SACCSIV – blog ortodox

Astronomul Vaticanului: „DUMNEZEU SI EXTRATERESTRII COEXISTA” …

Posted in EXTRATERESTRI, Jose Funes, NOUA ORDINE MONDIALA, VATICAN by saccsiv on aprilie 26, 2010

   Citez din articolul Astronomul Vaticanului: „Dumnezeu si extraterestrii coexista”!:

   Astronomul sef al Vaticanului, José Gabriel Funes a declarat ca intre religie si stiinta exista o legatura stransa si ca el crede in existenta „fratilor extraterestri”.

   José Gabriel Funes a declarat ca nu exista niciun conflict intre a crede in Dumnezeu si existenta unor frati extraterestri, probabil mult mai evoluati decat omenii, scrie nytimes.com.

   „Cum putem exclude formele de viata probabil se dezvolta si in afara Pamantului?”
, a declarat acesta pentru ziarul Vaticanulu  L’Osservatore Romano.

   El nu este singurul reprezentant al Vaticanului care are aceasta convingere care contrazice teoriile Bisericii, dar este singurul care a facut-o publica.

   Comentariu saccsiv:

   Dupa cum bine stie orice crestin adevarat, extraterestrii sunt de fapt draci. Cititi va rog si:

De ce cucerirea spatiului cam bate pasul pe loc?

VIDEO: Ciudatenie in imaginile transmise de Deep Impact, in care se vede miscarea de rotatie a pamantului?

   Sa ne amintim si ca pe 13 mai 2008, iezuitul Jose Funes, director al Observatorului din Vatican a facut, printre altele si declaratia “Extraterestrii sunt fratii nostri“ si ca:

   “Noi, cei ce apartinem rasei umane, am putea fi cu adevarat oaia pierduta, pacatosii ce au nevoie de un pastor

   “Dumnezeu s-a intrupat in Iisus pentru a ne salva. Deci, daca de asemeni exista si alte fiinte inteligente, nu este obligatoriu sa aiba nevoie de rascumparare. Ei s-ar putea sa fi ramas in comuniune cu Creatorul lor

   Cititi va rog si:

Academia Pontificală de Ştiinţe şi Observatorul Vaticanului au fost gazda „Zilelor de studiu despre viaţa pe alte planete” …

   Dar sa nu ne miram ca la Vatican se vehiculeaza astfel de teorii:

VATICANUL, incotro? Spre NOUA ORDINE MONDIALA …

 

25 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

  1. saccsiv said, on aprilie 26, 2010 at 9:36 am

    Pentru o mai facila parcurgere a acestui blog, cititi va rog si “CUPRINS”:

    https://saccsiv.wordpress.com/about/

    Apreciază

  2. Radu said, on aprilie 26, 2010 at 10:29 am

    Hai sa dam cartile pe fata. Chestia cu extraterestrii a pornit de la un calcul probabilistic. Asa au aparut extraterestrii pe cale evolutiva. E foarte interesant ca adeptii teoriei existentei extraterestrilor sustin clar teoria ca sunt si ei fiinte evoluate tot din ciorba cosmica.
    Am spus teoria existentei extraterestrilor pentru ca nu exista inca dovada clara. Cei care au intalnit extraterestrii ii descriu cu coarne, gheare, copite. Cititi cazul Balea Lac si o sa vedeti exact descrierea facuta de cei care au vazut un extraterestru.
    Insa in mod cert avem extraterestrii. In afara de pamant totul este extraterestru. Chiar si Imparatia Cerurilor. Ingerii sunt extraterestrii, Heruvimii, Serafimii samd.
    Extraterestru inseamna ca nu apartine pamantului (planetei). Acestia nu sunt facuti pe pamant. Deci conform DEX-ului sunt extraterestrii. Dar extraterestru poate fi si un extraunivers, adica o fiinta care nu apartine acestui Univers in care traim noi.
    Dumnezeu in mod cert este extraunivers pentru ca El a creat lumea materiala.
    Noi avem probleme in a estima cand va lovi urmatorul cutremur aici pe pamantul nostru, insa putem vorbi despre istoria pamantului, a universului si chiar evolutia fratilor extraterestrii? :))
    Mi-aduc aminte ca am vazut o carte frumos colorata numita Istoria completa a Universului de la Big Bang. E pe la iesirile de metrou din Bucuresti. :))
    Deci noi nu putem spune daca vom avea marele cutremur anul asta in Vrancea insa cunoastem istoria completa a Universului??? :))
    Nu stiu daca Dumnezeu sau fiintele ceresti au umor caci mie asta mi se pare tare comic. Noi abia putem face prognoze cu privire la vreme dar stim istoria completa a Universului.

    Apreciază

    • nea Anderthal said, on aprilie 27, 2010 at 1:28 am

      @RADU
      Bravo baiete/tovarase/tataye/..etc
      Tu chiar crezi toate minciunile astea?Uite iti recomand sa citesti cea a scris pr. Seraphim Rose despre acest subiect(nu-mi amintesc numele cartii dar am cumparat-o in Romania cu peste 10 ani in urma…)

      Apreciază

  3. ovidiu said, on aprilie 26, 2010 at 11:03 am

    -In afara subiectului de fata –
    saccsiv,daca cumva te mai gindesti sa-l „trezesti” pe A.Jones ia in considerare si informatiile de la linku` asta:http://wakeupfromyourslumber.blogspot.com/2010/04/alex-jooker-jones-supreme-monkey.html
    Nu-s traduse insa evidenta transcende bariera limbajului…
    Inca o data:ideea e laudabila-„contextul”cam nepotrivit.

    Apreciază

  4. Petru said, on aprilie 26, 2010 at 11:39 am

    „Dumnezeu si extraterestrii co-exista”… „Stephen Hawking spune ca omenirea ar trebui sa renunte la incercarile de a comunica cu fiinte inteligente de pe alte planete” pt ca ne vor lua „resursele”…
    Atit papistasii cit si S. Hawking au sufletele bolnave, provocind inbolnavirea mintii…
    Din pacate si printre ai ‘nostri’ se gasesc astfel te oameni ce cocheteaza cu dracii, chipurile in baza unor detalii „stiintifice”… vai de ei! Isi vor vedea impielitatii lor ‘dragi’, pentru ca asta doresc, dar atunci nu vor mai putea demonstra vreo… teorie sau alta!

    Apreciază

  5. pcd said, on aprilie 26, 2010 at 1:02 pm

    ce ne mai miram?? cine a ratacit de la credinta a pierdut Harul. de aici si pana la asemenea elucubratii nu mai e decat un pas. omul ‘modern’ nu intelege ca atunci cand se bazeaza pe sine insusi este de fapt ratacit. lipsit de influenta binefacatoare a Harului omul decade in cele mai jalnice ipostaze. ce poate fii mai tragic decat sa vezi un presupus om al Cuvantului(presupus pentru ca nu exista biserica catolica, Biserica e una singura, cea ortodoxa) preocupandu-se nu de semenii sai ci de….extraterestri. adica de cai verzi pe pereti. oamenii lipsiti de Dumnezeu au devenit din ce in ce mai tulburati la cap.

    Apreciază

  6. Pustnicul Digital said, on aprilie 26, 2010 at 2:16 pm

    Tehnic vorbind … au dreptate:
    1. Dumnezeu exista
    2. demonii exista
    Resulta: Dumnezeu si demonii coexista… 🙂

    Apreciază

    • nea Anderthal said, on aprilie 27, 2010 at 1:29 am

      …de fapt astia sunt „extra-terestrii”..etc

      Apreciază

  7. Alexandra said, on aprilie 26, 2010 at 5:37 pm

    Completez ideea Pustnicului Digital

    Catolicii se simt „frati cu extraterestrii” si nu mint absolut deloc. In lipsa Harului te ia in subordine Intunecatul si ajungi „frate” cu el.
    Deci atentie mare cu cine vrem sa ne „infratim” sau sa „ne unim”.

    „Ce intuneric Doamne ce intuneric” – Apostol Bologa, Padurea Spanzuratilor

    (Pentru a-mi exprima simtamintele si ideile, azi vad ca ma salveaza literatura romana)

    Apreciază

  8. Anonim said, on aprilie 26, 2010 at 8:09 pm

    † Doamne, Iisuse Hristoase, Fiul lui Dumnezeu, miluieşte-mă pe mine, păcătosul

    Pentru cine are rabdare sa citeasca cele doua articole sunt marturii concludente pe cat se poate si concluzii care sunt cat se poate de logice http://www.sfaturiortodoxe.ro/_ozn.htm

    Voi relata o intamplare care mi s-a intamplat intr-o seara prin noiembrie 2009 venind spre casa am vazut o lumina puternica langa turnul de apa pe langa care treceam pe la 30 de metri inaltime, opresc masina, ma dau jos, imi fac instictiv o cruce si zic „Doamne” (pe atunci nu stiam ca extraterestrii sunt diavoli si nici ca acestia iti pot influenta gandirea ba chiar studiam pasiv articole despre fenomenul OZN) la care lumina se ridica, face brusc spre stanga si o ia in jos, ma urc la volan si o urmaresc pana o ia inspre o zona de periferie, unde nu am mai putut merge pe moment, pana sa imi treaca prin cap sa o filmez deja disparuse. A doua zi imi da necuratul prin cap sa merg sa caut luminita poate e ceva pe acolo si merg cautand luminita si pentru o clipa mi-au luat privirea de la drum desi nu vazusem pe nimeni in fata ma trezesc ca am ciocnit cu oglinda o masina. Ne oprim la care primele cuvinte rostite de omul care s-a dat jos din masina au fost „Multumesc lui Dumnezeu ca nu a fost mai rau”. Acum imi dau seama ca imi intunecase necuratul mintile in asa hal ca nici nu vazusem masina de pe contrasens dar si intrasem jumatate pe contrasens desi am undeva la 150.000 KM parcursi fara incidente majore multumesc Lui Dumnezeu, dar si un semn de la Dumnezeu ca ceva nu e in regula. Daca veti citi cele doua articole veti vedea ce nu e in regula…era tocmai inainte de prima mea spovedanie adevarata…nimic nu e intamplator

    Insa intamplarea mea poate fi conectata cu ce „propovaduieste” si Yoga vorbind de sferele de lumina si atunci avem o oarecare imagine despre aceasta ratacire http://www.yogaesoteric.net/content.aspx?item=4455〈=RO dar sfere care au aparut si in cadrul Profetiei de la Fatima de sorginte catolica http://cristiannegureanu.blogspot.com/2008/12/jacques-vallee-la-fatima-au-fost-ozn.html . Deci catolicismul daca ar fi o religie cu har de la Dumnezeu, ar avea sfinti care sa ii indrume in hatisurile noilor capcane diavolesti si nu ar mai cadea in ele asa cum se vede, tocmai de aceea cred ca ar trebui sa isi puna niste intrebari despre veridicitatea religiei lor… As mai adauga ca pe PROTV apar la calupurile publicitare tot felul de globuri luminoase…oare de ce? De ce tocmai le ei…?!?

    Ce putem face noi e sa ne rugam si pentru unii si pentru altii cu iubire si smerenie, fara a-i judeca si fara a ne preamari (bate in piept ca cine suntem noi), va gasi Dumnezeu o cale sa ii aduca spre Dreapta Credinta (Ortodoxia)

    † Doamne, Iisuse Hristoase, Fiul lui Dumnezeu, miluieşte-mă pe mine, păcătosul

    Apreciază

  9. boddyca said, on aprilie 26, 2010 at 10:56 pm

    mai nou extraterestrii fac si… copii! :))

    http://www.antena3.ro/stiri/bizar/contact-cu-extraterestrii-o-italianca-sustine-ca-a-ramas-insarcinata-cu-o-creatura-de-pe-alta-planeta_97813.html

    =)) o stire mai aiurea nu am mai vazut pana acum pe antena3 😐

    Apreciază

    • nea Anderthal said, on aprilie 28, 2010 at 1:09 am

      @boddyca
      ..aha..acum inteleg de ce „fratii nostri catolici” vor sa intre in legatura cu extra-terestrii:copii !Poate pe alte planete pedofilia nu este condamnata..etc

      Apreciază

  10. magda said, on aprilie 27, 2010 at 2:51 am

    @Alexandra:Geniala completarea ta!Bravo!Suubscriu.
    @nea Anderthal:cred ca nu l-ai inteles bine pe Radu;explicatiile lui nu au vrut decat sa explice etimologic cuvantul extraterestru si nu sa argumenteze(sustina)existenta lor.
    Daca gresesc,te rog sa ma corectezi,Radu.

    Apreciază

  11. cristian said, on aprilie 27, 2010 at 3:17 pm

    Dacă Vaticanul ar fi citit un capitol întreg despre extratereştri din „Ortodoxia şi „religia” viitorului” de păr Serafim Rose, ar fi scutit şi bani şi muncă şi ar fi aflat adevărul simplu de tot. Dar poate vorba ‘ceea, unii din Vatican sunt fraţi cu extratereştrii pe care i-au descoperit …. De-a lungul deceniilor le-au ajutat mult şi americanii cu farfuriile zburătoare din zona 51. Şi uite aşa apare încet dar sigur noua religie mondială subliniată „ştiinţific” de SUA, Vatican, oameni „simpli”, precum italianca „răpită” de extratereştrii şi … să mai vedem, cine se înjugă la această nebunie!

    Apreciază

  12. Alexandra said, on aprilie 27, 2010 at 4:15 pm

    Cine sa se injuge la nebunie, altii decat cei care traiesc fara Dumnezeu, si din astia sunt multi.
    Sunt multi care alearga dupa tot felul de miracole si minuni facile fara efort, si dupa „sa ne simtim bine” si aia cu codita tocmai asta ofera, iar oferta e pe masura timpurilor noastre cat mai variata si bogata si o parte din ea vine si stiintific cu OZN-uri si extraterestrii.

    Apreciază

    • Eltoro said, on aprilie 28, 2010 at 6:10 am

      @ saccsiv

      Ar trebui preluat acest articol si aici pe blog cand consideri…sau din scrierile Pr. Serafim Rose

      Apreciază

  13. […] Astronomul Vaticanului: “DUMNEZEU SI EXTRATERESTRII COEXISTA” … […]

    Apreciază

  14. […] EXTRATERESTRII sunt DRACI. NEW AGE ii numesc SEFI SECRETI … Posted in EXTRATERESTRI, NEW AGE, draci by saccsiv on august 11, 2010    Iata comentariul cititorului Anonim, postat la articolul Astronomul Vaticanului: “DUMNEZEU SI EXTRATERESTRII COEXISTA” …: […]

    Apreciază

  15. […] EXTRATERESTRII sunt DRACI. NEW AGE ii numesc SEFI SECRETI … Posted in EXTRATERESTRI, NEW AGE, draci by saccsiv on august 11, 2010    Iata comentariul cititorului Anonim, postat la articolul Astronomul Vaticanului: “DUMNEZEU SI EXTRATERESTRII COEXISTA” …: […]

    Apreciază

  16. Nelu said, on august 13, 2017 at 7:05 pm

    Cititi cartea lui Enoh.

    Apreciază

  17. […] Astronomul Vaticanului: “DUMNEZEU SI EXTRATERESTRII COEXISTA” … […]

    Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.