SACCSIV – blog ortodox

Terifiant: PEPSI foloseste potentiatori de aroma pe baza de celule din FETUSI AVORTATI

Posted in avort, PEPSI by saccsiv on iunie 6, 2011

Citez din articolul Pro-life groups call for Pepsi boycott over aborted fetal cell lines:

Largo, Florida 26 mai 2011, LifeSiteNews.com Mai multe organizatii pro – viata cheama la un boicot public al gigantului alimentar Pepsi Co, datorita parteneriatului cu Senomyx, o companie biotehnologica, care utilizeaza celule de fetusi avortati in cercetarile si dezvoltarea potentiatorilor de aroma artificiali.

De asemenea LifeSiteNews au infatisat anterior in legatura cu parteneriatul dintre Senomyx si corporatii alimentare gigant, printre cei mai importanti fiind: Pepsi, Kraft, Nestle.

Organizatiei pro-viata “Copii lui Dumnezeu pe viata” (CGL), i s-au alaturat majoritatea organizatiilor pro-viata, chemand la un boicot asupra Pepsi co.

Pepsi finanteaza cercetarea si dezvoltarea, si plata creditelor pentru Senomyx, care foloseste HEK-293 (celule embrionare umane din rinichi) pentru a produce potentiatori de aroma pentru bauturile Pepsi.

“Folosind receptori izolati de receptori de gust, am creat teste sistemice bazate pe receptori gustativi, care furnizeaza analize biochimice sau electronice, atunci cand un ingredient al aromei interactioneaza cu un receptor”, transmite siteul oficial Senomyx.

“Ceea ce nu spun publicului este ca ei folosesc HEK 293 –celule embrionare umane din rinichi prelevate dintr-un fetus avortat, pentru producerea acestor receptori”, a comunicat Debi Vinnedge, Presedinte al CGL, grupul care a monitorizat folosinta fetusilor abortati in produse medicale si de cosmetica de ani de zile.

Celule de fetusi abortati nu sunt in produsul in sine. De altfel, “Pepsi poate folosi variate solutii in locul celulelor de fetusi abortati”, a transmis Vinnedge.

Dezvaluirile despre tehnicile de cercetare ale Senomyx au motivat Campbell Soup sa intrerupa orice colaborare cu Senomyx.

Cu toate acestea, Pepsi co. isi continua contractul de colaborare in pofida conexiunilor legate de fetusi. Au atras furia opiniei publice, atunci cand, anul acesta, au raspuns: “colaborarea cu Senomyx este limitata doar la crearea bauturilor sarace in calorii si cu gust fantastic pentru consumatori.”

Presati, Pepsi a transmis un comunicat de presa in care au sustinut ca au fost acuzati ca fac cercetari pe tesuturi de fetusi abortati.

Bradley Matters, director executiv al Life Issues Institute, a transmis: “In timp ce tesuturile de fetusi abortati nu sunt in produsul in sine, corelarea este de ajuns sa emita repulsie pentru majoritatea consumatorilor. Din cunostintele noastre, este prima data cand un produs alimentar a fost asociat cu avortul.”

Organizatiile pro-viata au comunicat ca toate companiile care vor colabora cu Senomyx vor fi targetul unui viitor boicot.

Organizatiile pro-viata solicita publicului sa boicoteze toate produsele Pepsi si sa incurajeze consumatorii sa contacteze conducerea Pepsi pt a solicitarea inchiderii oricaror legaturi cu Senomyx.

36 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

  1. saccsiv said, on iunie 6, 2011 at 9:09 pm

    Pentru o mai facila parcurgere a acestui blog, cititi va rog si “CUPRINS”:

    https://saccsiv.wordpress.com/about/

    Apreciază

  2. mihai4 said, on iunie 7, 2011 at 12:14 am

    http://www.jurnalul.ro/bani-afaceri/economia/onu-cere-reglementarea-speculatiilor-care-au-scumpit-mancarea-580838.html cititi cine sunt primii 3 ”jucatori” si cu cat au crescut capitalul in ultimii ani pentru a ”juca” pe alimente

    Apreciază

  3. Sita Deasa said, on iunie 7, 2011 at 5:54 am

    😦 Lantul se strange: acum la caini maine la oameni
    http://www.antena3.ro/romania/toti-cainii-cu-stapan-din-bucuresti-vor-fi-dotati-cu-cipuri-de-identitate-127414.html

    Apreciază

    • Sita Deasa said, on iunie 7, 2011 at 6:03 am

      cipurile RFID introduse sub piele afecteaza f.f.f. mult in rau sistemul imunitar, endocrin si nervos si prin acestea intreg organismul. daca acest proiect se pune in practica, atunci vor muri pe capete sarmanele patrupede cipuite…. si macar atunci sa se trezeasca oamenii si sa inteleaga ce inseamna cu adevarat RFID. Eu nu o sa’mi cipuiesc animalul din curte!

      Apreciază

  4. tot eu said, on iunie 7, 2011 at 6:20 am

    http://florentinatonita.blogspot.com/2011/06/de-ce-dan-puric.html . Aflu ca sub umbrela C Rotary. Puric face conferinte in tara despre martiri. Vezi Suceava, Botosani, Constanta…

    Apreciază

  5. Fulger said, on iunie 7, 2011 at 7:25 am

    Groaznic ce se intampla , eu nu beau de obicei suc dar nu o sa-mi mai pun gura pe o sticla de Pepsi

    Apreciază

    • Mihai said, on iunie 7, 2011 at 8:21 am

      nici eu. si asa m-am lasat de sucuri, de acum nici gand, nu numai de pepsi, de toata gama de produse PepsiCo

      Apreciază

  6. gerik64 said, on iunie 7, 2011 at 9:40 am

    Frate Saccsiv eu numai Pepsi beam pana am aflat.Nu mai beau in veci Pepsi, astia tin sa ne spurce si sa ne otraveasca .Cred ca nu mai exista mai nimic alimentar curat.De la tarani poate mai avem o sansa dar acum oferta lor este mica caci statul ii distruge nu-i ajuta.Avem organismul creat de Dumnezeu sa reziste la multe agresiuni chimice asta ne salveaza de ucigasi omenirii.

    Apreciază

  7. natalia said, on iunie 7, 2011 at 1:58 pm

    Se feresc de castraveti acu’ cu bacteria aia…dar ii vad pe multi cumparandu-si si lor si chiar copiilor cate o cola sau un pepsi…

    Apreciază

  8. Alina said, on iunie 7, 2011 at 5:19 pm

    nu prea imi vine sa cred.aceasta bautura se bea in toata lumea ar insemna sa nu se nasca niciun copil ….sa fie numai avortoni.este imposibil !:)

    Apreciază

    • saccsiv said, on iunie 7, 2011 at 5:38 pm

      Alina

      Cum ai ajuns la rationamentul acesta?

      Apreciază

    • Maria said, on ianuarie 4, 2012 at 2:17 pm

      Alina
      Daca nu crezi ,bea tot inainte !Aceasta racoritoare este interzisa in scoli si in America .De ce ?Pt ca este buna ?Este cea mai otravitoare bautura „racoritoare „,dintre toate .Si celelalte sunt toxice .La fundul fiecarei sticle ,se vede colorantul depus si lipit de sticla .Si nu se mai bea chiar in toata lumea ,doar cei naivi si care nu tin la sanatatea si viata lor si a copiilor .

      Apreciază

  9. Alina said, on iunie 7, 2011 at 6:49 pm

    poate…..dar eu oricum ..nu beau porcarii ca si pepsi si cola….sunt axata pe alimentatia sanatoasa.

    Apreciază

  10. Alina said, on iunie 7, 2011 at 9:24 pm

    @ Marian exNorvegia …si florile sunt o afacere ! ..la ora actuala…si daca se imbina utilul cu placutul este perfect…..o seara buna !

    Apreciază

  11. Aurora said, on iunie 7, 2011 at 9:54 pm

    Si in Coca-cola pun spurcaciuni. Si in DeliKat, Vegeta. Trebuie sa ne ferim de asemenea otravuri.

    Apreciază

  12. Noname :) said, on septembrie 8, 2011 at 5:46 am

    Sunt curios, de Coca Cola de ce nu se zice nimic? Sau de European Drinks? Firmele astea nu folosesc nimic „nenatural” in producerea bauturilor, respectiv a potentiatorilor de aroma artificiali? Mi-e greu sa cred ca doar Pepsi a apelat la metode de genul folosirii de celule din fetusi avortati iar restul mamutilor care produc bauturi racoritoare nu. Ar fi interesant de aflat adevarul si legat de metodele altor compani de a produce potentiatori de aroma. Sunt convins ca si-ar atrage la randul lor furia publicului.

    Pentru curiosi, NU sunt fan Pepsi.

    Apreciază

    • Grumpy said, on ianuarie 5, 2012 at 8:05 pm

      Pai Coca-cola contine printre altele si acid fosforic, care impiedica absorbtia calciului (de la Mencinicopschi citire) – deci nu e deloc o bautura pt copii. Si strica dintii. Mai aveam multe, dar astea mi-au venit primele in minte. Esti multumit acum? Ti se pare ca suntem mai obiectivi daca lovim in toate partile? Mie mi se pare ca aici se impartasesc niste stiri si opinii. Si nu intereseaza pe niminie de aici publicitatea – fie ea negativa sau pozitiva – asta e un concept din alta lume.

      Apreciază

    • Grumpy said, on ianuarie 5, 2012 at 8:07 pm

      Si scuze… nu stiu de ce am raspuns asa agresiv 🙂 seara buna!

      Apreciază

  13. Madalina Morosan said, on ianuarie 4, 2012 at 6:15 pm

    si chiar daca nu ar folosi celulele de la avortoni, tot sintetic e si daunator! singurul suc care avea, cel putin acum 3 ani, colorant natural era fanta de portocale. acum nu mai stiu ce sa zic, cand totul e prelucrat si ras-prelucrat. Dumnezeu e mare, poate ne scapa de necaz

    Apreciază

  14. Grumpy said, on ianuarie 5, 2012 at 7:54 pm

    L-cysteina, un aminoacid care se adauga la paine si produsele de patiserie din industria alimentara (aluaturi – blat de pizza, chifle etc) se obtine nu doar in laborator (metoda sintetica mai scumpa), ci si din par uman – in principal exportat din saloanele de coafura din China: http://naturalnews.com/032718_L-cysteine_commercial_bread.html

    Apreciază

  15. Grumpy said, on ianuarie 5, 2012 at 7:59 pm

    @Madalina Morosan: „colorantul ala natural” din Fanta ma tem sa nu se refere tot la vreun ingredient din asta abominabil – par uman sau celule de la morti… sadismul corporatiilor depaseste orice limita :-/ avem ce meritam pt ca majoritatea le cumparam – adica noi consumam exact ce ni se spune si dam banii si viata noastra in schimbul mizeriilor care ni se ofera – ca niste copii tampiti – ei ne spun ca e super si noi ii credem

    Apreciază

  16. […] Terifiant: PEPSI foloseste potentiatori de aroma pe baza de celule din FETUSI AVORTATI […]

    Apreciază

  17. Talpa Tarii said, on iulie 26, 2015 at 12:06 pm

    Zeul Modei

    Chiar de mulţi nu au habar
    Zeul Modei are altar,
    Iar acolo mulţi jertfesc
    Portul cel necreştinesc.

    Moda cea spurcat diformă
    Este la mulţi uniformă,
    Nu ne mai îmbrăcăm curat
    Ci mulat şi desfrânat.

    Pantalonii la femei
    Sunt culmea aberaţiei,
    Obrajii raşi la bărbaţi
    E semn că-s descreştinaţi.

    Dumnezeu e prigonit
    De modă-i înlocuit,
    Haine, maşini, telefoane
    Ifose, tonuri şi toane.

    Desfrânarea-i la tot pasul
    Bârfirea şi cu taifasul,
    Bărbaţii au devenit
    Maşini de mult trăncănit.

    La TV pe canapele
    Bărbaţii conduc bârfele,
    Pe post de prezentatoare
    Trândăvesc nevoie mare.

    Taca-taca, iaca-iaca
    Nu mai schimbă deloc placa,
    Ei sunt noile femei
    Vorbesc de modă-cercei.

    Ce de haine sunt acum
    Nu mai poţi merge pe drum,
    Căci privirea ţi-o atacă
    Cei ce mai mult se dezbracă.

    Zeul modei în cosmetice
    E semnul celor bezmetice,
    Embrioni – prunci avortaţi
    În cosmetice-s băgaţi.

    Astfel dracul iute poate
    Să îşi bată joc de toate,
    Şi-ale lor chipuri curate
    Pruncii avortaţi să-i poarte.

    Iată ce împodobire
    Şi ce absurdă orbire,
    Dracul i-a schimonosit
    I-a vopsit, spray-at, ciuntit.

    Vorbim de omul modern
    Povăţuit de infern,
    Tinerii sunt mulţi pe blog-uri
    Prin cluburi cu alcool şi droguri.

    Omul nu mai trăieşte real
    Ci în vis, în ireal,
    Stă cu capul sus în nori
    Viaţa sa e doar erori.

    Creştinismul luat prin Har
    Îl îneacă în pahar,
    Liniştea cea sufletească
    E muzica păgânească.

    Rock-uri, dark-uri şi metale
    Fac din oameni animale,
    Urlă, grohăie, guiţă
    Se maimuţăresc, sughiţă.

    Zeul modei îi struneşte
    Şi pe oameni îi orbeşte,
    Ce văd toţi pe internet
    Fac şi ei complet-complet.

    Nişte minţi „iluminate”
    Vor ca sufletele toate,
    Să fie manipulate
    Cu iluzii nenumărate.

    Greu mi-a fost să reuşesc
    Să mă rup, şi dezrobesc,
    Am plâns însă lui Dumnezeu
    M-a izbăvit EL, nu eu.

    Zi-i de vrei, Psalmul 50
    Şi de greu tu ai să treci
    Azi, şi mâine, şi pe veci.

    Amin†

    Apreciază

  18. […] cinci ani puteati citi in articolul Terifiant: PEPSI foloseste potentiatori de aroma pe baza de celule din FETUSI AVORTATI despre parteneriatul dintre Pepsi Co, si Senomyx, o companie biotehnologica, care utilizeaza celule […]

    Apreciază

  19. Augustin David said, on martie 13, 2016 at 12:31 am

    Dacă pe orice consumăm facem Semnul Sfintei Cruci chiar și otravă de am lua, nu e nimic.

    Cred că toată campania face parte din vechiul război Pepsi – Coca Cola. Majoritatea aromelor și coloranților pentru băuturi carbogazoase nu sunt naturale, adică nu sunt extrase din plante, legume, fructe, animale, insecte, etc , ci prin diverse rafinări și reacții chimice, compuneri și descompuneri, având la bază petrolul. Același „aur negru” din care se obțin și motorina și benzina și masele plastice și produsele de curățenie și polistirenul și multe multe altele. Dacă stăm să ne gândim în esența lui și petrolul este un produs natural extras din scoarța pământului. Toxicitatea constă în anumite reziduri dacă ele rămân în urma reacțiilor chimice de obținere și în ce proporție sunt ele livrate către consumator.

    În urma unei analize a produsului pepsi într-un laborator se pot verifica exact componenetele și corespondența lor cu cele afișate pe sticlă. Doar așa am putea trage o concluzie corectă.

    Nu contest acuzațiile de mai sus, nu cunosc aceste organizații, spun numai că mi-ar place ca informațiile să fie verificate. Tot ce există în spațiul alimentar industrializat, adică cam tot ce avem noi pe masă cei de la oraș, stă sub semnul întrebărilor.

    Sănătate și tot ce-i bun. Doamne Ajută

    Apreciază

    • saccsiv said, on martie 13, 2016 at 7:38 am

      Augustin David

      Nu-i vorba de otrava, e vorba de copii.

      Nu exista un razboi real intre Coca Cola si Pepsi.

      Apreciază

  20. Makaveli Vasi said, on ianuarie 12, 2023 at 2:19 pm

    Ne trimit in iad, fără acordul nostru juridic, având consimțământul legat de consumarea acestui compus chimic realizat din celule de fetuși avortați pentru că avortul este crimă împotriva umanității iar Dumnezeu pedepsește pe cei care au legături umane cu astfel de cazuri. Nu-s un fanatic religios și sunt anti avort, însă pot să-mi dau singur seama care este obiectul acestui produs Pepsi Co & Nestle și ce-o mai fi: aruncarea omenirii în păcat. Dumnezeu sa ne apere. Amin! 🙏🏻

    Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.