SACCSIV – blog ortodox

POLONIA recupereaza rapid terenul pierdut: BPS SA a instalat PRIMUL BANCOMAT BIOMETRIC din Europa. Fara card, doar cu degetul …

Posted in Polonia by saccsiv on mai 12, 2010

   Citez din articolul Polish bank claims Europe’s first biometric cash point:

   Banca poloneză de cooperare BPS SA a afirmat marţi că este prima din Europa care a instalat un bancomat biometric, acesta le permite clienţilor să-şi folosească degetele  în detrimentul unui card bancar pentru a retrage bani

   “Banca noastră este prima din Europa care furnizează clienţilor ei un nou mijloc de tranzacţii securizate în completarea codului secret al cardului bancar”, a declarat marţi reporterilor vice-preşedintele băncii BPS SA, Krzysztof Jagielski.

   “Mulţumită acestui sistem care scanează vasele de sânge din degete, ei pot retrage bani dintr-un bancomat”, a afirmat el despre noul bancomat BPS instalat în capitala Varşovia.

   Bazat pe tehnologia “venele degetelor” („Finger Vein”) dezvoltată de gigantul tehnologic japonez Hitachi, maşinăria bancară care scanează reţeaua unică de vene din vârful degetelor a fost dezvoltată de către Wincor Nixdorf, un furnizor IT de top pentru retaileri [n.tr. firme care fac comerţ cu amănuntul] şi pentru bănci.

   BPS a afirmat că va instala trei sau patru dintre noile bancomate biometrice în Varşovia, până la sfârşitul anului, şi aproximativ încă 200 în cele 365 de bănci din reţeaua sa din Polonia. 

   Noile aparate biometrice vor servi la “securizarea plăţii pensiilor la sfârşitul lunii şi la protejarea împotriva fraudelor precum skimming-ul  sau furtul de informaţii de pe cardul de credit”, a spus Jagielski.

   Câteva zeci de clienţi au testat deja sistemul dar, “precum toate schimbările tehnologice, trebuie să treacă ceva timp pentru ca oamenii să adapteze”, a adăugat el.

   Deşi noi în Europa, bancomatele cu această tehnologie sunt deja larg răspândite în Japonia.

   Comentariu saccsiv:

   Despre BPS SA, cititi va rog mai multe la:                                                                           

Bank Polskiej Spoldzielczosci SA

   Probabil vom tot afla astfel de vesti din Polonia, caci, nu-i asa, dupa disparitia celor ce aveau ceva de comentat impotriva „binefacerilor” lumii noi, trebuie sa recupereze terenul pierdut … Cititi va rog si:

Polonia avea tendinta de a nu merge in rand cu lumea. Conducerea poloneza a murit intr-un accident de avion. Va merge de acum Polonia in rand cu lumea?

MasterCard – PayPass: microchip şi o antenă radio încorporate va usureaza platile. Nu mai introduci codul PIN, nu mai semnezi chitanţa …

6 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

  1. saccsiv said, on mai 12, 2010 at 2:43 pm

    Pentru o mai facila parcurgere a acestui blog, cititi va rog si “CUPRINS”:

    https://saccsiv.wordpress.com/about/

    Apreciază

  2. luchiana said, on mai 12, 2010 at 2:51 pm

    Te ingrozesti…nu au nici cel mai mic impediment sa isi aplice metodele planuite….

    Apreciază

  3. Fulger said, on mai 12, 2010 at 3:08 pm

    Poate presedintele poloniei si cei care au murit in accidentul de avion au fost un ghimpe in coasta ELITELOR.

    Apreciază

  4. Fabian said, on mai 12, 2010 at 3:57 pm

    Cu siguranta au fost un ghimpe,si ce ghimpe de au trebuit sa-i omoare!
    Acum se cladeste noul Turn al Babilonului, desfranata din Apocalipsă, dar va fi ultima batalie a omului impotriva lui Dumnezeu, dupa care vine Judecata. Sa-i fereasca Domnul de judecata Lui!
    Noi sa marturisim credinta adevarata cu curaj si sa ne aparam ce mai avem, dar in primul rand SUFLETUL!

    Apreciază

  5. acadennis said, on mai 12, 2010 at 8:24 pm

    Polonezi platesc acum pentru impotrivirea impotriva elitelor asa cum romanii platesc pentru
    miscarea legionara

    Apreciază

  6. Anonim said, on mai 13, 2010 at 9:39 am

    Despre semnele sfarsitului parintele Dumitru Staniloaie scria: „Multi vor putea sa le indice ca prezente inainte de a se produce real si multi vor putea contesta realitatea lor cand se vor produce de fapt”. (de pe coperta Parintii Bisericii despre sfarsitul lumiii).

    E clar ca se intampla, chiar daca se intampla ca urmare a actiunii oamenilor, (pana la urma Dumnezeu actioneaza si prin oameni sau mai ales prin oameni): intunecarea cerului, cutremure (HAARP, chemtrails), accelerarea timpului (posibila manipulare a frecventei Schumann „Ştiinţa neronală contemporană sugerează existenţa unor algoritmi fundamentali prin care toate semnalele senzoriale sunt traduse într-un fel de cod specific creierului. Stimularea (sinteza) directă a acestor coduri în lobii temporali sau corticali prin aplicarea modelelor electromagnetice necesită nivele energetice care sunt deja prezente în mediul înconjurător: activitatea geomagnetică naturală a planetei şi reţelele de comunicaţie contemporană (radio, televiziune, telefonie mobilă, etc).”

    „În ultimile două decenii s-au realizat multe care în trecut erau doar la stadiul de posibilitate. Este vorba despre posibilitatea tehnică de a influenţa direct cele aprox. şase miliarde de creiere umane, fără intermediere, prin generarea informaţiei neuronale în mediu fizic atotcuprinzator (planeta Pământ – nn)”.)”, ciparea (care e minimizata, ridiculizata si pare pentru multi incredibila) si multe altele. http://roaim.co.nr/?a=articles&p=130 http://active.info.ms/?a=articles&p=263 http://active.info.ms/?a=articles&p=144 http://roaim.net.tc/?a=articles&p=140 (site neortodox, contine si rataciri)

    POATE CA TOCMAI ASTA E MAREA CAPCANA, SA CONSIDERAM CA TOATE ACESTEA SUNT ACTIUNI ALE OMULUI SI SA LUPTAM CONTRA OMULUI IN LOC SA CREDEM CA CHIAR SE INTAMPLA ACELE VREMURI SI SA NE INDREPTAM CATRE DUMNEZEU.

    Sa nu uitam „atat cat ascultam noi de Dumnezeu atat asculta si El de noi” si ca tot ceea ce se intampla e ca urmare a pacatoseniei noastre si „asa ne trebuie”.

    Dumnezeu sa ne ajute si lumineze.

    Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.