SACCSIV – blog ortodox

Sa-l trezim pe ALEX JONES

Posted in Alex Jones by saccsiv on aprilie 24, 2010

   Sau cel putin sa incercam …

   Avertizam cu ceva vreme in urma:

FITI FOARTE ATENTI DE UNDE VA INFORMATI! Alex Jones va invita sa faceti parte din RENASTEREA SPIRITUALA A SECOLULUI 21 …

   Altfel spus, consider ca in site-urile si filmele sale prezinta multe informatii reale si utile, insa greseste la capitolul solutii. De ce greseste? Unii emit ipoteza ca e vandut ELITELOR, altii ca o face inconstient, fiind si el cuprins de inselatorul duh al solutiilor lumesti:

Ultima revolutie: NOUA ORDINE MONDIALA reala impotriva falsei “Noi Ordini Mondiale”

   Un frate mi-a propus insa sa incercam sa-l trezim … si consider ca este o idée foarte buna. Ca atare ma gandesc sa-i trimit un material, care evident ca va cuprinde, pe scurt si in cea mai mare parte, informatii ce deja le stie, insa prezentate intr-o asa maniera, incat sa poata sesiza corect imaginea intregului urias puzzle. Componenta cea ma importanta a materialului o va reprezenta piesele din puzzle, de existenta carora este foarte posibil ca el sa nici nu aiba habar: profetiile si invatatura  ORTODOXIEI referitoare la vremurile apocaliptice.

   Daca plecam de la premisa ca e inconstient ca actiunile sale de fapt pregatesc subtil (impreuna cu alti reali rataciti, precum David Icke) reala NOUA ORDINE MONDIALA, atunci nu gresim considerand ca exista probabilitatea ca afland de ORTODOXIE, sa-si schimbe radical parerile.

   Si chiar daca ar fi marioneta ELITELOR, totusi merita informat, asa cum informati au fost chiar si marii prigonitori ai crestinilor …

   Materialul la care ma gandesc va fi insa lungut si va trebui trimis intr-o engleza cat mai corecta. Si aici am nevoie de ajutorul vostru, dragi cititori. Asadar cine doreste sa ajute la aceasta traducere, sa-mi dea de veste. Cu cat mai multi, cu atat mai bine, caci voi da la fiecare cate un paragraf. Pe de alta parte, astept si sugestiile voastre, ce se pot dovedi, ca si in alte multe dati, foarte folositoare.

   Doamne ajuta!

33 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

  1. saccsiv said, on aprilie 24, 2010 at 9:54 am

    Pentru o mai facila parcurgere a acestui blog, cititi va rog si “CUPRINS”:

    https://saccsiv.wordpress.com/about/

    Apreciază

  2. antiignorantu said, on aprilie 24, 2010 at 10:17 am

    daca este timp da ………..

    Apreciază

  3. acadennis said, on aprilie 24, 2010 at 10:49 am

    @Sacciv
    Ce parere ai despre „bibleortraditions”, ???

    Apreciază

  4. alex said, on aprilie 24, 2010 at 11:05 am

    Frate, chiar crezi ca pe el il intereseaza ortodoxia ??????????
    El are dreptate cu privire la partea materiala a lucrurilor. Este cel mai bine informat din lumea asta(din cate surse stiu eu pana acum).

    El crede ca stie imaginea de ansamblu. Dar daca adaugi spiritualitatea, religia, ezoteria la imaginea lui. Din 2D devine 3D. Cu alte cuvinte ai o imagine de nasamblu muuuult mai vasta.

    Lasa-l in treaba lui ca si-o face bine.
    Dumnezeu sa-l ajute pe el si pe toti care lupta pentru omenire.

    Apreciază

  5. ovidiu said, on aprilie 24, 2010 at 11:15 am

    saccsiv,intentia e laudabila insa nu-ti fa iluzii.Sa nu fim chiar atit de naivi. A.J. nu simte lipsa ortodoxiei.E ca si cum ai incerca sa faci un diesel sa functioneze cu benzina…Pt o asemenea schimbare,atit de profunda,este nevoie de un Specialist(cred ca intelegi ce vreau sa spun).Chiar daca am admite ca este de buna credinta si este sincer…totusi felul lui de a fi,brand-ul pe care si l-a creat,soclul pe care s-a urcat,siguranta pe care o are in solutiile-atit de…neortodoxe-pe care le-a si schitat,ma fac sa fiu sceptic ca o sa primesti un raspuns cit de cit…decent,la demersul tau…Nu mi-o lua in nume de rau.Cred ca singurul lui interes plauzibil in aceasta directie ar fi sa-si deschida vreo „filiala”si la noi… E doar parerea mea.Nu ma supar daca ma insel.Pe de alta parte ,cred ca ti-ai putea investi energia mai bine…Vezi cit e de greu sa te intelegi cu cei de aceiasi limba si religie daramite cu ditamai…”mogulu`”american.Fara suparare…

    Apreciază

  6. ovidiu said, on aprilie 24, 2010 at 11:17 am

    ups,alex,s-ar zice ca te-am cam…plagiat!
    anyway…

    Apreciază

  7. Mircea Puscasu said, on aprilie 24, 2010 at 11:49 am

    Cred ca ar fi de si mai de folos daca ar fi pomenit la rugaciunile particulare si cele din biserica ( psaltire, acatiste, paraclise, unde se poate, el fiind neortodox), pe la casele noastre si pe la manastiri si parohii…

    Apreciază

    • saccsiv said, on aprilie 24, 2010 at 2:11 pm

      Mircea Puscasu

      Foarte corect, dar consider ca aceasta trebuie s-o facem, indiferent daca vom trimite sau nu acel material.

      Apreciază

  8. Vantelegar said, on aprilie 24, 2010 at 12:00 pm

    Parerea mea Saccsiv este ca ar trebui demarata productia acelui documentar al nostru.Un documentar in limba romana cu subtitrare in engleza.Cred ca ar trebui sa-ti dozezi efortul spre asta si sa atragi cat mai mult ajutor pentru realizarea lui.Nu stiu cat va pricepe Alex Jones din ce-i trimiti.Sunt de acord ca el are putere financiara si posibilitatea de a turna rapid un documentar despre rolul ortodoxiei,dar va transmite ceva ? El nu simte,nu traieste si nu crede ca noi.
    Ai avut idee buna cu documentarul acela,continua si pune ideea in practica.
    Doamne ajuta !

    Apreciază

    • saccsiv said, on aprilie 24, 2010 at 2:15 pm

      Vantelegar

      Documentarul nu-l aman si multumita bunului Dumnezeu, cat de curand, vom trece si la etapa a doua, detalii intr-un viitor articol.

      Apreciază

  9. Alexandra said, on aprilie 24, 2010 at 12:43 pm

    Fratilor,

    Adevarul trebuie spus, este alegerea fiecaruia daca-l accepta sau nu.
    Cineva aici vorbea de un Specialist, avea dreptate numai ca acum Specialistii (oameni cu viata sfanta) sunt din ce in ce mai putini. Altcineva spunea sa ne rugam pentru el. Trebuie facute amandoua: credinta (rugaciunea) si fapta (actiunea), caci „Credinta fara fapte este moarta”.
    Daca insa ne vom ruga toti pentru el si ii mai dam si materialul atunci sunt sanse mari.

    Pentru cei care se indoiesc ca pe Alex Jones il intereseaza ortodoxia:
    Daca va uitati in jurul nostru, pe nimeni nu intereseaza Calea ingusta, este grea si e foarte neatractiva (nu e deloc distractiva) numai ca toti oamenii au scanteia de divinitate in ei (asta este atuul pe care il are Dumnezeu), nu stim noi cine se va mantui pina la sfarsit, suntem datori sa spunem adevarul, bineinteles nu oricum, cu grija, smerenie si iubire pentru aproapele.
    Aveti mare dreptate cand spuneti ca este mandru si s-ar putea sa nu accepte, daca ne gandim cu mintea asa este, daca insa incercam sa trecem prin inima…ia vedeti, va lasa inima sa nu-i spuneti omului astuia adevarul intreg?
    Pina acum acest om a scos la iveala atatea lucruri, ce-i drept mai mult sau mai putin folositoare, dar sunt sigura ca nu stie de parintele Paisie Aghioritul, care a profetit exact ce descopera el acum, va lasa inima sa-l lasati total in intuneric?

    Sa nu dispretuim pe nimeni, sunt multi americani care realizeaza ce se intampla si care intreaba pe europenii din est pe emigranti cum au reusit sa treaca/supravietuiasca prin comunism. Raspunsul care-l aud ei in mod constant este credinta si nu oricare ci Ortodoxia. Multi nici NU STIU despre Ortodoxie dar au inceput sa caute mai mult adevarul si uite ca sunt si convertiri, nu putine, multe.

    Nici nu stit voi cu cata ardoare asculta un convertit cuvintele Domnului, vedeti de ex cazurile celor botezati cand erau maturi, cata bucurie au ei. Noi nascuti in Ortodoxie rar avem astfel de bucurii si descoperiri (fiecare cu darul sau).

    Practic acum: frate Saccsiv daca pregatesti un documnetrar, fa-l pe acela primul nu te imprastia in bucatele, dupa ce l-ai terminat abia atunci apuca-te sa faci prezentarea pentru Alex.
    Doamne ajuta!

    Apreciază

  10. luchiana said, on aprilie 24, 2010 at 2:01 pm

    @saccsiv

    Ideea este extraordinara, adevarata marturisire nu numai la fii rataciti ai casei lui Israel.
    Te sustin in trimiterea acestui material, la traducere, nestapanind limba engleza, cu regret nu te pot ajuta, dar ma rog Bunului Dumnezeu sa ne ajute sa ii facem cunoscuta lucrarea Sa in lume. E de datoria noastra sa Il facem cunoscut pe Domnul in adevarata Sa Lumina tuturor!

    Doamne ajuta-ne in aceasta lucrare sfanta!

    Apreciază

  11. tomitza said, on aprilie 24, 2010 at 2:17 pm

    e mult prea controversat Alex Jones asta :

    „Sotia lui Alex Jones este evreica.Are 2 copii cu ea.Copiii lui sunt asadar, in legea rabinica, evrei pe deplin.Asta deoarece in legea rabinica copiii sunt considerati evrei pe deplin daca mama lor este evreica,indiferent de rasa sau etnia tatalui.”
    Cititi mai multe aici, nu ma descurc cu engleza, eventual daca poate cineva sa traduca si sa posteze comentariu.
    http://www.realzionistnews.com/?p=387

    Apreciază

  12. LORENA said, on aprilie 24, 2010 at 2:37 pm

    Buna

    Iata ce email am primit:

    Pe 28 aprilie se supune la vot la Bruxelles asa-numitul Raport Gross. Dorinta redactorului (Andreas Gross) este aceea de a obtine o rezolutie UE pe tema acordarii unor drepturi pentru homosexuali – altele, mai multe, printre care recunoasterea casatoriilor (!) si a adoptiilor de copii.

    Romania are niste reprezentanti in forul care va vota. Adresele lor de email apar la BCC in mesajul de mai jos. E bine ca acesti eurodeputati sa primeasca solicitari de la cetateni ca sa voteze impotriva Raportului Gross.

    Scrieti-le si voi si dati mai departe mesajul ca sa faca si altii la fel.

    Buna Ziua,

    Va scriu in calitatea dumneavoastra de reprezentant al Romaniei in Adunarea Parlamentara a Consiliului Europei.

    Scopul prezentului e-mail este să atragă atenţia asupra problemelor existente în “Raportul asupra discriminării în baza orientării sexuale şi identităţii de gen” (Draft resolution and Report on discrimination on the basis of sexual orientation and gender identity, Doc. 12087, Committee on Legal Affairs and Human Rights, Council of Europe). Raportul, semnat de dl. Andreas Gross (Elveţia), va fi dezbătut şi votat în plenul Adunării Parlamentare a CE, miercuri, 28 aprilie 2010.

    Desi sunt de acord ca fiecare cetatean al Europei trebuie sa se bucure de anumite drepturi si libertati cetatenesti, consider ca in propunerile raportului sus mentionat se merge prea departe ajungand sa se promoveze o agenda ingusta care nu este in concordanta nici cu valorile moral-sociale si nici cu legislatia tarii noastre. Multe din prevederile si recomandarile raportului sunt in contradictie flagranta atat cu valorile civilizatiei iudeo-crestine cat si cu opiniile si recomandarilor multor oameni de stiinta, medici, psihologi si sociologi care au studiat obiectiv problematica ce face obiectul raportului.

    Avand in vedere aceste chestiuni va rog sa participati la intalnirea de miercuri a APCE si sa votati impotriva adoptarii acestui raport.

    Multumesc pentru atentia acordata acestei solicitari

    Apreciază

  13. luchiana said, on aprilie 24, 2010 at 2:41 pm

    @LORENA

    Te rog frumos sa ne dai adresele de e-mail sa trimitem mai multi acest text.
    Eu am mai trimis, dar unele adrese, desi erau oficiale s-au dovedit a fi neviabile.

    Apreciază

  14. Alexandru said, on aprilie 24, 2010 at 2:52 pm

    Stii ca poti sa contezi pe mine. Doamne ajuta!

    Apreciază

  15. luchiana said, on aprilie 24, 2010 at 2:55 pm

    @LORENA

    Multumesc frumos!

    Doamne ajuta!

    Apreciază

  16. Linda said, on aprilie 24, 2010 at 4:30 pm

    Pot ajuta si eu la traducere.
    Linda

    Apreciază

  17. marin said, on aprilie 24, 2010 at 6:22 pm

    Ideea este foarte buna. Sunt si la noi in tara amaericani care dupa ce au intrat in contact cu ortodoxia, s-au convertit , unii dintre ei chiar erau impotriva ortodoxiei. Stiu chiar personal un american, care nu numai s-a convertit, dar a si facut apoi seminarul ortodox si acum este preot aici la noi si merge cu toata familia la biserica ( si sotia si copiii sunt tot americani). Asa ca eu zic sa nu subestimam o astfel de initiativa si sa avem credinta, poate de la Domnul vine gandul fratelui saccsiv. Si apoi nu stim noi cum va lucra Duhul Sfant in inima unui om, dupa ce va citi profetiile unor sfinti. In ce priveste ceea ce spune @tomitza , imi vine cam greu sa cred ca daca e casatorit cu o evreica, copiii sunt considerati in legea rabinica. Intamplator am stat o perioada in occident si fiind nevoit sa ma duc la o scoala de limba cativa ani, am intalnit printre atatea alte natii si evrei. Toti cei care erau casatoriti cu neevrei mi-au spus acelasi lucru, fie ca erau barbati sau femei, ca cei care provin din familii de evrei 100 %, daca cumva parintii sunt ceva mai religiosi, ii considera ca nemaifiind copiii lor pe cei care se casatoreau in afara poporului evreu. Unul dintre ei, care imi era si vecin, mi-a spus ca a fost nevoit sa emigreze din Israel, ca parintii lui nici nu voiau sa vorbeasca cu nepotii, el nefiind religios, s-a casatorit cu o daneza. Sunt convins ca evreii care nu-si practica religia, nu sunt asa de stricti, dar cei mai multi, dintre cei care respecta traditia, chiar daca nu sunt asa religiosi, isi considera proprii copii neevrei daca se casatoresc cu alte neamuri, pentru ca respecta legea Vechiului Testament.
    Asa ca , inca o data, foarte buna idee si Doamne ajuta !

    Apreciază

  18. const4ntin said, on aprilie 24, 2010 at 11:41 pm

    particip si eu..am multe carti si articole ortodoxe in limba engleza.. daca crezi ca ti sunt de ajutor ti le trimit pe mail !

    Apreciază

  19. Fulger said, on aprilie 25, 2010 at 12:38 pm

    Am observat in majoritatea documentarelor pe care le prezinta americanii despre noua ordine mondiala pun aceasta intrebare mai mereu ,,DE CE ? ” de ce fura ei atatia bani ? , de ce vor sa ne implanteze cipurile ? s.a.m.d. Consider ca este foarte important ca acest documentar pe care il produci Saccsiv sa nu ajunca numai la Alex Jones ci la cat mai multi americani ca sa il poata viziona si sa vada ADEVARUL. Ps : As dori te rog daca vrei ca dupa ce termini documentarul sa il postezi si pe blogul tau ca sa il putem viziona. Doamne Ajuta!

    Apreciază

  20. Pustnicul Digital said, on aprilie 25, 2010 at 2:31 pm

    Da si la mine o copie a documentului sau un plan de atac … poate pot sa ajut.

    Apreciază

  21. Alina said, on aprilie 25, 2010 at 6:00 pm

    Cred ca pentru realizarea unui astfel de material ar trebui consultat un preot, teolog, cineva din domeniu, pt a face clara perspectiva ortodoxa din care sunt vazute evenimentele. Pot da o mana de ajutor la traducere.

    Apreciază

  22. GabyS said, on aprilie 25, 2010 at 7:37 pm

    Sa va vad eu ce mai comentati peste cativa ani… oare adevarul se afla doar intr-un singur loc? in rest…no comment. Doamne ajuta!

    Apreciază

  23. GabyS said, on aprilie 25, 2010 at 7:53 pm

    Am uitat sa mai spun… faci o foarte buna treaba Saccsiv, te felicit si chiar te sustin… in general, dar sincer e bine sa avem o arie mai larga de perceptie, sunt lucruri care se ascund in interiorul fiecaruia dintre noi incredibile si nu mai spun de adevaruri. Dumnezeu ne-a creat pe toti si tot ce este, cu totii suntem fii Lui si ne iubeste neconditionat. Oare e bine sa judecam tot ce misca? oare e bine sa uram si sa pedepsim pe toti care nu sunt intelesi? Oare este vreunu fara de pacat dintre voi/noi? Crezi ca Dumnezeu ne uraste sau ne pedepseste… NU! NICIODATA! As putea continua asa cateva pagini, dar de aici poate continua oricare care poate gandi putin… sunt lucruri care trebuiesc revizuite si regandite, despre noi, despre viata insasi… despre tot ce este… curand veti afla mai multe!
    Cu totii ne dorim o lume mai buna in care sa-l cinstim pe Tatal! si asa va FI!
    1.Dumnezeu este peste tot si in tot
    2.Dumnezeu nu pedepseste
    3.Dumnezeu este tot ceea ce este si ce va fi
    4.Dumnezeu este in jurul nostru si in fiecare din noi
    5.Dumnezeu ne iubeste neconditionat dintodeauna!!!
    6.Nimeni si nimic nu este mai presus de El
    7.Fiecare are liberul arbitru oferit de Dumnezeu, Tatal Nostru
    8.Nimeni nu este mai presus decat altul, toti suntem egali in fata Lui
    9.Fiecare va primi dupa merit
    etc.

    Apreciază

    • Pustnicul Digital said, on aprilie 25, 2010 at 11:57 pm

      Cu totii ne dorim o lume mai buna in care sa-l cinstim pe Tatal! si asa va FI!

      Dar Fiul … ce stii de Fiul (Mantuitorul Iisus Hristos) care zice: „Nimeni nu vine la Tatăl Meu decât prin Mine.” (Ioan 14:6). Stai uitasem, Biblia e o carte de povesti inventata de preoti sa ne subjuge si Isus (am scris intentionat cu un I) este doar un initiat in ‘energii’ si totul e ‘experiente’. Am fost si eu pe acolo, stiu cum merge.

      … Crezi ca Dumnezeu ne uraste sau ne pedepseste… NU! NICIODATA! As putea continua asa cateva pagini …

      Si eu as putea scrie pagini intregi despre chirugie pe creier. Nu inseamna ca am vreo idee sau ca, daca cineva ia de bun ce scriu, nu omoara pacientul.

      Sper sa nu ia nimeni de bun ce aberatii scrii si sa nu ‘omori pacientul’ (sa-ti fie cumva spre osanda)!

      Apreciază

      • Pustnicul Digital said, on aprilie 26, 2010 at 12:22 am

        Ultima parte a se intelege: Sa nu-ti fie cumva spre osanda!

        Apreciază

      • GabyS said, on aprilie 26, 2010 at 3:37 pm

        Nu stiu de ce spui ca sunt aberatii ce spun… te contrazici singur si asta ma duce cu gandul ca nu ai nici-o credinta? Stii cine era Iisus macar? of of… ce dovada de rautate ai si mai spui de credinta si bunatate… Dumnezeu sa te ierte!
        Ce usor va faceti voi o parere de un om si ce usor il judecati…voi cei fara de pacat si perfecti…
        Eu cred ca am fost destul de clar in ce am spus mai devreme.
        VA IUBESC! Doamne ajuta si ne iarta!
        Domnul Iisus sa ne ierte pentru ca nu reusim sa punem in practica invataturile Sale minunate!
        Si inca ceva… nu aveti nici-o sansa sa imi dovediti ca sunteti perfecti si ca stiti adevarul absolut. Eu doar am simtit sa imi exercit liberul arbitru. Credeti ce vreti! eu cel putin va respect alegerea.
        Nuami bine!

        Apreciază

    • saccsiv said, on aprilie 26, 2010 at 12:42 am

      GabyS

      Un anti crestin lipsea …

      Apreciază

      • GabyS said, on aprilie 26, 2010 at 3:21 pm

        Scuze… chiar nu sunt anticrestin… si nu mai am nimic de spus decat ca…. VA IUBESC! asa cum sunteti si ma rog sa fie bine si Domnul sa ne ajute!
        Daca si asta este gresit atunci…. punct!

        Apreciază

  24. Cristina said, on aprilie 26, 2010 at 6:48 pm

    Un american, evreu de origine, casatorit cu o romanca, s-a botezat vazandu-si fiica de trei ani (botezata Ortodox) facand metanii mari in fata unei icoane desi nu o invatase nimeni si nici nu vazuse asa ceva pana atunci. Pentru el a fost o conjunctura minunata si s-a convins o data pentru totdeauna. Nimeni nu s-ar fi gandit ca poate exista ceva care sa dezghete inima acelui om inversunat impotriva lui Hristos, dar sotia lui L-a rugat pe Dumnezeu sa-i deschida barbatului ei calea – si Dumnezeu, care nu doreste moartea pacatosului, ci sa se intoarca si sa fie viu (Iez. 18:23) a facut-o intr-un mod cat se poate de nespectaculos si simplu. Nu se stie niciodata cum lucreaza Dumnezeu cu sufletul omului – lucrarea Lui este personalizata, foarte precisa si vine intotdeauna la momentul oportun.
    Sper ca si initiativa lui Saccsiv sa fie placuta inaintea lui Dumnezeu, fara de care nimeni si nimic nu are sorti de izbanda (Ioan 15:5). Parintele Rafail Noica spune ca sufletul omului este ortodox: daca Jones e sincer si cauta adevarul, Adevarul il va convinge, numai sa i se faca cunoscut.
    Daca va pot ajuta la traducere, cu toata dragostea!

    Apreciază

  25. LORENA said, on aprilie 27, 2010 at 3:47 pm

    Eu cred ca este un lucru foarte dificil, daca nu chiar imposibil trezirea si convertirea lui Alex jones la ortodoxie. Nu vreau sa descurajez pe nimeni. Merita incercat. Eu incerc sa CONVING ROMANI ORTODOCSI CA ORTODOXIA ESTE ADEVARUL SI NU REUSESC…S-ar putea ca Alex jones sa nici nu vrea sa caute solutii religioase. Din cate mi-am dat eu seama el opteza pentru revolta, pt iesiri in strada. Convertirea cuiva e ceva personal, depinde daca persoana respectiva cauta adevarul.

    Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.