SACCSIV – blog ortodox

Cei care nu-şi fac CARD DE SANATATE CU CIP vor fi trataţi doar pentru urgenţe (VIDEO). VOM MURI IN CHINURI DACA NU-L LUAM?

Posted in CARD NATIONAL DE SANATATE by saccsiv on septembrie 29, 2010

   Citez din articolul Cei care nu-şi fac card de sănătate vor fi trataţi doar pentru urgenţe (VIDEO):

   Cine nu-şi face card de sănătate, nu va mai fi tratat de medici. Avertismentul vine din partea ministrului Sănătăţii, care precizează că românii care nu vor avea acest card vor putea beneficia doar de serviciile medicale de urgenţă.
   Cseke Attila susţine că acest card va aduce avantaje atât posesorului, cât şi medicilor. Reduce birocraţia astfel că persoana care are nevoie să ajungă la medic nu mai trebuie să facă rost de o adeverinţă de angajat şi nici să facă dovada că a plătit la zi contribuţia pentru sănătate.
   Toate aceste informaţii vor fi trecute pe card, odată cu eventualele boli de care suferă pacientul. Cardurile vor fi emise începând din ianuarie anul viitor pentru toţi asiguraţii care au vârsta de peste 14 ani.

   Vizionati va rog si:

http://videonews.antena3.ro/action/viewvideo/58714/Nu-ai-card-nu-te-tratezi/

   Cititi va rog si:

CARD NATIONAL DE SANATATE pentru toti romanii. Acesta va avea CIP iar identificarea pacientului se va face pe baza amprentei digitale

SISTEMUL ne va aduce CARDUL NATIONAL DE SANATATE acasa, de la 1 ianuarie 2011, prin posta. CE VOM FACE?

   Cardul national de sanatate reprezinta o componenta, ce impreuna cu cardurile bancare, pasapoartele biometrice, buletinele cu cip, eRomania (la noi), internetul obiectelor, etc., formeaza un sinistru urias angrenaj menit sa puna bazele fazei finale, cand nu vom mai putea vinde sau cumpara fara semn:

Comentariul zilei (26.08.2010): Un COSMAR bate la usa. Se va declansa cand cetatenii vor avea noile acte cu cip iar eRomania va fi functional …

Parintele Vasile: DOCUMENTELE DE IDENTITATE CU CIP sunt parte componenta inseparabila a uriasului angrenaj antihristic

Comentariul zilei (23.09.2010): legatura dintre WEB 3.0 si RFID

INTERNETUL OBIECTELOR – RFID: Rezolutia Parlamentului European din 15 iunie 2010. Sau cum ni se construieste o cusca invelita in staniol frumos colorat

   Unii spun ca vor lua toate aceste acte si carduri cu cip si ca vor reusi sa reziste in faza finala, cand vor refuza semnul. Oare? La articolul Importanta NUMELUI si raul ce-l reprezinta alipirea numelor de cate un NUMAR UNIC al sistemului antihristic am facut o paralela intre cip si desfranare. Iata cateva idei:

   In cazul desfranarii de exemplu, nu mergi pe strada linistit si in secunda doi te trezesti facand sex cu o usuratica. Ci au loc anumite etape premergatoare: intai o vezi, apoi vorbesti cu ea, apoi o dezbraci, o mangai, o saruti, are loc un preludiu si abia la final restul … Ca toate etapele se pot succede in cateva minute sau in cateva zile sau mai mult, este nesemnificativ.

   Cam asa e si cu cipul. Pe masura ce tot primim la acte, ne afundam din ce in ce mai tare. E mai usor sa te trezesti cand inca te uita la femeie sau chiar cand inca vorbesti cu ea. Dar dupa ce ai inceput sa o saruti, e din ce in ce mai greu sa nu mergi pana la capat. Si totusi sunt unii care zic ca accepta tot ce le ofera SISTEMUL, caci la final vor spune nu. Eu insa spun, ii va fi mai usor barbatului potent sa se opreasca din preludiu si sa plece de langa o femeie frumoasa, decat sa refuze semnul cel ce a acceptat toate cele date pana atunci de SISTEM. Asta in conditiile in care orice barbat poate spune cat de greu e sa nu mergi pana la capat cu o femeie, dupa ce deja te-ai apucat de ea.

   Nu zic ca e imposibil, dar de ce sa ne asumam un asemenea risc? Stim ca si daca am poftit in gand o femeie si daca am facut sex cu ea, tot desfranare se cheama. Dar mai stim si ca la spovedanie cumva suna canonul daca doar ai sarutat-o si altfel daca ai mers pana la capat. De ce? Tocmai pentru ca sunt niste etape.

   De ce fratii mei sa desfranam cu SISTEMUL? Toate aceste inventii cu cip sunt facute de catre acelasi SISTEM ce are o clara agenda anti crestina. De ce sa ne tavalim prin iarba cu tot ceea ce ne ofera acesta si sa nu spunem stop cat inca e cat de cat mai usor?

   A accepta toate aceste dracovenii cu cip reprezinta o cadere. Sigur ca putem teoretic renunta la ele in orice moment, dar de ce sa tot amanam? Sigur ca daca ai luat unul din aceste acte, nu inseamna ca te-ai lepadat definitiv, dar de ce sa tot mergi inainte?

   Revenind la cardul national de sanatate, zic unii ca fara el vom muri in chinuri. Oare? Dar acum o suta de ani oamenii cum traiau? Dar acum o mie? Chiar asa ne-a dat SISTEMUL cu smirghel pe creieri, incat sa credem ca suntem terminati fara ceea  ce ne ofera sau impune el? Traim intr-un borcan fara capac deasupra si ne este groaza sa iesim din el, caci in el e caldicel, iar afara (ne mint unii) cica ne mananca BAU BAU.

   Si apoi, suntem crestini sau umerase? Pai daca suntem crestini, unde ne e credinta?

Comentariul zilei (22.08.2010): Cei ce refuza BULETINELE CU CIP isi pun toata nadejdea in bunul Dumnezeu. A face concesii inseamna a nu avea credinta

   Mai stim ce inseamna crestinism? Adica, chiar asa am ajuns, sa ne prabusim de groaza ca fara cardul lui peste prajit o sa pierim ca mustele?

   In primul rand sa nu uitam ca nu doctorul ne face bine, ci bunul Dumnezeu. Si totusi a avut El grija sa mai existe destui doctori crestini ce accepta sa ne consulte si in afara sistemului si ieftin.

   Atunci ce ne sperie? Ca nu mai avem acces la chimicalele cu care ne indoapa Big Pharma? Dumnezeu a lasat o gramada de plante pe pamant, care ne fac cu mult mai mult bine.

   Ne sperie legile lor ticaloase?

SISTEMUL s-a gandit la saraci si la CEI CE VOR SA SE REFUGIEZE – LEGEA 171/2010: nu doar copacii sunt ai statului in PADURI ci si ciupercile, murele, perele padurete, plantele medicinale, etc. … Adica tot

Directiva UE: PLANTELE MEDICINALE ar putea deveni ILEGALE din 2011. Nu si pentru Big Pharma …

   Adica ne e frica sa nu incalcam legi ticalosite? Daca da, atunci acestora le-o spun raspicat: CUM VISATI MACAR CA VETI REFUZA SEMNUL FIAREI?

14 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

  1. saccsiv said, on septembrie 29, 2010 at 12:02 pm

    Pentru o mai facila parcurgere a acestui blog, cititi va rog si “CUPRINS”:

    https://saccsiv.wordpress.com/about/

    Apreciază

  2. Admirator said, on septembrie 29, 2010 at 12:37 pm

    Felicitari pentru articol!!!!
    M-ai convins si sa dea Dumnezeu sa fie sadita samanta cea buna in inimile a cat mai multi oameni.
    Doamne ajuta!

    Apreciază

  3. acelas said, on septembrie 29, 2010 at 1:16 pm

    ceva ce stiam cu totii …

    pt conservare, fructele si legumele din supermarketuri sunt iradiate ..

    http://www.rodulpamantului.ro/62–conservarea-fructelor-si-legumelor-prin-ionizare.html

    .

    Apreciază

    • Mos Ioan said, on septembrie 29, 2010 at 4:53 pm

      @acelas

      „Astia” au ars humusul cu îngrasamintele lor chimice, legumele si fructele „se dezvolta” în soluri si copacii stropiti bine cu chimice, mai târziu mai au parte de o stropire chimica ( arbori în floare), când sunt recoltate sunt iradiate ca sa tina mult si bine….. si tot asa…
      Traim, deja, al treilea razboi atomic…. totul este otravit….

      Cu ani în urma am facut urmatoarea experienta: am cumparat o salata din magazin si am pastrat-o, proaspata, vreo 3 saptamâni…. am luat o salata din gradina mea ( fara chimice) si s-a pastrat, proaspata, vreo 2-3 zile….deci concluzia s-o traga fiecare……
      Prefer sa manânc ce cultiv( fara chimice) în gradina mea, decât sa-i îmbogatesc pe toti ticalosii si trântori, în detrimentul sanatatii mele.

      Fratilor sa studiem plantele medicinale, toate plantele în general si sa alegem pe cele bune pentru hrana si sanatatea noastra.
      Eu, cu ajutorul Domnului, o duc bine cu sanatatea, iar cardul cu cip sa-l accepte dracii care l-au inventat…. pentru mine CARDUL DE SANATATE ESTE DUMNEZEU, cum M-a pazit pâna acum, Ma va pazi si de acum în colo….
      Asa cum spune Saccsiv, mai sunt si doctori crestini care ne vor ajuta, deci sa nu acceptam aceste ticalosii ale împielitatzilor.
      Daca Dumnezeu ne mai da câte o boala, o face spre binele nostru, deci sa primim boala cu multumire.

      Apreciază

  4. fanu said, on septembrie 29, 2010 at 1:41 pm

    încă un obstacol al cezarului care vrea cu orice preţ să ni se lipească de suflete… nu i bai, iacă l oi trimite înapoi şi ducând o viaţă echilibrată bazată pe scrierile Sfinţilor Părinţi şi având credinţă în Dumnezeu vom fi păziţi de acest tăvălug sau vom putea să îl depăşim

    Doamne, Ajută

    Apreciază

  5. adrian said, on septembrie 29, 2010 at 4:25 pm

    Nu observa nimeni simbolul Iluminati ?

    Apreciază

  6. elena said, on septembrie 30, 2010 at 4:48 pm

    Sa inteleg din ceea ce ai scris ca tu nu vei primi noul act de identitate. Asta inseamna implicit ca de la anul nici nu vei mai publica pe blog. Fara act de identitate nu stiu cate lucruri se pot face…De ce consideri ca daca vom primi noile acte vom primi si cipul pe mana? Cred ca oricine vrea sa-si amane moartea atat cat poate…Citesc de ceva timp blogul tau si chiar vreau sa te intreb care e planul tau dupa ce refuzi actele cu cip sau cipul implantat?

    Apreciază

    • saccsiv said, on septembrie 30, 2010 at 4:51 pm

      elena

      Asta nu inseamna ca de la anul nu voi mai publica pe blog.

      Apreciază

  7. em. said, on septembrie 30, 2010 at 6:11 pm

    Puteti trimite pe adresa CASMB -de exemplu pentru bucuresteni- o sesizare la capitolul ”intrebari si sugestii” o reclamatie de tipul:
    ”’Referitor la aparitia cardului de sanatate in 2011 va anunt ca refuz din motive religioase, ca ortodox crestin, orice act personal cu microcip.
    Va multumesc.”’

    Apreciază

  8. agerstress said, on septembrie 30, 2010 at 7:15 pm

    Daca ni le trimit prin posta cat ne costa un plic si un timbru postal sa le returnam „pretiosul” cip?
    Iar asigurarea de sanatate nu intra in regimul taxelor ci este o forma de asigurare, prin urmare un SERVICIU pentru care platim si avem dreptul deplin si neconditionat de a beneficia de el. Cine va da in judecata statul roman pe aceasta tema va avea castig de cauza.
    Mai avem si dreptul sa refuzam sa platim acest serviciu daca nu putem beneficia de el. Nu stiu cum se vor descurca fara contributiile asiguratilor dar poate ca si asta e o tinta pentru bozgorul de la ministerul sanatatii – sa distruga sistemul national de asistenta medicala (ar fi o victorie pentru ungurii dusmani ai pooprului roman).

    Apreciază

  9. […] Cei care nu-şi fac CARD DE SANATATE CU CIP vor fi trataţi doar pentru urgenţe (VIDEO). VOM MURI I… […]

    Apreciază

  10. […] Cei care nu-şi fac CARD DE SANATATE CU CIP vor fi trataţi doar pentru urgenţe (VIDEO). VOM MURI I… […]

    Apreciază

  11. Taclit Maria said, on ianuarie 19, 2011 at 12:18 pm

    Intradevar vor sa faca din noi animale. Dar si animalele ,au fost creiate libere. Acestea sunt clipele cind putem decide,incotro vrem. Iubirea catre Dumnezeul nostru sa fie unica,in Sufletele noastre. Fiecare Suflet ,i-si poate decide calea. Eu mi-am ales calea indiferent ce va fi. De voi depinde totul. Nu vreau sa plec din Bratele Dumnezeului meu. Sufletul i-al Domnului deci numai el poate sa-l ea. Aleg aceasta cale. Nu mi-e frica,de nimeni de pe acest pamant,decit de Domnul Dumnezeu , Duhul Sfint,Domnul Iisus,Maicuta Domnului,Sfintii Arhamgheli si toate Entitatile de Lumina. Asa ca i-mi urmez calea Domnului. Sa va Binecuvinteze Domnul Dumnezeu,sa va gasiti calea,fiecare Suflet.

    Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.