SACCSIV – blog ortodox

VIDEO: MIRCEA BADEA, anti-cip dar si anti-crestin

Posted in MIRCEA BADEA by saccsiv on octombrie 17, 2009

   Urmariti va rog inregistrarea de mai jos, incepand cu minutul 36:

http://www.antena1.ro/index.php?page=webcast&id=62943&type=show&item=10&videoType=wmv

   Dupa cum observati, isi expune parerea in legatura cu fraza „In 2011 vor fi introduse cartile electronice de identitate, spre bucuria popilor, care vor vedea in acestea, dupa pasapoartele biometrice, un nou antihrist”, din articolul Fantome pentru Europa

   Bine, si pe mine ma sperie treaba asta …”, spune Mircea Badea. „Eu cu popii n-o am deloc si nici cu antihristul si nu pot sa intru intr-o astfel de paradigma mentala, dar ma inspaimanta controlul asta absolut. Ma inspaimanta teribil. Bine, evident, daca eu sunt raufacator si vreau sa falsific ceva, daca nu sunt prost de-mi curge scuipat din gura, o fac.” Si continua el explicand de ce nu este de acord cu GPS la masina si cum considera ca un infractor si-ar putea scoate cipul din brat pentru a-l inlocui cu altul. La sfarsit adauga ca toate duc la controlul maselor si el prefera sa se plimbe unii raufacatori prin Europa decat sa-i puna „nu stiu ce mizerie de asta” si sa-l controleze.

   Ca este anti-crestin, o dovedesc si multe alte sublinieri ce le-a facut in alte emisiuni „In gura presei”, inclusiv repetarile obsesive ale expresiilor „nu in aceasta viata”, „e Dumnezeu pe pamant”, „daca ar exista dracul”, etc. Probabil l-a „invatat” multe prietenul sau Oreste:

Oreste, Pavel Corut, B1tv: Elogiu masoneriei, new age si Noii Ordini Mondiale

   Doar daca avea o atitudine anti-crestina, nu scriam acest articol, deoarece mass-media este plina de astfel de personaje. Dar el figureaza intr-o oarecare masura si a fi un pic anti-sistem. Sa ne amintim si de parerile sale despre faptul ca astronautii n-au ajuns pe luna, despre evenimentele de la 11.09.2001, despre “licuriciul” de peste Atlantic, etc. Si aici este marea problema, deoarece doar astfel de “alternative” la SISTEM apar in presa. Voit sau doar datorita neinformarii, acestia ataca franturi din activitatea ELITELOR, neprezentand niciodata gravitatea problemei in ansamblul ei. Si astfel, constienti sau nu, pun umarul la pregatirea instaurarii realei NOI ORDINI MONDIALE. Cititi va rog si:

Ultima revolutie: NOUA ORDINE MONDIALA reala impotriva falsei “Noi Ordini Mondiale”

   Sa ne amintim si ca Mircea Badea, de foarte multe ori lasa sa se inteleaga va urma o mare revolta anarhica si ca nu-si ascundea deloc satisfactia. Cu alte cuvinte, cunoaste el mai multe chestiuni, decat spune pe post. Ce nu intelege el este insa faptul ca “lupta” sa anti-sistem, alaturi de a multor altora asemenea lui, nu face decat sa pregateasca terenul antihristului in care, din nefericire pentru el, nu crede.

28 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

  1. saccsiv said, on octombrie 17, 2009 at 3:33 pm

    Pentru mai facilita parcurgere a acestui blog, cititi va rog si “CUPRINS”:

    https://saccsiv.wordpress.com/about/

    Apreciază

  2. Cristi said, on octombrie 17, 2009 at 4:17 pm

    nu cred ca badea e neaparat rau.Pur si simplu i sa acrit de tot si daca nu a fost educat crestineste e logic ca intr-o lume precum cea de azi sa nu sustina crestinatatea.Da,e plin de ura(fata de multe lucruri) dar nu-l vad neapar ca si rau cred ca pur si simplu nu prea mai poate sa mai creada nimic si in nimeni.Ceea ce ma enerveaza e ca tot sustine sus si tare ca america e taramu libertatii etc……….(parca asa facea).

    Apreciază

  3. es said, on octombrie 17, 2009 at 4:31 pm

    Urmăresc de foarte multă vreme emisiunea lui şi am observat foarte multă ipocrizie politică şi cum a refuzat în nenumărate rînduri să comenteze unele întîmplări, poate e de înţeles pt că primeşte şi el un salariu iar dacă zice de şefi ajunge în stradă. Iar cînd e vorba de religie a spus clar ideeile lui despre reîncarnare.
    Mai bine îi laşi în pace şi pe Badea şi pe Urban, e imposibil să faci o listă cu toţi antihriştii din ţara asta, dar şi să scri despre fiecare în parte e pierdere de vreme.

    Apreciază

  4. Ion de la Chiuiesti said, on octombrie 17, 2009 at 5:26 pm

    Badea este infiorator de incet si redus in gandire. N-o spun cu rautate, ci e rezultatul anilor de cand il urmaresc. Mai nou, se ineaca in banalitati si in penibil. Afirmatia cum „ca nu le are cu popii” arata rapid si fara echivoc lipsa de educatie a individului. Exprimarea de „smecheras” care sta cu ma-sa si tacsu si se viseaza Justitiar, dupa ce vede filme cu Arnold sau cu Clint Eastwood!

    Apreciază

  5. Cristi said, on octombrie 17, 2009 at 5:26 pm

    O_o badea crede in reincarnare ?

    Apreciază

  6. marilena said, on octombrie 18, 2009 at 10:20 am

    Aoleuuuuuuuuuuuu, alt anti-crestin ! Foarte bine ca a fost identificat, deci sa ne suflecam manecile si sa trecem la treaba, caci ce-ar fi sa ne rugam pentru el , in loc sa-l judecam in locul Judecatorului ? Cunoastem un mare antihrist care in urma rugaciunilor poporului crestin a devenit Apostol, asa ne invata parintele Rafail Noica despre Sfantul Apostol Pavel, intr-o conferinta. Pe atunci crestinii se rugau si pentru vrajmasi si pentru rataciti si pentru vrajitori si pentru satanisti si pentru intreaga zidire a lui Dumnezeu. Acum crestinii nostri sunt foarte fericiti sa-i depisteze in cateva repere pe cei ce si-au vandut sufletul raului sau doar s-au ratacit mult si rau de la Adevar, sa ii arate cu degetul acuzator spre luare aminte si mai departe sa ii doara in cot, sau, mai rau, sa le doreasca sa “putrezeasca” in iad… Cu adevarat mila si bunatatea s-au imputinat…. dragostea multora s-a racit…..

    „Badea este infiorator de incet si redus in gandire. N-o spun cu rautate”, mda… cu un efort de imaginatie poate voi ajunge sa cred ca ai spus-o cu multa bunatate si, evident, spre indreptarea lui… asa o bunatate ca nici chiar mafsi nu o putea spune mai bine !

    Oameni buni, daca ne aflam pe blogul asta sau pe altele asemenea doar pentru a ne mangaia cu gandul ca noi suntem destepti si informati, mai buni si mai evlaviosi decat anti-crestinii si nicidecum pentru ca, afland, sa incercam a indrepta ce mai poate fi indreptat pe masura puterilor noastre (iar rugaciunea sta in puterea oricarui crestin), daca nu ne doare inima pentru EI, atunci NOI suntem cei rataciti si NOI suntem anti-crestini, caci, desi am vazut Lumina si am gustat bunatatea lui Dumnezeu, desi spunem ca Il iubim pe Hristos, nu implinim porunca iubirii (si e PORUNCA , nu e sfat!) si in plus, Ii mai luam si locul Mantuitorului cand judecam pe x si y!

    Apreciază

    • Maria said, on ianuarie 12, 2010 at 11:31 am

      Aleluia! Ma bucur ca mai intelege cate cineva care e treaba asta cu Crestinismul… sau nu stiu, ca macar mai suntem cativa care chiar ne dorim sa intelegem. Mai bine ne vedem fiecare de cat de anti-crestini suntem noi insine in loc sa ne apucam sa aruncam cu pietre…

      Apreciază

  7. kosk said, on octombrie 18, 2009 at 11:03 am

    ..bine ca sta cu ma’sa si cu tac’su, e pacat capital ăsta, daca se lafaia in Baneasa, Dorobanti, Primaverii, Kiselleff ori eventual in Strehaia la vila era valabil, altfel ii dam la cap..daca nu a putut sa fure, sta cu parintii..nu?..asta e, nu toti sunt ca Eba (crestină si asta) & sleahta ei bamboo’ista. Baiatu’ e ateu si un pic anarhist, exact produsul societatii „moderne” si a starii de fapt din Ro, da’ parerea mea, e recuperabil mai devreme sau mai tarziu.

    Apreciază

    • noname said, on octombrie 19, 2009 at 9:31 am

      esti pe dinafara. zici: „Baiatu’ e ateu si un pic anarhist, exact produsul societatii “moderne” si a starii de fapt din Ro”. gresit. majoritatea tinerilor de azi (desi cu botez crestin ortodox) au mentalitati asemanatoare micutului Mircea: sunt atei si „un pic” anarhisti. adica varza, amaratii. de ce? din cauza lipsei de cultura autentica si a idioteniilor invatate la tv/ziare + doza de „coolism” de care sufera inclusiv M. Badea:”important e sa am pareri, sa fac circ, ce daca aberez? atitudinea e totul, look at me!”

      Apreciază

  8. Mihaela said, on octombrie 18, 2009 at 11:21 am

    @Marilena,
    subscriu la cele ce ai scris.
    @es,
    bănuiesc că Saccsiv a ţinut să scrie despre Badea şi Urban, formatori de opinie într-o oarecare măsură, pentru a arăta că lupta anti-sistem fără Hristos, nu face decât să dea apă la moară NOM ; omul fără Dumnezeu este limitat, chiar dacă el crede că nu, chiar dacă el insuşi se crede Dumnezeu. A crea un alt sistem fără Dumnezeu nu schimbă cu nimic datele problemei (vezi proiectul Venus).
    Nici eu nu cred că Mircea Badea ar fi vreun antihrist „programat”. Eu îl văd ca având multe calităţi dar şi ca fiind mult prea pământean şi mândru. Nu-l văd ca fiind un pericol real pentru un creştin care e într-adevar creştin, căci acesta din urmă, înainte să vadă mândria lui Badea, a văzut-o pe a lui, deci, se poate ruga din suflet ca şi semenul lui să fie întărit de dragostea Domnului Iisus şi, bineînţeles, se roagă să nu cadă din credinţă.

    Apreciază

  9. daniel said, on octombrie 18, 2009 at 3:21 pm

    dragi prieteni,

    avantajul lui Mircea Badea este ca este spontan si istet.
    el are asadar timp de pocainta, deoarece mandria se sterge foarte greu din om (e imposibuil de sters fara Medicul inimilor omenesti).

    va iubesc,
    Daniel

    Apreciază

  10. debusolatu said, on ianuarie 11, 2010 at 11:03 pm

    Marilena esti super, as vrea sa completez ceva dar ai zis asa bine ca momentan tac.

    Apreciază

  11. debusolatu said, on ianuarie 11, 2010 at 11:09 pm

    super, Daniel !
    noname, esti la fel de pornit ca si Badea

    Apreciază

  12. Zara said, on ianuarie 22, 2010 at 10:22 pm

    Ce ma deranjeaza la Badea e impostura (se prezinta ca un tip cool, cult – culmea! -, antisistem, curajos, noncoformist, autentic), duplicitatea si faptul ca ALEGE sa fie prost, adica sa nu-si foloseasca inteligenta nativa. De cele mai multe ori probabil din interes, alteori probabil din egoism sau din comoditate.

    Eu nu cred ca facem rau stigmatizand comportamentele astea, fiindca ele sunt publice si se adreseaza foarte multor oameni, pe care ii influenteaza mai mult decat ne-am gandi. E un act de igiena sociala, pana la urma, sa demasti impostura. Cred ca Mircea Badea este acum cel mai influent vector de comunicare publica din societatea noastra. Pare bizar, dar cred ca e adevarat.

    In orice caz, nu omul Mircea-Radu Badea este in discutie (el se poate schimba), ci faptele lui.

    Intrebarea e – cine-l foloseste?

    Apreciază

  13. ionut ignat said, on septembrie 29, 2010 at 8:29 pm

    Oamenii din mass media (vorbind aici atat despre cei din occident cat si depsre cei de la noi) sunt ori cumparati de belzebut prin orbirea cu faima, slava desarta, bani si alte avantaje, ori nu au nici macar un graunte de constiinta in meseriile lor. Cred ca nu este vina lui nenea Mircea Badea ca face declaratii anti-crestine ci mai degraba a noastra, a celor care dupa 89 urmarim cu nesat toate mizeriile de programe tv, fara discernamant sau selectie. Poate va amintiti ca MB facea emisiuni cu Teo Trandafir si era un fel de copil teribil al televiziunii: spagat intre doua scaune, karateka.. Apoi dintr-o data „critica” sistemul. Sistem care nu poate fi criticat niciodata in mass media oficiale. Pot sa spun ceva? Nu exista post de televiziune, radio sau ziar fara interese politice, economice sau laolalta. Deci nu ne vor spune niciodata Adevarul. Voi ce parere aveti?

    Apreciază

  14. iosifbalazs said, on noiembrie 1, 2013 at 9:12 am

    mircea badea trebuia demult internat la balamuc.el e bun acolo cu ziarele se cearta cu ziarele da cuele de pamint ,injura ride ,plinge se maimutareste ii dus cu pluta.cind e chemat la emisiunea lui gidea vorbeste tot pelinga..si are privirea acea de om dus cu pluta.

    Apreciază

  15. […] VIDEO: MIRCEA BADEA, anti-cip dar si anti-crestin […]

    Apreciază

  16. […] VIDEO: MIRCEA BADEA, anti-cip dar si anti-crestin […]

    Apreciază

  17. […] cipului, fie el implantat in om sau doar in buletinul de identitate. Iata si ce declara in 2009 referitor la pasapoartele biometrice ce se planuia a fi implementate incepand cu […]

    Apreciază

  18. […] cipului, fie el implantat in om sau doar in buletinul de identitate. Iata si ce declara in 2009 referitor la pasapoartele biometrice ce se planuia a fi implementate incepand cu […]

    Apreciază

  19. […] cipului, fie el implantat in om sau doar in buletinul de identitate. Iata si ce declara in 2009 referitor la pasapoartele biometrice ce se planuia a fi implementate incepand cu […]

    Apreciază

  20. […] cipului, fie el implantat in om sau doar in buletinul de identitate. Iata si ce declara in 2009 referitor la pasapoartele biometrice ce se planuia a fi implementate incepand cu […]

    Apreciază

  21. […] cipului, fie el implantat in om sau doar in buletinul de identitate. Iata si ce declara in 2009 referitor la pasapoartele biometrice ce se planuia a fi implementate incepand cu […]

    Apreciază

  22. […] cipului, fie el implantat in om sau doar in buletinul de identitate. Iata si ce declara in 2009 referitor la pasapoartele biometrice ce se planuia a fi implementate incepand cu […]

    Apreciază

  23. […] n-are cum pricepe care-i treaba cu antihristul si semnul fiarei, caci iata si ce declara in 2009 referitor la pasapoartele biometrice ce se planuia a fi implementate incepand cu […]

    Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.