SACCSIV – blog ortodox

La ce se refera BASESCU cand zice: „există o hotărâre CSAT care obligă la unificarea infrastructurilor de transmisie baze de date până la sfârşitul anului”?

Posted in CSAT, Traian Basescu by saccsiv on septembrie 5, 2010

   Citez din articolul Băsescu îi cere lui Vreme să realizeze unificarea infrastructurilor de transmisie a bazelor de date:

   Preşedintele Traian Băsescu i-a spus, vineri, noului ministru al Comunicaţiilor, Valerian Vreme, să-şi facă o prioritate din aplicarea deciziei CSAT privind unificarea infrastructurilor de transmisie baze de date până la sfârşitul anului şi deschiderea lor către public.

   „Aş vrea să plec tot de la o întâmplare de curând când zeci de mii de oameni au fost trimişi în mod ridicol la ghişee să-şi plătească dările către stat şi să-l atenţionez pe noul ministru al Comunicaţiilor că există o hotărâre CSAT care obligă la unificarea infrastructurilor de transmisie baze de date până la sfârşitul anului. Vă rog să faceţi o prioritate din acest lucru şi să punem în valoare infrastructurile sectoriale care au fost create pe bani foarte mulţi şi sunt prost utilizate, sub capacitatea lor”, a susţinut Băsescu.

   În plus, preşedintele a menţionat că „Transporturile au propriul lor sistem de comunicaţii, Electrica are propriul ei sistem de comunicaţii, Educaţia are sistemul de comunicaţii, şi accesul populaţiei este minimal la aceste sisteme”.

   „Deci, vă rog să faceţi o prioritate din unificarea infrastructurilor de transmisie de date şi deschiderea lor către public„, a adăugat preşedintele, la finalul ceremoniei depunerii jurământului de către noii miniştri.

   Ion Ariton – ministru al Economiei, Gheorghe Ialomiţianu – ministru al Finanţelor, Valerian Vreme – ministru al Comunicaţiilor, Ioan-Nelu Botiş – ministru al Muncii, Anca Boagiu – ministru al Transporturilor, Valeriu Tabără – ministru al Agriculturii au depus jurământul, vineri, în faţa şefului statului.

   Comentariu saccsiv:

   Stie cineva de hotararea asta? Presedintele incepe astfel fraza:

   „Aş vrea să plec tot de la o întâmplare de curând când zeci de mii de oameni au fost trimişi în mod ridicol la ghişee să-şi plătească dările către stat

    Sa aiba legatura cu Comentariul zilei (25.08.2010): Imbulzeala de acum de la ghisee e gandita special pentru a imbratisa cu totii eRomania? Sa ne amintim ca este numit de autoritati un proiect care “NU VA PUTEA FI OPRIT DE NIMENI” si cu care “NIMENI NU-SI VA PERMITE SA SE JOACE” …?

   Consider ca da. Cititi va rog si:

Comentariul zilei (26.08.2010): Un COSMAR bate la usa. Se va declansa cand cetatenii vor avea noile acte cu cip iar eRomania va fi functional …

15 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

  1. saccsiv said, on septembrie 5, 2010 at 12:07 pm

    Pentru o mai facila parcurgere a acestui blog, cititi va rog si “CUPRINS”:

    https://saccsiv.wordpress.com/about/

    Apreciază

  2. Tardea Raluca Diana said, on septembrie 5, 2010 at 1:49 pm

    Presedintele Romaniei,Traian Basescu,incalca constitutia.Noi,cei care am semnat pentru referendum (initiativa Cuviosului Iustin de la Man.Petru Voda) nu am primit un raspuns cert de la presedinte.Dar ce naiva pot fi!!!Orice politician de orice coloratura politica poarta blazonul unei loje masonice,asa ca …cu sau fara constitutie lucrurile „evolueaza” in directia stapanirii antihristice,in afara comentariilor imbecile a unor „tembeliziuni nationale”.Daca ar refuza toata populatia Romaniei sa intre in acest sistem diabolic ar mai fi o treaba,dar si asa este tarziu cum nimeni nu banuieste poate. M-as bucura sa ma insel.

    Apreciază

  3. iustin said, on septembrie 5, 2010 at 2:12 pm

    @Tardea Raluca Diana:

    Pentru ca toata lumea sa refuze, trebuie UNITATE si credinta multa, caci, la urma urmelor, acestea sunt principalele considerente ale neacceptarii: credinta ORTODOXA si constiinta apartenentei la neam.

    Dupa ce ca tinerii sunt destructurati sufleteste de intreaga societate, ei sunt dezinformati chiar de cei din categoria lor, si care, pe deasupra, si i-au atras initial pe unii, profitand de idealurile lor, pentru ca acum, dupa ce le-au castigat increderea, sa-i arunce in cercul inselaciunii si al intunericului!
    Aceasta inselaciune este cel mai accentuat criteriu al cinismului si al racirii iubirii din vremurile apocaliptice pe care traim!

    Apreciază

  4. iustin said, on septembrie 5, 2010 at 2:39 pm

    Fara sa avem inainte spectrul INVIERII nimic nu vom putea face.

    Iezechiel 37:

    ,,1. Fost-a mâna Domnului peste mine şi m-a dus Domnul cu Duhul şi m-a aşezat în mijlocul unui câmp plin de oase omeneşti,
    2. Şi m-a purtat împrejurul lor; dar iată oasele acestea erau foarte multe pe faţa pământului şi uscate de tot.
    3. Şi mi-a zis Domnul: „Fiul omului, vor învia, oasele acestea?” Iar eu am zis: „Dumnezeule, numai Tu ştii aceasta”.
    4. Domnul însă mi-a zis: „Prooroceşte asupra oaselor acestora şi le spune: Oase uscate, ascultaţi cuvântul Domnului!
    5. Aşa grăieşte Domnul Dumnezeu oaselor acestora: Iată Eu voi face să intre în voi duh şi veţi învia.
    6. Voi pune pe voi vine şi carne va creşte pe voi; vă voi acoperi cu piele, voi face să intre în voi duh şi veţi învia şi veţi şti că Eu sunt Domnul”.
    7. Proorocit-am deci cum mi se poruncise. şi când am proorocit, iată s-a făcut un vuiet şi o mişcare şi oasele au început să se apropie, fiecare os la încheietura sa.
    8. Şi am privit şi eu şi iată erau pe ele vine şi crescuse carne şi pielea le acoperea pe deasupra, iar duh nu era în ele.
    9. Atunci mi-a zis Domnul: „Fiul omului, prooroceşte duhului, prooroceşte şi spune duhului: Aşa grăieşte Domnul Dumnezeu: Duhule, vino din cele patru vânturi şi suflă peste morţii aceştia şi vor învia!”
    10. Deci am proorocit eu, cum mi se poruncise, şi a intrat în ei duhul şi au, înviat şi mulţime multă foarte de oameni s-au ridicat pe picioarele lor.”

    Dar cine mai crede azi in INVIERE?

    Apreciază

  5. rica said, on septembrie 5, 2010 at 4:53 pm

    Apreciază

    • ana said, on septembrie 5, 2010 at 6:33 pm

      Doamne ajuta! Poate cineva sa traduca filmuletul de mai sus? E cumplit ceea ce am inteles din el cu putina engleza pe care o stiu. Se strange latul si noi abia acum ne dam seama ca BOR a cazut de mult in el. Dumnezeu sa aiba mila de sufletele noastre!

      Apreciază

  6. rica said, on septembrie 5, 2010 at 5:04 pm

    Apreciază

  7. rica said, on septembrie 5, 2010 at 5:05 pm

    Apreciază

  8. Aurora said, on septembrie 5, 2010 at 11:30 pm

    Basescu nu are nici macar o minima pregatire duhovniceasca , de unde sa inteleaga el ca biometria duce la pecetluirea finala si la pierderea sufletului ?Daca ar interveni ierarhii, ar fi altceva. El nu e chiar arogant fata de biserica, am vazut ca pupa icoane, mana patriarhului si boteaza copii, fie ei printi sau cersetori. Dar daca patriarhul tace malc, sinodul se face ca ploua si vocifereaza doar cativa calugari de la Petru voda, e clar ca cipul nu e ceva rau, asa ca trebuie sa facem si noi ce face toata lumea europeana. Sunt convinsa ca Basescu ne crede nebuni pe cei care protestam. N-avem nicio sansa. Toata nadejdea ne e la Dumnezeu. El ne va intari sa nu primim cipurile.

    Apreciază

  9. fanu said, on septembrie 6, 2010 at 8:19 am

    boc ii nascut pe 6.06.66 numa anomalii a la 666… nu i de mirare ca şeitan satan o fost la finanţe şi ne indatoram la straini pana ce preiau ei definitiv tara…

    Apreciază

    • rica said, on septembrie 6, 2010 at 4:27 pm

      cum nimic nu e intamplator ar fi haios sa fie asa cu bocu asta !

      Apreciază

  10. rica said, on septembrie 6, 2010 at 4:29 pm

    fanule mi se pare ca e 06.09.66 daci sant numai 3 de 6 exact cum e mai interesant!

    Apreciază

  11. […] La ce se refera BASESCU cand zice: „există o hotărâre CSAT care obligă la unificarea infrastru… […]

    Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.