SACCSIV – blog ortodox

VIDEO (si transcriptul): A facut BOB DYLAN un pact cu DIAVOLUL?

Posted in BOB DYLAN, diavol, diavoli by saccsiv on mai 29, 2010

   Iata si transcriptul:

Prezentatorul: Tu inca mai canti aceste cantece, mai faci inca turnee …

Bob Dylan: Da inca o fac, dar nu o iau ca atare

Prezentatorul: De ce o mai faci?

Bob Dylan: Stii e parte din destin, am facut un pact cu el, cu mult timp in urma, am incercat sa intarzii sfarsitul

Prezentatorul: Care a fost intelegerea?

Bob Dylan: Sa ajung acolo unde sunt acum…

Prezentatorul: Pot sa intreb cu cine ai facut pactul?

Bob Dylan: Cu…cu…seful suprem.

Prezentatorul: De pe acest pamant?

Bob Dylan: Al acestui pamant si al lumii care nu se vede

   Comentariu saccsiv:

   Bob Dylan (nascut Robert Allen Zimmerman, 24 mai 1941), evreu. Iata ce putem citi despre el in wikipedia:

   Crescand in Hibbing, Dylan si parintii lui au facut parte din comunitatea evreiasca mica dar unita si in mai 1954 Dylan si-a avut ceremonia de Bar Mitzvah (a devenit responsabil pentru actiunile lui conform legii iudaice)

   Cu toate acestea, pentru o perioada spre sfarsitul anilor 1970 si inceputul anilor ’80, Bob Dylan s-a convertit la crestinism in mod public. Din ianuarie pana in aprilie 1979, Dylan a participat la cursuri de studiu biblic la Scoala Vineyard Discipleship in Reseda, California. Pastorul Kenn Gulliksen a amintit: „Larry Myers si Paul Emond s-au dus la casa lui Bob si l-au invatat. El a afirmat  ” Da, el vrea, de fapt, pe Hristos in viata sa. ” Si s-a rugat in acea zi si L-a primit pe Domnul ”

   Prin 1984, Dylan in mod deliberat se distanteaza de eticheta „nascut din nou”. El a declarat lui Kurt Loder de la revista Rolling Stone: „N-am spus niciodata ca sunt nascut din nou asta este doar un termen de mass-media. Nu cred ca am fost un agnostic. Intotdeauna am crezut ca exista o putere superioara, ca asta nu este lumea reala si ca exista o lume care urmeaza sa vina. Incepand cu trilogia de albume crestine, credinta lui Dylan a fost un subiect de discutie. In 1997, el a spus lui David Gates de la Newsweek:

   “Uite care e chestia cu mine si religia”. Acesta este adevarul curat: Am gasit religiozitatea si filozofia in muzica. Nu o gasesc nicaieri in alta parte. Piese ca „Lasa-ma sa ma odihnesc pe un munte linistit” sau „Am vazut lumina” – asta e religia mea. Eu nu ader la rabini, predicatori, evanghelisti, toate astea. Am invatat mai multe din melodiile astea decat am invatat de la oricare dintre aceste tipuri de entitati.

   Piesele sunt lexiconul meu. Eu cred in cantece.
   Ca raspuns la o intrebare a lui Kurt Loder 1984 intr-un interviu Rolling Stone acordat pentru a stabili daca a apartinut unei biserici sau sinagogi, Dylan a raspuns razand, „Nu chiar. Aaa… biserica Poison Mind” (Minte otravita).

   Intr-un interviu publicat in The New York Times pe 28 septembrie 1997, jurnalistul Jon Pareles a spus ca „Bob Dylan, declara ca el acum nu subscrie la nici o religie organizata”.
   Dylan a fost descris, in ultimii 20 de ani, ca un suporter al miscarii Chabad Lubavitch  si ca a participat in mod privat la evenimente religioase evreiesti, inclusiv la mitzvah bar ai fiilor sai. Ulterior, serviciile de stiri evreiesti au raportat faptul ca Dylan  „s-a aratat” de cateva ori la diverse servicii cu ocazia unor sarbatori importante la diferite sinagogi Chabad. De exemplu, el a participat la Adunarea Beth Tefillah, in Atlanta, Georgia, pe 22.09.2007 (Yom Kippur), unde a fost chemat la Tora ca al saselea alyah (onoare de a citi Tora)
   Dylan a continuat sa cante melodii de pe albumele sale evanghelice in mod concertat, care acopera, ocazional, cantece religioase traditionale. El a facut, de asemenea, trimiteri la credinta sa, cum ar fi intr-un interviu din 2004 cu 60 Minutes, cand i-a spus lui Ed Bradley ca „singura persoana la care trebuie sa te gandesti de doua ori inainte sa minti esti ori tu insuti ori Dumnezeu.” El a explicat, de asemenea, programul sau constant de turnee, ca parte dintr-o afacere facuta cu mult timp in urma, cu „comandantul-sef pe acest pamant si in lumea pe care nu o putem vedea”

   Asadar, cu cine a facut pact Bob Dylan?

   Cititi va rog si:

VIDEO – SATANISM muzical in Romania: AC/DC („Black Ice Tour”) – duminica 16 mai, ora 21. Metallica, Rammstein, Manowar, Slayer, Megadeth, Alice in Chains, Anthrax – 25-27 iunie, Romexpo …

22 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

  1. saccsiv said, on mai 29, 2010 at 7:48 am

    Pentru o mai facila parcurgere a acestui blog, cititi va rog si “CUPRINS”:

    https://saccsiv.wordpress.com/about/

    Apreciază

  2. […] trecut am văzut acest film cu Bob Dylan în care recunoaște (ca un uriaș număr de vedete) că a făcut un pact cu stăpânitorul acestei […]

    Apreciază

  3. AndreiV said, on mai 29, 2010 at 1:16 pm

    Deci cand se va lasa de muzica va muri ?

    Asta ar trebui sa intelegem ?

    Apreciază

  4. Mihai said, on mai 29, 2010 at 5:04 pm

    Poate omul se refera la Dumnezeu si la faptul ca s-a rugat cand era tanar sa ajunga unde e acum, iar acum isi respecta si el promisiunea lui fata de Dumnezeu si incearca sa-si foloseasca talentul (sau talantul) 🙂

    Sau poate vorbeste de necuratul… Verbul folosit este prost ales daca se refera la Dumnzeu. To bargain = a te targui, a negocia etc. Cu Dumnezeu nu te targuiesti… nu faci pacturi cu Dumnzeu etc

    The Chief Commander of this Earth and of the world we can’t see – din nou niste cuvinte dubioase daca se refera la Dumnezeu. Daca voria sa zica de Dumnezeu putea sa zica direct: God, our Lord etc. De ce sa folosesti acest substitut: Comandantul SEF al acestuit Pamant

    In concluzie: NU stim 🙂 dar e cel putin dubios 🙂

    Apreciază

  5. spellmacker said, on mai 29, 2010 at 5:51 pm

    Din ce in ce mai multe vedete fac pact cu diavolul.Unele chiar au recunoscut asta.Daca pacturile se intalneau mai mult la cei care cantau heavy metal,acum se pare ca acestia au renuntat la astfel de practici lasandu-le locul celor care canta noile ritmuri tip Lady Gaga sau Beyonce.

    Apreciază

  6. Mircea Budeanu said, on mai 29, 2010 at 8:36 pm

    Este cunoscut faptul ca Bob Dylan si-a vandut sufletul diavolului, nu o data ci de doua ori! Prima data in 1959, ca sa poata canta la chitara, asa cum recunosc si contemporanii lui (vezi documentarul despre Dylan facut de M. Scorsese). Dupa care, in anii 70, L-a descoperit pe Dumnezeu si s-a convertit la crestinism, scapand de povara asupra sufletului, insa doar cativa ani mai tarziu, probabil din cauza varstei sau scaderii popularitatii, a facut un nou pact cu necuratul (ptiu!).

    Apreciază

  7. bogdanlucian said, on mai 29, 2010 at 8:45 pm

    Am fost fan al muzicii lui, tears in heavan a fost o melodie, cum zic unii bestiala,probabil
    data bestiei, omul parea ca sufera disparitia fiului lui, a fost o perioada cand nu stiam,
    dar iata ca Dumnezeu ne deschide ochii, nu-l judecam dar se pare ca tot ce e frumos si
    bun pt. noi (?) este putregaios imoral sau ingrasa.
    Felicitari saccsiv, si multumim pentru munca depusa.

    Apreciază

    • Mircea Budeanu said, on mai 29, 2010 at 8:47 pm

      da, si tears in heaven si karma chameleon sunt clar melodii satanice… mai ales ca vor sa indeparteze lumea de crestinism!

      Apreciază

  8. Alexandra said, on mai 30, 2010 at 2:01 am

    @Mihai

    Cu Dumnezeu nu faci pact, caci nu esti la piata….pacturile se fac numai cu necuratul….e cum sa spun…domeniul lui exclusiv.

    Daca era vorba de Dumnezeu (sa zicem ca s-a exprimat gresit folosind verbul „bargain” ) nu s-ar fi rusinat… dupa cum vezi are o ezitare sa spuna si chiar sa vorbeasca despre asta.
    Probabil ca trebuie/obligat intr-un fel sa cante, sa duca mesajul intunecat cat de mult se poate; cred ca banuie cam ce-l asteapta dupa aceea.

    Apreciază

  9. Stefan said, on mai 30, 2010 at 10:01 am

    Draga Saccsiv,

    Acest fragment face parte dintr-o serie mai larga de documentare: „The Satanic Cult Behind the Music Industry”. Iata aici link-ul catre partea a 4-a care incepe chiar cu Bob Dylan:

    Iata link-ul catre partea 1:

    Cred ca merita sa le pui aici pentru ca se arata explicit satanismul, ritualurile masonice la vedere intru sfidarea totala a neinitiatilor si sunt informatii despre mai multe asa-zise vedete si despre pactul pe care l-au facut cu protectorul lor, lordul minciunii si al intunericului. Totul incepe cu imensul ritual masonic de la MTV VMA 2009.

    In partea a doua apare sintagma: „RDFO IL 40 PRO DEL ATO”. Poate stii ce semnificatie are, sau poate ne informeaza unul din prietenii de aici!

    Doamne ajuta!

    Apreciază

  10. Ciprian said, on mai 31, 2010 at 6:46 pm

    † Doamne, Iisuse Hristoase, Fiul lui Dumnezeu, miluieste-ma pe mine, pacatosul

    Se pare ca este un “calendar de satanizare” a Romaniei in 2010:

    Sambata, 06 Februarie 2010
    http://www.evz.ro/detalii/stiri/chris-rea-a-concertat-la-bucuresti-885776.html

    Duminica, 16 Mai 2010
    http://www.evz.ro/detalii/stiri/acdc-baga-voltii-in-difuzoare-895029.html

    Duminica, 16 Mai 2010
    http://www.evz.ro/detalii/stiri/evz-iti-da-invitatii-la-depeche–848932.html
    http://www.evz.ro/detalii/stiri/concertul-depeche-mode-a-fost-amanat-850907.html
    DESI AMANAT BILETELE SUNT VALABILE LA B’ESTFEST – PENTRU A SE VEDEA CA SUNT ACEEASI MANA NECURATA

    Miercuri, 02 Iunie 2010
    http://www.evz.ro/detalii/stiri/dylan-vine-la-bucuresti-dupa-ce-va-fi-omagiat-la-new-york-893442.html

    Vineri, 18 Iunie 2010
    http://www.evz.ro/detalii/stiri/aerosmith-romani-venim-peste-voi-887790.html

    Vineri-Duminica, 25-27 Iunie 2010
    http://www.evz.ro/detalii/stiri/manowar-rammstein-metallica-capete-de-afis-la-sonisphere-889246.html – B’ESTFEST
    Organizator Marcel Avram (impresar, manager si organizator, director de ziar) se afla pe o lista destul de “selecta” de EVREI … http://www.badpolitics.ro/personalitati-publice-de-origine-evreiasca-lista/ Sa fie o coincidenta nevinovata?!?

    Sambata, 10 Iulie 2010
    http://www.evz.ro/detalii/stiri/eros-ramazzotti-concert-in-romania-888912.html

    Vineri, 23 Iulie 2010
    http://www.evz.ro/detalii/stiri/metallica-revine-in-vara-la-bucuresti-798384.html

    Duminica, 15 august 2010 , de Adormirea Maicii Domnului si Ziua Marinei (si marinarului!!!)
    http://www.evz.ro/detalii/stiri/iron-maiden-va-concerta-la-cluj-895179.html

    …si probabil ca or mai fi…

    Pentru cei care mai au dubii legate de muzica lumeasca sa urmareasca de la un capat la altul http://www.sfaturiortodoxe.ro/filme-video/satanismul-in-muzica-rock.php si sa citeasca articolul http://blog.pustniculdigital.info/articole/39/ si https://saccsiv.wordpress.com/category/the-industry/ . Stiintific e recunoscuta tehnologia de manipulare prin sunete inverse pe care creierul le percepe direct in subconstient. http://roaim.net.tc/?a=articles&p=129 De asemenea si cercetatorul Masaru Emoto a aratat cat e de nociv acest tip de muzica tinand cont ca omul este 70% apa iar cristalele formate de apa expusa la muzica rock au fost similare cu cele expuse la tot felul de “alte otravuri” spirituale.

    Am citit din explicatiile de pe unde apar articole despre viitoarele concerte si marea problema nu e ca tinerii nostri, adolescentii “se recunosc satanisti”, ei nu realizeaza GRAVITATEA actului lor, necuratul i-a facut sa creada ca NU EXISTA si nu exista nici rai nici iad, tocmai de aceea fac acest lucru cu atata usurinta. Pentru majoritatea covarsitoare a fi satanist (Doamne Iarta-ma!) reprezinta o titulatura, o bravura, un titlu ca si cum ai spune ca esti membru unui club sportiv.

    In partea opusa e “Ortodoxia” care tradus inseamna “Dreapta credinta” care e “firea omului” insa putini stiu ca asa se traduce, pentru ei e doar o titulatura, nu stiu ce semnifica si cat poate fi de frumoasa. La predica de duminica aceasta parintele a spus ca i-am asezat pe Sfinti pe un piedestal si sfintenia a devenit pentru noi un lucru de neatins de aceea s-a facut aceasta departare. Dar Iisus a zis sa ne asemanam cu El prin Sfintenie si asta ar trebui sa fie straduinta noastra de o viata.

    Solutia e postul, rugaciunea, spovedania, pocainta, le va aseza Dumnezeu pe toate cumva.
    Sa nadajduim la Dumnezeu si sa ne rugam sa ne lumineze tuturor calea.

    † Doamne, Iisuse Hristoase, Fiul lui Dumnezeu, miluieste-ma pe mine, pacatosul

    Apreciază

  11. […] VIDEO (si transcriptul): A facut BOB DYLAN un pact cu DIAVOLUL? […]

    Apreciază

  12. […] VIDEO (si transcriptul): A facut BOB DYLAN un pact cu DIAVOLUL? […]

    Apreciază

  13. […] VIDEO (si transcriptul): A facut BOB DYLAN un pact cu DIAVOLUL? […]

    Apreciază

  14. […] VIDEO (si transcriptul): A facut BOB DYLAN un pact cu DIAVOLUL? […]

    Apreciază

  15. […] VIDEO (si transcriptul): A facut BOB DYLAN un pact cu DIAVOLUL? […]

    Apreciază

  16. […] VIDEO (si transcriptul): A facut BOB DYLAN un pact cu DIAVOLUL? […]

    Apreciază

  17. […] VIDEO (si transcriptul): A facut BOB DYLAN un pact cu DIAVOLUL? […]

    Apreciază

  18. […] VIDEO (si transcriptul): A facut BOB DYLAN un pact cu DIAVOLUL? […]

    Apreciază

  19. […] VIDEO (si transcriptul): A facut BOB DYLAN un pact cu DIAVOLUL? […]

    Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.