SACCSIV – blog ortodox

Statuia unui soldat STORMTROOPER (din filmul Star Wars) CRUCIFICAT intr-o Biserică Anglicană din Londra

Posted in Uncategorized by saccsiv on martie 19, 2018

Traducerea OrtodoxInfo:

. Foto: Unii enoriași au considerat aceasta statuie ca fiind ofensatoare

Statuia unui soldat Stormtrooper din filmul Star Wars a fost expusa pe o Cruce intr-o Biserică Anglicană din Londra

O statuie a unui soldat Stormtrooper din filmul Star Wars expusă ca piesă de artă intr-o Biserică atrage nemulțumirea enoriașilor care o consideră „ofensiva pentru creștini”.

Controversata piesă de artă, care prezintă un model mare al unuia dintre soldații filmului atașat de o cruce, a fost mutată dintr-o galerie de artă într-o nouă expoziție la Biserica Sf. Stephen Walbrook din centrul Londrei.

Face parte dintr-o expoziție „Stations of the Cross”, care prezintă și lucrarea lui Francis Bacon. Expoziția a fost organizată în sprijinul Fondului de dispariție Tom, fondat pentru a găsi pe Tom Moore, văzut ultima dată în 2003.

Un enoriaș al St Walbrook, care dorește să rămână anonim, a spus: „Este o prostie: de ce a trebuit să folosească biserica noastră?

„În mod sincer consider că este evident ofensator pentru creștini.”

O maică, care a dorit să rămână anonimă, a spus: „Nu am găsit statuia deranjantă, doar că nu este pe gustul meu „.

Francis McKenna, din Isleworth, vestul Londrei, a spus: „Am crezut că arta este surprinzătoare – nu am mai văzut așa ceva într-o biserică.

„Personajul Star Wars a fost un pic ciudat, nu mi-a păsat atât de mult.”

Fratele lui Ben Moore, Ben, care a organizat expoziția, a declarat: „Nu am intenționat să deranjez pe nimeni, doresc să atrag atenția asupra fratelui meu pierdut, nu l-am mai văzut încă din 2003.”

A adăugat: „Scopul meu este să atrag atenția și să incep o dezbatere”.

Artistul Ryan Callanan a creat statuia controversată, care va intra în vânzare pentru suma de 12.000 de lire sterline, după incheierea expoziției.

St Walbrook este o biserică de 500 de ani proiectată de Sir Christopher Wren care a supraviețuit războiului cu Germania Nazistă.

Rectorul, reverendul Jonathan Evens, a spus: „Aceasta este o expoziție de imagini concepute pentru a provoca neliniște și introspecție cu privire la profanarea crucii lui Hristos.

„Printre acestea, Răstignirea Stormtrooper a lui Ryan Callahan poate fi considerată printre cele mai controversate imagini din expoziție”.

El a adăugat: „Pentru mine, răstignirea lui Stormtrooper ridică întrebări similare celor pe care CS Lewis le-a ridicat în trilogia science fiction – că, dacă ar exista alte rase pe alte planete, ar fi Hristos încarnat printre aceste rase pentru a muri pentru mântuirea lor?

„Viziunea lui Lewis, pe care o descrie în povestea care trece prin trilogie, este că Hristos ar face acest lucru.

„Pentru creștini, imaginea lui Ryan Callahan ne poate conduce la o concluzie similară.

„Vă încredințez aceste imagini ca producătoare de idei și reflecție asupra semnificației veșnice a sacrificiului lui Hristos”.

NOTĂ OrtodoxINFO:

 

Tagged with: ,

33 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

 1. ioanide said, on martie 19, 2018 at 2:09 pm

  Vai de sufletul lor , si de cei care au pus-o , dar si de cei care nu au dat-o jos.
  Satanism pe fata.

  Apreciază

 2. isa said, on martie 19, 2018 at 2:58 pm

  Ma tot gandeam la un posibil raspuns la intrebarea ”De ce este depopulata Romania?”
  Daca ar fi sa ne luam dupa ce spun cei de aici:
  http://www.mydailyinformer.com/ice-age-is-coming-global-unrest-famine-mass-migration-increased-vulcanism-flooding-governments-are-preparing-for-a-mini-ice-age/
  … va urma o noua mini-era glaciara, asemanatoare cu cea din evul mediu. Cand la noi erau conditii climatice acceptabile, daca nu chiar destul de bune, parca asa imi amintesc din istorie.
  Multi oameni, din zonele afectate, vor fi nevoiti sa migreze. Trebuie sa li se faca loc undeva. Clar, România e un loc numai bun. Cine sunt cei care vor veni? Pai, primii vor fi cei care cumpara proprietati si terenuri … apoi altii, pe care ii vor aduce primii veniti. Noi vom mai fi cam asa, ca amerindienii – ori asimilati , ori traind in rezervatii.

  Apreciază

 3. Radu said, on martie 19, 2018 at 3:23 pm

  Vai de ei asa se ajunge la aberatii si exagerari totul porneste de la erezie si imaginatia si interpretarea lor proprie a mintii lor slabe a Evangheliei.

  Eu ma mir ca s-au gasit si „enoriasi” care sa considere asa ceva ofensator inseamna ca mai sunt si cativa pe acolo care se mai considera cat de cat in relatie cu Dumnezeu desi nu stiu ce fel poate fi cand sunt eretici.

  Epistola către Galateni a Sfântului Apostol Pavel
  7. Nu vă amăgiţi: Dumnezeu nu Se lasă batjocorit; căci ce va semăna omul, aceea va şi secera.

  Apreciază

 4. safimvigilenti said, on martie 19, 2018 at 5:43 pm

  de cand ai inceput sa scrii ca exista Biserica Anglicana ? ai uitat ce zice in Crez ? ca e o singura Biserica ? atunci Biserica Ortodoxa ce mai e ?

  Apreciază

 5. Ioan C. said, on martie 19, 2018 at 5:55 pm

  „Nu vă amăgiţi: Dumnezeu nu Se lasă batjocorit; căci ce va semăna omul, aceea va şi secera.”
  (Galateni 6, 7)

  Apreciat de 1 persoană

  • Cristian said, on martie 20, 2018 at 7:04 am

   Este alegerea fiecăruia, dar trebuie să înțelegem odată pentru totdeauna că orice alegere are și consecințe. Când vom vedea cu toții mânia lui Dumnezeu, vom înțelege că este și drept, nu doar răbdător și mult-milostiv. Dreptatea se manifestă și ea în lume. Dumnezeu să ne ierte pe toți, pentru că nu este om care să fie viu și să nu greșească.

   Apreciază

 6. ioanide said, on martie 19, 2018 at 7:42 pm

  safimvigilenti

  Nu crucea i-l deosebeste pe crestin , ci Dogmele .
  In mod sigur pe IISUS i-L mahneste batjocura Crucii sale , chiar daca se gaseste intr-o biserica Anglicana .

  Apreciază

 7. Constantin said, on martie 19, 2018 at 7:55 pm

  Bataie de joc la adresa lui IIsus Hristos!

  Apreciază

 8. marian said, on martie 19, 2018 at 11:17 pm

  A fost astăzi dat publicității un avertisment extrem de dur al unui oficial Militar Rus cu privire la posibilitatea ca America să atace Siria.
  Este cunoscută problematica trimiterii de clor sub formă de containere împreună cu alte ajutoare către districtul Guta din estul damascului.
  E bine acest oficial militar a spus că dacă America va lovi damascul va fi ultima greșeală pe care America o va mai comite. Același oficial adăugat faptul că Rusia va lovi inclusiv rampele de lansare ale rachetelor de croazieră americane.
  Doamne ajută!
  http://vestinewsrf.ru/mezhdunarodnaya_panorama/takim_tonom_rossiya_ewe_ne_razgovarivala_udarite_po_damasku_-_eto_budet_poslednee_chto_vy_sdelaete/

  Apreciază

 9. Prințul Harry vrea tronul României, nu Unirea said, on martie 20, 2018 at 9:05 am

  Acesta este de fapt punctul de unde a pornit tot scandalul, finalizat cu otrăvirea lui Skripal și al ficei acestuia, găsiți inconștienți într-un malll englezesc.

  Faptul că Rusia încurajează pentru prima dată realizarea Unirii Moldovei cu România, deranjează foarte tare familia regală a Angliei, cei care doresc ca, în urma negocierilor derulate cu omologii lor din restul famililor regale din Europa, tronul românesc să revină prințului Harry.

  Avertismentul dat de Anglia Rusiei, prin intermediul ministrului apărării britanic, Gavin Williamnson, conform căruia acuza Rusia că spionează infrastructura strategică englezească, anunțul făcut azi că Anglia va boicota Campionatul Mondial de fotbal prin neprezentare, sunt doar câteva pretexte pentru a încerca să atenționeze Rusia de a nu le strica planurile.

  Spionul rus, dacă ar fi să le dăm crezare engleziilor, ar fi fost otrăvit tot de ruși, pentru că acesta a trădat și acum lucra pentru Anglia. Dacă rușii nu ar fi vrut să îl lase să plece, nu pleca. Și mai ales cu atâția bani.

  Faptul că scandalul a ajuns atât de departe încât fiecare țară a expulzat câte 23 de demnitari spune multe, iar interesele sunt mari.

  http://www.napocanews.ro/2018/03/printul-harry-vrea-tronul-romaniei-nu-unirea.html

  Apreciază

  • Ioan C. said, on martie 20, 2018 at 11:30 am

   Înțeleg să apărați interesele Rusiei, din moment ce sunteți, cel mai probabil, cetățean rus.
   Dar veniți totuși cu niște argumente mai consistente, că nimeni nu l-a cerut pe Harry ca rege al României.
   Iar ca să credem bunele intenții ale Rusiei, ar trebui returnat întâi Tezaurul.
   „Blestemat fie omul care se încrede în om” (Ieremia 17, 5).

   Apreciază

  • MirceaB said, on martie 20, 2018 at 3:37 pm

   Nimic nu este intamplator cu scandalurile internationale in ultimile doua saptamani. Sunt informatii ca sunt trimise chiar acum trupe U. S. & U. K. pentru a se comasa in apropierea Al Tanf (la est de Eufrat), nave militare sunt pozitionate strategic in Estul Mediteranei (atat US cat si ruse, purtatoare de rachete), kurzii sunt „fugariti” din Afrin de catre turci, spre a intari flancul nordic al noii invazii „ale „noii coalitii”” spre directia Damasc. Exista o statistica, mai bine zis o traditie deja – U. S. incepe invaziile in Martie. Urmatoarele cateva saptamani vor fi critice. U.K. avea nevoie de o justificare pentru acest nou front .. de aceea Skripal etc etc.
   Surse:
   http://theduran.com/us-war-plans-kurdish-land-bridge-israel/
   http://thesaker.is/syrian-war-report-march-19-2018-eastern-ghouta-battle-enters-final-phase-afrin-falls/

   Apreciază

  • Prahovean said, on martie 20, 2018 at 5:55 pm

   Propunerea Rusiei de alianță în urma căreia România ar fi preluat Republica Moldova fără Transnistria nu este de actualitate, a fost acum câțiva ani. Guvernul român iudeofil și occidentalofil a respins flagrant, planul Rusiei este altul acum, în caz de război: România se rupe, Ungaria iar Ardealul, iar Moldova lui Dodon se extinde până la Carpați, probabil Bulgaria ia Dobrogea. România va fi invadată și lovită crunt de Rusia, drept pedeapsă pentru relele în care suntem, cele 40 de milioane de avorturi, prostia noastră, pentru bombardarea fraților sârbi în ziua de Paști, alături de NATO, în 99 etc. Când va începe războiul prorocit de Sfântul Paisie Aghioritul, Ucraina va fi ocupată de Rusia, România la fel. Se pare că Ucraina, România și Bulgaria vor fi zdrobite, pentru păcatele lor, iar Rusia va fi ocupată după, în cea mai mare parte, de chinezi. Strategic (nu teologic) vorbind, România are condamnarea semnată pentru că regimul politic de la noi este filoamerican și antirus profund, iar opinia publică manipulată merge pe această linie.

   Apreciază

   • Ioan C. said, on martie 21, 2018 at 6:29 am

    A ataca o țară NATO presupune activarea articolului 5 al NATO, iar Rusia știe asta.

    Apreciază

   • Prahovean said, on martie 22, 2018 at 8:33 pm

    După ce Turcia atacă Grecia, ambele țări NATO, articolul 5 se blochează și vom fi descoperiți.

    Apreciază

 10. geo said, on martie 20, 2018 at 9:22 am

  https://www.gatestoneinstitute.org/12051/france-islam-free-speech

  https://www.zerohedge.com/news/2018-03-19/big-brother-arrives-china-bans-people-bad-social-credit-planes-trains

  https://www.zerohedge.com/news/2018-03-19/top-us-general-says-american-troops-should-be-ready-die-israel

  https://mashable.com/2018/03/19/protect-yourself-and-your-friends-from-facebook/#5Xjg6h.0EZqq

  https://www.zerohedge.com/news/2018-03-19/74-americans-believe-deep-state-running-country

  https://www.zerohedge.com/news/2018-03-19/turkish-army-seizes-us-weapons-left-ypg-terrorists-afrin

  https://www.zerohedge.com/news/2018-03-18/edward-snowden-facebook-surveillance-company-rebranded-social-media

  https://www.zerohedge.com/news/2018-03-18/us-centcom-chief-comes-clean-generals-three-stunning-admissions-mid-east

  https://www.activistpost.com/2018/03/msm-brookings-reveals-plan-to-bleed-syria-in-absence-of-defeat-on-the-battlefield.html

  http://theantimedia.org/navy-seal-bin-laden-photos-fake/

  https://www.techdirt.com/articles/20180312/21010439407/future-fbi-wants-secure-phones-criminals-broken-encryption-everyone-else.shtml

  https://www.blacklistednews.com/article/64587/israel-quietly-begins-practicing-for-possible-war-with.html

  https://www.blacklistednews.com/article/64580/islamic-states-leadership-and-arms.html

  http://www.dailymail.co.uk/news/article-5510073/Argentine-official-admits-doomed-sub-SPYING-Falkland-Islands.html

  http://www.rudaw.net/english/middleeast/iraq/170320182

  http://www.informationliberation.com/?id=58121

  https://www.blacklistednews.com/article/64563/how-syrian-conflict-sparked-new-cold.html

  https://www.rt.com/news/421628-virgin-mary-apparition-germany/

  https://www.washingtonpost.com/world/national-security/trump-wants-to-get-the-us-out-of-syrias-war-so-he-asked-the-saudi-king-for-4billion/2018/03/16/756bac90-2870-11e8-bc72-077aa4dab9ef_story.html?utm_term=.1510e399ef4a

  https://www.rt.com/news/421631-north-korea-germany-europe-missile/

  https://www.activistpost.com/2018/03/pentagon-darpa-unreliable-predictive-artificial-intelligence-uncover-enemy-thoughts-war.html

  https://www.reuters.com/article/us-venezuela-blackouts/venezuela-begins-power-rationing-as-drought-causes-severe-outages-idUSKCN1GS2M5

  http://theduran.com/many-americans-have-no-clue-what-transpired-in-syria-here-are-3-narratives-explaining-the-conflict-in-syria/

  http://www.abc.net.au/news/2018-03-17/speech-jfk-was-never-able-to-give-recreated/9558886

  https://www.techdirt.com/articles/20180313/20160839421/un-says-facebook-is-complicit-spread-anti-muslim-hate-myanmar.shtml

  https://www.theguardian.com/news/2018/mar/17/cambridge-analytica-facebook-influence-us-election

  https://alethonews.wordpress.com/2018/03/16/us-senate-warns-russia-of-sanctions-if-s-400-sold-to-any-foreign-nations/

  https://www.rt.com/news/421589-us-preparing-syria-provocations-airstrikes/

  http://thefreethoughtproject.com/by-trumps-logic-on-death-penalty-for-drug-dealers-big-pharma-should-be-first/

  https://boingboing.net/2018/03/16/this-startup-promises-to-prese.html

  https://massprivatei.blogspot.com/2018/03/hotel-and-motel-staff-spy-on-how-much.html

  https://www.npr.org/sections/thetwo-way/2018/03/15/594140026/fema-drops-climate-change-from-its-strategic-plan

  http://thefreethoughtproject.com/hypocrisy-defined-nyc-mayor-marches-clinton-guns/

  http://theantimedia.org/fotoforensics-detect-fake-photo/

  https://motherboard.vice.com/en_us/article/bj5wy4/amd-flaws-viceroy-short-selling-stock-market

  https://www.livescience.com/62000-scott-kelly-dna-twin-study.html

  https://boingboing.net/2018/03/14/memory-holes.html

  https://www.rt.com/news/421198-sweden-google-holocaust-jews-nazi/

  https://jonrappoport.wordpress.com/2018/03/13/outrageous-chemical-dosing-experiment-to-force-friendship-toward-migrants/

  http://www.brandonturbeville.com/2018/03/syrian-military-uncovers-terrorist.html

  https://www.blacklistednews.com/article/64447/was-russian-spy-poisoned-to-avert.html

  https://www.mintpressnews.com/israeli-drones-tear-gas-gaza-protesters-latest-unmanned-weapons-experiment/238915/

  https://www.blacklistednews.com/article/64437/the-uk-government-is-manufacturing-its-nerve-agent-case-for-action-on.html

  https://www.theatlantic.com/technology/archive/2015/03/supreme-court-if-youre-being-gps-tracked-youre-being-searched/389114/

  https://www.sbs.com.au/news/national-geographic-admits-racist-decades-long-coverage

  https://www.afp.com/en/news/23/vws-using-more-diesel-failing-pollution-tests-after-recalls-study-doc-12c9ff2

  https://www.rt.com/uk/421038-black-white-uni-racist/

  https://motherboard.vice.com/en_us/article/xw5b4d/icex-2018-arctic-war-training

  https://www.ecowatch.com/elon-musk-mars-2546356131.html

  https://www.blacklistednews.com/article/64369/brain-implants-are-happening-defense-advanced-research-agency-is-ready-to-run-trials-with.html

  https://www.zerohedge.com/news/2018-03-10/hypocritical-motherfckers-assange-blasts-uk-government-remember-how-i-exposed-your

  http://thefreethoughtproject.com/state-to-force-homeschoolers-to-submit-to-warrantless-home-inspections-trampling-rights/

  https://www.zerohedge.com/news/2018-03-10/philippines-honduras-are-embracing-rfid-technology-track-citizens-movements

  https://boingboing.net/2018/03/11/why-youtubes-algorithms-push.html

  https://www.activistpost.com/2018/03/amazon-smart-devices-spies-uk-police.html

  https://www.mirror.co.uk/news/politics/britain-set-sell-48-new-12157952

  http://foodscience.news/2018-03-08-immune-systems-haywire-mice-fed-fast-food-explosion-inflammation.html

  https://www.blacklistednews.com/article/64337/labgrown-meat-now-coming-to-restaurants-near-you-is-your-stomach-prepared-for.html

  http://www.wsws.org/en/articles/2018/03/10/pers-m10.html

  Apreciază

 11. geo said, on martie 20, 2018 at 9:34 am

  https://www.wsj.com/articles/north-korea-to-meet-for-talks-with-u-s-south-korean-delegations-in-helsinki-1521376228

  https://www.facebook.com/groups/AmericansAgainstWhiteGenocide/?hc_ref=ARSLOVECa49j2p9V9ugU7hBM8ngRirviWxq87OVoSgIU7-nmtaLbuiKaQ6uPU6tGnas

  https://www.craigmurray.org.uk/archives/2018/03/of-a-type-developed-by-liars/

  http://stephenlendman.org/2018/03/russia-expelling-23-uk-diplomats-way-inadequate/

  https://off-guardian.org/2018/03/15/the-farcical-reality-behind-theresa-mays-novichok-story/

  http://tass.com/politics/994704

  https://www.zerohedge.com/news/2018-03-17/russia-claims-us-training-syrian-militants-false-flag-chemical-attack-justify

  https://www.rt.com/news/421582-lavrov-foreign-special-forces-syria/

  http://en.farsnews.com/newstext.aspx?nn=13961227000358

  http://www.foxnews.com/politics/2018/03/15/white-house-sanctions-russians-for-2016-interference.html

  http://sorendreier.com/who-benefits-did-western-intelligence-agencies-poison-skripal/

  https://russia-insider.com/en/lavrov-teaches-uk-lesson/ri22775

  http://www.presstv.com/Detail/2018/03/14/555436/Russia-UK-poisoning-former-spy-Sergei-Skripal-Lavrov

  https://www.rt.com/news/421320-un-security-council-poisining-meet/

  https://sputniknews.com/europe/201803151062571326-us-military-presence-europe/

  https://sputniknews.com/military/201803151062578519-china-jet-altitude-west-border/

  https://www.zerohedge.com/news/2018-03-15/saudi-crown-prince-says-will-develop-nuclear-bomb-if-iran-gets-one-compares

  https://sputniknews.com/middleeast/201803151062553329-manbij-turkey-us-safe-zone-syria/

  https://www.rt.com/news/421384-putin-sobchak-taxi-driver/

  http://strangesounds.org/2018/03/mass-bird-die-off-british-columbia-canada-hundreds-of-birds-dead-on-the-road.html

  https://www.telegraph.co.uk/news/2018/03/14/european-parliament-secret-talks-north-korea/

  https://www.rt.com/news/421316-russia-uk-may-unsc/

  https://sputniknews.com/asia/201803141062508547-us-afghanistan-influence/

  https://hendersonlefthook.wordpress.com/2018/03/14/russian-deaths-an-mi6-false-flag/

  https://rationalstandard.com/is-south-africa-approaching-a-civil-war/

  http://www.geoengineeringwatch.org/global-weather-modification-assault-causing-climate-chaos-and-environmental-catastrophe-2/

  http://www.foxnews.com/opinion/2018/03/12/why-nuke-free-north-korea-is-chinas-worst-nightmare.html

  https://www.zerohedge.com/news/2018-03-12/caught-tape-islamist-erdogan-makes-hand-sign-ultranationalist-grey-wolves

  https://www.rt.com/business/421119-india-cuts-monsanto-loyalty/

  https://www.zerohedge.com/news/2018-03-11/world-focused-north-korea-japan-quietly-expands-its-military-might

  http://stephenlendman.org/2018/03/nikki-haley-threatens-russia-syria/

  https://www.rt.com/usa/421068-us-haley-syria-un/

  https://sputniknews.com/middleeast/201803121062441058-french-weapons-found-in-eastern-ghouta/

  https://www.rt.com/news/421074-russian-envoy-un-ghouta/

  https://sputniknews.com/middleeast/201803121062455388-us-rations-in-us-cave/

  https://jonrappoport.wordpress.com/2018/03/12/head-of-secret-pentagon-program-says-ufos-can-warp-space-time-what/

  https://www.newstarget.com/2017-04-17-shocking-study-finds-that-penicillin-changes-childrens-brains-causing-them-to-grow-up-angry-and-violent.html

  https://www.technologytimes.pk/use-of-oxytocin-in-dairy-animals-and-its-harmful-effects/

  http://www.pnas.org/content/114/35/9314

  http://www.bbc.com/future/story/20180301-how-heart-patches-could-save-patients-from-cardiac-arrest

  Apreciază

  • saccsiv said, on martie 20, 2018 at 10:20 am

   geo

   Eu mai aleg cate una doua stiri din ce postezi tu intr-o zi. Dar alta data nu aleg niciuna. Iar asta deoarece numarul de traducatori care ne ajuta este totusi destul de mic si deseori le-am dat deja altceva de facut.

   Asadar, iti propun ceva: Cand mai postezi o astfel de lista, tradu titlul fiecarui articolul si imediat sub el pune-i link-ul. Apoi aceasta lista o voi posta pe portal si pe blog cu titlul „Stiri pe scurt” sau ceva de genul. Astfel titlurile vor fi vazute de mult mai multi. Evident, in masura lucrului pe care il au deja fratii ce traduc, vom traduce si integral, ca si pana acum, cate un articol sau mai multe.

   Sigur ca asta iti va lua cu mult mai mult timp, deci din aceasta cauza poate ca listele vor fi mai scurte, dar gandesc ca astfel vom face o treaba mai folositoare.

   Apreciază

   • geo said, on martie 20, 2018 at 11:11 am

    Ok. Interesanta idee (si propunere)…

    Apreciază

   • Ioan C. said, on martie 20, 2018 at 11:19 am

    Bună idee, nu toată lumea știe bine engleză.
    Ni eu nu știu decât puțin.

    Apreciază

 12. Giovanni said, on martie 20, 2018 at 10:12 am

  Alaturi de acea mizerie..in partea stanga cum te uiti, pare a fi o alta bataie de joc, o alta mizerie, un tabolu unde se vede un craniu, ca o radiografie cu o coroana de spini. Of, numai scarba, .. incontinu este lovit si batjocorit ! 😦

  Apreciază

 13. octavpelin said, on martie 20, 2018 at 11:03 am

  A republicat asta pe Octavpelin's Weblog.

  Apreciază

 14. marian said, on martie 20, 2018 at 11:27 am

  O femeie britanică, Anna Campbell, care s-a alăturat unității de luptă pentru femei, YPJ, a FOST ucisa în Siria în luptă împotriva armatei cotropitoare a lui Erdogan în Afrin undeva în nordul Siriei, în zona locuită de kurzi pe data de 15 martie 2018.
  Telegraph este sursa.
  Cineva a spus că fata aceasta a avut mai multă umanitate în degetul ei mic decât întreaga omenire. Știu că sună dur dar cred că este un prilej de reflexie.
  Odihnește-o Doamne!

  Apreciază

  • gheorghe said, on martie 21, 2018 at 7:23 am

   Mai precis – ce faceau femeile alea? Omorau alti oameni?
   Nu erau cu …. mancarea, cu ….ranitii, … ci cu omoratul?
   Una e sa compatimesti, … una e sa trimiti ajutoare materiale, financiare si alta este sa-ti lasi familia, tara si sa pleci…. la omorat, nu crezi ca este o contradicitie fundamentala alturarea femeie-asasin si care nu justifica actiunea pe care o citezi a fi dovada de „umanitate”!?!
   Spectacolul produce confuzie, nu te supara….
   Ea nu-si apara viata, familia, neamul, tara,… nu avea nici o treaba pe-acolo, dimpotriva a vrut sa omoare si asa si-a gasit si sfarsitul, in pacatul uciderii de oameni. Nu are relevanta cine erau aceea ca ea oricum nu avea vrfeo legatura cu situatia din Siria.

   Apreciază

 15. geo said, on martie 20, 2018 at 4:27 pm

  Presiuni uriase doar, doar se confirma ceea ce ar dori cine trebuie – http://truepublica.org.uk/united-kingdom/porton-down-scientists-under-extreme-pressure-to-confirm-nerve-gas-as-russian/

  Imbatat de succesul din Afrin sultanul Erdogan ameninta cu alte operatiuni de acest tip in Siria si, mai nou, Irak – https://www.zerohedge.com/news/2018-03-19/turkeys-erdogan-vows-new-military-operations-eastern-syria-and-sinjar-iraq

  Cine cheltuie cei mai mult bani pe importuri de armament – https://www.zerohedge.com/news/2018-03-19/and-worlds-biggest-postwar-arms-importer

  Fort americane evacueaza…militanti isis – https://sputniknews.com/middleeast/201803191062695902-daesh-evacuation-syria/ (parca la tv se zicea ca lupta impotriva lor)…

  A aparut politia gandirii – politia londoneza are oficial definitia crimei de a gandi – http://govtslaves.info/2018/03/the-london-police-now-have-a-firm-definition-of-thought-crime/

  Americanii isi consolideaza prezenta in estul Siriei – http://govtslaves.info/2018/03/pentagon-building-new-base-in-oil-rich-area-in-syrias-deir-ez-zor-province-reports/ (pe ce baza au intrat acolo? cine i-a chemat?)

  Milioane de lucratori care traiesc in subteranele Beijingului – https://youtu.be/cGbaRR3cM4M

  Drogurile legale fac multe victime dar politicienii ii ignora – http://govtslaves.info/2018/03/legal-opioids-have-killed-hundreds-of-thousands-as-big-pharma-bribes-politicians-to-ignore-it/ (de ce oare? sa fie vorba despre…celebrul plic???)

  Daca platesti cu bani lichizi esti suspect – http://12160.info/page/pa-pittsburgh-area-riders-penalized-for-paying-cash-fares-on-publ

  Nu a fost suficien ca avea o boala grava…nemernicii si-au batut joc de el pana a murit – http://govtslaves.info/2018/03/cops-torture-mentally-ill-man-in-restraint-chair-for-2-days-laugh-as-he-dies-in-front-of-them/

  Armata americana lucreaza la noi arme – roboti capabili sa lupte in orase – https://www.activistpost.com/2018/03/military-robot-ground-vehicles-urban-combat-2020.html

  Cum au reusit britanicii sa distruga visul unei Palestine arabe – https://www.aljazeera.com/indepth/features/2016/11/britain-destroyed-palestinian-homeland-161102054348710.html

  Mania migrantilor africani in plina desfasurare – https://youtu.be/uf0gho6ZjF4 https://youtu.be/kICZuFl2JDo https://youtu.be/tgvZlhDDB3s

  Anul trecut marsaluiau pentru a aduce cat mai multi – https://www.hotnews.ro/stiri-international-21619505-spania-160-000-oameni-manifestat-barcelona-pentru-primirea-refugiatilor.htm

  10 dintre cele mai bine pazite secrete ale cia scoase la lumina – http://12160.info/video/top-10-declassified-secrets-the-cia-doesn-t-want-you-to-know

  Assad pe front – https://www.fort-russ.com/2018/03/breaking-photos-assad-pictured-on-the-frontlines-in-east-ghouta-to-motivate-syrian-army/

  Sa speram ca nu – http://12160.info/profiles/blogs/uk-really-trying-to-start-a-ww3-with-russia

  Apreciază

 16. ioana L. said, on martie 20, 2018 at 5:59 pm

  magarii!

  Apreciază

 17. geo said, on martie 20, 2018 at 6:03 pm

  oops..se poate muta? ms.

  Apreciază

 18. geo said, on martie 20, 2018 at 6:04 pm

  Tinand cont de fusul orar s-a intamplat acum aproximativ o ora:

  https://www.facebook.com/aldotcom/?hc_ref=ARTNrdt1k2iTMjtAEwX3Erl7YbLzIuOKu4t1tVZqdMBjIfuHuKwTL_I7WJ0gaOorp8E

  Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: