SACCSIV – blog ortodox

Mircea Badea: “Sunt absolut împotriva buletinelor cu cip”

Posted in BULETIN CU CIP, MIRCEA BADEA by saccsiv on ianuarie 31, 2020

Conform Capital, Mircea Badea a zis la emisiunea ”În gura presei”:

”Sunt absolut împotriva buletinelor cu cip. Este vorba despre control, despre nimic altceva! În Suedia sunt cetățeni care și-au implantat benevol cip-uri pentru că li se pare comod. Când aud argumentul comodiții îmi vine să vomit. Și-n închisoare ți-e comod. Stai liniștit, ai trei mese pe zi, te scoate la plimbare, te uiți la televizor, te culci devreme, ai activități… Este ok la închisoare, ce are?! Este comod. Eu voi opta pentru cartea de identitate simplă. Nu mai poți ieși din țară dacă nu ai cip”

Si a adaugat ironic:

„Nu există niciun motiv pentru buletinele cu cip altul decât controlul. Nu înțeleg de ce mai este nevoie când toată lumea are telefon mobil. Oricum suntem supravegheați. (…) Sigur că asta cu cip-ul este pentru controlul populației… Cât de mare este nevoia de control?! Sigur… e pentru comoditate… Că e greu să scoți cartea de identitatea din buzunar… trebuie să aibă cip”

Cititi va rog si:

VIDEO: MIRCEA BADEA, anti-cip dar si anti-crestin

 

24 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

 1. Arabul said, on ianuarie 31, 2020 at 1:22 pm

  Nu știu ce va văitați atâta cu buletinele cu microcip când de cel puțin 5 ani avem carduri bancare cu microcip și carduri de sănătate cu microcip. La cardurile bancare nu ați făcut gura, dar la buletin da

  Apreciază

  • saccsiv said, on ianuarie 31, 2020 at 3:17 pm

   Arabul

   Noi am vorbit impotriva cardurilor de sanatate si a cardurilor bancare. Tu pe unde ai fost?
   Noi nu ne vaitam de buletinele cu cip. Noi nu le luam si incercam sa-i dumurim si pe altii.
   Daca nu esti de acord cu noi, inseamna ca-l vei lua. Si vei mai lua orice, inclusiv semnul fiarei. Dupa care te vei vaita vesnic. Intelegi notiunea de vesnic?

   Apreciat de 3 persoane

  • Grigore said, on ianuarie 31, 2020 at 3:59 pm

   Cipul din cardul bancar e ca ala din telefon, contine niste date, niste numere… dar nu contine date biometrice.
   Buletinul biometric contine amprentele si chipul omului. Astea sunt lasate de Dumnezeu, nu sunt de dat statului.

   Apreciază

  • Cosmin said, on ianuarie 31, 2020 at 6:35 pm

   @ Arabul

   Lumea e putin mai mare decat cercul tau de cunoscuti. Faptul ca ai ajuns pe aceasta pagina, nu e intamplator si vine sa-ti confirme afirmatia mea anterioara.

   Noi nu am primit nici carduri bancare cu cip in 2013, caci stiam de ele ca urmeaza inca din 2007 cand tu nici nu visai ca vor exista.

   Cardurile de sanatate, pasapoartele electronice, le-am refuzat si pe acelea, pentru ca, ghici ce? Si de ele stiam ca urmeaza.

   Si mai stim si ce urmeaza dupa buletinul cu cip: cipul implantat subcutanat, cam asa peste vreo 10-15 maxim 20 de ani.

   Asa suntem noi astia habotnicii, retrograzi si cu mentalitati de ev mediu: stim chestii.

   Stii de unde? Din Sfanta Scriptura aia „scrisa de oameni”, dar nu orisice fel de oameni, ci unii care stiau prin insuflarea Duhului Sfant, inca de acum 2000 de ani, ca va fi un implant care va insclavi oamenii cu efecte directe asupra actului de comert si nu in ultimul rand asupra mantuirii noastre.

   Intelegi tu oare?

   Apreciat de 3 persoane

  • tataia said, on februarie 1, 2020 at 4:33 am

   Dar tu ti-ai pus problema daca cei care activeaza pe acest blog au primit cardul de sanatate si/sau cardul bancar cu cip? Ca asa am mai auzit eu pe unul pe vremuri….zicind ca inventam noi conspiratii si cum de avem o problema in a comunica autoritatilor anumite date despre noi cind nu avem nici o problema in a comunica toate datele personale pe internet la crearea unui cont de facebook, mail sau pe un site de shopping. Iti spun eu acum..cei mai multi de pe aici nu au cont de facebook si nu si-au dat NICIODATA DATELE REALE la cearea unui cont de mail….

   Apreciat de 1 persoană

  • ManolescuBD said, on februarie 2, 2020 at 10:33 pm

   Obligatoriu de văzut:

   Apreciază

   • ManolescuBD said, on februarie 2, 2020 at 10:39 pm

    Clipul e din 2010, când aveam ideea greșită cu Vaticanul care conduce masoneria, și dacă treci de un comentariu pus acolo în paranteze pătrate, restul e bun de arătat într-un articol.

    Apreciază

   • ManolescuBD said, on februarie 2, 2020 at 10:47 pm

    @Saccsiv

    A, și te rog să-ți faci salvări regulate la conținutul blogului [baza de date], în caz de cenzură, ca să-l uploadezi repede în altă parte, pentru urmăritorii tăi, printre care mă număr și eu. 🙂

    Doamne ajută!

    Apreciază

   • ManolescuBD said, on februarie 3, 2020 at 1:45 am

    „Şi se face seară, dorm atât de liniştit.
    Dar uite cum privind globul de afară, aud un beep.
    La fix 3:00 şi am înţeles subit.
    Că asta e ora la care se face update la cip.” 😉

    Apreciază

 2. kappa said, on ianuarie 31, 2020 at 1:24 pm

  E de apreciat discursul acesta al lui Mircea Badea si dovada de luciditate.
  Orice persoana sincera si cu bun simt elementar, nu are cum sa nu vada in acest proiect, cel putin un mijloc de supraveghere, o inchisoare digitala, o inregimentare digitala a tuturor persoanelor. Asta se doreste, e cat se poate de clar.

  Apreciat de 1 persoană

  • kunta kinte said, on ianuarie 31, 2020 at 2:19 pm

   @kappa
   ..si cind te gandesti ca mirciulica era pionierul care il ura/ colinda pe Impuscatu de Anul Nou.
   De la fundul lui Ceaska a trecut la cel al Varanului..etc

   Apreciază

   • kappa said, on ianuarie 31, 2020 at 2:37 pm

    @kunta kinte
    Stii de ce am spus eu ca e apreciabil faptul ca a spus ceva anti-cip?
    Pentru ca el e formator de opinie. Sa zicem ca atunci cand a zis aceste lucruri era privit de 1000 de telespectatori(dau o cifra aiurea, ca sa ma fac inteles). Din acestia 1000, e foarte bine daca macar 5 sau 10 isi vor pune anumite intrebari, se vor informa temeinic, si vor fii impotriva actelor cu cip. Automat acei 5 sau 10, le vor spune acest lucru si cunostintelor lor, parintilor, fratilor, prietenilor etc. Si asta nu-i putin lucru, din contra. Se mai trezesc oameni.

    Nu te gandi ca il apreciez pe Mircea Badea, nu e cazul!

    Apreciat de 4 persoane

 3. mircea.v said, on ianuarie 31, 2020 at 1:50 pm

  „Cea mai periculoasa inchisoare e cea in care te simti bine; nu vei iesi din ea niciodata.”

  Apreciat de 3 persoane

 4. mircea.v said, on ianuarie 31, 2020 at 1:52 pm

  Virgil Maxim este arestat in calitate de membru al tineretului legionar – Fratiile de Cruce (era elev de liceu), si ajunge in decembrie 1942 la inchisoarea Aiud. In cartea sa „Imn pentru crucea purtata” spune:

  „Ni s-au luat datele autobiografice, amprentele digitale şi ni s-au dat numere de încarcerare. Eram 3203. ”

  Acum sistemul stie aproape totul despre noi, avem cnp, santem amprentati. Inchisoarea e alta.

  (Incepand de azi, voi posta acest mesaj in fiecare zi. Si asta, pentru ca sistemul lucreaza zi de zi in sensul celor de mai jos, adica, in fiecare zi sistemul amprenteaza oameni.)

  Temeiul Biblic pentru faptul ca nu trebuie sa acceptam sa fim amprentati, sa ni se preleveze ADN, si altele asemenea:

  Epistola întâia către Corinteni a Sfântului Apostol Pavel
  Cap. 6
  19. Sau nu ştiţi că trupul vostru este templu al Duhului Sfânt care este în voi, pe care-L aveţi de la Dumnezeu şi că voi nu sunteţi ai voştri?
  20. Căci aţi fost cumpăraţi cu preţ! Slăviţi, dar, pe Dumnezeu în trupul vostru şi în duhul vostru, care sunt ale lui Dumnezeu.

  Matei 22:
  15. Atunci s-au dus fariseii şi au ţinut sfat ca să-L prindă pe El în cuvânt.
  16. Şi au trimis la El pe ucenicii lor, împreună cu irodianii, zicând: Învăţătorule, ştim că eşti omul adevărului şi întru adevăr înveţi calea lui Dumnezeu şi nu-Ţi pasă de nimeni, pentru că nu cauţi la faţa oamenilor.
  17. Spune-ne deci nouă: Ce Ţi se pare? Se cuvine să dăm dajdie Cezarului sau nu?
  18. Iar Iisus, cunoscând viclenia lor, le-a răspuns: Ce Mă ispitiţi, făţarnicilor?
  19. Arătaţi-Mi banul de dajdie. Iar ei I-au adus un dinar.
  20. Iisus le-a zis: Al cui e chipul acesta şi inscripţia de pe el?
  21. Răspuns-au ei: Ale Cezarului. Atunci a zis lor: Daţi deci Cezarului cele ce sunt ale Cezarului şi lui Dumnezeu cele ce sunt ale lui Dumnezeu.
  22. Auzind aceasta, s-au minunat şi, lăsându-L, s-au dus.

  Sfantul Ioan Gura de Aur spune in Omilii la Matei:

  „Cînd i-a întrebat: „Al cui este chipul de pe ea?” şi ei I-au răspuns: ”Al cezarului!“, Domnul le-a spus: „Daţi cezarului cele ce sînt ale cezarului“.
  Nu e vorba deci de un simplu dat, ci de o RESTITUIRE. Lucrul acesta îl arată şi chipul şi scrierea de pe ban. Apoi, ca să nu spună fariseii: „Ne porunceşte să ne supunem oamenilor”, Hristos a adăugat: „Şi lui Dumnezeu, cele ale lui Dumnezeu“. Se cade, dar, să dăm oamenilor cele ale oamenilor şi să dăm lui Dumnezeu cele ce datorăm lui Dumnezeu. De aceea şi Pavel zice: „Daţi tuturor cele datorate: celui cu darea, dare; celui cu vama, vamă; celui cu frica, frică”.
  Cînd auzi pe Hristos spunînd: „Dă cele ale cezarului cezarului”, află că îţi spune să dai cezarului numai acelea care nu vatămă cu nimic credinţa; altfel n-ar mai fi o dajdie şi o vamă dată cezarului, ci diavolului.”

  Sfantul Justin Popovici:

  „Daţi cezarului cele ce sunt ale cezarului şi lui Dumnezeu cele ce sunt ale lui Dumnezeu.” Iată ce fel de coexistenţă a Bisericii şi statului a fost stabilită şi prescrisă de Atotştiutorul Domnul nostru şi Mântuitorul Hristos (Matei 22, 21).
  De aceea ea rămâne în veci obligatorie şi nestrămutată pentru Biserică. Cezarului – moneda, banii, cu efigia cezarului.
  Lui Dumnezeu? – şi sufletul şi trupul: căci pe trup şi în suflet este întipărit chipul lui Dumnezeu. Chipul lui Dumnezeu se află şi pe trup şi în trup, pentru că trupul trăieşte prin sufletul asemănător lui Dumnezeu. Deci, şi unul şi altul aparţin lui Dumnezeu – veşniciei, vieţii veşnice, Adevărului veşnic, Dreptăţii veşnice, Raţiunii veşnice. Prin urmare, cele ce aparţin lui Dumnezeu nu pot fi jertfite de dragul cezarului, şi aici întâietatea îi revine totdeauna lui Dumnezeu.
  În Dumnezeu – Omul, în lucrarea şi trupul Lui – Biserica, Dumnezeu totdeauna se află pe primul loc, iar omul – pe-al doilea; Dumnezeu totdeauna hotărăşte totul, şi nu omul. Acestea sunt atotvaloarea şi măsura a toate în Biserica universală. Iată de ce ea se apleacă asupra oricărei probleme „cu frică de Dumnezeu, cu credinţă şi cu dragoste.”…
  „Daţi cezarului cele ce sunt ale cezarului şi lui Dumnezeu cele ce sunt ale lui Dumnezeu”- acesta este principiul coexistenţei dintre Biserică şi stat. Nu colaborare, ci coexistenţă între Biserică şi stat. Nu colaborare, cu atât mai mult atunci când „cezarul” prigoneşte toate cele ce sunt ale lui Dumnezeu şi nu vrea să ştie nimic din cele ce sunt ale lui Dumnezeu, ci ţinteşte doar să nimicească tot ce este al lui Dumnezeu. Aici lipsesc condiţiile principale pentru colaborare.
  Sau coexistenţa egală în drepturi a aşezămintelor, şi a persoanelor umane, sau calvarul Bisericii cauzat de către prigonitorii, chinuitorii, cotropitorii, care tăgăduiesc şi prigonesc pe Dumnezeu şi cele ale lui Dumnezeu.Iar prin dictatură impun pe potrivnicul lui Dumnezeu şi cele potrivnice lui Dumnezeu. În acest caz Biserica şi statul se despart, se separă fiecare cu ale sale. Nimeni să nu îndrăznească să se amestece în treburile lăuntrice ale Bisericii, să nu se atingă de sfintele şi veşnicele ei îndatoriri şi drepturi evanghelice.
  Este limpede că Biserica sub orice regim, chiar şi cel ateist, trebuie să-şi găsească un mod de a convieţui (modus vivendi), dar întotdeauna în duhul şi limitele principiului evanghelic de convieţuire: „cezarului cele ce sunt ale cezarului şi lui Dumnezeu cele ce sunt ale lui Dumnezeu”, şi asta sub controlul suprem al Atot-Evangheliei: „să ascultăm pe Dumnezeu mai mult decât pe oameni”.
  Dacă însă acest lucru este cu neputinţă, nu-i rămâne Bisericii ca „modus vivendi”, decât principiul evanghelic: să pătimească pentru Domnul Hristos, să rabde, să sufere, luptând astfel pentru drepturile fundamentale ale credinţei, conştiinţei şi ale sufletului”.

  Esti proprietar pe ceea ce faci tu, si ai drepturi doar asupra a ceea ce faci tu. Nu statul ne-a facut, nu statul a luat atomi si a facut corpul nostru si ne-a dat viata, ci Dumnezeu ne-a facut, si doar El are drept asupra noastra. Nici macar noi nu avem drept asupra noastra, pentru ca nu noi ne-am facut.
  Amprente, ADN, retina, imagine faciala… sant ale lui Dumnezeu, nu sant ale noastre, cu atat mai putin nu sant ale cezarului/sistemului. Asa ca, nu avem ce restitui cezarului in cele ce tin de trupul si sufletul nostru.
  De aici rezulta ca nici imaginea faciala nu ar fi trebuit sa o dam sistemului, dar sa zicem ca am inghitit galusca asta asa cum am inghitit si galusca cnp-ului, si ca ne oprim aici.

  Refuzand amprentare, prelevare de ADN…, nu facem altceva decat sa respectam cuvantul lui Dumnezeu.

  Argumentatia de mai sus este valabila si in cazul vaccinarii obligatorii. Ai dreptul sa vaccinezi obligatoriu ceea ce ai facut tu, nu ceea ce a facut Dumnezeu.
  Asa ca, statul poate sa vaccineze obligatoriu diverse cladiri, strazi, canalizari, banii ce sant in circulatie, semafoare… Nu poate vaccina obligatoriu omul.

  –––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––-

  In 1755 (Pennsylvania Assembly: Reply to the Governor, Tue, Nov 11, 1755), Benjamin Franklin wrote:
  „Those who would give up essential Liberty, to purchase a little temporary Safety, deserve neither Liberty nor Safety.”
  „Aceia ce renunta la libertatea esentiala, pentru a procura o mica si temporara siguranta, nu merita nici libertate nici siguranta.”

  Apreciază

 5. Thomasseto said, on ianuarie 31, 2020 at 3:58 pm

  „Eu voi opta pentru cartea de identitate simplă.”

  Si cu asta ce-ai facut ? Ai impresia ca acea CI fara cip te scapa de supraveghere si te elibereaza din inchisoarea digitala ?
  Este doar un compromis care sa-ti asigure un oarecare confort vremelnic .
  Dar improtriva vaccinarii obligatorii , CA VEI FI OBLIGAT SA-TI VACCINEZI COPILUL , ai ceva de zis ,dle Mircea Badea ?

  Apreciat de 1 persoană

  • Scoala82 said, on februarie 1, 2020 at 3:54 am

   Aceasta opinie a lui Mircea Badea este riscanta pentru cariera lui, la orice televiziune ar fi. Cu toate acestea, și a exprimat o public, ceea ce este de apreciat. Putea sa treacă peste și sa mai posteze poze cu fete de pe Instagram. Ca și jurnalist, este f bine informat, știe multe dar nu poate sa le spună pe toate. Sunt sigura ca nu și vaccinează copilul, ca nu mananca porcarii, ca-și pune plasture pe camera video de la TV ul lui șmecher, etc. A mărturisi adevarul, este decizia fiecăruia. Bravo celor care o fac.

   Apreciat de 1 persoană

 6. comentariu said, on ianuarie 31, 2020 at 10:59 pm

  E mai ușor să vezi în actele biometrice un control al statului și al puterilor lumești, și nu un control al diavolului prin intermediul puterilor lumești supuse lui. Pentru că altminteri trebuie să accepți că există Dumnezeu, și asta nu convine deloc. De ce? Pentru că acceptarea existenței lui Dumnezeu înseamnă și acceptarea poruncilor Lui și a întregului plan de Mântuire, și a supunerii față de El. Ori ateii preferă să facă ce vor și să nu se smerească. Ei cred în ei înșiși și le este suficient. Nu au nevoie de Dumnezeu pentru că asta îi încurcă, îi neliniștește și le strică siguranța de sine, și le pune probleme existențiale gen raiul și iadul, răsplata veșnică sau osânda veșnică. Foarte inconvenabil.

  Apreciat de 1 persoană


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: