SACCSIV – blog ortodox

Dezvaluire: BILL CLINTON a orchestrat personal tragedia de la WACO 1993, Texas …

Posted in BILL CLINTON, WACO by saccsiv on aprilie 23, 2010

   Citez din articolul Dick Morris: Bill Clinton Personally Orchestrated the 1993 Waco, Texas Tragedy:

   Se pare ca cineva va trebui sa actualizeze pagina asediului de la Waco de pe Wikipedia. Se pare ca istoriei cusuta cu ata alba, care i-ar plăcea fostului preşedinte Bill Clinton ca noi s-o credem, aceea a atacului federal din 1993 asupra Sucursalei Davidian din Waco, Texas, ii lipsesc detalii importante in ceea ce priveşte implicarea sa personală.

   Ca răspuns la marea publicitate facuta de Bill Clinton legaturii dintre mişcarea Tea Party si bombele din Oklahoma din 1995 intr-un articol aparut in New York Times (n.t. aparut in pagina opusa editorialului unde sunt articole semnate in care se exprima pareri personale), fostul consilier al lui Clinton, Morris Dick a dezvăluit luni ca de fapt a fost Clinton insuşi, şi nu procurorul general Janet Reno, dupa cum li s-a spus americanilor in ultimii 17 ani, cel care a ordonat sa fie trase focurile de arma din manevra total gresita din 1993 care au dus la moartea a 76 persoane.

   Vorbind pe programul Hannity de pe Fox News Network, Morris l-a criticat pe Clinton pentru comentariile sale privind Oklahoma City: „Haideti sa intelegem care a fost motivatia lui Timothy McVeigh … el insuşi a spus ca a fost reactia la preluarea Waco. Bill Clinton a orchestrat acea preluare.

   Morris a continuat sa spuna: „Lui Clinton i-a fost de fapt, atat de ruşine de ceea ce a făcut el in Waco ca nu mai avea de gand sa o numeasca pe Janet Reno pentru un al doilea mandat. Ea i-a spus intr-o şedinta chiar inainte de ziua de inaugurare … „Daca nu ma numesti am de gand sa spun adevărul despre Waco.” Şi asta i-a fortat mana lui Clinton……. Asta nu a fost niciodata facut public pina acum

   Ani de zile, Clinton a fost criticat pentru conducerea guvernului federal din timpul crizei Waco, dar el a reuşit sa scape de responsabilitatea personala pentru tragedie. Cu declaratiile lui Morris, se pare ca aceasta nu mai poate fi posibil. Se pare ca Clinton a fost mult mai intim implicat in reactia guvernului la Waco decat ce s-a spus pina acum.

    Poate ca este o legătura intre Clinton şi bombardarea din Oklahoma, dar cu greu as putea sa pun faptele unui psihopat pe seama unui individ sau a unui partid politic.

   Cu toate acestea, pentru Clinton sa asocieze un astfel de act oribil de violenta cu americanii iubitori de libertate, avand in vedere mai ales ca el trebuie sa fie pe deplin conştient ca au fost deciziile lui care au condus la catastrofa de la Waco care apoi l-a inspirat pe Timothy McVeigh, este o nerusinare remarcabila.

   Comentariu saccsiv:

   Ce hal de marionete ajung in fotoliul prezindential …

   Bill Clinton

   William Jefferson Blythe III (1946-), participant Bilderberg Group, fost US President, 1993 – 2001, membru Council on Foreign Relations, membru Comisia Trilaterala, membru Bohemian Grove, a autorizat bombardamentele asupra Serbiei (sa ne amintim ca in zi Sfanta de Pasti, americanii scriau pe bombe “Paste Fericit “). In colegiu a intrat in fratia Alpha Phi Omega si mai apoi in Phi Beta Kappa. De asemenea a devenit membru al Ordinului  DeMolay si al Kappa Kappa Psi. Prieten cu familia Rockefeller. 

   Citat Bill Clinton:                           

   “Nu trebuie sa fim chiar atât de fixati în dorinta noastra de a pastra drepturile americanilor.“

   E bine sa ne reamintim si cateva detalii despre sotia sa, Hillary Clinton

   Hillary Diane Rodham Clinton (1947 -), participanta Bilderberg Group, US Senator, candidata prezidentiale 2008, secretar de stat in administratia Obama, participanta  World Economic ForumSalzburg Global Seminar si Renaissance Weekend. Membra Democratic Leadership Council, membra Trilateral Commission, membra Council on Foreign Relations. A intrat de tanara in CASTA politicienilor, ajutandu-l pe guvernatorul Nelson Aldrich Rockefeller in campania republicana. 

   Intr-o actiune pro avort din timpul campaniei ei electorale a spus (referitor la o vizita in Romania):

   „Atat de multi copii au fost abandonati si lasati in orfelinate incat, din pacate, aceasta a dus la o epidemie de SIDA“  (?!)

   Si:

   Cred ca o potentiala viata incepe in momentul conceptiei, dar din punctul meu de vedere problema nu se rezuma la viata potentiala, ci afecteaza si celelalte vieti implicate

   Cititi va rog si articolul:

„IARNA DEMOGRAFICA„ subtitrare in limba romana si completari foarte necesare

   Pe 15 iulie 2009 declara ca este fericita ca Council on Foreign Relations a creat un avanpost in Washington DC, deoarece aceasta inseamna ca nu mai trebuie sa calatoreasca prea departe pentru a-si primi ordinele:

   “Primim o multime de sfaturi de la Consiliu si aceasta inseamna ca nu va mai trebui sa merg prea departe pentru a ni se spune ce trebuie sa facem si cum trebuie să ne gândim la viitor.”

11 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

 1. saccsiv said, on aprilie 23, 2010 at 7:18 am

  Pentru o mai facila parcurgere a acestui blog, cititi va rog si “CUPRINS”:

  https://saccsiv.wordpress.com/about/

  Apreciază

 2. luchiana said, on aprilie 23, 2010 at 10:23 am

  Va mira?
  Pe mine nu. Fiecare presedinte are cel putin o misiune „importanta” pentru evolutia democratiei…Ca de aceea e „pus” acolo.

  Apreciază

 3. ovidiu said, on aprilie 23, 2010 at 3:59 pm

  Acela a fost un…test pt. cariera viitoare a lui Clinton si totodata pretul pe care trebuia sa-l plateasca pt. a fi acceptat ca marioneta de catre papusari.Trebuia sa fie ceva care sa-l angajeze ireversibil pe un drum cu sens unic.Din momentul in care si-a vindut sufletul au venit si „succesurile”.Asta este una dintre regulile „jocului”.
  Ps:Un articol f. interesant ai putea scrie despre implicarea lu`Tufa jr. in cazul „accidentului” lui Kennedy jr.

  Apreciază

 4. ovidiu said, on aprilie 23, 2010 at 4:04 pm

  Pps:se zice ca tata lu Tufa l-a avut ca subiect al „lucrarii de licenta” pe tata lu` K. jr.Si a obtinut nota maxima…

  Apreciază

 5. Ion de la Chiuiesti said, on aprilie 23, 2010 at 7:44 pm

  E trasa de par. In ce priveste implicarea lui Janet Reno, e 100% dovedit.

  Apreciază

 6. eufrosin said, on aprilie 23, 2010 at 9:08 pm

  „manevra total gresita” ?? Fratilor, cum sa numim „greseala” crima premeditata comisa asupra unoe mame, copii si tati nevinovati de nimic altceva inafara de ne-inchinarea in fata zeilor pamantesti intruchipati in autoritatile corupte ale SUA ?

  A fost crima la rece, oricum te-ai uita la ea. Eram intr-o pizzeria, bucurandu-ma de bunatati si comentam impreuna cu prorpietarul : „cum se poate ca guvernul sa isi incinereze prorpii cetateni” ? Ulterior, am inteles cine sunt adevaratii sforari ai guvernului SUA. Lucrurile care altora le ia o viata sa le inteleaga si uneori nici asta nu e indeajuns….

  http://eufrosin.wordpress.com/2010/03/10/din-culisele-imperiului/

  Apreciază

 7. […] alta data erau buni … In functie de conjuncturi, desigur. Sa ne amintim ca administratia Bill Clinton (chiar daca nu oficial) a dat “unda verde“ Iranului sa inarmeze musulmanii din Bosnia si “din […]

  Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: