SACCSIV – blog ortodox

Conferinte DAN PURIC sponsorizate de … CLUBUL ROTARY

Posted in Dan Puric, ROTARY by saccsiv on iunie 7, 2011

24 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

  1. saccsiv said, on iunie 7, 2011 at 6:56 am

    Pentru o mai facila parcurgere a acestui blog, cititi va rog si “CUPRINS”:

    https://saccsiv.wordpress.com/about/

    Apreciază

  2. adrian said, on iunie 7, 2011 at 7:26 am

    Fratilor, va recomand cartea: Ecumenismul fara Masca de arhim Haralambie D Vasilopoulus:”Rotary este anticamera masoneriei, fiind conduse de acelasi puteri malefice ca si ea”, de asemenea la pagina 46 din aceiasi carte prezinta juramantul masonilor adresata sataneisi preluare din cartea lui Leo Taxil”Misterele masonilor ” (PAG 374-375).
    Iar pt masonii de gradul 32 „care ingenuncheaza in fata lui Baphomet, ce sta asezat pe altar , iar atunci cand conducerea superioara a masoneriei reuseste sa puna la dispozitie sfanta ostie (impartasania papistasilor) , o profaneaza si o jertfeste satanei stapungandu-o cu un pumnal in mijlocul unor tipete salbatice..Nekan Adonai.
    ………
    Este o carte cutremuratoare si ar fi de folos sa o citim cat mai multi.
    Dumnezeu Tatal , DUMNEZU Fiul si Dumnezeu Duhul Sfant , Treimea cea de o FIINTA sa ne intareasca si sa ne Lumineze intru intelegerea lucrurilor EI.Amin

    Apreciază

    • Pr. Vasile said, on iunie 7, 2011 at 6:49 pm

      Am citit cartea. Este foarte buna si merita citita de cat mai multi dintre noi. Eu am cumparat mai multe exemplare de la Petru Voda si le-a impartit cunoscutilor.

      Pr. Vasile

      Apreciază

  3. Fulger said, on iunie 7, 2011 at 7:29 am

    Dan Puric este un fel de Alex Jones al Romaniei , promovat de elite sa indrume oameni spre pierzanie.

    Apreciază

  4. Crestina said, on iunie 7, 2011 at 7:39 am

    Pt Stop RFID 666
    Este un preot duhovnic f bun la manastirea Turnu,comuna Targsorul Vechi ,langa Strejnic.Nu e departe de Ploiesti.Este chiar staretul manastirii Parintele Valentin Matu.Nu stiu daca mai primeste alti oameni in plus in afara de cei pe care i-a pastrat,dar merita incercat.De asemenea am mai auzit de preoti f buni in Ploiesti,De ex Par .Ciprian de la bisericuta Sf Nectarie,in centru aproape de str.Praga unde se fac niste masluri puternice,sau la biserica Adormirea Maicii Domnului la nord langa Cablul Romanesc,nu stiu exact cum se numeste preotul ceva mai in varsta.Puteti incerca.
    Doamne ajuta!

    Apreciază

    • STOP RFID 666 said, on iunie 8, 2011 at 8:33 am

      Crestina

      Multumesc mult sora. Dumnezeu sa te ajute pe tine si familia. Doamne ajuta.

      Apreciază

  5. kosk said, on iunie 7, 2011 at 11:28 am

    sar’na delia@. iarta-ne, ashea sintem noi, acizi, cu lupii in piei de oi.

    Apreciază

  6. Ciprian said, on iunie 7, 2011 at 1:18 pm

    hmmm

    „O parte din suma necesară săpăturilor arheologice a fost asigurată de actorul Dan Puric.”

    http://www.romanialibera.ro/exclusiv-rl/documentar/martirii-deshumati-cu-detinuti-227560.html

    Apreciază

  7. Ion de la Chiuiesti said, on iunie 7, 2011 at 3:40 pm

    Acum cateva seri a fost invitat la emisiunea lui Naum pe B1. Nu pot uita reactia sa penibila la intrebarea incomoda privitoare la angajamentul sau cu securitatea. S-a fastacit si a inceput sa dea vina pe oricine in afara celui care a semnat, adica el. La 17 ani in anii 80 se presupunea ca era deja un tip cat de cat instruit, asa ca stia perfect ce semneaza. Un ofiter de securitate nu te-ar fi abordat niciodata daca erai un „habauc”, vorba lui Saccsiv.

    Apreciază

    • gabi said, on martie 3, 2014 at 10:24 am

      depinde din ce unghi privim…in fabrici si uzine tocmai habaucii erau turnatori….si copii sunt iresponsabili, au fost si pe „atunci” la 17 ani….sa fim corecti!

      Apreciază

  8. Elena said, on iunie 7, 2011 at 6:17 pm

    Am fost profund dezamagita de Dan Puric, am citit 2 din cartie lui. „Omul Frumos” si „Cine Suntem”. Oare se poae sluji la 2 stapini si lui mamona si lui Hristos?. Este si cu masoneria si cu Hristos. Sa ne rugam sa ii ierte Dumnezeul.

    Apreciază

  9. Aurora said, on iunie 7, 2011 at 9:43 pm

    Puric este un mascarici ! Si un duplicitar . Joaca la doua capete !

    Apreciază

  10. acelas said, on iunie 8, 2011 at 5:11 am

    http://www.capital.ro/detalii-articole/stiri/omul-a-carei-avere-s-a-triplat-intr-un-an-viitorul-baron-de-rothschild-148240.html

    http://www.gandul.info/puterea-gandului/koogle-8315525 ,

    adevarat este ca exista o mare tensiune la nivel public in Israel, intre contribuabilii de rand si marii „ultra-ortodocsi”, rabini etc ai evreilor, care primesc acele contributii platite de fiecare om de rand. In sensul ca se duc sume imense in bugetul acestor rabini, ca-s „rugatori” etc, mai precis se baga multi bani in copii !! acestora (dar rabini care totusi nu au voie sa atinga o femeie !!, cu toate acestea au copii …), exista mare revolta mocnita in randul contribuabililor de rand fata de aceste sume colosale. Stiu asta de la un evreu pe care l-am intalnit intamplator .. . Cum fac totusi acesti „rabi” copii pana la urma? am sa scriu intr-un post viitor, dar o sa va stea minte-n loc , cum spune romanul … Ceea ce nu scrie acest articol. Nici nu prea avea de unde sa stie … . Doamna cu pricina, teoloaga si „ortodoxa”, vad ca le ridica osanale, cica e mistica, aproape ca nu vede diferenta intre mistica crestina, ortodoxa, cu invataturile rabinilor ce tin de tora – ale Vechiului Testament deci (primele 5 carti) si mai ales blestematiile inventate ulterior petrecerii Mantuitorului Iisus Hristos pe pamant, ca talmudul si altele, dupa care se conduc in mare parte acesti rabi.

    dupa o descriere mai mult sau mai putin exacta sau completa, ziarista termina intr-o cheie absolut naiva, elogiind apucaturile sau „nevoia de rugaciune” ale ultra-ortodocsilor evrei. Sper doar ca e numai o nepriceputa … . Mai bine il invata cate ceva, daca spune ca e teolog ortodox, pe colegul ei de redactie, cum e cu raiul si iadul de dupa moarte, pe CTP.

    –––-

    http://www.gandul.info/news/londra-basescu-la-mi5-la-intalnirea-cu-seful-serviciului-secret-britanic-a-participat-si-george-maior-directorul-sri-8321950

    tradare a statului (ticalosit) roman , la nivel de servicii secrete = SUPUNEREA ajunsa TOTALA, fata de big-brotherul e.u., sau n.a.t.o.. Va mai amintiti cum, odata cu stenogramele wikileaks, am aflat cum un numar imens de politicieni romani, in frunte cu traian basescu – care avea chiar cea mai tare frecventa !, faceau vizite saptamanale furibunde, ploconindu-se, facand reverente si plangabdu-se la ambasada s.u.a. din Bucuresti, TURNAND ca nu stiu care coleg de partid sau alt om politic nu stiu ce nu face, si nu se „aliniaza” la cerintele so ordinele date de s.u.a. pt Romania ! Incredibil, pe de o parte turnatoria este inca o meteahna veche, o boala aproape incurabila instalatata in sangele poporulului roman (ticalosit) incepand de la bolsevici incoace, pe de alta parte NE RUGAM de s.u.a sa ne DOMINE si sa ne controleze in continuare, din toate punctele de vedere, politica de stat !!, rugandu-ne de ei chiar , in frunte cu serviciile secrete, care iata ! nu mai au nici un „secret” in raport cu autoritatile s.u.a. . ABOMINABIL !

    ceva gen „tradare” la nivel inalt – de servicii secrete, care dau mana cu cele occidentale si malefice, puse demult in slujba elitelor si a antihristului care va veni, deci serviciile noastre aproape ca nu mai au nicio intimitate, se „dezvaluie” si ofera lasciv si pervers , catre „fratele-mai-mare” britanic si american, rugandu-ne sa ne reformeze si sa ne ghideze chiar politica acestui aparat secret, pe viitor, la oridnele lui „base”, fan mare al „elefantului celui mare” – ca sa nu vorbesc urat, cele 2 cuvinte la care se rezuma toata poiltica externa a Roamniei de multi ani incoace. Toate, puse sb pretextul „contextului” terorist, care a schimbat chipurile toata perspectiva politicii mondiale , non-teroriste, inclusiv a serviciilor secrete din aceste tari, care acum , sub noua perspectiva, ar trebui sa-si dea frateste mana ( „servicii din toate tarile e.u, uniti-va !!” ) si sa colaboreze duios si prieteneste in lupta cu „terorismul”, adica de fapt in slujba zidirii si instaurarii antihristului, pe care romanii se pare ca nici nu o vad, sau o stiu macar la nivel ipotetic, istoric, habar n-au, atat de naivi sunt in slugarnicia fata de „fratele mai mare” s.u.a si e.u. .

    Mizerabil, inacceptabil, revoltator si peste toate … malefic !

    Apreciază

  11. […] Conferinte DAN PURIC sponsorizate de … CLUBUL ROTARY […]

    Apreciază

  12. […] Conferintele lui DAN PURIC sunt sponsorizate de … CLUBUL ROTARY. […]

    Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.