SACCSIV – blog ortodox

Polonia avea tendinta de a nu merge in rand cu lumea. Conducerea poloneza a murit intr-un accident de avion. Va merge de acum Polonia in rand cu lumea?

Posted in Lech Kaczynski, Polonia, Uncategorized by saccsiv on aprilie 11, 2010

   Citez din articolul Lista cu principalii oficiali ai delegaţiei poloneze care au murit în accidentul de avion din Rusia:

   O listă cu pasagerii avionului prezidenţial polonez care s-a prăbuşit sâmbătă în Rusia a fost publicată de comitetul polonez pentru memoria naţională, care s-a ocupat de organizarea vizitei la Katin. O copie a fost obţinută de site-ul Novinite.com, care prezintă principalii oficiali ai delegaţiei.

   Lech Kaczynski – preşedintele Poloniei

   Maria Kaczynska – soţia preşedintelui Lech Kaczynski

   Ryszard Kaczorowski – în perioada 1989-1990 a fost ultimul preşedinte al Poloniei în exil.

   Jerzy Szmajdzinski – vicepreşedintele Camerei inferioare a Parlamentului polonez, candidat la alegerile prezidenţiale din 2010.

   Wladyslaw Stasiak – directorul biroului de presă al Preşedinţiei.

   Aleksander Szczyglo – preşedintele Biroului Naţional de Securitate.

   Pawel Wypych – secretar de stat al Cancelariei prezidenţiale.

   Mariusz Handzlik – subsecretar al administraţiei prezidenţiale.

   Andrzej Kremer – ministru adjunct al Afacerilor Externe.

   Franciszek Gagor – şeful Statului Major al armatei poloneze.

   Andrzej Przewoznik – vicepreşedinte şi secretarul Comisiei pentru comemorarea vicrimelor masacrului de la Katin a premierului în perioada 1994-1998.

   Grzeogrz Dolniak – membru al Camerei inferioare a Parlamentului.

   Przemyslaw Gosiewski – membru al Camerei inferioare a Parlamentului.

   Zbigniew Wassermann – membru al Camerei inferioare a Parlamentului.

   Janusz Kochanowski – avocatul polonez al poporului.

   Slawomir Skrzypek – guvernatorul Băncii Centrale a Poloniei.

   Janusz Kurtyka – preşedintele Institutului Polonez pentru Memoria Naţională.

   Tadeusz Ploski – preot romano-catolic.

   Iata si ce putem citi in articolul Accidentul aviatic nu a fost provocat de probleme tehnice la aparatul de zbor, au anunţat duminică anchetatorii ruşi.:

   Experţii ruşi studiază cutiile negre ale avionului preşedintelui polonez, Lech Kaczynski. În baza declaraţiilor martorilor şi primelor rezultate ale anchetei, agenţia de presă RIA Novosti a reconstituit grafic pas cu pas prăbuşirea aparatului de tip Tupolev 154.

   „Am decriptat una dintre cutiile negre (…) O examinare detaliată va fi efectuată la Moscova, dar repet că, potrivit înregistrărilor de care dispunem, avionul nu a avut nicio problemă tehnică”, a declarat Bastrikin. „Pilotul a decis să aterizeze deşi fusese informat despre condiţiile meteorologice nefavorabile”, a subliniat el.

   Autorităţile ruse susţin ipoteza unei erori de pilotaj în cazul catastrofei aeriene de la Smolensk, în care şi-a pierdut viaţa preşedintele polonez Lech Kaczynski, relatează corespondentul RRA la Moscova.
   Conform informaţiilor din partea Ministerului pentru Situaţii de Urgenţă şi a Aviaţiei Militare Ruse, aeronava poloneză prezidenţială Tu-154 care urma să aterizeze pe aerodromul militar Severnîi de lângă Peciorsk, un orăşel din imediata apropiere a Smolenskului, la 350 km vest de Moscova şi circa 800 de km de Varşovia, a fost avertizată, când se afla la 50 de km de aeroport, în legătură cu vizibilitatea proastă şi cu condiţiile meteo nefavorabile.

   La 10:50 ora locală (9.50 ora României), aeronava a dispărut de pe ecrane. Centrul de control al zborurilor care este militar, aerodromul fiind militar, a anunţat aeronava că, din cauza condiţiilor meteo, ar trebui să se îndrepte spre alte aeroporturi, fie la Minsk, în Belarus, fie la Moscova, însă pilotul a decis să ia o hotărâre la aşa-numita „înălţime de decizie”, ceea ce nu contravine regulamentelor.

   În momentul în care aeronava se afla la aproximativ 1,5 km distanţă de pista de aterizare, controlorii de zbor au informat-o că se află sub traiectoria de aterizare, mult mai jos, şi i-au cerut să se redreseze, să intre în regim de zbor orizontal şi să se îndrepte spre un alt aeroport, însă aceste comenzi nu au fost îndeplinite, au fost ignorate de echipajul care a continuat să coboare şi peste câteva secunde, la 1,2 km de pista de aterizare, a atins un pom izolat, pomul având o înălţime de opt metri, în timp ce avionul trebuia să se afle în momentul respectiv la 60 de metri altitudine.
   Aparatul ar fi luat foc şi s-ar fi prăbuşit, provocând moartea tuturor celor 97 de persoane aflate la bord.

   Vizionati va rog si:

http://webtv.realitatea.net/actual/simularea-catastrofei-aviatice

   Comentariu saccsiv:

   Guvernul polonez şi Banca Naţională a Poloniei, au de curand de acord să slăbească moneda Poloniei, zlotul, ce in ultimele săptămâni  işi revenise aproape de puterea pre-criză, ceea ce era văzut ca o posibilă ameninţare la redresarea economică.

   Cititi va rog si:

Wall Street Journal

   Apoi, a doua zi, preşedintele Poloniei şi preşedintele băncii naţionale mor într-un accident de avion.

   Miscarea cu zlotul aratase ca cei ce conduceau Polonia puneau interesele poporului inaintea intereselor Uniunii Europene, in conditiile in care deja era singura tara din UE care nu intrase anul trecut in recesiune.

   Mai mult, conform articolului Polonia nu mai are nevoie de bani de la FMI din 29 martie 2010, Banca centrala a Poloniei a anuntat luni ca Varsovia nu mai are nevoie de prelungirea liniei de credit flexibile de 21,8 miliarde dolari, pusa la dispozitie anul trecut de catre Fondul Monetar International (FMI),

   Sa ne mai amintim si ca:

Polonia a refuzat să achiziţioneze vaccinuri împotriva AH1N1 deoarece companiile farmaceutice NU DOREAU SA-SI ASUME RESPONSABILITATEA pentru efectele secundare

   Sau chiar ca preşedintele polonez Lech Kaczynski a semnat Tratatul de la Lisabona foarte tarziu, de abia la sfarsitul anului trecut …

   Cu alte cuvinte, Polonia se deplasa usor altfel decat batea vantul si asta desigur deranja. Trebuie inteles ca niste unii au decis de exemplu ca planeta sa fie in criza (Criza financiara din SUA, etapa principala in edificarea NOII ORDINI MONDIALE) iar cine nu e in criza perturba. De asemenea, aceeiasi au hotarat ca FMI trebuie sa aiba un rol important (Fostii si actualii sefi FMI O SPUN PE FATA: “Aceasta fereastra favorabila, plina de oportunitati este aici. Nu va sta deschisa pentru totdeauna” si vor o MONEDA INTERNATIONALA) si se vede urat ca cineva sa-i refuze „ajutorul” …

   Nu ma lansez cu ipoteza ca accidentul aviatic a fost de fapt o eliminare, insa consider ca este un moment oportun ca prin dibacie, ELITELE sa repuna Polonia pe fagasul „corect”.

   Cititi va rog si:

ELITA POLITICO-MILITARA POLONEZA, IN FRUNTE CU PRESEDINTELE CONSERVATOR SI EUROSCEPTIC KACZYNSKI – DECAPITATA DE UN “ACCIDENT” AVIATIC SUSPECT IN RUSIA

36 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

 1. saccsiv said, on aprilie 11, 2010 at 3:46 pm

  Pentru o mai facila parcurgere a acestui blog, cititi va rog si “CUPRINS”:

  https://saccsiv.wordpress.com/about/

  Apreciază

 2. Mihaela said, on aprilie 11, 2010 at 5:32 pm

  Mie personal nu-mi vine sa cred ca un avion prezidential s-a putut prabusi asa, din senin. Ma gandesc ca un presedinte are cea mai buna aeronava si cei mai pregatiti piloti. Iar daca e legat de siguranta celor de la bord, eu nu cred ca nu ar asculta.
  Foarte ciudat !!

  Apreciază

 3. melcutzu said, on aprilie 11, 2010 at 5:55 pm

  ,,, DE VOI NU MĂ VREŢI EU VĂ VREU ,,, spune Europa , Poloniei.

  Apreciază

 4. Ion de la Chiuiesti said, on aprilie 11, 2010 at 6:25 pm

  Exista atentionarile meteo ale belarusilor si ale rusilor. Decizia a apartinut comandantului aeronavei. Daca a ratat aterizarea de 3 ori, de ce a mai incercat a patra oara? Nu cred in conspiratie. Cred ca totul se datoreaza mandriei nejustificate a pilotului. Este adevarat ca aceasta catastrofa usureaza sarcinile conducerii UE si a elitelor mondiale!

  Apreciază

  • parereamea said, on aprilie 11, 2010 at 6:43 pm

   Mandria pilotului?
   „…la 1,2 km de pista de aterizare, a atins un pom izolat, pomul având o înălţime de opt metri, în timp ce avionul trebuia să se afle în momentul respectiv la 60 de metri altitudine.”

   Trebuie sa fi fost drogat, beat sau hipnotizat pilotul sau pilotii aia ca sa fie la 8 m inaltime in loc de 60. Ori aparatele de bord erau dereglate incat indicau alta inaltime?
   Ma intreb daca au gasit corpul pilotului sau avionul mergea deja pe pilot automat taman cum trebuia, adica sa pice in nas.

   De remarcat ca:
   http://www.realitatea.net/moartea-militarilor-polonezi-va-avea-consecinte-mai-grave-decat-decesul-presedintelui_708504.html

   Apreciază

   • da Doamne, cantec said, on aprilie 12, 2010 at 8:22 pm

    iar tu trebuie sa fii drogat, beat sau hipnotizat sa crezi ca un pilot nu isi poate da seama de diferenta intre 8m si 60m de sol, indiferent ce arata aparatele…
    hai mai incearca.

    Apreciază

  • agerstress said, on aprilie 12, 2010 at 1:26 pm

   Si mie mi se pare plauzibila versiunbea cu aparatele de bord „dereglate” sau perturbate de la sol in timp real (cele electronice), dar nu de catre rusi, cunoscuta fiind „relatia” Poloniei cu artizanii N.W.O. In orice caz, Rusia are toata motivatia sa elucideze misterul pentru a elimina suspiciunile indreptate asupra ei, doar daca nu a fost cumva o gresala stupida a antiaerienei rusesti si acum incearca sa musamalizeze (putin probabil, insa).
   Ar fi interesant de stiut daca nu a fost cumva „modernizat” si avionul prezidential polonez de catre israelieni, cum au fost si MIG-urile noastre… si apoi trimise „la arat” campiile patriei…

   Apreciază

 5. ChavaLito said, on aprilie 11, 2010 at 6:52 pm

  salut va multumesc foarte mult pt ca ati creat un asemenea blog! am stiut de la inceput ca polonezii au fost singura tara ca nu a fost in criza de aceea a fost necesar sa moara liderii tarii iar acum cei care vor fi alesi vor duce tara in criza ca si celelalte state.criza mondiala se va adanci asa de tare pana cand toate statele vor accepta noua ordine mondiala

  Apreciază

 6. seby said, on aprilie 11, 2010 at 7:16 pm

  normal trebuie sa fie si o varianta oficiala .. dar daca vezi cea facut Polonia .a refuzat FMI , VACCINURILE refuzarea semnarii tratatului de la LISABONA (unele din paragarfele acestui tratat cerea in mod expres ca homosexualiii sa fie recunoscuti si pusi in drepturi .casatoriii etc etc ) lucru refuzat de fostul presedinte .ce a facut acest OM ? SI-A APARAT TARA SI CREDINTA …si asta nu e tot .in discutie este si masacrul de la KATIN .unde au fost trimisi 22.000 de ofiţeri polonezi în rezervă, profesori, avocaţi şi medici mobilizaţi , luaţi prizonieri de către sovietici şi plasaţi în lagăre de detenţie. si apoi ucisi …..lucru pe care rusiii l-au negat timp de 50 de ani ….de abia in 1990 GORBACIOV a recunoscut masacrul …….http://www.adevarul.ro/actualitate/eveniment/Katin-un_blestem_pentru_polonezi_0_241776237.html
  din punctul meu de vedere aacidentul e o ELIMINARE .poate ma hazardez si posibil sa ating o latura paranoica ;)) dar vom vedea daca noii lideri ai Poloniei se inchina sau raman pe pozitii ….. in plus accidentul mi se pare si un advertisment pt cei care urmau exemplul presedintelui polonez .

  Apreciază

 7. seby said, on aprilie 11, 2010 at 7:21 pm

  revin cu o precizare … in seara asta peTVR 3 …..LA ORA 23.30 SE DIFUZEAZA FILMUL ”PADUREA KATYN ” ..Pt cei care vor sa isi faca o parere despre acest eveniment istoric …

  Apreciază

 8. sCuM.asd said, on aprilie 11, 2010 at 7:56 pm

  mie , unu, mi s-a parut un asasinat ca la carte daca pot sa zic asa

  Apreciază

 9. codin said, on aprilie 11, 2010 at 7:56 pm

  Doar unui singur suspect de pe glob ii corespunde un asemenea modus operandi ritualic.

  Apreciază

 10. CONSTANTINE said, on aprilie 11, 2010 at 8:10 pm

  fratii nostri?! 😀

  Apreciază

 11. GigiC said, on aprilie 11, 2010 at 8:33 pm

  Chiar acum , 11.04.2010, 23.30 este pe TVR3 filmul Katyn, merita vazut!

  Apreciază

 12. pelino said, on aprilie 12, 2010 at 5:39 am

  Da vreo caramida sau mistrie nu au gasit prin ramasitele epavei ?!?!

  Apreciază

 13. luchiana said, on aprilie 12, 2010 at 6:47 am

  Asta este „metoda” de a „scapa” de cei care nu se supun….
  Asta nu trebuie sa ne intristeze ci sa ne apropie mai mult de Dumnzeul spre care sa avem toata nadejdea mantuirii nostre!
  Sa ne rugam pentru sufletele lor de martiri!

  Apreciază

 14. CANTASTIM said, on aprilie 12, 2010 at 8:00 am

  interesant:

  http://www.whatdoesitmean.com/index1361.htm

  Apreciază

 15. Radu said, on aprilie 12, 2010 at 8:56 am

  In mod sigur este un asasinat. Eroarea de pilotaj poate fi indusa si chiar si un serviciu secret de mana a II-a poate deruta aparatura de bord in comunicatia cu turnul de control.
  Eu am zburat de multe ori cu low-cost si am aterizat si pe ceata si chiar si pe ninsoare puternica la Baneasa. Pilotul „vede” pista prin aparatele de bord. Dupa aterizare trebuie controlat bine avionul insa nu se fac astfel de greseli decat daca cineva in mod intentionat ii „strica privirea” pilotului.

  1. Inca o chestie interesanta e ca imediat dupa tragedie media prezinta niste stiri partinitoare. Conducerea Poloniei decapitata la Katyn a doua oara. Prima oara au facut-o rusii insa nu se specifica clar la ordinul cui? Jidovul Beria nu apare pe nicaieri.
  Nu se precizeaza ipoteza asasinatului dar se bate moneda pe rusi. Tragedia este folosita pentru a ii vopsi in negru mai mult pe rusi.

  2. Presedintele Romaniei a participat la slujba tinuta de catolici, impreuna cu alti romani. E de inteles tragedia si durerea dar stirea este prezentata ca si cum poporul roman e unit prin durere cu poporul polonez in biserica catolica. Concluzia, nu e rau sa te rogi in alta biserica atata timp cat esti animat de un sentiment nobil si sincer fata de semeni.

  3. Eforturile rusilor sunt discutate doar sumar, desi e una dintre cele mai mari anchete demarate vreodata in Rusia si pentru a oferi toata transparenta chiar Putin coordoneaza aceasta ancheta.

  4. NU SE INAINTEAZA DELOC IPOTEZA ASASINATULUI tinand cont de cele discutate in articolul de mai sus. Polonia nu a luat vaccinul ucigas, nu a dorit banii de la FMI, devine independenta datorita gazului si inca multe alte motive solide. CUI BONO?

  In opinia mea, este clar o moarte cu cantec acolo. Imi pare rau pentru cei morti si imi pare rau si pentru ce va urma in Polonia. In mod sigur papusarii vor incerca puternic acum sa puna in pozitiile importante si libere oameni aserviti intereselor lor.
  Dumnezeu sa ii ajute pe polonezi!

  Apreciază

 16. codin said, on aprilie 12, 2010 at 2:40 pm

  Iata ce „proorocire” misto a avut televiziunea georgiana pe data de 13 Martie anul acesta.
  http://www.agentia.org/anchete/Moartea-presedintelui-Kaczynski-a-fost-anticipata-de-georgieni-in-13-martie-2490.html

  Apreciază

 17. eugenia said, on aprilie 12, 2010 at 6:12 pm

  A sustine valorile nationale si in general, principii la care trebuie renuntat pentru a aseza o alta ordine in lume, este iconfortabil uneori, mortal.
  Jorg Heider conducea foarte imprudent, Milosevici a facut un infarct”previzibil”, Abdulah Ocalan s-a trezit pe nepusa masa saltat din locuinta sa din cartierul” micul infern” in Italia de catre baietii magistral zugraviti in filmul”Munchen”si transformat intr-o marioneta inspaimantata iar zilele acestea,se pregateste scoaterea din magistratura a unuia dintre cei mai competenti si temuti judecatori europeni, spaniolul Baltazar Garson.
  Lech Kaczynski este un soi de apogeu. Mai are cineva curajul sa iasa din rand din motive principiale?

  Apreciază

 18. clement said, on aprilie 12, 2010 at 6:39 pm

  In acest moment pe postul TV France 1 se transmite un reportaj ce precizeaza ca in Rusia, la Novosibirsk este produs combustibilul folosit in centralele atomice iraniene!
  In „chestiunea accidentului aviatic din Rusia” pe TVFrance 2 se afirma ca a scazut semnificativ interesul polonezilor pentru eveniment si ca este momentul sa fie intoarsa pagina din punct de vedere politic!!! Scurt si clar.
  Un spatiu foarte larg este acordat comemorarilor din Israel. A propos, stie cineva daca a fost prezenta la acest eveniment si o delegatie a urmasilor „dreptilor romani” ce au salvat evrei de la deportare?
  Vine de se leaga, totusi.

  Apreciază

 19. codin said, on aprilie 12, 2010 at 8:41 pm

  Adevaratul terorism a fost si este in continuare terorismul de stat. A spuso chiar Virgil Magureanu

  Apreciază

 20. codin said, on aprilie 12, 2010 at 8:57 pm

  De cand te nasti pe pamantul asta incepi sa fi intimidat cu „excluderea”, marginalizarea, daca nu te supui feluritelor si aberantelor tipuri de comportament, nu poti promova daca nu te speli pe creier cu ghiveciul otravitor al „invataturilor” autorizate,esti taxat si super impozitat in permanenta pana la „activarea” fortata a instinctului de supravietuire, iar mai apoi, daca te trezesti, devii automat inamicul sistemului care te hartuieste pana te conformezi ori…mai trist. E trist ceea ce se intampla pe Pamantul nostru, si se pare ca in loc sa fim lasati sa ne eliberam spiritul creator suntem fortati sa ne abrutizam. Ne asteapta un nou Ev Mediu Intunecat. Vestea buna e ca se va sfarsi mult mai repede decat primul, insa isi va pastra caracteristicile care au provocat fiori reci unei intregi umanitati.

  Apreciază

  • clement said, on aprilie 13, 2010 at 6:57 am

   In alta ordine de idei dar pe aceiasi tema, seara trecuta , pe Antena 3 a fost invitat pilotul lui Ceausescu, cel ce a cazut cu aparatul in Atlantic.
   Nu era locul analizei respectivului caz, dar atunci, mecanicul de bord, Negoescu Ion a fust pus in cauza si retras de la zbor. Acest om conducea aproape sistematic baut. Stiu ca la un moment dat s-a incercat stapanirea acestui viciu recunoscut printre pilotiii romani. Nu stiu daca s-a si reusit. Cert este ca imi este imposibil sa ma simt confortabil in avion stiint aceste lucruri, chiar daca logic, concurenta in meseria lor ar trebui sa ii mai potoleasca.
   In tot cazul afirmatia pilotului al carui nume imi scapa si imi cer scuze, cum ca explicatia nenorocirii din Rusia este exterioara, extraterestra este exceptionala. Evident ca nu se referea la creaturi verzi… Pana la sfarsitul emisiunii a fost temperat…
   Ideea ca a existat o neintelegere lingvistica e de un penibil de nu stiu cum nu le este rusine unor „analisti militari” de a o pune in discutie, public.
   Pilotii si controlorii de trafic SUNT OBLIGATORIU VORBITORI DE LIMBA ENGLEZA si in plus, COMUNICA PRIN CODURI INTERNATIONAL VALABILE.
   Acestia nu dialogheaza ca doua babe surde si analfabete…

   Apreciază

 21. […] Polonia avea tendinta de a nu merge in rand cu lumea. Conducerea poloneza a murit intr-un accident d… […]

  Apreciază

 22. […] Polonia avea tendinta de a nu merge in rand cu lumea. Conducerea poloneza a murit intr-un accident d… […]

  Apreciază

 23. […] Polonia avea tendinta de a nu merge in rand cu lumea. Conducerea poloneza a murit intr-un accident d… […]

  Apreciază

 24. […] Polonia avea tendinta de a nu merge in rand cu lumea. Conducerea poloneza a murit intr-un accident d… […]

  Apreciază

 25. scorilo said, on februarie 15, 2011 at 9:29 pm

  a fost plesnit creierul pilotului cu arme psihotronice adica nu mai stii pe ce lume esti nu mai esti constient

  Apreciază

 26. […] vizitati cele 3 link-uri pentru a intelege totul despre acest accident inainte de a comentahttps://saccsiv.wordpress.com/2010/04/11/polonia-avea-tendinta-de-a-nu-merge-in-rand-cu-lumea-conduce… […]

  Apreciază

 27. […] Polonia avea tendinta de a nu merge in rand cu lumea. Conducerea poloneza a murit intr-un accident d… […]

  Apreciază

 28. […] Polonia avea tendinta de a nu merge in rand cu lumea. Conducerea poloneza a murit intr-un accident d… […]

  Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: