SACCSIV – blog ortodox

VIDEO: Copii de la VALEA PLOPULUI – Parintele Nicolae Tanase …

Posted in Parintele NICOLAE TANASE, VALEA PLOPULUI by saccsiv on iunie 14, 2010

6 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

  1. saccsiv said, on iunie 14, 2010 at 12:03 pm

    Pentru o mai facila parcurgere a acestui blog, cititi va rog si “CUPRINS”:

    https://saccsiv.wordpress.com/about/

    Apreciază

  2. luchiana said, on iunie 14, 2010 at 1:10 pm

    Copiii de la Valea Plopului sunt printre cei fericiti ca au fost salvati de la crima. Iubirea Domnului prin parintele Nicolae Tanase si cei de langa dansul inmulteste viata atat cat se poate.
    Sa salvam si noi cat si cum putem de la crima avortului si de la abandon copiii care nu sunt doriti de parintii lor.

    Doamne ajuta!

    Apreciază

  3. mihaela said, on iunie 14, 2010 at 1:16 pm

    Am fost la Valea Plopului cand s- a filmat acest mic documentar ;gratie initiativei Fundatiei „Arsenie Boca” am putut aduna multe ajutoare.Drumurile au continuat acolo, tacute, dar consecvente.
    Parintele Tanase este un om absolut deosebit, care are o forta a cuvantului extraordinara . In cateva clipe eu m-am simtit nevrednica de viata mea destul ce confortabila , si am inteles ca Domnul a avut mila de mine.
    Am privit tacuta acei copii frumosi care , din „n ” motive au ajuns acolo.Erau deja maturizati in privirile pe care ni le aruncau.Copiii de varste mai mici erau frumosi si ingrijiti.
    Ce a reusit Parintele acolo ar fi trebuit sa reuseasca MULT mai multi preoti,pentru ca in jurul lor trebuie sa se coaguleze forta ortodoxiei.
    Poate in aceasta directie ar trebui sa ne canalizam energia;sa facem ceva pentru aceste suflete, care vor fi viitorul nostru.
    Este enorm de multa nevoie de astfel de ajutor,asa cum spunea o maicuta de la Petrui Voda :”Nici noua etaje , daca am fi construit, n-ar fi fost de ajuns”.
    Eu cred ca istoria nu va ierta pe nici unul din noi, daca nu actionam in acest autentic mod crestinesc.

    Apreciază

  4. coco said, on iunie 14, 2010 at 6:40 pm

    Putini preoti sunt in Romania ca parintele Nicolae Tanase,un Adevarat Apostol al Neamului Romanesc.Sa ne rugam pentru Sfintia Sa,pentru familia si copiii sai si sa-i ajutam cum putem si noi.

    Apreciază

  5. john said, on iunie 14, 2010 at 8:01 pm

    intr-adevar, din ce in ce mai rar vedem lucruri de acest fel…deoarece cred ca, in acelasi timp, din ce in ce mai des vom fi nevoiti sa vedem, din pacate, lucruri de felul asta http://vigilantcitizen.com/?p=241

    Apreciază

  6. Fulger said, on iunie 15, 2010 at 4:17 pm

    Imi amintesc cand am fost acum catva ani la valea plopului impreuna cu preotul de la biserica si corul lui si am dus jucari copiilor de acolo. Am asistat la slujba ( a fost Duminica) si am fost miruit de catre preotul Nicolae iar apui ne-a invitat pe toti la masa. Cu greu mai gasesti oameni atat de calmi si buni ca parintele Nicolae . Doamne Ajuta

    Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.