SACCSIV – blog ortodox

Fiti foarte atenti de unde va informati! TUDOR BARBU este in aceeasi categorie cu Alex Jones, David Icke, Zeitgeist – cea a luptatorilor impotriva falsei NOI ORDINI MONIDALE

Posted in NOUA ORDINE MONDIALA, TUDOR BARBU by saccsiv on noiembrie 10, 2010

   Iata comentariul cititorului Ion, postat la articolul Senatorii au adoptat o initiativa ce propune LEGIFERAREA VRAJITORIEI, GHICITULUI, FARMECELOR … Hal de „alesi” ai neamului:

Saccsiv, ce parere ai despre Tudor Barbu, realizatorul emisiunii “se intampla acum” de pe OTV, emisune zilnica de la ora 16:30 ?
Am observat foarte multe lucruri atat bune cat si rele la el.
Dintre cele bune, din start e faptul caci contribuie la trezirea oamenilor.
Din cele rele, invita fel si fel de persone dubioase in emisiune (invita odata). O alta rea, nu mi-a placut faptul ca dadea el o solutie la “problema” ca suntem prea multi pe pamant.
Totusi, omu asta spune pe un post tv lucruri ce nimeni din ro sau de pe oriunde altundeva nu le-a spus.
E de urmarit emisunea lui.

   Iata si ce scrie ionut ignat:

vizavi de ce zicea @Ion despre Tudor Barbu: si el este unul din slugoii sistemului. solutia lui la “suprapopularea” planetei este “controlul nasterilor”. am vazut secventa din emisiunea in care facea afirmatia asta… spunea ca “decat sa fim otraviti prin codex alimentarius, mai bine controlam nasterile vreo 10-15 ani si asteptam efectele” citat aproximativ.

   Comentariu saccsiv:

   Tudor Barbu e incadrabil in categoria Alex Jones, David Icke, Zeitgeist, etc:

FITI FOARTE ATENTI DE UNDE VA INFORMATI! Alex Jones va invita sa faceti parte din RENASTEREA SPIRITUALA A SECOLULUI 21 …

FITI FOARTE ATENTI DE UNDE VA INFORMATI! Trezirea spirituala globala a umanitatii prezentata de DAVID ICKE

ZEITGEIST ADDENDUM, subtitrare in limba romana. Despre PROIECTUL VENUS. Demonstratia faptului ca aceasta miscare pregateste NOUA ORDINE MONDIALA

FITI FOARTE ATENTI DE UNDE VA INFORMATI! Global Research.ca, meditatia si religia …

   Adica, vorbim despre:

Ultima revolutie: NOUA ORDINE MONDIALA reala impotriva falsei “Noi Ordini Mondiale”

   In Romania mai sunt personaje ca el:

RADU MORARU (“Nasul”, B1TV) nu-l promoveaza doar pe Basescu, ci si reala NOUA ORDINE MONDIALA …

ANTI-CRESTINISMUL senatorului IULIAN URBAN

   Si partial:

VIDEO: MIRCEA BADEA, anti-cip dar si anti-crestin

Evreul VICTOR CIUTACU ataca si el ORTODOXIA … 

   Iar OTV per ansamblu e incadrabil in aceeasi categorie:

VIDEO: Care este motivul pentru care PAVEL CORUT, varfurile masoneriei, yoghinii sau adeptii new age, NEAGA EXISTENTA DRACILOR si ca IISUS HRISTOS ESTE FIUL LUI DUMNEZEU?

Cum considera PAVEL CORUT ca va fi lumea in maxim 30 de ani …

VIDEO – ION COJA lauda MASONERIA si zice: „Democratia nu poate functiona fara sprijinul societatilor secrete”

36 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

  1. saccsiv said, on noiembrie 10, 2010 at 11:57 am

    Pentru o mai facila parcurgere a acestui blog, cititi va rog si “CUPRINS”:

    https://saccsiv.wordpress.com/about/

    Apreciază

  2. G-man said, on noiembrie 10, 2010 at 12:17 pm

    barbu ca barbu ca nu e greu sa te lamuresti de el ..dar eu am soc de fiecaredata cu telespectatorii care suna … daca nu sunt aranjamente , e grav , arata ca starea natiunii la capitolul credinta.. e praf .. debiteaza fiecare religia lui acolo ..

    Apreciază

    • ionut ignat said, on noiembrie 10, 2010 at 3:27 pm

      acum cinci minute a intervenit un telespectator in emisiunea lui TB si a spus „sa facem semnul sfintei cruci peste alimente si sa le sfintim prin Puterea Ei si Dumnezeu se va milostivi de noi” . a urmat un schimb replici in care telespectatorul repeta aceasta cauza, iar TB ii dadea sus si tare ca „poti sa faci 30 de cruci peste cremvurstii aia plini de coloranti, ca degeaba!!!” apoi a tipat in regie sa ii inchida telefonul aluia, pe motiv ca abereaza. a spus pe urma ca cei care amesteca religia, credinta si pe Dumnezeu cu treaba asta este nu-stiu-cum, ceva jignitor. oamenii suna si vin cu solutia Ortodoxa si el le inchide telefonul…

      Apreciază

  3. danutza said, on noiembrie 10, 2010 at 3:06 pm

    e un ratacit anticrestin . am urmarit putin din emisiunea despre profetiile facute de babavanga si era f entuziasmat de aceasta baba sau de nostradamus , dar de profetiile sfintilor nu a pomenit nimic. din contra, a vorbit defaimator despre preotime, biserica ortodoxa si traditile ei.
    idem oreste la emisiunea nasul.

    Apreciază

  4. intrus117 said, on noiembrie 10, 2010 at 5:54 pm

    Oameni bun,orice pe pamantul asta trebuie facut cu un bun simt.Iar Bunul simt privit altfet inseamna moderatie cumpatare.

    Un pahar de vin daca il bei 1,2,3 si gata cu masura .Orice faci in viata are o limita ,tot ce-i mult strica.

    Daca noi,oameni de buna credinta ajungem la concluzia nefericita sa zicem ca suntem prea multi pe Pamant,atunci problema trebuie rezolvata intr-un mod uman , transparent , egal pentru toata lumea si sa nu iesim din canoanele bisericesti.
    Asta nu da dreptul nimanui,nici unui Bilderberg sau oricine ar fi el de pe acest pamant sa estermine populatia .Problema trebuie rezolvata cu POPULATIA ,cu implicarea celot 7 miliarde de oameni pentru solutionarea problemei si a consumului in exces.
    Si da ,ii dau dreptate lui Tudor Barbu daca ar fi afirmat la tv ca ar fi bine ca o perioada sa ne abtinem a mai da nastere la multi copii.Adica sa zicem 2 copii de familie . Ce-i rau in asta ?
    Binenteles ,evitand prin lege avorturile.Sunt si alte cai de a evita crima supra acestor micuti.

    Nu poti face copii asa in nesimtire ,precum tiganii, sau alte familii depravate apoi sa-i lasi in plata Domnului institutionalizati , ori intr-un stil de viata si educatie de mizerie .
    Oricum MARE ATENTIE subiectul e foarte sensibil si este un instrument de mare manipulare in mana ELITELOR.
    Vigilenta maxima pentru a nu aluneca in capcana de mult pregatita.!

    Apreciază

    • intrus117 said, on noiembrie 10, 2010 at 5:55 pm

      extermine

      Apreciază

    • saccsiv said, on noiembrie 10, 2010 at 5:59 pm

      intrus117

      Nu e deloc sensibil. Faci atatia copii, cat da bunul Dumnezeu.

      Planeta poate tine muuuuuuulti oameni pe ea. Multi cad insa in capcana ELITELOR. Ele produc foamete si tot ele striga: suntem prea multi …

      Apreciază

      • Stefan said, on noiembrie 11, 2010 at 8:07 am

        Frate sacssive, 6 (sase) miliarde de oameni incap pe suprafata statului texas din usa (ptr. fiecare om se aloca spatiu 1 metru patrat ) ! Si incape toata populatia acestei lumi !!! Pentru hrana acestei populatii,este suficient sa aduc aminte ca unele tari producatoare de lapte,branzeturi,fructe si legume arunca ,efectiv arunca la groapa de gunoi strivind ,arzand si ingropand hrana data de Bunul Dumnezeu tocmai ptr. a nu scadea pretul acestor alimente implicit a nu scadea controlul asupra populatiei ! Sa mai aduc aminte de amaratii Romaniei care cauta prin gunoaie dupa o bucata de paine mucegaita si restaurantele arunca mancarea la gunoi cu ligheanul sau cazanul punand dero pe ele cum facea si masonul primar de sector superumflatul intransigent care punea clor pe mancarea expirata ca nu avea nu stiu ce eticheta?Eu nu sunt de acord sa stau sub un cocotier sa-mi cada o nuca din copac si sa ma multumesc cu ea ptr. ca ne-a lasat Bunul Dumnezeu pe toti sa muncim nu sa ne taram ca si ramele ,dar nici sa ascult la aberatiile masonilor propagandisti ca sa luam prezervative ca luam sida,sa facem vaccinuri ca ne cresc fulgi in popou(imi cer scuze) sau sa avem grija cata paine mancam ca nu mai exista grau desi hambarele lu’ nea Gica din satul x din Romania sunt pline dar nu si le poate vinde pe degeaba! Deci concluzionand,este o crasa minciuna si o manipulare voita, facuta de masonii nwo si speculata de toti lingaii platiti de guvernele masonice spre a ne dezinforma ! Daca imi cade o samanta din buzunar pe pamantul dintr-un scuar din orice strada a Romaniei,peste o saptamana gasesc acolo o planta sau o floare deci pamantul este bun si sfant dar nu suntem lasati sa il muncim nu pentru ca nu avem cu ce sau nu stim,nu ,ci pentru ca se vrea sa ramanem o natiune de consumatori,de zombi fara nici un fel de reactii,analfabeti si cu religie universal-luciferica si sa radem tamp si sa dam din buric pe ritm de salam-bulan ! Imi cer iertare ca uneori depasesc limita bunului simt dar ma necajesc mult la suferinta celor de langa noi,la ce va veni pentru toti din cauza ca suntem nepastori! ORTODOXIE sau Moarte !

        Apreciază

    • G-man said, on noiembrie 10, 2010 at 6:14 pm

      intrus117 , si cum vezi tu abtinerea de la a face copii ?

      Apreciază

    • G-man said, on noiembrie 11, 2010 at 7:11 am

      nu vreau sa invat biologie , daca tu crezi ca il fentezi pe Dumnezeu cu ajutorul cunoasterii / stiintei ….. eu am incheiat discutia ..NO COMMENT.

      Apreciază

  5. ana said, on noiembrie 10, 2010 at 7:02 pm

    Suntem prea multi pe pamant si nu mai sunt resurse pt noi?! Vorba bancului: Cand va incepe foamea mondiala?R: Cand vor incepe chinezii sa manance cu lingura!:) Pai daca suntem prea multi pe pamant, de ce trebuie sa murim si nu sa cultivam pamanturile lasate de Dumnezeu pt noi, cum scrie in Biblie ca a spus Dumnezeu, citez „Creşteţi, înmulţiţi-vă, umpleţi pământul şi supuneţi-l” eu inteleg ca supuneti-l inseamna sa il cultivam, sa il muncim ca sa avem HRANA! Dar pe noi ne intereseaza mai mult constructiile de masini sau afacerile, care aduc bani, iar daca avem bani si ca hrana avem alimente produse industrial(chimic) e bine?

    Apreciază

    • filofteiabejan said, on noiembrie 10, 2010 at 8:25 pm

      @ana ,daca mergi prin tara cu mesina vezi cum stau campurile parloage destelenite…nu spun mai mult.S-a urmarit dupa ’89 sa se puna pe butuci agricultura,ecaomina in general si in primul rand dezovltarea micilor comunitati.Au vrut sa puna pe butuci micile orase,sate ca oamenii atrasi de mirajul banilor ,al bunastarii,al stutuliu social etc. sa migraze in masa inamarile orase.Acolo ne-au comasat pe cei mai multi idntre noi si astfel ne-au facut depandenti direct in ceea ce priveste locurile de munca ,alimentatia(de cele mai multe ori de-a dreptil otravitoare),locuintele.Si apoi zic eu daca suntem mai multi adunati de-a valma in marile orase,in speta in Bucuresti,care sa-mi fie cu iertare pt bucuresteni ca nu vreau sa jignesc pe nimeni dar e un oras in care efectiv te imbolnavesti de nervi sau de altceva…iti scurtezi oricum cativa ani din viatza traind acolo in ce hal a ajuns…deci daca suntem comasati in marile orase suntem mai usor de uramrit si implicit de controlat.Catde spre acest Tudor Babu fiind un persoanj marca otv nu poate decat sa se inscrie in agenda de-acu de-a dreput stravezie a acestui post bazata pe dezinformare si derutare a populatiei naive care inca ii mai urmareste.Pai ganditi-va cum au urmatir sa discrediteze imaginea manastirii Petru Voda…si mai ales ce invitati dubiosi are Dan Diaconescu gen Pavel Corut etc.
      Cat despre Iulin Urban este inca promovat de ziaristul Victor Roncea, fata de care incep sa am anumite rezerve,ca sa nu zic banuieli… dar am abtin.

      Doamne ajuta

      Apreciază

  6. ana said, on noiembrie 10, 2010 at 7:36 pm

    Pe Tudor Barbu nu l-as banui ca lupta impotriva falsei noi ordini mondiale ci mai degraba as spune ca este putin nestiutor sa zic asa… Daca a inchis telefonul telespectatorului care spunea sa inchinam alimentele, e pt ca nu este religios, poate a considerat un gest copilaresc sau mai stiu eu ce, plus ca asta e mentalitatea majoritatii, ca „pana la Dumnezeu te mananca Sfintii”… Deci nu cred ca e malefic din punctul asta de vedere, ci doar nestiutor.

    Apreciază

    • G-man said, on noiembrie 10, 2010 at 8:38 pm

      pt barbu masonii sunt buni si rai .. unii prosti si libidinosi care fac rau si unii (masoni ) de care nu stim noi dar care fac mult bine// asta a declarat azi ..si o sa mai zica ..ca il da de gol sustinerea care o are. asa ca saccsiv l-a clasificat bine.

      Apreciază

  7. Fulger said, on noiembrie 10, 2010 at 8:15 pm

    Nu vor reusi sa ne omoare prin mancare nesanatoasa sau prin avorturi asa ca vor gasi o alternativa mai distrugatoare care este al III-lea razboi mondial . Un documentar care merita vizualizat pentru informatile date dar sa nu luati in seama ce spune omul acela pentru ca este gen alex jones.
    http://www.depindedenoi.ro/multimedia/filme/imaginea-de-ansamblu-the-big-picture.html

    Apreciază

  8. Ion de la Chiuiesti said, on noiembrie 10, 2010 at 10:21 pm

    Barbu e un idiot sadea, nicidecum slugoi al sistemului. Pe unul ca el nu l-ai angaja nici sa spele masina, poate doar pantofii. El chiar crede ce spune. Are informatii disparate pe care incearca el sa le dea o logica si un sens. Stati linistiti!

    Apreciază

  9. ALINA said, on noiembrie 11, 2010 at 1:32 pm

    Sincer nu stiu ce sa cred dar are curaj sa critice pe un post TV si sa dezvaluie aceste gencide aplicate oamenilor .Sa recunoastem adevarul produsele alimentare sant contrafacute si contin unele substante otravitoare si organismul omului este afectat .Autoritatile nu au contrazis public tot ce dezvaluie si este un senm de intrebare ESTE ADEVARAT si sant inplicati multi alesi ai neamului si nu au curajul sa dovedeasca contrariul .

    Apreciază

  10. u.b bc3 said, on noiembrie 11, 2010 at 3:47 pm

    Tudor barbur: nu prea are treaba cu religia,el o ia mai mult pe plan stiintific…cand mergi nu mai pe un plan ,o cam dai in bara ,asa ca trebuie sa se echilibreze situatia sa mai mearga si plan religios ,si mie mi sa nascut in minte MAI MULTE intrebarII: DE CE OTV-UL A IESTIT LA ATAC? DE CE IESTE NUMIT TELEVIZIUNE POPORULUI? DE CE DAN DIACONESCU VREA SA CANDIDEZE LA PRESEDENTIE ? OARE AR FI EL O SOLUTIE PENT ROMANIA MOMENTUL ASTA? ORI FACE JOCUL ALTORA (MASONI) ? SLAVA DOMNULUI CA INCA E BINE!!!!!

    Apreciază

  11. d'a'lu'preda said, on noiembrie 11, 2010 at 6:33 pm

    Il poate suspecta cineva pe Barbu de inocenţa?
    Va amintiti ciclul de emisiuni in care il lasa sa abereze pe un tip care propunea sa construiasca adaposturi post apocaliptice pentru 100 000 de euro si hrana compacta hiperenergetica din rezerva armatei SUA?
    OTV este o colcaiala demonica si permanentul amestec al adevarului cu minciuna, o dovedeste.

    Apreciază

  12. irina said, on noiembrie 14, 2010 at 4:24 am

    Postul OTV are nevoie strigenta de o schimbare in prezentarea faptelor, o strategie noua in formarea conduitei modelatorilor care sunt permanent in contact cu telespecatatorii! Daca un prezentator ca domnul Barbu tipa de furie atunci nu mai e vina dumnealui, domnul Diaconescu e de vina!Adevarul pe care il prezinta se intoarce imporiva emisiunii respective, oamenii percep jignirile si nu adevarul spus chiar pe ton agresiv cum o face domnia sa, domnul Barbu.Eu as sugera o alta strategie,oamenii care poarta dialoguri cu telespectatorii si respecta pe ORICINE chiar daca acesta pune intrebari, naive sa nu folosesc alt termen.Respectul aduce RESPECT, furia aduce furie, iubirea aduce iubire….filozofie simpla dar adevarata!
    Cu respect,
    Irina.

    Apreciază

  13. Gabriela85 said, on iulie 21, 2011 at 8:45 am

    Salutare tuturor! Mai stie cineva de existenta dlui Tudor Barbu; mai exista posibilitatea sa mai revina la OTV? Va mai face emisiuni in cadrul OTV? O zi buna tuturor!

    Apreciază

  14. Gabriela85 said, on iulie 22, 2011 at 10:30 am

    Salutare tuturor! Mai stie cineva de existenta dlui Tudor Barbu; mai exista posibilitatea sa mai revina la OTV? Va mai face emisiuni in cadrul OTV? O zi buna tuturor!
    …”intrus117″ cum ai postat tu un comentariu din 2010? comentariile nu vin si ele pe rand? pana la urma esti barbat sau femeie? spui ca esti casatoriT si inchei cu „…eu ce-s vinovatA…”

    Apreciază

  15. Gabriela85 said, on iulie 22, 2011 at 10:35 am

    Acum am inteles, deranjaza pe cineva (mai exact pe adm.site-ului) intrebarea mea legata de Tudor Barbu… ieri cand am postat, ultimul mesaj postat era al meu si iesea prea mult in evidenta! Am mai postat unu’ iar de data asta, ultimul mesaj postat ramane unul din 2010, astfel incat sa mascheze mesajul meu… ok, nu mai insist…

    Apreciază

    • saccsiv said, on iulie 22, 2011 at 11:08 am

      Gabriela85

      Gresesti. Daca doream il stergeam, nu ma complicam.

      Le pune platforma unde vrea, nu neaparat dupa data.

      Apreciază

  16. sile said, on ianuarie 28, 2012 at 2:46 am

    gurile rele vb despre existenta unui dosar penal pe numele lui tudor barbu in care el, in calitate de inculpat ar fi savarsit un viol, ajutat de catelul lui si indreptat impotriva unei minore, intrebarea este: cati de tudor barbu exista?

    Apreciază

  17. ion said, on aprilie 22, 2012 at 10:35 am

    Alo Tudor Barbu pentru emisiunea ta iti trimit doua puncte importante si anume.Sunt nascut in 1955 intro familie cu saracie lucie .Din cauza saraciei din familie am fost nevoit sa-mi castig existenza de la varsta de 7 ani .Mau dat parinti la varsta de 7 ani ca sluga la oameni batrani care aveau nevoie de ingrijitor la animale iar de la varsta de 14 ani am lucrat in institutile statului incepand cu Rom silva apoi in i.f.t apoi in agricoltura mergand cu echipe in toata tara in tot acest timp am privit cum sa fac casa nu duc saracia parintilor mai departe ce am observat. Ca tot ce este pe pamant se rezuma la 3 puncte .Nastere,viata,si moarte tot ce are viata pe pamant are nevoie de 4 puncte .Caldura ,alimentatie ,aparare,loc de munca.Tot ce este pe pamant ce rezuma la 5 potenziali economici,naturali,si unul artificial.-Tot ce nu se naste nu are viata .-Tot ce nu se samana nu are ce sa se culeaga .In cercetarea mea am observat ca in cei 5 potenziali economici, naturali banul se cheltuie 100/100dar se foloseste doar intre 5 si 70/100 restu se arunca aici este marea problema a saraciei si ca nu este sugicient cel deal 6 potenzial artificial.Intrebare care sunt potenziali economici. Din tara ta.Din localitatea ta .Apropo priviti spre .-un mic paraiasi.-spre un picur de ploaie.Si raspundetimi daca cineva le-a putut masura vrea data in metri cubi sau in litri si totusi casa putem trece peste iele avem nevoie de o umbrela de o punte, de un pod. de o barca sau un vapor.Cum pot ajenge acestea atat de mari.Mai priviti spre o masina care are cateva sisteme si anume.-sistem de racire.-de ungere.-de tractiune.-de functionare.-de directionare.- de franare.Acestea acept sa fie comentate in viata de zi cu zi a omeniri iele find o pilda.Acesta este punctu 1 si acept comentari.Punctu 2.Am citit multe carti si citesc multe carti si acuma .Dar cartea la care da cele mai multe raspunsuri iar la care nu da raspunsuri aceasta carte.O ri nu exista in natura -ori este o intrebare( nebuna) sau este lasata fara raspuns pentru omenirea actuala.-Va scriu cateva raspunsuri la situatia actuala cand omenirea este in criza si se afunda din zi in zi tot mai adancde si Dumnezeu a facut totul perfect, problema este omul .Raspunsurile despre care vam scris mai sus din cartea care este Biblia care da raspunsurila pe care vi la relatez (din traducerea Cornilescu).-nu este chibzuinta poporul cade -proverbe capitolu 11versetu 14 pagina 648-poporul piere din lipsa de cunostinta-Osia cap.4 vrs.6 pag 876.-poporul este nebun -Eremia cap.4 vers.22 pag 740.-oamenu umbla cu multe sireteni -Eclesiastru cap.7 vers.29 pag 674.-prin mijloacede amagire.-Efeseni cap.4 vers.14 pag 1147.- nu cunosc calea paci.-Isaia cap.59 vers.8 pag 729+Romani cap.3 vers.17 pag 1096.- lasati prostia si veti trai .- Poverbe caap.9 vers.6 pag 647.Raspuns la sistemul de conducere.-este cel mai economic din toata istoria -Exod cap.18 vers. 19 la 26 pag 78 .Raspuns la sistemul de impozitare -Genesa cap.41 vers.33 la 36 . Ca rezultat la versetul 48 pag 47 .Concluzie -cand intrun popor se aduna aceste cauze in popor apare o mare criza mentala si de aici caderea acelui popor este deja vizibila ci ochii in formele:-Vai de tine tara -Eclestriastru cap.10 vers.16 pag 676.-Vai neam pacatos -Isaia cap.1 vers. 4 la 7 pag 682.-Vai de cei tari.- Isaia cap.5 vers.22 la 23 pag 686 .- Vai de cei ce rostesc hotarari .-Isaia cap.10 vers.1 la 3 pag 690 .- Vai ce isi zideste casa -Eremia cap.22 vers 13 pag 758.Intrebare daca .- in tara ta se afla aceste lucruri .- in loalitatea ta .- in familia ta.Acept comentari.Apropo inparatul Babilonului a visat un vis iar Daniel i la talcuit.Intrebarea este .-in care imparatie suntem acum cititi in Biblie Daniel cap 2 pag 858 si dati un raspuns. Cu stima si respect pentru toti ce citesc acest mesaj il comenteaza dar si il inteleg.

    Apreciază

    • GIM said, on ianuarie 6, 2013 at 6:57 pm

      LA CE SE ÎNTÂMPLĂ…ACUM AVEM NEVOIE DE partidul ALIANŢA LEGE ŞI ORDINE (A L O)!

      (Noutate, pentru cei care vor să schimbe în bine România)

      23 decembrie 2012

      În sfârşit, după 23 de ani de promisiuni şi aşteptări, românii primesc în ajunul Crăciunului o ştire îmbucurătoare:

      „urmează în cel mai scurt timp să se înfiinţeze PARTIDUL Alianţa Lege şi Ordine, ca o reacţie la încalcarea Constituţiei şi a legilor ţării şi punerea României pe un drum corect în interesul tuturor românilor şi nu doar pentru un grup restrâns şi mafiot de interese”.

      mcppress.ro/forum/viewtopic.php?id=8226

      Notă!

      Strigătul „ALO!”

      se auzea în anul 1989, de sus, de la balconul dictatorului Nicolae Ceauşescu,

      astăzi se aude acelaşi urlet al disperării, dar de jos, din partea cetăţenilor. La fel de grav este şi faptul că numărul lor este din păcate, în continuă creştere.

      Să sperăm că odată cu înfiinţarea acestui Partid vom auzi numai de bine „ALO”, partid care va fi un reprezentant activ al societăţii civile, un factor politic important, o voce a celor mulţi, care, deşi trăiesc în mocirla sărăciei, încă nu şi-au pierdut speranţa într-un trai mai bun!

      Doamne Ajută!

      http://comunicatpentruromani.blogspot.ro/2013/01/comunicat-pentru-romani.html
      mcppress.ro/forum/viewtopic.php?id=8237

      Sursa: Mihai Georgevici, MCP Press Agency

      Apreciază

  18. ciobanu' mioritic said, on august 22, 2012 at 10:37 am

    http://www.scribd.com/doc/103555661
    REVOLUTIA DIN ISLANDA
    ––––––
    Deci, se poate!

    Aceasta este scurta istorie a Revoluţiei Islanda 2008-2012:
    – demisia guvernului în bloc,
    – naţionalizarea băncilor,
    – un referendum pentru a permite oamenilor să decidă cu privire la deciziile economice,
    – închisoare pentru cei responsabili pentru crizaşi rescrierea constituţiei de către cetăţeni.
    S-a menţionat acest lucru în mass-media europeană?

    Apreciază

  19. dragos said, on iunie 13, 2013 at 12:11 am

    Fanatic este autorul acestui site, autorul are articole unele bune, cat priveste structura mentala a acestui om este impinsa si conturata in ridicolul religiei iudeo-crestine o religie stupida prin prisma faptului ca doreste sa ne prezinte fapte si „morale” biblice, desi conform bibliei, lucrurile nu stau asa!

    Referitor la personajele voastre fanteziste de sorginte biblica, putina stiinta, arheologie si istorie universala v-ar fi de folos nu de alta, dar nu mizati pe faptul ca toti sint necunoscatori in istoria religiilor…

    După cum spune savantul şi cercetătorul L.A. Waddell:
    „Nu există nici o dovadă scrisă, nici o referinţă greacă sau romană, care să ateste existenţa lui Avraam sau a oricărui alt patriarh ori profet evreu din Vechiul Testament. Nu există dovezi că ar fi existat Moise, Saul, Solomon, sau oricare din regii evrei, cu excepţia ultimilor doi sau trei”.

    4. Povestea regelui Solomon şi a templului său reprezintă în cea mai mare parte simbolism curat. La fel ca şi în cazul lui Moise, nu există nici o dovadă că ar fi existat un rege cu acest nume. Înainte de scrierea textelor biblice de către leviţi, istoricul grec Herodot (485-425 î.Ch.) a călătorit în Egipt şi a studiat istoria acestuia şi a Orientului Apropiat. El nu a auzit nimic de vreun imperiu al lui Solomon, de exodul în masă al israeliţilor din Egipt sau de distrugerea armatei urmăritorilor egipteni pe malul Mării Roşii. Platon a călătorit în aceeaşi zonă, dar nu a auzit nici el nimic despre aceste subiecte. De ce? Pentru că sunt numai invenţii. Cele trei silabe care alcătuiesc numele lui Solomon: Sol-om-on, sunt nume ale soarelui în trei limbi diferite. Manly P. Hall scrie că Solomon împreună cu soţiile şi concubinele sale simbolizează planetele, lunile, asteroizii şi alte corpuri cereşti din casa sa – sistemul solar. Templul lui Solomon este un simbol al lumii soarelui. În legenda talmudică, Solomon este prezentat ca un maestru magician care înţelegea semnificaţia Cabalei şi putea să alunge demonii. Povestea sa este mai degrabă o expunere a simbolismului cunoaşterii secrete a leviţilor, sub acoperirea poveştii fabricate a „istoriei” ebraicilor. Cartea Regilor şi Cronicile, care povestesc construirea Templului lui Solomon, au fost scrise la 500-600 de ani după ce evenimentele pe care se presupune că le-ar descrie ar fi avut loc. Exagerările din aceste texte sunt atât de mari încât sunt de-a dreptul hilare. Se afirmă că la construirea templului ar fi lucrat 153.600 de muncitori, timp de şapte ani. Arthur Dynott Thomson a calculat că în epoca noastră, costul unei asemenea lucrări ar fi de 7,9 miliarde de lire sterline! Iar Thomson a scris acest lucru în anul 1872! Oare la cât s-ar ridica el în zilele noastre? Aceste cifre sunt de-a dreptul ridicole, dacă ar fi înţelese într-un sens literal. În realitate, ele trebuie înţelese în sensul lor simbolic. Şi încă ceva: dacă Solomon nu a existat, ce ne-ar face să credem că „tatăl” său: regele David, a existat? Citesc tot felul de cărţi despre existenţa acestuia, dar singura sursă citată este Vechiul Testament scris de leviţi! Nu există nici o altă dovadă. Totul este o escrocherie

    Apreciază

    • saccsiv said, on iunie 13, 2013 at 3:10 am

      Dragos

      Cateva exemple: stiai ca dovezile arheologice referitoare la imperiul asirian sau la cetatile sumeriene Ur si Uruk s-au descoperit plecand de la cele scrise in Sfanta Scriptura? Apoi, despre Troia, cati scrisesera in vechime? De la ce a plecat Heinrich Schliemann?

      Referitor la comentariul tau:

      – daca Herodot sau Platon n-au aflat nimic de la egipteni, nu inseamna ca evenimentele nu s-au petrecut. Egiptenii avea obiceiul de a nu nota sau chiar de a sterge de pe monumente sau a distruge orice referire la ceea ce nu le convenea.

      – Manly Palmer Hall (1901–1990) a fost mason de gradul 33, ritul scotian antic si acceptat. In cartea „The Lost Keys of Freemasonry „, pag. 48, a scris:
      Masonul descopera ca energiile vazute ale lui lucifer sunt in mainile sale
      Lucrarea “The Secret Teachings of All Ages: An Encyclopedic Outline of Masonic, Hermetic, Qabbalistic and Rosicrucian Symbolical Philosophy “a fost una din sursele de inspiratie pentru partea 1 a documentarului anticrestin Zeitgeist, de unde probabil te-ai inspirat in comentariul tau.

      – ca despre evenimente s-a scris dupa ce ele au avut loc, de ce miri? Vroiai sa fie invers?

      Apreciază

  20. […] Fiti foarte atenti de unde va informati! TUDOR BARBU este in aceeasi categorie cu Alex Jones, David … […]

    Apreciază

  21. Florin T. said, on octombrie 25, 2014 at 6:17 pm

    aratati-mi voi mie astazi o emisiune unde omul poate sa sune si sa spuna in direct ce are de spus, aratati-mi o emisiune TV unde suni si iti faci vocea auzita. Unde ?? Antena3, Protv, realitatea tv, romania tv ??? Unde !!?? Unde cand astazi iti bag toti pumnul in gura !!!??
    Respect Tudor Barbu!!! Am urmarit emisiunea 3-4 ani de zile si nu-mi amintesc de nicio emisiune cu si despre noua ordine mondiala, facuse un tabel cu toate privatizarile si hotiile PSD, PDL, PNL.
    La lista mai adaugati-i pe David Icke, fostul senator Ron Paul, fostul senator Jesse Ventura. Noua Ordine Mondiala inseamna sa i se bage pumnul in gura omului de acasa, la ce televiziune se mai poate vorbi liber, la ce televiziune pot sa sun sa ne facem auziti ?? NWO te vrea prost, mut si cu pumnul indesat in gura.
    Spuneti-mi voi televiziunea unde putem suna si intra in direct !!??

    Apreciază

  22. […] Fiti foarte atenti de unde va informati! TUDOR BARBU este in aceeasi categorie cu Alex Jones, David … […]

    Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.