SACCSIV – blog ortodox

Dupa India, CARD de indentitate CU CIP, obligatoriu si in AFGANISTAN. Dovada faptului ca SISTEMUL vine cu CIPUL dupa tine si in jungla si pe dealurile pustii, pana la capatul pamantului …

Posted in AFGANISTAN, BULETIN BIOMETRIC, BULETIN CU CIP, CARD ELECTRONIC DE IDENTITATE by saccsiv on decembrie 14, 2010

Citez din articolul National electronic ID cards planned for Afghanistan:

KABUL – Afganistanului sfâşiat de război îi lipseşte infrastructura naţională de bază. însă cu toate acestea guvernul a dezvăluit duminică planul de a emite pentru toţi cetăţenii afgani, în termen de 5 ani, sistemul electronic de identificare cu carduri, în valoare de 100 milioane dolari SUA. Un cip în cardul de identificare de mărimea buzunarului va conţine date precum permisul de conducere, înregistrarea maşinii, semnătura şi înregistrarea voturilor şi ar putea ajuta la desfăşurarea pe viitor a unor alegeri electorale mai cinstite, transparente şi eficiente – a spus Ministrul Comunicaţiilor.

După 3 decenii de conflict, Afganistanul se străduieşte să-şi reconstruiască economia şi să-şi pună la cale infrastructura – drumurile, electricitatea şi magistralele de apă.

Alegerile parlamentare din septembrie au fost viciate de acuzaţiile tot mai răspândite de fraudă, incluzând rapoarte privind voturile repetate şi falsuri de carduri de identificare pentru votat.

„Considerăm acest lucru drept o foarte importantă iniţiativă pentru dezvoltarea Afganistanului”, a declarat Ministrul Comunicaţiilor şi Tehnologiei Informaţiilor Amirzai Sangeen în cadrul unei conferinţe de ştiri, cu prilejul căreia a fost semnat cu compania afgană Grand Technology Resources un contract în valoare de 101,5 milioane dolari SUA pentru acest proiect.

„În ţara noastră, necesitatea de a avea un sistem de identificare adecvată reprezintă o chestiune foarte urgentă”, a spus el.”Acordarea de carduri de identitate fiecărui cetăţean reprezintă un proces…probabil este vorba de proces cu o durată cuprinsă între 3 şi 5 ani”.

Ministerul Finanţelor va acorda fonduri pentru acest proiect din propriul său buget de dezvoltare, de vreme ce guvernul consideră că sistemul va ajuta la îmbunătăţirea securităţii naţionale.

Distribuirea cardurilor de identitate în bastioanele insurgente din sudul şi estul ţării s-ar putea dovedi a fi dificilă, cu toate acestea însă, deşi deseori insurgenţii întreprind acţiuni de intimidare avându-i ca ţintă pe afgani, aceştia par a fi cooperanţi cu guvernul şi cu trupele străine.

Comentariu saccsiv:

Fantastic cat de rapizi sunt baietii in implementarea planului … In toamna aflam ca:

Cu japca, dar Afganistanul intra si el in randul lumii: Armata SUA colecteaza date biometrice in Afganistan. Carduri de identificare biometrica pentru intreaga populatie pana 2013

Se incepuse ca o actiune a armatei americane pentru eficientizarea luptei impotriva insurgentilor. Dar era la scara relativ mica. Si iata ca acum deja e obligatoriu pentru toti cetatenii …

Multi iepuri impusca SISTEMUL prin aceasta actiune.

Sunt unii care spun ca nu e inca coapta treaba, ca exista destui oameni de pe planeta asta ce traiesc prin jungla sau dealuri pustii. Dar iata ca mega actiunea din India dovedeste ca SISTEMUL vine cu cipul dupa tine si in jungla:

Despre mega experimentul cu BULETINE BIOMETRICE CU CIP din India si despre opozitia ce o intampina SISTEMUL acolo

Daca le iese miscarea, va fi un mare succes pentru ELITE, atat prin faptul ca India are cam le fel de multi locuitori cat SUA, Europa si Rusia la un loc, dar si prin faptul ca buletinul biometric indian e mai complex decat cel european. Cipul de pe el include date biometrice, amprente, scanări ale irisului, informaţii personale, pentru scanare facilă şi altele. Dar in perspectiva imediata, conform declaratiilor oficiale:

sistemul ar putea fi folosit până la urmă pentru plăţi, posibil şi pentru a reduce treptat tranzacţiile în numerar.”

AIDUI lucrează deja cu autorităţile de stat, bănci, firme de telecom, oficiali pentru carnetul de şoferi, companii de asigurări şi chiar furnizori de servicii medicale pentru a se asigura că toţi indienii trebuie să poarte actele de identitate. Nu va exista nicio cale de evitare a sistemului

Actiunea din Afgnistan dovedeste faptul ca cipul vine si pe dealurile pustii, la crestatorii de oi si capre … Si nu doar ca vine, dar buletinul afgan va fi si mai performant decat cel indian sau european. Ca motivatie, SISTEMUL o baga pe aia cu voturile si insurgentii. Dar motive se vor gasi mereu pentru fiecare regiune a acestei planete.

Si daca se poate in Afganistan si India, americanii, europenii si rusii ce vor zice? „Sa punem si noi mai multe pe cipurile noastre”. Si uite asa, in goana turbata, se va ajunge iute la faza actului unic: si buletin si pasaport si carnet de conducere, faci si plati cu el. Iar imediat se vor face plati doar cu el …

Actiunea din Afganistat mai rezolva o chestiune esentiala pentru SISTEM. Si iata cum:

Indibitabil ca acolo vor fi multi ce vor dori sa fenteze buletinele cu cip, caci sunt insurgenti adica … teroristi. Si iata ce elegant se va extinde pe plan mondial notiunea de … anti-cip = terorist.

10 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

  1. saccsiv said, on decembrie 14, 2010 at 9:35 am

    Pentru o mai facila parcurgere a acestui blog, cititi va rog si “CUPRINS”:

    https://saccsiv.wordpress.com/about/

    Apreciază

  2. fane said, on decembrie 14, 2010 at 10:31 am

    I-auzi si minuneaza-te , romane !

    http://www.comunicatedepresa.ro/marea-loja-feminina-a-romaniei/masonii-de-rit-scotian-antic-si-acceptat-din-diferitele-mari-loji-din-romania-si-strainatate-sarbatoresc-solstitiul-de-iarna-conform-traditiei-seculare-bucuresti-clubul-cortina-18-12-2010-18h00-ateneul-roman-19-12-2010-19h00/

    Pana acum am vazut doar liste de barbati-zidari . Iata insa ca exista si femei-zidar . Cine are mai multe informatii despre dansale ?

    Apreciază

  3. mircea said, on decembrie 14, 2010 at 2:55 pm

    Foarte plauzibil asta cu anti-cip = teroristi sa vina pe filiera asta.

    Apreciază

  4. Ruben said, on decembrie 14, 2010 at 7:56 pm

    Si astfel talibani pot fi urmariti ce cumpara de unde cumpara pe unde umbla si cand se deplaseaza . Interesanta chestia asta .

    Apreciază

  5. Fulger said, on decembrie 15, 2010 at 8:07 am

    Antihristul ne va urmari pana si in cele mai mici crapaturi asa ca de ce ne mira aceasta campanie.Se raspandeste ca un virus si leacul este la noi.

    Apreciază

  6. […] Dupa India, CARD de indentitate CU CIP, obligatoriu si in AFGANISTAN. Dovada faptului ca SISTEMUL vi… […]

    Apreciază

  7. […] Dupa India, CARD de indentitate CU CIP, obligatoriu si in AFGANISTAN. Dovada faptului ca SISTEMUL vi… […]

    Apreciază

  8. […] Dupa India, CARD de indentitate CU CIP, obligatoriu si in AFGANISTAN. Dovada faptului ca SISTEMUL vi… […]

    Apreciază

  9. […] Dupa India, CARD de indentitate CU CIP, obligatoriu si in AFGANISTAN. Dovada faptului ca SISTEMUL vi… […]

    Apreciază

  10. […] Dupa India, CARD de identitate CU CIP, obligatoriu si in AFGANISTAN. Dovada faptului ca SISTEMUL vin… […]

    Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.