca Morningstar e un pseudonim..inseamna Steaua Diminetii..o fi avand vreo legatura cu religia?..lui?..;-)

    Apreciază

  9. OctogonX said, on mai 25, 2012 at 6:37 pm

    deci asta e ….morning star ….:) adica steaua diminetii …..LUCIFER

    Apreciază

  10. valentin said, on mai 25, 2012 at 7:39 pm

    oameni ca ăsta știu că ei sunt distruși iar când prind o ocazie să mai distrugă și pe alții speră că asta le va face lor un bine.
    dar să ne rugăm.

    Apreciază

  11. daniel said, on mai 25, 2012 at 7:51 pm

    Mda… Pentru multimea pacatelor noastre ne trimite Dumnezeu hoarda asta de raufacatori: masoni, sionisti, tradatori, profitori, presedinti nevrednici, proxeneti, pedofili si tot soiul de slugi ale diavolilor. Sa ne intoarcem cu tot sufletul la Dumnezeu! Sa cerem iertare si izbavire de aceste rele!

    Apreciază

  12. paul said, on mai 26, 2012 at 4:16 pm

    Sf.NECTARIE SI BOTEZUL IN LB.ROMANA-minune

    http://www.formula-as.ro/2012/1017/spiritualitate-39/puterea-rugaciunii-15017
    As vrea sa va impartasesc o minune pe care Sfantul Nectarie a facut-o in toamna anului 2009, in Grecia. Cativa romani plecati la munca acolo, au dorit sa-si boteze copiii in tara unde lucrau, insa doreau
    ca slujba sa se efectueze in limba romana. In acest sens, au mers la episcopul din zona, ca sa ceara binecuvantarea pentru slujirea botezului in limba romana. Episcopul nu a fost de acord. Atunci oamenii s-au dus la moastele Sfantului Nectarie, cerandu-i sa se roage pentru ei si sa induplece inima episcopului. In urmatoarea duminica, un preot care vorbea romaneste a anuntat ca toti romanii care vor sa-si boteze copiii in limba romana sa vina pe malul marii, iar el va oficia aceasta taina. Evenimentul s-a si petrecut si fiecare copilas a primit un certificat de botez semnat de preot. Ca urmare, grupul de romani s-a dus cu flori sa-i multumeasca episcopului, pentru ca le daduse binecuvantarea ceruta. Surprins, episcopul le-a spus ca nu-si daduse acordul pentru botezul in limba romana. Atunci oamenii i-au marturisit ca faptul se intamplase deja, ca au primit si certificate de botez, pe care le-au aratat episcopului. Erau semnate „Nektarios”. Totodata, i-au aratat si poza acelui preot, care se afla pe un perete al incaperii. Era fotografia Sfantului Nectarie. El in persoana venise pe malul marii si infaptuise minunea.
    Oameni buni, descoperiti-L pe Dumnezeu si faceti-L tovaras de viata, inainte de a va trimite El incercari. Cu El alaturi, nu exista decat speranta si biruinta. Va spun asta cu pretul vietii mele si va indemn sa ma ascultati.
    TEODORA-BECLEAN – Bistrita-Nasaud

    Apreciază

    • crestinul ortodox said, on mai 27, 2012 at 12:54 pm

      „Oameni buni, descoperiti-L pe Dumnezeu si faceti-L tovaras de viata, inainte de a va trimite El incercari. Cu El alaturi, nu exista decat speranta si biruinta.”
      ADEVAR GRAIESTI caci MARE SI SLAVIT este DUMNEZEU intru SFINTII SAI IN CERURI si PE PAMINT , iar cand simtim ca suntem singuri ca nu mai este parca nimeni linga noi , ca vorbim parca si nu ne aude nimeni si aratam aceste MINUNI CE NI S_AU intamplat din VOINTA DIVINA , sa nu uitam CA NU SUNTEM SINGURI , SUNTEM CU DUMNEZEU , CU MAICA DOMNULUI , CU SFINTII SAI CE AU TRAIT SI AU FOST PE PAMINT OAMENI CA SI NOI si doar atat se cere de la noi CREDINTA ADEVARATA , DRAGOSTE NEFATARNICA si NADEJDE SFANTA in DOMNUL IISUS HRISTOS , MAICA DOMNULUI si SFINTII SAI .
      „MA , INTOARCETI- VA LA DUMNEZEU ” SFANTUL PARINTE ARSENIE BOCA si in loc de concluzie tot cuvintele ACESTUI SFANT al nostru ,al romanilor :
      …. pamintean fiind si a te hotari sa marturisesti pe DUMNEZEU cu orice pret si luare in deradere , e o si mai mare bucurie ,care te poate duce pina la deschiderea ochiului credintei ca ti se descopera IISUS , FIUL LUI DUMNEZEU , CEL care e cu noi in toate zilele pina la sfarsitul veacului .

      A vedea pe IISUS , e o fericire care nu se aseamana cu nici o bucurie paminteana . Iar aceasta se intampla din cand in cand si din neam in neam , ca sa nu se stinga dintre oameni siguranta EXISTENTEI LUI DUMNEZEU . ”
      amin!

      Apreciază

  13. crestinul ortodox said, on mai 27, 2012 at 12:55 pm

    Apreciază

  14. […] Interviu cu Parintele Justin Parvu: Despre cipuri, gazele de sist26 aprilie: NOU MITING ANTI-CHEVRON LA BARLADFluturas: SPUNE STOP EXPLOATARII GAZELOR DE SIST DIN ROMANIADe ce EVREUL MIHAI RAZVAN UNGUREANU a secretizat acordul cu CHEVRON (Rockefeller)?UNGUREANU, BASESCU SI GOIMII. Barlad: mii de oameni protesteaza impotriva exploatarii de catre Chevron a gazelor de sist prin metoda fractionarii hidraulice. Reactie Guvern: Chevron primeste unda verde …Traian Basescu il asigura pe Richard Morningstar ca-i va prosti pe romani in chestiunea gazelor se … […]

    Apreciază

  15. Andy said, on octombrie 29, 2013 at 7:26 pm

    Cel mai periculos procedeu este cel care vor să-l utilizeze in tara..Locuiesc in Spania de mulți ani si aici zilele trecute,ca sa nu spunem in ultimile doua luni,au avut loc cutremure si daune materiale datorită procedeului acesta.Este foarte invaziv si fără multe rezultate.Cautati in internet cazul Castor din Spania.Am înnebunit in tara sa ajungem sa facem așa ceva?!In lume se interzice acest procedeu si noi i-l brevetăm?!

    Apreciază

  16. […] Traian Basescu il asigura pe Richard Morningstar ca-i va prosti pe romani in chestiunea gazelor de … […]

    Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.