SACCSIV – blog ortodox

VIDEO: O noua promovare a CIPULUI IMPLANTAT in corpul uman. Scenariu 2017

Posted in CIPURI, IMPLANTURI, MICROCIPURI by saccsiv on mai 2, 2010

   Cititi va rog si:

PROIECTE DE LEGE, din Camera Senatului si a Deputatilor, SOLICITA IMPLANT CU CIP pentru americani?

VERICHIP FACE PROGRESE: implant cu microcip pentru a corela datele medicale, istoricul creditelor si securitatea sociala. MAI DORMIM MULT?

VIDEO (si transcriptul): INFRACTORILOR (dovediti) li se va impanta fortat un CIP in corp?

Intel doreste sa va implanteze un cip in creier

VIDEO: Reclama pentru folosirea IMPLANTULUI CU CIP, din motive medicale …

BIG BROTHER, CIPURI, IMPLANTURI, MICROCIPURI, 666, SEMNUL FIAREI: faza finala a experimentului inceput de colaborarea IBM-nazism, coordonarea masoneriei

 

19 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

  1. saccsiv said, on mai 2, 2010 at 5:24 pm

    Pentru o mai facila parcurgere a acestui blog, cititi va rog si “CUPRINS”:

    https://saccsiv.wordpress.com/about/

    Apreciază

  2. ChavaLito said, on mai 2, 2010 at 5:57 pm

    normal se pregateste intens asta dar mai ales Luca 21:20
    „Când veţi vedea Ierusalimul înconjurat de oşti, să ştiţi că atunci pustiirea lui este aproape.”

    Apreciază

  3. Starea NATIUNII said, on mai 2, 2010 at 7:14 pm

    Am scris si eu un articol destul de documentat cu video, poze si documente pe aceasta tema: http://blog.imperiaonline.me/2009/12/18/cip-ul-implant-a-devenit-realitate/

    Apreciază

  4. Iubesc Patriarhul said, on mai 3, 2010 at 5:14 am

    Tare tehnologia asta. Am ascultat vinerea trecuta la Trinitas comentariu la capitolul 13 din Apocalipsa. Acolo se spunea ca nici un implant nu ne poate modifica credinta si vointa libera de a actiona. Se recunostea doar localizarea in orice monent a posesorului de cip. Trist totusi ca atata lume asculta aceste radio si nici macar nu se pune problema ca acest cip sa fie chiar cel din apocalipsa. Cei de la trinitas interpretau cipul pe mana dreapta sau pe frunte strict metaforic, lucrarea si gandirea. Macar daca ar fi luat o pozitie de expectativa, o pozitie incerta, dar ei dadeau explicatia ca si cum chiar asta inseamna cipuirea.
    Stiti ca a aparut un film care se cheama tot „Patimile”? Filmul lui Mel Gibson atat de mult a deranjat, incat au facut unul care se keama exact la fel, probabil sa mai diminueze din efect.

    Apreciază

  5. luchiana said, on mai 3, 2010 at 5:59 am

    Pregatiri intense, promovari inselatoare ca sa „culeaga” impresiile, pentru a adopta o varianat „negandita” de cei multi pentru a surprinde…si a accepta cu usurinta…

    Apreciază

  6. daniel said, on mai 3, 2010 at 6:25 am

    dragi prieteni,

    @Iubesc Patriarhul

    Eu gasesc emisiunea de la Trinitas inselatoare si fara adevar.
    Prima oara observ ca minciuna este: „nici un implant nu ne poate modifica credinta si vointa libera de a actiona”. In primul rand omul devina demoralizat complet. Ce durere sa mai adaug?
    A doua inselare este atunci cand se spune metaforic despre cip si se ocoleste, inteleg eu ca este intentionat, legatura directa dintre cip si semnul fiarei descris in Apocalipsa Domnului nostru Iisus Hristos.

    @manolescubd,

    Permite-mi sa iti spun ca nevizionand acest film deja duhul nostru ne indeamna sa ne alipim cu toata nadejdea de Domnul nostru Iisus Hristos.
    Important, inainte sa vizionez filmul este asa:
    Tot ce sa face, oricat de subtil, cu creierul si cu tehnologia, INTOTDEAUNA RAMANE ASPECTUL MATERIAL care este complet paralel de lumea duhovniceasca.
    Inca ceva: oricat se imparte materia, se exploreaza in adancime scara subatomica, oricat de subtil si de supersubtil devine materia, daca ma pot exprima asa, INTOTDEAUNA ramane tot materie complet paralela de lumea duhovniceasca, spirituala.
    Mintea omului, din cauza pacatelor, este aplecata, este magnetizata de aspectele materiale, total contrare cu aspectele duhovnicesti.
    Iata de ce, oamenii treziti spiritual, REFUZA „pana la sange”, cum ne invata Sfanta Scriptura, aceste tehnologii si tehnici inselatoare si se alipeste cu toata convingerea si iubirea de Domnul nostru Iisus Hristos si de ajutorarea fratilor si surorilor.

    cu mult drag,
    va multumesc

    Daniel

    Apreciază

  7. daniel said, on mai 3, 2010 at 6:27 am

    @ Luchiana,

    Foarte bine ai concluzionat, slava Domnului.

    Apreciază

  8. luchiana said, on mai 3, 2010 at 6:34 am

    @ daniel,

    Multumesc. M-ar bucura sa te cunosc.

    Apreciază

  9. daniel said, on mai 3, 2010 at 8:13 am

    @ Luchiana,

    Adevara, adevarat iti spun: este suficient cat ma cunosti.
    Este o adevarata bucurie pentru inima ca putem sa slujim Domnului nostru si oamenilor, in timpurile acestea pline de Har.
    Acest blog este o scoala suplimentara unde ne putem intari cu atat mai mult cu cat avem inima deschisa la Sfanta Evanghelie si la indeplinirea Cuvintelor Domnului.
    Domnul nostru drag ne vrea harnici, plini de zel, de smerenie, de pace, de bucurie in toate activitatile noastre zilnice, plini de rugaciune, de gand la EL.
    Activitatile zilnice omenesti, de acasa, de serviciu, de petrecere a timpului liber cu familia, cu prietenii trebuiesc traite in Lumina Domnului, ceea ce inseamna de fapt o lupta zilnica cu propria noastra fiinta pana ce corespunde Luminii Domnului, efort supraomenesc pe care imi place sa il numesc si eu Scoala lui Petru (adica lupta cu viata pentru mantuire!).
    In timp, cu ajutorul Harului lui Dumnezeu, omul ajunge mai stapan pe sine si inima lui este plina de rugaciune si gand la EL, ceea ce imi place sa numesc si eu starea asta ca Scoala lui Ioan (ma refer la Sfantul Apostol si Evanghelist Ioan).
    Asadar, oriunde suntem, sa nu IL uitam, ci sa ne mai gandim si la EL.
    Cam atat astazi.
    Avem multe treburi de infaptuit.

    va multumesc,
    Daniel

    Apreciază

  10. luchiana said, on mai 3, 2010 at 8:20 am

    @ daniel,

    Ai dreptate, stai ascuns, e mai bine asa.

    Apreciază

  11. acadennis said, on mai 3, 2010 at 10:51 am

    Se cere ca M-cipul sa fie implantat pe mana dreapta(majoritatea utilizeaza mana dreapta pt a scrie) sau pe frunte – acestea fiind doua locatii in care bateria de litium a M-cipului se va putea autoincarca. Scoaterea M-cipului din corp va fi imposibila deoarece continutul bateriei (litium – acid) se va scurge in corpul uman provacand moartea.

    Se vorbeste ca deasemenea unele campuri magnetice fac posibila scurgerea continutului bateriei din M-cip.
    Posibiliti de schimbare in campul magnetic al pamantului exista in special daca alte corpuri ceresti se vor apropia de pamant.

    Oameni de stiinta si NASA incep sa dezvaluiasca informatii tari referitoare la ceea ce unii numesc – NIBIRU, NASA numeste acest corp cerestru care s-ar apropia de sistemul nostru planetar – NEMESIS. Iar cand a fost descoperit in 2003 l-au numit – SEDNA.
    Vezi linkul:
    http://www.thesun.co.uk/sol/homepage/news/2889372/Earth-under-attack-from-Death-Star.html#ixzz0mi5Zgaqv

    Interesant este ca deasemenea s-a facut un reportaj despre 2012 in care se arata ca cava se va intampla, dar nu se da multe amanunte din cauza de a nu se crea un cataclism social. Reportajul arata ca elitele pregatesc buncare in toata lumea.
    Urmariti prima parte din cele 6 dupa care daca sunteti interesat vedeti celelalte pe youtube.
    Numai Dumnezeu stie ce se va intampla cu adevarat, eu am scris din cele ce am gasit deja scrise – de acea trageti voi concluzii si nu ma judecati, caci si eu sunt ca voi – un muritor de rand.

    Jesse Ventura Conspiracy Theory – 2012

    Apreciază

  12. GabyS said, on mai 3, 2010 at 12:44 pm

    Foarte interesant articolul si e bine ca toata lumea sa stie si sa fie pregatita in caz de ceva… Eu am sentimentul si sunt sigur ca nimic nu ne poate lua credinta si speranta. Iubirea si Lumina va invinge mereu! Nimic nu poate sta impotriva Voii Lui Dumnezeu, a Domnului Iisus si a atator minunati si buni Sfinti si ingeri care ne vegheaza necontenit… Trebuie sa punem in practica darul primit de la Domncul Iisus, iubirea pura pe care trebuie sa o oferim si sa o primim neconditionat mereu…
    Va iubesc!! Pace si Iubire! Doamne ajuta!

    Apreciază

  13. acadennis said, on mai 3, 2010 at 4:31 pm

    @GabyS
    Adevarat ce spui. Si sunt multi care spun ca multi vin cu lucruri lumesti in rezolvarea problemelor, dar adevarat spun ca nimic nu se intampla fara voia Domnului Nostru Dumnezeu.

    Apreciază

  14. WillyS said, on mai 3, 2010 at 6:09 pm

    Sacciv,
    iti urmaresc blogul de ceva timp, de aici din USA…intr-adevar, chestia cu ciparea este un lucru veridic….sunt anumite suburbii ale orasului Chicago, unde este OBLIGATORIE chiparea TUTUROR animalelor de companie – (de ex: Bensenville); Cine stie, intr-o zii va fi obligatorie si la oameni!
    In schimb, vreau sa zic ca acest videoclip este cam vechi, cam de prin 2005, cand inca la Jewel Store – lantul de magazine Jewel, inca se mai platea cu fingerprint. Acele dispozitive care le prezentau acolo sunt deja outdated…vechi. lumea inca merge pe cash si credit/debit…destul de reticenta in ceea ce priveste „noua technologie”.
    Am doua intrebari:
    1) Cum se face ca in ultima vreme atacurile la adresa bisericii catolice – crima, pedofilie,santaj si multe altele s-au inmultit EXTRAORDINAR? p.s.(sunt ortodox)
    2)Ce „incredere” ai putea avea intr-un individ – Alex Jones , care a fost desconspirat in 1999 de catre William Cooper – ulterior asasinat (din greseala) de catre politia locala? (intr-unul din posturile tale iti exprimai convingerea ca trebuie conlucrat cu AJ – dar simt ca este vandut!!)
    astept raspunsurile tale, multumesc anticipat!
    te felicit pt acet blog. continua, faci o treaba BUNA!

    Apreciază

  15. […] si astfel de functii si ca nu au deja astfel de metode disponibile … traieste in inselare. Cititi acest comentariu pentru a vedea propaganda la care suntem supusi si care ne amageste, mai mult sau mai putin […]

    Apreciază

  16. […] VIDEO: O noua promovare a CIPULUI IMPLANTAT in corpul uman. Scenariu 2017 […]

    Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.