SACCSIV – blog ortodox

DE CE in 2009 Hillary Clinton solicita informatii cu privire la vulnerabilitatile, personalitatea, averea, starea de sanatate a actualilor lideri, a celor în devenire, a consilierilor, precum si datele lor biometrice?

Posted in Hillary Clinton, Romania by saccsiv on decembrie 3, 2010

   Citez din articolul Wikileaks: Hilary Clinton a solicitat datele biometrice ale liderilor români:

   O telegramă din 2009 de la Departamentul american de Stat şi semnată de Hillary Clinton solicită explicit informaţii cu privire la vulnerabilităţile, personalitatea, averea, starea de sănătate a actualilor lideri, a celor în devenire, precum şi a consilierilor lor. În plus se cer informaţii biometrice despre ei.

   Noi dezvăluiri despre România în documentele publicate de WikiLeaks! Secretarul american de stat Hillary Clinton a cerut anul trecut colectarea de date personale şi detaliile „biometrice” ale liderilor români. Noua informaţie vine după ce s-a aflat deja că un fost comisar european pentru Relaţii Externe a numit România un „stat sălbatic”, iar ambasada Statelor Unite de la Paris considera ţara noastră o sursă pentru traficul de persoane în Franţa.

   Noul măr al discordiei este o telegramă plecată pe 16 iunie 2009 de la Departamentul american de Stat şi semnată de Hillary Clinton. În telegrama, dezvăluită de WikiLeaks şi publicată de The Guardian, se solicită explicit informaţii cu privire la vulnerabilităţile, personalitatea, averea, starea de sănătate a actualilor lideri, a celor în devenire, precum şi a consilierilor lor. În plus se cer informaţii biometrice despre ei.

   Diplomaţii americani aveau obligaţia să relateze la Washington şi detalii despre grupurile de crimă organizată, despre traficul de droguri şi de fiinţe umane, despre criminalitatea informatică sau pornografia infantilă. Telegrame similare au fost trimise către mai multe ambasade americane din lume, dar şi către ONU.

   De departe însă cea mai stânjenitoare dezvălurire despre România de până acum a fost scrisă în 2004 şi este semnată de un fost comisar european pentru Relaţii Externe, Chris Patten.

   „România, un stat sălbatic, nu este suficient pregătită să adere la Uniunea Europeană”, credea comisarul european, în contextul în care ţara noastră făcea la acel moment eforturi disperate să îndeplinească toate condiţiile pentru a intra în marea familie europeană.

   Dezvălurile Wikileaks cuprind şi alte depeşe în care este pomenită România. Astfel, în octombrie 2009, ambasada americană de la Paris trimitea la sediul FBI o notă în care România era considerată o sursă importantă pentru traficul de persoane, exploatate de reţelele de proxenetism din Franţa.
   Şi tot din documentele Wikileaks reiese că summitului NATO din 2007 a fost organizat la Bucureşti ca urmare a reorientării Statelor Unite către regiunea Mării Negre.

   Vizionati va rog si:

http://webtv.realitatea.net/actual/hilary-clinton-a-solicitat-datele-biometrice-ale-liderilor-romani

   Comentariu saccsiv:

   Asadar, pe 16 iunie 2009 Hillary Clintonsolicită explicit informaţii cu privire la vulnerabilităţile, personalitatea, averea, starea de sănătate a actualilor lideri, a celor în devenire, precum şi a consilierilor lor. În plus se cer informaţii biometrice despre ei.

  Sa ne amintim ca personajul recunostea pe 15 iulie 2009 ca este fericita ca Council on Foreign Relations a creat un avanpost in Washington DC, deoarece aceasta inseamna ca nu mai trebuie sa calatoreasca prea departe pentru a-si primi ordinele:

   “Primim o multime de sfaturi de la Consiliu si aceasta inseamna ca nu va mai trebui sa merg prea departe pentru a ni se spune ce trebuie sa facem si cum trebuie să ne gândim la viitor.”

   De ce stapanii doreau sa stie aceste detalii? Probabil pentru a-l desemna pe cel ce va castiga alegerile prezindentiale din Romania. Era foarte important, caci viitorul presedinte crea majoritatea in parlament, deci si guvernul. Deci nu era vorba doar de personajul ce trebuia sa ocupe fotoliul de la Cotroceni, ci de un intreg grup.

   Toti politicienii le sunt marionete:

PARLAMENTUL si GUVERNUL Romaniei, marionete ale PAPUSARILOR planetari

   Trebuiau insa alesi cei ce ii vor sluji cel mai bine, fara pericolul de a sufla in front. Si atunci orice detaliu conteaza, mai ales cele prin care se pot face la o adica presiuni.

   Si l-au desemnat pe Basescu, artizanul acordului cu FMI

17 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

  1. saccsiv said, on decembrie 3, 2010 at 10:32 am

    Pentru o mai facila parcurgere a acestui blog, cititi va rog si “CUPRINS”:

    https://saccsiv.wordpress.com/about/

    Apreciază

  2. Masoneria Demascata said, on decembrie 3, 2010 at 11:06 am

    AUTOMOBILE INCREDIBILE

    http://www.fumsioglinzi.info/apa-inlocuieste-cu-succes-benzina/
    http://www.fumsioglinzi.info/aerul-inlocuieste-cu-succes-benzina/
    http://www.fumsioglinzi.info/masina-zburatoare-gata-cu-aglomeratia-si-semafoarele/
    –––––––––––––––––––––-

    REFERITOR LA WIKILEAKS
    YYEEEEYYY, in sfarsit s-a inceput saparea in documentele lansate si intrebarile relevante ies la suprafata.

    Mai sapati, o sa mai gasiti multe „socuri”

    Apreciază

  3. kosk said, on decembrie 3, 2010 at 11:08 am

    stai sa vezi cat de usor va fi biometrizata populatia, vor avea doua alternative;
    cu cipusor vor avea posibilitatea sa calatoreasca si sa munceasca liber in’spatiul schengen’ ,fara cip o sa faca foamea in tara. o sa fie cozi la buletine biometrice fiindca „alesii nostrii” vor da exemplu si populatia indobitocita de lipsuri, ii va urma in prapastie. pentru un blid de mancare si o pita pe masa

    Apreciază

    • Anamaria Mark said, on februarie 15, 2022 at 7:31 pm

      Din pacate nu e asa. Populatia romana nu e indobitocita de lipsa blidului pe masa ci de „nevoia imensa de a merge in cat mai multe concedii ultra exotice”. Am in familie indivizi ce lucreaza in spital, cadtu medical, care la primul spritz din ac au pus fundul la bataie ” Ca sa poate merge in cele trei concedii din vara respectiva fara probleme. La ora respectiva nu iti cerea nimeni inca sa fi vaccinat.
      Deci, e mult mai grav ….. Cu atat mai mult cu cat acesti indivizi fac parte dintr-o secta in care transfuziile de sange chiar sunt interzise. Oare sa le spun ca s-au injectat cu copii avortati?

      Apreciază

  4. acelas said, on decembrie 3, 2010 at 2:21 pm

    sau cine se mai indoia dupa pozele cu Ajmadinejad si mainile sale cu simboluri satanice, ca este parte din elitele lumii, ori alti lideri de acolo …

    http://www.cotidianul.ro/130935-Surpriza-Google-Earth-Steaua-lui-David-pe-acoperisul-aeroportului-din-Teheran

    .

    Apreciază

  5. leo said, on decembrie 4, 2010 at 8:53 am

    De ce oare le trebuie date biometrice, adica personale, ale oamenilor politici si ale tuturor oamenilor? Oare practicile si atacurile vrajitoresti asupra oamenilor nu au mai mult succes atunci cand vrajitorii au ceva personal de la omul pe care vrea sa-l influenteze demonic?
    Ei pregatesc terenul antihristului, care va fi cel mai mare vrajitor si care va robi aproape pe toti oamenii, daca se poate si pe cei alesi!
    Deci trebuie sa ne pastram cu grija persoana noastra, pecetluita cu apa si cu Duh la Sf. Botez si sa nu dam margaritarele noastre porcilor ca sa nu ne sfasie sufletele.
    Doamne, ajuta!

    Apreciat de 1 persoană

  6. […] See original here: DE CE in 2009 Hillary Clinton solicita informatii cu privire la vulnerabilitatile, personalitatea, a… […]

    Apreciază

  7. Gabi M. said, on decembrie 5, 2010 at 2:30 am

    ATENTIE LA WIKILEAKS!!! Chiar ii spuneam sotului meu acum 2-3 zile ca…parca nu stiu ce mi separe ciudat la wikileaks…Acum cateva min ute am descoperit asta: http://scienzamarcia.blogspot.com/2010/11/ce-qualcosa-che-puzza-in-wikileaks.html Sper sa iti fie de folos! Doamne ajuta!

    Apreciază

    • Anamaria Mark said, on februarie 15, 2022 at 7:36 pm

      Gabi, am incercat sa intru pe linkul tau si zice ca doar cu invitatie se poate accesa blogul.

      Doamne ajuta!

      Apreciază

  8. […] DE CE in 2009 Hillary Clinton solicita informatii cu privire la vulnerabilitatile, personalitatea, a… […]

    Apreciază

  9. […] DE CE in 2009 Hillary Clinton solicita informatii cu privire la vulnerabilitatile, personalitatea, a… […]

    Apreciază

  10. […] DE CE in 2009 Hillary Clinton solicita informatii cu privire la vulnerabilitatile, personalitatea, a… […]

    Apreciază

  11. […] de WikiLeaks! Secretarul american de stat Hillary Clinton a cerut anul trecut colectarea de date personale şi detaliile „biometrice” ale liderilor […]

    Apreciază

  12. […] DE CE in 2009 Hillary Clinton solicita informatii cu privire la vulnerabilitatile, personalitatea, a… […]

    Apreciază

  13. SACCSIV - blog ortodox said, on februarie 15, 2022 at 1:39 pm

    […] 2010 postam un articol cu exact acelasi […]

    Apreciază

  14. […] DE CE in 2009 Hillary Clinton solicita informatii cu privire la vulnerabilitatile, personalitatea, a… […]

    Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.