SACCSIV – blog ortodox

Iata transcriptul inregistrarii spuselor monahului din Athos ce vorbeste despre al treilea razboi mondial

Posted in al treilea razboi mondial, APOCALIPSA by saccsiv on septembrie 1, 2011

O sora a tradus o subtitrare in limba rusa dupa:

VIDEO: Rog transcriptul din limba greaca a unui filmulet in care un monah din Athos vorbeste despre al treilea razboi mondial

Geronda, cum credeţi în timpul apropiat vom vedea martori şi mucenici întru Hristos? 
– Da, vor apărea. Da, aşa cred eu.

Şi cine vor fi ei?

– Din fericire, Elada noastră în al treilea război mondial nu va lua parte. Deoarece poporul este slab va interveni dragostea lui Dumnezeu.

Milostivirea Domnului va fi?

– Da. Va întări credinţa şi ne va acorda sprijin necătînd la faptul că majoritatea din noi se îndepărtează de El. În momentul dat au fost alegerile şi din păcate mulţi nu au înţeles că nu trebuiau să participe la ele.

Vrem să sperăm şi să credem în aceasta. Puteţi să transmiteţi părerea şi gîndurile dumneavoastra oamenilor simpli, care cred în Hristos, nefiind ortodocşi, deoarece ortodocşii vor înţelege şi vor auzi cuvintele dumneavoastră.

– Mai înainte de toate trebuie să se roage, şi eu mă rog pentru toţi oamenii de pe pămînt.

Poate fi şi aşa : că pe timpul lui antihrist şi aşa fel de credincioşi în Hristos vor fi mucenici, neînchinîndu-se omului păcatului?

– Totul este posibil, totul este în mîinile Domnului. Domnul este viu, şi fiecare poate să se mîntuiască neînchinîndu-se fiarei.

Deci Domnul este cu toţii care cred în el?

– Da şi oricare poate deveni mucenic şi să se mîntuiască.

Eu voi monta un film cu subtitre în engleză, ce mai înainte de toate să le transmit credincioşilor?

– Să se ţină de Dumnezeu, să nu se despartă de el. Să creadă în Hristos.

– Să creadă fără îndoieli?

– Da, anume fără îndoieli. Cu crucea în mîină şi cu Hristos în inimă să meargă înainte, să nu le fie frică, să nu asculte poveşti. Cînd va veni timpul adevărului să-l mărturisiţi pe Domnul şi să nu refuzaţi că sunteţi creştini.

– Imi cer iertare că vă întrerup, vreau să vă întreb – toţi ortodocşii şi mulţi neortodocşi iubesc muntele Athos şi Gradina Maicii Domnului. Ce poate fiecare din noi face ca binecuvîntarea Maicii Domnului să nu plece de pe Athos?

Maica Domnului aproape a plecat de pe Athos, Sfînta s-a aratat şi a spus cuvintele care ne aduc durere şi alinare – Plec, sunt deja la malul mării. Despre « Portăriţa » vorbim acum.

A plecat? Noi am auzit de acest caz, dar cînd am încercat să aflăm dacă este adevărat, ni s-a spus că Maica Domnului nu a plecat.

– Nu a plecat încă. A spus – plecSpun ceea ce ştiu – majoritatea călugărilor vorbesc – că în locul icoanei „Portăriţa” în mănăstire se află copia.

Copia icoanei?

Da, copia. Vedeţicare este greşeala noastră? Maica Domnului acum se află la ieşirea de Athos şi este gata să plece în Palestina. În Ierusalim (plînge). Deoarece acolo va fi a Doua Venire a lui Hristos. Ştiţi voi de aceasta?

Da, ştim. Acolo se vor îngrămădi popoarele?

– Da, acolo o să se strîngă. Cum vedem soarele aşa şi acolo toti îl vor vedea pe Domnul. Acolo îl vom vedea. Noi nu putem încă înţelege cum îl vom vedea pe Dumnezeu, pentru înţelegerea noastră omenească aceasta este neclar, dar în acel moment noi vom înţelege că îl vedem pe El.

Dacă pleacă Maica Domnului – nu se va duce sub apă Athosul?

– Da, se va duce la fund insula. Muntele Athos este vulcan. Acolo sub insulă sunt ascunşi draconi. Dacă va pleca de pe munte Maica Domnului – aceşti draconi vor ieşi la suprafaţă şi îi vor urmări pe călugări.

Cînd va pleca Maica Domnului toate mănăstirile şi chiar copacii i se vor închina şi-şi vor lua rămas bun.

Degrabă va fi aceasta?

– În curînd (plînge). Este aproape. Guvernul pe care l-am ales astăzi, iubiţi creştini, va fi sinonimul razboiului mondial III. Nu vă numesc date concrete, nu vă trebuie să ştiţi aceasta, deoarece ca oameni facem multe greşeli. Dar vă spun că în decurs de doi ani veţi fi cu un pas mai aproape de aceast război straşnic.

Şi războiul şi căderea Athosului se va petrece pe perioada acestor doi ani?

– Mai mult că da.

Totul ce v-am povestit acum nu va fi cunoscut la toţi. Cînd mă veţi pierde pe mine, atunci acest material va fi cunoscut la toţi.

Domnul vă va lua? Înainte de aceste evenimente? Înseamnă că posibil vorbim pentru ultima dată?

Zîmbeşte dînd din cap.

Comentariu saccsiv:

   Inregistrarea o primisem de la un frate si cum nu stiam pe cineva care sa traduca din greaca, am postat-o dupa cum stiti, acum cateva zile. Acum, dupa ce-am aflat spusele monahului, parca imi vine a zice ca daca n-o postam nu era vreo pierdere.

Sa analizam oleaca.

Spune ca Grecia nu va intra in razboi. Dar asta contrazice multe alte profetii. Pe de alta parte, la bunul Dumnezeu totul e cu putinta. Si vedem bine in ce situatie cumplita sunt actualmente grecii. Poate se vor pocai multi dintre ei, poate datorita rugaciunilor multora, razboiul ii va ocoli.

Mai zice ceva de eretici … Iar tema asta e tare migaloasa. Stim de exemplu ca:

Unii pagani vor ajunge in Rai. Dar vor fi orbi …

Si mai stim ca vremurile apocaliptice vor fi cumplite. Dar cum multi evrei se vor intoarce, e clar ca si multi eretici vor face la fel si se vor trezi si nu se vor inchina antihristului. Dar dumirindu-se, consider ca vor parasi inclusiv ratacirile lor.

Mai zice de caderea Athosului. Asta au spus-o multi, de la Sfantul Nil incoace :

Pomenirea Sfantului Cuvios NIL ATHONITUL. Sa ne reamintim de extraordinarele sale PROFETII despre ANTIHRIST si MUNTELE ATHOS …

Pomenirea Cuviosului NIL izvorâtorul de mir. Profetia sa despre ANTIHRIST

Nu stiu insa cat de reala o fi informatia despre icoana Portarita.

Mai zice despre Ierusalim ca „acolo va fi a Doua Venire a lui Hristos”. Dar noi stim ca El va veni pe norii Cerului si il vor vedea toti.

OBLIGATORIU DE CITIT. Sfantul Ierarh Nifon: VEDENIE DESPRE INFRICOSATA JUDECATA

Insa mai inainte va fi incoronat antihristul la … Ierusalim.

La final subliniaza ca al treilea razboi mondial bate la usi. Cu asta suntem cu totii de acord.

Una peste alta, consider ca spusele monahului mai mult incurca decat lamuresc. Dar poate gresesc. Rog pe cei cu temeinica pregatire teologica sa-si expuna parerea.

Cititi va rog si:

Sfantul mitropolit Varlaam: PROOROCII DESPRE VREMURILE DIN URMA si caderea crestineasca a Moldovei. DACA NE UITAM IN JUR, CE OBSERVAM?

PROFETIA Sfantului ANATOLIE al OPTINEI despre vremea cand ERETICII VOR PUNE MANA PE BISERICA …

Profetia Sfantului CALINIC de la Cernica despre 1992, inceputul SFARSITULUI LUMII …

PROFETIA Sfantului LAVRENTIE DE CERNIGOV despre ANTIHRIST

Sfantul EFREM SIRUL despre ANTIHRIST …

Skartsiuni Dimitriu: “Profetii despre antihrist”

Text exceptional: MARSUL DISTRUGATORULUI

Text remarcabil despre ANTIHRIST

Vedenia Sfantului Ioan de Kronstadt despre ANTIHRIST, caderea in erezii, semnul fiarei, sfarsitul lumii …

35 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

  1. saccsiv said, on septembrie 1, 2011 at 4:35 pm

    Pentru o mai facila parcurgere a acestui blog, cititi va rog si “CUPRINS”:

    https://saccsiv.wordpress.com/about/

    Apreciază

  2. Ioan Pelasgul said, on septembrie 1, 2011 at 6:00 pm

    Apropo de alegeri.. La alegerile de la anul ce credeti ca e mai bine sa facem? Sa nu mergem sau sa mergem sa punem stampila aiurea ca sa iasa vot anulat?

    Apreciază

    • Ioan Pelasgul said, on septembrie 1, 2011 at 6:01 pm

      Asta ca un apropo la ce a zis Geronda ca grecii nu trebuiau sa se duca.

      Apreciază

      • Ioan Pelasgul said, on septembrie 1, 2011 at 6:31 pm

        Si apropo, poate ca nu e bine sa zic asta dar clipul cred ca e din Iunie 2009, am vazut ca scrie 2009 06 si in plus am vazut ca atunci au fost alegeri europarlamentare in Grecia.
        Acum suntem in Septembrie 2011 deci posibil cei 2 ani sa se fi scurs. Asta nu inseamna ca nu se mai poate intampla nimic din ce a zis.

        Apreciază

      • Ioan Pelasgul said, on septembrie 3, 2011 at 2:59 pm

        Totusi e posibil sa ma insel …S-ar putea sa fi fsot in octombrie pentru ca zice de guvern si posibil ca acel 06 sa nu vina de la luna in care s-a facut filmarea

        Apreciază

    • Cosmin said, on septembrie 1, 2011 at 10:00 pm

      Parerea mea personala e, ca nu trebuie sa ne prezentam la vot, deoarece prin semnatura de primire a stampilei, si stampila “votat” care le acordam acolo, fie chiar si un vot nul, semnam inconstient urmatorul pact nescris: “Subsemnatul, prin aceasta semnatura si stampila, renunt la liberul meu arbitru, la libera mea cugetare si la toate celelalte drepturi inclusiv ale sufletului, inmanand puterea de reprezentare, in favoarea elitelor conducatoare si ma angajez sa respect si sa ma supun regulilor impuse de catre acestea, chiar daca nu imi reprezinta interesul meu, al semenilor si al tarii. Orice manifestare de nemultumire ulterioara a mea si a semenilor ce am participat la scrutin, e total neavenita, iar reprimarea in orice forma de catre elita conducatoare e perfect legitima.” De aceea la o revolutie se deschide focul impotriva participantilor, de aceea elitele nu pleaca de la conducere in ciuda faptului ca oamenii nu ii mai vor, de aceea se utilizeaza forta in reprimarea demonstrantilor, revolutiile nefiind o solutie, ci o himera pentru naivi. Meditati la faptul ca oamenii sunt mituiti cu mici si bere sa mearga la vot necontand cu cine voteaza. Meditati la faptul ca vor sa introduca obligativitatea prin lege a prezentarii la vot etc. Intentionez sa deschid zilele acestea un blog, care sa indemne lumea sa stea acasa, precum si infinitatea de motive de a nu mai oferi putere in mod gratuit unor lichele. E cea mai pasnica lupta posibila. Doamne ajuta.

      Apreciază

      • Ioan Pelasgul said, on septembrie 2, 2011 at 3:04 pm

        Multumesc pentru ideile exprimate. Eu inainte ma gandeam ca votul nul ar fi o solutie in sensul ca am arata ca nu suntem multumite de toti cei aflati pe lista si ca totusi venim la alegeri, adica ne pasa de cine conduce tara ca unii nu se duc poate din motiv ca pentru ei nu contaza cine e la putere. Ce-i drept daca-ti toti masoni nici pentru noi nu conteaza….ca tot aia vor face.

        Dar observ ca si opinia ta e bine argumentata, probabil ai dreptate.
        La chestia cu „micul si berea ” m-am gandit aseara si mi-am dat seama ca omul care ia micul voteaza cu cine vrea ca nu poate sa-i vada nimeni votul….adica se poate dar nu cred ca stau aia sa se uite la amprentele de pe foaia de vot dupa ce s-au incheiat alegerile… dar daca nu merge la urne…e nasol…ca asta se poate vedea. Pana acuma nu mi-a trecut prin minte chestia asta, uite ca micul si berea si pomenile electorale ar putea totusi influenta alegerile pentru ca asa creste numarul de persoane care se prezinta la vot si daca mai pun la socoteala si ce ai zis tu atunci….

        Apreciază

  3. […] inregistrarii spuselor monahului din Athos ce vorbeste despre al treilea razboi mondial Saccsiv's Weblog Iata transcriptul inregistrarii spuselor monahului din Athos ce vorbeste desp… Share this:DiggLike this:LikeBe the first to like this […]

    Apreciază

  4. […] Sursa: Sacciv  Share this:TwitterFacebookEmailLike this:LikeBe the first to like this post. Comentarii (0) Trackbacks (0) Lasă un comentariu Trackback […]

    Apreciază

  5. catalin_b said, on septembrie 1, 2011 at 7:49 pm

    Nu știu de ce ți se par spusele Gerondei contradictorii cu proorocirile. Proorocirile spun că deasupra văii lui Iosafat se vor așeza scaunele de judecată, așadar e foarte posibil ca Domnul să se arate pe norii cerului deasupra locurilor sfinte și, bineînțeles că, stând deasupra, pe norii cerului, îl vor vedea toți. Și, bineînțeles că nu este o problemă pentru Dumnezeu, Care a făcut cerul și pământul, ca să-i facă să-L vadă în văzduh, pe nori, inclusiv pe cei de la polul opus văii lui Iosafat de pe suprafața pământului (dacă nu cumva polul respectiv se află în mijlocul oceanului Pacific și nu va fi nevoie de nici o minune ca Domnul să poată fi văzut pe norii cerului la a doua Sa venire de absolut toți locuitorii pământului).
    Apoi, te miri de ceea ce spune despre Athos și despre icoana Portărița. Îmi amintesc de cele citite prin unele cărți sfinte că atunci când monahii din Athos își vor așterne rasele pe mare, se vor sui pe ele și vor pleca în larg lăsându-se conduși spre unde va fi voia Domnului vor începe anii lui antihrist. Foarte posibil ca monahii să fie obligați la o astfel de măsură extremă de scufundarea Athosului proorocită de Geronda. Dacă simți că se scufundă pământul sub tine, ce-ți mai rămâne să faci? Iar despre plecarea Portăriței, oare nu poate Sfânta Icoană să plece de pe Athos tot așa cum a venit? Și dacă pleacă Păzitoarea, nu vor da buzna dracii să-i piardă pe călugării care-i ard pe draci cu rugăciunile și nevoințele, ajungându-se la ispite mari precum, posibil, scufundarea Athosului?
    Iar în legătură cu neparticiparea Greciei la război, să ne amintim de spusele Preacuviosului Paisie Aghioritul cum că puterile mari beligerante se vor înțelege și vor da Greciei Orașul (Constantinopolul), pentru că așa vor socoti ele că este cel mai convenabil. Cuvintele acestea sună ca și cum Grecia nu se va afla și ea la masa tratativelor așa cum ar fi normal dacă va fi participat la război, așa că nici în aceasta nu pare să fie vreo contradicție între spusele Gerondei și proorociri.

    Apreciază

    • Aquarius said, on septembrie 2, 2011 at 3:41 pm

      Bine zis. Draconii tin sa precizez insa ca sunt dragoni(nu diavoli). Am intrebat si eu despre mitul lor si mi-au zis preotii ca nu este niciun mit. Unii au vazut pui de dragon ce aratau intocmai ca serpii insa cu picioare si aripi si foarte rapizi.

      Apreciază

  6. Qubit said, on septembrie 1, 2011 at 8:32 pm

    Cu tot respectul pentru vietuitorii Sfantului Munte Athos,dar cred ca acest calugar este in ratacire grozava.Domnul nostru Iisus cel Ortodox nu va veni pana cand nu se vor implini Scripturile,care spun explicit ca cel care se va da drept Dumnezeu, la Ierusalim,evident ca este vrajmasul antihrist.Si Sfintii Parinti Ortodocsi din vechime la fel au spus: mai intai va veni dusmanul omului – antihrist.
    Sa ne aducem aminte de vestitul pustnic din Muntii Caucaz – parintele Stratonic,care mergand in Sfantul Munte sa caute un om luminat de Dumnezeu,nu a gasit din primele zile.Abia dupa ce l-a intalnit pe Sfantul Siluan Ahonitul, parintele Stratonic a realizat ca Sfantul Siluan este purtator de Duh Sfant.

    Apreciază

  7. parereamea said, on septembrie 1, 2011 at 9:15 pm

    Petiție pentru Roşia Montană!

    http://www.rosiamontana.net/

    Apreciază

  8. codin said, on septembrie 1, 2011 at 10:50 pm

    Apreciază

  9. Gheorghita said, on septembrie 1, 2011 at 10:54 pm

    Nimeni nu stie cand va veni Domnul Mantuitorul nostru, nici Ingerii din Cer nu stiu acel ceas!
    Rugati-va neincetat si bine va va fi indiferent unde si cand va veni Domnul nostru IISUS HRISTOS intru slava Sa! Sa ne ingrijim de raspunsurile ce le vom da, fiecare dintre noi, la Sfanta Judecata ! faptuind pana atunci pocainta noastra, dupa putinte!
    Doamne iarta-ma si ajuta-ne pe toti !

    Apreciază

    • saccsiv said, on septembrie 1, 2011 at 11:03 pm

      Gheorghita

      Vremurile apocaliptice bat la usi frate si bat cu putere.

      Citeste te rog toate articolele indicate la finalul materialului de mai sus.

      Apreciază

  10. Gheorghita said, on septembrie 2, 2011 at 4:51 am

    Bunule Sacciv, fratia voastra cum crezi ca postez de nu citesc ? Insa la ce bun sa ne agitam si sa ne speriem mai mult decat este necesar? Cum vom birui asupra mortii spre vesnicie? Sa ne strecuram printre atomii nostri si sa ne reamintim de stramosii mosilor, dacii cei viteji si bravi, cei mai darji dintre neamuri si sa primim cu barbatie moartea oricand vrea ea sa ne intre in trupuri. Sufletul sa-l crestem in aceste vremuri apocaliptice pe care le traim; ele sunt prezentul, nu bat la usa ci sunt deja ! Sa intarim forta rugaciunilor ! asta ne salveaza !
    Doamne iarta-ma si ajuta-ne pe toti !

    Apreciază

  11. acelas said, on septembrie 2, 2011 at 5:44 am

    nu stiu, mi se pare cam mult Saccsiv, sa spui ca parintele acela s-ar contrazice, sa fim sceptici fata d ce zice etc. Nu prea avem temei, mai ales de ordin moral incepand, dar si apoi d.p.d.v al continutului. Cu ce difera el in esenta cu ceea ce zic sau au zis Sfintii Parinti in legatura cu sfarsitul? Sau chiar in Apocalipsa… . Si parintele Paisie spunea ca Grecia NU va intra in al treilea razboi mondial. S-a referit la tara lui, altii spun ca nici Romania, Doamne ajuta! Ca proorocia lui nu contine multe detalii explicite, despre care si spune, asta ne poate nedumiri, dar nu putem de aici sa fim sceptici pt ceea ce spune. Stie el si Bunul Dumnezeu de ce. Rabdare, rabdare…, ca in asta se vede credinta, cine stie, poate cel mai mult..

    .

    Apreciază

    • saccsiv said, on septembrie 2, 2011 at 10:34 am

      acelas

      Mi se pare mult sa spui ca ti se pare mult.

      Dezbatem frate. Si n-ai citit cu atentie articolul. Am zis „consider ca”, „poate gresesc”, „rog pe cei cu temeinica pregatire teologica”, etc.

      Apreciază

      • acelas said, on septembrie 2, 2011 at 12:59 pm

        frate Vasile,

        am vazut si cuvintele tale adaugate mai „cu grija”, dar care in opinia mea nu reflectatu totusi „spiritul” intregului comentariu al tau de la respectivul articol. Adica o diferenta se vadea, o oarecare nemultumire.

        ce vreau sa zic: putem fi nedumiriti (mai mult in sinea noastra) chiar cateodata si contrariati, dar nu cred ca putem sa ajungem f usor de aici, incat sa sugeram fie si o umbra de indoiala a unui monah rugator din Sfantul Munte (caci aici nu e vorba de chestiuni clare, vadite: tradari, erezii, apostazii, ci de doar unele proorociri…) . Corect, dezbatem. Acest blog este in principal destinat unor contestari anomaniilor ce se desfasoara sub ochii nostri, in societate, pe plan mondial dar si in sanul bisericii, iar lucrurile sunt mai mult decat vadite. Cred ca nu putem sa tacem despre astea, am fi destul de ipocriti ca sa spunem ca suntem (falsi) „smeriti”, ca punem mana la ochi si ne facem ca suntem „cuviosi” si nu vedem, ca „poate doar ni se pare noua” sau copilarii din acestea, iar intre timp Balaurul ne inghite cu totul … .

        Dezbatem, despre orice in general, orice poate pica sub ochiul critic, al unei rariografii lucide. Doar ca despre subiectul „monahism” e ceva mai delicat a ne pronunta, chiar daca ceea ce ne poate spune unul de acolo este mai lipsit de „consistenta” obisnuita a proorocirilor. Fie si pentru ca acel monah, mare traitor sau poate mai putin mare, se roaga pentru el, pentru obeste si pentru intreaga lume, iar Domnul ii primeste osteneala lui, si ajuta ca EL sa randuiasca sa ne fie si noua ceva mai bine, la toti. Monahismul nu e un „subiect” ca oricare altul, deloc!, el iese din tiparele de discutie si de intelegere ale noastre, cu care de obicei abordam noi aici articolele, asta voiam sa spun. De asta cu greu putem arunca vreo indoiala asupra vreunui vietuitor de manastire. Monahismul este „podoaba” Ortodoxiei, prin care ea straluceste de fapt atat de tare, si cu ea ne veselim oriunde si in fata tuturor, prin ea Ortodoxia va birui TOTUL.

        oricum, apreciez in continuare atentionarile tale („consider ca”, „poate ca gresesc”), doar voaim sa precizez ca tutusi sa nu existe riscul ca din articole se desprinda ideile orezentate mai sus..

        apreciem eforturile pe care le depui, si nu totul poate iesi 100% extraordinar. Spor la treaba.

        Apreciază

  12. cristian said, on septembrie 2, 2011 at 7:14 am

    Un scurt comentariu la „Comentariu saccsiv” in ce priveste participarea Greciei la WW III.
    Cuv. Parinte Paisie Aghioritul profeteste explicit ca Grecia nu va participa la acest (ultim) razboi. Chiar descrie razboiul (cel putin la inceput) pas cu pas. Invazia turcilor asupra Greciei (pe mare), interventia Rusiei, disparitia Turciei ca stat, cedarea Constantinopolelui catre greci. In schimb mentioneaza de foametea care va cuprinde Grecia. Ca sursa, daca este cazul, pot enumera cateva carti aparute in ultimii ani, la noi.
    Cred ca acest aspect nu este cunoscut de catre Saccsiv. (?!)
    In ce priveste participarea Romaniei (ca stat cobeligerant) in razboi as dori sa aflu mai mult. SIngura profetie cu privire la tara noastra, pe care eu o cunosc, apartine Cuv. Parinte Arsenie Boca, ce mentioneaza ca Romania va fi ocupata intr-o dimineata de catre trei tari vecine (Ungaria, Rusia, Bulgaria) si ca in jurul nostru va fi „foc”, motiv pt. care multi romani (plecati) vor dori sa se intoarca acasa dar nu vor reusi.
    Daca sunt informatii cu privire la Romania, rog postati.
    Doamne Ajuta!

    Apreciază

  13. calatorul said, on septembrie 2, 2011 at 7:54 am

    Sf.Andrei cel nebun dupa Hristos: „Asadar, toti cei care nu vor avea pe fruntile lor pecetea (lui Hristos) nevatamata si intreaga, vor suferi moartea infricosatoare a tepuselor si a veninului fiarelor. Atunci Sfintii care au pastrat cu multa nevointa pecetea lui Hristos intreaga, vor pribegi prin munti si prin pustiuri. Insa Domnul, cu puterea Sa cea dumnezeiasca, ii va aduna in Sfanta Cetate a Sionului. Acestia sunt cei care au fost scrisi in Cartea Vietii.” (Nota: e vorba de Ierusalimul ceresc, pogorat din cer la sfarsitul lumii, conform vizunii Sf.Ap.Ioan din Apocalipsa, http://www.eph.md/news/invatatura_de_credinta/570.html) Sf.Andrei arata si ce va urma dupa desfiintarea stapanirii romanilor (Imparatia Europei): Aran, fiul pierzarii va veni in cetatea Bizantului, apoi va imparati trei ani si sase luni si va sili pe oameni sa faca asa faradelegi cum nu s-au facut niciodata de cand e lumea. „Va hotara si va legiui sa se uneasca, vrand-nevrand, tatal cu fiica, fiul cu mama, fratele cu sora. Si cine se va impotrivi sau va grai impotriva, va fi omorat. Acela insa care va muri in acest chip, va fi randuit in ziua Judecatii impreuna cu Ioan Botezatorul. Acest imparat va porunci sa se casatoreasca monahii cu monahiile. El insusi va desfrana cu mama si cu fiica sa.”

    Sf.Chiril al Ierusalimului (martirizat de Iulian Apostatul, care planuia sa fie incoronat ca Antihrist in templul din Ierusalim): „Prin urmare, ura de frati face loc lui Antihrist. Diavolul pregateste mai dinainte dezbinarile intre popoare, ca sa fie bine primit cel ce vine. Acest Antihrist prezis va veni cand se vor plini vremurile imparatiei romanilor si se va apropia deci sfarsitul lumii. Se vor scula deodata zece imparati ai romanilor, poate in diferite locuri, si vor domni in acelasi timp. Al unsprezecelea imparat dupa acestia este Antihrist, care va rapi stapanirea romana prin vrajitoriile sale (Daniel 7, 24). Pe trei dintre imparatii care vor domni inaintea lui «ii va umili»” (Nota: e vorba de imparatii Egiptului, Libiei si Etiopiei)

    Sf.Mc.Ipolit al Romei: „Atunci se vor duce toti catre dansul si-i vor zice: Am auzit ca esti mare imparat si veselesti pe toti slujitorii tai, pentru aceasta am venit, ca sa ne inchinam tie, spre a ne hrani, ca pierim de foame. Atunci le va zice inselatorul: Veniti sa va punem pecetea pe mana dreapta si pe frunte si va voi da oricate voiti. Pentru aceasta va pecetlui dreapta omului, ca sa nu mai poata face semnul Sfintei Cruci si sa fie al lui desavarsit. Se vede ca numai cu cate o litera are sa fie insemnata in pecetea lui antihrist, pentru fiecare cuvant, care va fi zis al lepadarii de Dumnezeu. Iar aceia, necunoscand inselaciunea lui, vor sta ca sa-i pecetluiasca pe mana dreapta si pe frunte.(…) Iar intelesul pecetii este acesta: « Ma lepad de Facatorul cerului si al pamantului, ma lepad de Sfantul Botez, ma lepad de a sluji lui Hristos si ma fac rob al tau; ma lepad de imparatia cerului si iubesc muncile cele vesnice; ma lepad de Sfanta Cruce si primesc pecetea ta.» Acestea vor fi scrise in pecetea inselatorului antihrist. Care nu va voi sa primeasca pecetea lui, va primi moartea din mainile lui.”

    Deci acea pecete va avea initiala (prima litera) cuvintelor lepadarii; lucrarea se face oarecum prin inselatorie, dar pe de alta parte va fi evident pt. toti ca pecetluirea e si lepadare de Hristos intrucat acel imparat va rosti hule mari si va desfiinta Biserica ortodoxa aproape complet (schimband Crezul, inlocuind Crucea cu Pentagrama, interzicand Botezul si citirea Psalmilor in biserici). Interesant ca valoarea numerica 6 o are numai litera W in alfabetul grecesc (folosit in Apocalipsa si Evanghelii), iar Internetul foloseste permanent simbolul www, reprezentand numarul 666. Computerul central de la Bruxelles (Tarile de Jos) care gestioneaza toata populatia lumii (si probabil intreg Internetul) se numeste Fiara.

    Una din cele mai complete scrieri privind sfarsitul lumii e “Antihristica” (aparuta la Man.Prodromu din Athos, apoi la Ed. Cartea Ortodoxa din Alexandria cu binecuvantarea IPS Galaction), lucrare a unui mare teolog ortodox rus, care din smerenie a dorit sa ramana necunoscut. Manuscrisul a fost descoperit de Pr.Ierom.Paisie Lambru din Athos, care, impresionat de continut, l-a publicat. Citez din ea:
    ” Infricosata judecata va fi in Valea lui Iosafat, ce este la muntele Eleonului, aproape de Ierusalim, ca asa zice Dumnezeu prin proorocul : « Aduna-voi toate popoarele si le voi cobora in valea lui Iosafat, si Ma voi judeca acolo cu ele » (Ioil 4,2) Aceasta si ingerii au vestit-o mai inainte la Inaltarea Domnului : « Acest Iisus, Care S-a inaltat de la voi la cer, asa si va veni cum L-ati vazut mergand la cer » (Fapte 1, 11) Insa stim ca Iisus S-a inaltat din muntele Eleonului, unde este valea lui Iosafat, cu campuri desfatate . Aceste pricini asa se par a fi :
    1. Ca sa faca Hristos judecata acolo unde a facut si mila, dupa cum canta David;
    2. Ca sa Se proslaveasca Hristos acolo unde a fost si ocarat;
    3. Ca sa judece acolo unde a fost judecat;
    4. Ca sa fie spre rusinea nemultumitorilor evrei, singure acele locuri, precum Betleemul, Betania, Ierusalimul, Golgota;
    5. Ca sa Se arate acelasi, Cel ce S-a suit, care S-a si pogorat.

    Vedenia Sf. Ierarh Nifon: „Domnul S-a adresat conducatorului unei cete (…): « Mihaile, mai marele Asezamantului, pregateste cu ceata ta tronul de foc al slavei Mele si mergi in valea lui Iosafat. Acolo sa-l asezi ca prim semn al venirii Mele. Pentru ca s-a implinit ceasul cand fiecare va lua plata dupa faptele sale »… Indata ce a plecat Mihail, Domnul a chemat ceata incepatoriilor si a zis catre comandantul ei: « Iti poruncesc sa iei dumnezeiasca ta ceata si sa va imprastiati in toata lumea, ca sa aduceti pe nori pe sfinti, de la rasarit si de la apus, de la miazanoapte si de la miazazi. Sa-i aduceti pe toti ca sa Ma intampine, cand va suna trambita. » (iar dupa cele trei trambitari) Atunci, din multimea mortilor care inviasera, unii au inceput sa straluceasca ca soarele si indata au fost rapiti de nori in vazduh pentru intampinarea Domnului lor. Cei mai multi, insa, au ramas jos. Nimeni nu i-a luat la cer. Se tanguiau cu amar ca nu s-au invrednicit si ei sa fie rapiti de nori si mahnirea si durerea umpleau de amaraciune sufletele lor… Cei ce fusesera rapiti pe nori, stateau de-a dreapta; ceilalti se aflau de-a stanga Judecatorului.”

    Zice Apostolul Pavel: « Vom fi rapiti in nori ca sa intampinam pe Domnul in vazduh » (I Tes. 4, 17); insa sfintii, precum nu s-au aplecat intru aceasta viata catre cele pamantesti, asa si atunci departe de pamant vor fi, unii mai sus de altii, dupa vrednicie, si toti pe nori de-a dreapta lui Hristos vor fi. Iar pacatosii, ca cei ce s-au lipit de cele pamantesti intru aceasta viata, asa si atunci pe pamant vor sta toti de-a stanga infricosatului Judet.

    Versetele despre rapire:
    „Zic voua: In noaptea aceea vor fi doi intr-un pat; unul va fi luat, iar celalalt va fi lasat.
    Doua vor macina impreuna; una va fi luata si alta va fi lasata.
    Doi vor fi in ogor; unul se va lua altul se va lasa.
    Si raspunzand, ucenicii I-au zis: Unde, Doamne? Iar El le-a zis: Unde va fi starvul, acolo se vor aduna vulturii.” (Luca 17, 34-37)
    Iar starvul va fi la Ierusalim si imprejurimi, dupa cum stim.

    Sf.Nil Athonitul despre Antihrist: „De asemenea, se va arata pasnic si smerit, ca sa i se inchine toti. Hrana lui va fi tulburarea oamenilor; cand se vor tulbura oamenii, el se va bucura. Cu aceasta o sa se hraneasca si o sa stapaneasca toate cetatile… Atunci, pe cat vor pacatui, vor socoti ca-si lucreaza mantuirea… Iar intelesul pecetii lui antihrist este asa: « Al meu esti si al tau sunt, de buna voie vin, nu de sila » Deci Dumnezeu, purtand grija de mantuirea oamenilor celor cu buna vointa, o sa trimita atunci pe Enoh, pe Ilie si pe Ioan Teologul sa propovaduiasca si sa intareasca pe cei putini care se vor izbavi si sa invete ca cei care nu se vor pecetlui cu pecetea lui antihrist, se vor mantui… Atunci antihrist, vazand pe cei trei Prooroci propovaduind adevarul si vadindu-i inselaciunea lui (…) singur o sa ia sabia si o sa-i taie. Si dupa moartea lor o sa porunceasca la ai sai sa faca multime de rautati, zic: desfranari, sodomii, ucideri, rapiri, minciuni, furtisaguri, tiranii, vanzari de oameni si cumparari de copii, si o sa faca desfranare pe drumuri la vedere, ca si cainii.” (Nota: deci pana la uciderea celor trei profeti, Enoh al legii firii sau al constiintei, Ilie al legii vechi si Ioan al legii noi, el va lucra prin amagire, vrand sa para bland si smerit spre a insela pe cat mai multi din cei care tin una din cele trei legi, adica pe cei care se lupta sa duca o viata curata intr-o lume in descompunere; oamenii nu vor avea indreptatire la Judecata ca n-au stiut si s-au lasat amagiti, caci acesti trei profeti vor propovadui in toata lumea, facand semne si minuni divine, si nimeni nu-i va putea opri! acestia il vor obliga pe antihrist sa-si dea arama pe fata, iar de acolo va incepe masacrarea crestinilor si chinuirea celor ce nu s-au pecetluit). Va rog sa ma iertati!

    Apreciază

    • romulus said, on septembrie 2, 2011 at 8:35 am

      Iertare, Bruxelles = capitala Belgiei. Olanda ( Nederland, Holland) = Tarile de Jos.

      Apreciază

  14. Maria said, on septembrie 2, 2011 at 11:43 am

    Saccsiv , e posibil sa aiba mare dreptate – calugarul . Analizeaza dimpreuna cu spusele parintelui Cleopa , care zicea inainte de a muri ( inainte de 1998 ) ca antihristul este nascut si are 18 ani , s-au cam implinit vremurile ! Dumnezeu sa ne ierte !….Uite-te la video-ul cleopa – despre apocalipsa

    Apreciază

  15. --- said, on septembrie 2, 2011 at 1:32 pm

    Cind a fost facut acest interviu? In ce an?

    Apreciază

    • Ioan Pelasgul said, on septembrie 2, 2011 at 2:44 pm

      Probabil iunie 2009, judecand dupa faptul ca titlu clipului contine 2009 06 si dupa faptul ca in iunie 2009 au fost alegeri europarlamentare in Grecia.

      Apreciază

      • Ioan Pelasgul said, on septembrie 2, 2011 at 2:51 pm

        Si Geronda a zis ca nu trebuiau grecii sa participe la alegeri recente

        Apreciază

      • Ioan Pelasgul said, on septembrie 3, 2011 at 2:58 pm

        Si totusi e posibil sa ma insel …S-ar putea sa fi fsot in octombrie pentru ca zice de guvern si posibil ca acel 06 sa nu vina de la luna in care s-a facut filmarea

        Apreciază

  16. --- said, on septembrie 2, 2011 at 4:12 pm

    Ma poate cineva ajuta si pe mine sa-mi scoata niste rugaciuni pe imprimanta gratuit?
    astept raspuns la adresa email criana_ina@yahoo.com

    Apreciază

  17. Iones said, on septembrie 2, 2011 at 5:31 pm

    Intr-adevar se spune in profetii ca judecata de apoi va avea loc in Valea lui Iosafat sau Valea Plangerii. Acolo va judeca Mantuitorul Hristos intreaga lume.

    Cat despre a Doua Venire este cunoscut ca toti il vor vedea:
    „Deci, de vă vor zice vouă: Iată este în pustie, să nu ieşiţi; iată este în cămări, să nu credeţi.
    Căci precum fulgerul iese de la răsărit şi se arată până la apus, aşa va fi şi venirea Fiului Omului.” (Matei 24 : 26,27)

    Apreciază

  18. calatorul said, on septembrie 4, 2011 at 6:55 am

    @ romulus: ma tem ca faci aceeasi confuzie ca si englezii, care folosesc termenul Netherlands (deci pluralul, Tarile de Jos) pentru Olanda, pe cand olandezii insisi o numesc Nederland (adica Tara de Jos, la singular) tocmai pentru a face distinctia intre regiunea istorica a Tarilor de Jos de sub stapanirea lui Carol Quintul (ce includea pe langa Olanda, actuala Belgie, Luxemburgul, plus teritorii din nordul Frantei si nord-vestul Germaniei) si actualul regat al Olandei. In linii mari, era vorba de confederatia flamanda a „Tarilor de Jos” numita Benelux (dupa initialele tarilor componente). In general, atributul „de Jos” indica zonele de ses si teritoriile dinspre mare, de ex. „Germania de Jos” sau „Lower Germany”. Pentru lamuriri iti recomand sectiunea „Linguistic distinction” de pe http://en.wikipedia.org/wiki/Low_Countries

    Problema Tarilor de Jos e f.interesanta pt. intelegerea rolului jucat de tribul israelit al lui Dan (ai carui urmasi sunt raspanditi in numar mare in triunghiul Tarile de Jos – Danemarca – Anglia) in lucrarea antihristica si propagarea „liberalismului” pagan (care a debutat cu apostazia acelui trib in vremurile biblice). Am mai pomenit despre „filiera olandeza” in alt loc, dar n-am mai insistat pt. ca subiectul n-a trezit prea mult interes. Explicam acolo si cum vad eu zona Tarilor de Jos (ca o regiune mai larga, definita prin triunghiul de mai sus) si tocmai de aceea nu am folosit termenul particular Olanda. In plus, exista o legatura puternica cu Anglia, cine a fost prin Olanda a remarcat probabil ca toti vorbesc aproape perfect engleza, ba chiar si in familie mai converseaza in engleza (din cate am auzit). Apropos, putini stiu ca Anglia a fost invadata si cucerita de Olanda in 1688, cu inscaunarea regelui calvin William de Orange (ceea ce a inlaturat catolicismul de la conducerea Angliei) si de aceea protestantii irlandezi arboreaza cu emfaza culoarea portocalie in marsurile lor provocatoare la adresa catolicilor (www.dailymail.co.uk/news/article-560614/The-1688-invasion-Britain-thats-erased-history.html) Sunt multe speculatii despre legatura casei de Orange cu conducerea mondiala din Londra: insasi conducerea economica a lumii (sefii marilor multinationale) s-a reunit intai la un anumit hotel din Olanda (de la care acest grup isi trage si numele), la initiativa printului Bernhard. Sa fie o intamplare ca stindardul gruparilor liberale ce vizeaza introducerea noii ordini e oranj, iar loviturile initiate de acestea in diferite tari poarta numele de „revolutii portocalii”? Sau faptul ca Romania are la conducere un om pregatit (sa nu zic „initiat”) pt. aceasta actiune in Tarile de Jos (la Anvers), mare sustinator al intereselor multinationalelor si al guvernului mondial, care a adoptat dealtfel culorile si lozincile portocalii?

    Marea schisma a inceput formal odata cu incoronarea unui uzurpator (Charlemagne) ca imparat al Imperiului Roman, initial chipurile doar in Apus, dar cu intentia clara de cucerire a Bizantului si ocupare a spatiului ortodox – ceea ce s-a si facut mai voalat prin acapararea Ungariei si Poloniei, apoi fatis prin cruciadele duse pe teritoriul bizantin si distrugerea salbatica a Constantinopolului de catre apuseni dupa adoptarea eresului Filioque si a altor aberatii (succesiunea dupa Petru, monarhia papala, etc). Aceste rataciri au culminat cu hulirea Duhului Sfant prin negarea harului si a tainelor Bisericii Ortodoxe. Incoronarea lui Charlemagne a insemnat pe de o parte subminarea autoritatii sinodale din Biserica prin inscaunarea unilaterala de imparati romani, iar pe de alta parte nerecunoasterea Imperiului Roman Unitar, cu capitala pusa de Constantin cel Mare la Bizant; dealtfel Charlemagne nici nu avea ce cauta pe tron, nefiind macar roman sau nobil, darmite din familie imperiala. Iata care a fost reactia la Roma in fata acestei faradelegi: http://en.wikipedia.org/wiki/Pope_Leo_III

    Din regiunea Tarilor de Jos (care joaca acum rolul de centru al Imperiului Roman reunit, adica UE) se revarsa multimea legilor si practicilor anticrestine supuse „liberalismului” (laxismului) moral si relativismului spiritual ce pregatesc terenul pt. reinstalarea oficiala a paganismului de stat sub autoritatea unei ierarhii sataniste. Wikipedia ne informeaza ca Olanda e privita drept o tara liberala, datorita politicii permisive in privinta drogurilor si a faptului ca a legalizat eutanasia; mai mult, ea este prima tara din lume care a legalizat casatoria persoanelor de acelasi sex (1 apr.2001). Aminteam de computerul central („Fiara”) de la Bruxelles, conceput de olandezi (vezi istoria lui aici: http://www.apfn.org/apfn/silent1.pdf) si ca o corectura la ce auzisem mai demult (ca ar fi localizat in Amsterdam); de fapt exista mai multe super-computere de acest tip (formand un fel de retea) in cateva puncte de pe glob: Alaska, Johannesburg (Africa de S.), Pine Gap (Australia), Bruxelles, New York, etc. Cine e curios si vrea neaparat sa aiba insomnii, va gasi mai multe detalii despre aceste lucruri la http://www.whale.to/b/blood_q.html (si linkurile de acolo).

    Despre super-computerul „Fiara” utilizat de Goldman Sachs in tranzactiile de inalta frecventa prin care pot fi scurtcircuitate toate tranzactiile bursiere si operatiunile publice cu derivative de pe glob a relatat mai multe un finantist cam aberant dar care in principiu a expus corect problema (mai putin sumele in cauza, pt. ca nu era vorba de o interventie de 1 trilion $ din partea bancilor europene pt.Grecia, ci aceea era suma totala pt. evitarea unui colaps financiar al zonei euro (din cauza situatiei explozive a datoriei in multe tari din UE). Grecia n-ar fi decat scanteia care ar declansa acea explozie, dar suma de 1 trilion trebuie sa acopere multe alte gauri gigantice din sistemul monetar european. Facand abstractie de faptul ca finantistul incearca sa-si vanda un produs, analiza lui e in linii mari profunda, lucida si pertinenta, ea merita citita cu atentie pt. ca vine de la un specialist care incearca sa inteleaga situatia strict matematic, fara alte conotatii (iar problema high frequency trading e cunoscuta in mediile financiare) http://nickguarino.com/index.php/uncategorized/the-beast/
    Va rog sa ma iertati!

    Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.