SACCSIV – blog ortodox

Degeaba. MIRCEA BADEA despre IMPLANTUL CU CIP, trupele speciale din metrou, camerele de supraveghere din Bucuresti, cartelele pre pay si alte chestii Big Brother

Posted in CARTELE TELEFONICE PRE-PAY, CIPURI, MIRCEA BADEA by saccsiv on Aprilie 5, 2016

   Iata ce putem citi la Mircea Badea: Cum ai putea să folosești un Kalachnikov la metrou? de pe Antena 3:

Mircea Badea a vorbit, în ediția de luni a emisiunii ”În gura presei” despre prezența trupelor speciale înarmate în metroul bucureștean.

”În metrou, la anumite ore, e destul de aglomerat. Nu știu ce înseamnă ”dacă situația o cere”, dar sa zicem că situația o cere și domnii ăștia de la trupele speciale cu arme automate trebuie să intervină în metrou (…) Cum ai putea să folosești un Kalachnikov la metrou ca să protejezi cetățenii?, a spus Mircea Badea.

   Comentariu saccsiv:

La link-ul spre articol e si un video de 9 minute.

Tot in cadrul emisiunii a mai zis el si ca cei ce se bucura ca Bucurestiul va fi impanzit de camere de supraveghere se vor bucura si mai tare cand li se va oferi un implant cu cip in mana, ba unii vor cere sa li se bage chiar si doua, ca sa fie siguri.

Nu e prima data cand vorbeste despre implantul cu cip iar in alte emisiuni mai zicea si despre cartelele pre pay. E cam singurul din mass-media ce duce o campanie anti Big Brother.

Insa … e si un activist anti crestin. Sa ne amintim de o zicere a sa din 2009:

Bine, si pe mine ma sperie treaba asta … Eu cu popii n-o am deloc si nici cu antihristul si nu pot sa intru intr-o astfel de paradigma mentala, dar ma inspaimanta controlul asta absolut. Ma inspaimanta teribil. Bine, evident, daca eu sunt raufacator si vreau sa falsific ceva, daca nu sunt prost de-mi curge scuipat din gura, o fac.”

Cititi va rog mai multe la:

VIDEO: MIRCEA BADEA, anti-cip dar si anti-crestin

 

Anunțuri

27 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

 1. Alex said, on Aprilie 5, 2016 at 12:41 pm

  Grupuri de arabi se antrenează la Timișoara în poligon privat cu arme letale.
  http://ziuadevest.ro/actualitate/60623-un-aradean-socat-de-arabii-din-timisoara-la-un-poligon-de-tir-cu-arma-letala

  Apreciază

  • ozana said, on Aprilie 5, 2016 at 3:06 pm

   @ Alex
   Fiecare tara membra UE isi antreneaza ,,teroristii” la ea in tara , pentru a se familiariza , nu-i asa , cu locul viitoarelor atentate care sa ne tirasca in razboiul impotriva terorismului. Papusarii fac scenarii , le pun in aplicare si noi suportam consecintele.Ce mizerie, ce gainarie !

   Apreciază

  • Timianna said, on Aprilie 5, 2016 at 5:50 pm

   Multumim pentru avertizare.

   Apreciază

 2. Andrei Creacico said, on Aprilie 5, 2016 at 1:18 pm

  Foarte grav:
  ”Noi facem parte din biserica creștină cea una” – continuă colaborarea între Patriarhia Moscovei şi asociația Evanghelică Billy Graham
  http://lumea-ortodoxa.ro/noi-facem-parte-din-biserica-crestina-cea-una-continua-colaborarea-intre-patriarhia-moscovei-si-asociatia-evanghelica-billy-graham/

  Apreciază

  • Apa trece, pietrele raman said, on Aprilie 6, 2016 at 8:50 am

   Tradarea ortodoxiei va avea consecinte grave. Si romanii tac si accepta Sinodul panortodox, desi, asa cum reiese din documentele pregatitoare, postate pe site- ul Patriarhiei.

   Apreciază

 3. Felix Stancu said, on Aprilie 5, 2016 at 3:01 pm

  Îmi spune cineva că a cerut la librăria mitropolitană de la Iași cartea Cipurile Spion (http://www.librariasophia.ro/carti-Cipurile-spion-Modul-in-care-marile-corporatii-si-guvernele-planuiesc-sa-va-urmareasca-fiecare-miscare-prin-RFID-Albrecht-Katherine; Altă sursă – McIntyre-Liz-so-4420.html. http://www.spychips.com/media/katherine-albrecht.html
  Si i s-a raspuns asa: Cartea a fost trimisă retur editurii, nu avem voie să o vindem. Deci nu se dau înalte binecuvântări nici măcar pentru cartea asta… zic și eu ca M. Badea: Bine, si pe mine ma sperie treaba asta …că ei se sperie de cartea asta!

  Apreciază

 4. MariusB said, on Aprilie 5, 2016 at 4:15 pm

  Blegul de M.B. , daca l-ar include si pe Dumnezeu in ecuatia gandirii sale, ar putea obtine „privirea de ansamblu”, ar putea vedea cu usurinta Adevarul pentru ca e un tip inteligent…dar saracul de el se tot intreaba intruna de ce serviciile in sus si in jos, de ce atentatele, ce-i cu BigBrother, cand totul e asa usor de inteles daca stii sa faci conexiunile potrivite 😀

  Apreciază

 5. eu said, on Aprilie 5, 2016 at 6:46 pm

  Daca M. B. ar fi crestin adevarat, ar fi de nota 10. Eu propun sa ne rugam pentru el.

  Apreciază

 6. Mario said, on Aprilie 5, 2016 at 7:32 pm

  Sa ne rugam pentru Mircea, Dumnezeu in multa lui bunatate poate il va trezi

  Apreciază

 7. Manuel Transmission said, on Aprilie 5, 2016 at 8:01 pm

  – Nu vrem să vă alarmăm, dar citiți URGENT asta. Se întâmplă în România, la Timișoara
  http://bit.ly/1oyZvgc

  Apreciază

 8. ion hodor said, on Aprilie 5, 2016 at 8:23 pm

  Poate,dar e si unul dintre cei ,ce isi bat cel mai tare joc de biserica si ortodoxie!!

  Apreciază

 9. mihai said, on Aprilie 5, 2016 at 9:00 pm

  ce parere aveti despre scandalul Panama?e un semn ca se accentueza guvernarea globala?sunt scoase in evidenta problemele actuale si se va veni cu o solutie globala?

  Apreciază

  • I. said, on Aprilie 6, 2016 at 10:07 am

   Cred ca e adevarata chestiunea, dar mi se pare si cusuta cu ata alba. Pare un fel de epurare politica la nivel international, asa cum se intampla si in Romania de catva timp.
   Cu alte cuvinte, i-au lasat sa-si faca de cap, pentru ca ulterior sa aiba cu ce sa-i acuze.

   Apreciază

 10. Raluca said, on Aprilie 5, 2016 at 10:22 pm

  Mircea Badea este mai curând un răzvrătit împotriva lui Dumnezeu. Nu este un ateu înrăit Lucian Mândruță gen. Cred că răzvrătirea lui este generată de ipocrizia pe care o observă la mulți creștini declarați, care practică o credință de fațadă, goală de conținut. Și aici are mare dreptate. Dar asta nu justifică cu nimic hula și batjocura la adresa lui Dumnezeu, a bisericii, a preoților și a celor sfinte în general.
  Consideră că a fi credincios înseamnă a fi înapoiat, troglodit chiar, iar el care este un om inteligent nu se coboară la superstițiile babelor inculte. Consideră credința a fiind caracteristică oamenilor slabi, vulnerabili, ușor influențabili. Mândria, bat-o vina! Spunea că după operația pe care a avut-o de curând s-a simțit pentru prima dată în viață vulnerabil. Tare!
  Observațiile pe care le face în legătura cu supravegherea Big Brother și alte multe analize politice pertinente, de bun simț și bine țintite, se împotmolesc la un moment dat când ne putând să găsească o logică a celor ce se întâmplă, recunoaște și el ca nu mai înțelege nimic, și că oamenii și-au pierdut pur și simplu mințile. Doar atât?
  Scoțându-L pe Dumnezeu din ”ecuația” lumii în care trăim, nu vede că de fapt totul este o luptă dusă împotriva lui Dumnezeu și a oamenilor care cred în El. Simplificând este de fapt un război anticreștin. Și cu atât mai puțin ar accepta ca valabil fapul că ortodoxia este singura credință adevărată, și că ea este principala țintă a acestui război, celelalte credințe fiind pierderi colaterale.
  Dacă ar fi fost el și alde Gâdea și alții de pe la antene niște jurnaliști creștini ortodocși, antenele ar fi fost șterse demult de pe fața pământului, dar așa, pe lângă dezvăluirile reale pe care le fac în legătură cu Jaful României de după 1990 încoace, sunt folosiți și ei cu sau fără știrea lor de către cei ce fac jocurile. Adică există, pentru că sunt încă utili.

  Apreciat de 4 persoane

 11. acelas said, on Aprilie 6, 2016 at 1:13 am

  desi sunt antipatii viscerale si ancestrale, Romania continua halucinant parteneriate, afaceri si „asocieri” spirituale cu Turcia, no matter what !

  Raspunsul este mai mult decat evident si in aceasta problema si poarta trei litere: S U A care are o relatie mai mult decat fenomenala cu turcii (vezi si imigrantii care ni-i baga pe gat in europa via calul troian turcesc) si a sa ambasada de la noi, care tot ce zice e sfant si litera de lege pe plai dambovitean ..

  http://www.gandul.info/stiri/statul-surpriza-pe-care-romania-l-a-ales-pentru-modernizarea-fregatelor-regele-ferdinand-si-regina-maria-15200171

  .

  Apreciază

 12. alex said, on Aprilie 6, 2016 at 5:40 am

  eu zic ca merita sa ii faci un „review” rise of the tomb raider blasfemia la cote maxime legata de Iisus Hristos care in joc e un profet si de Trinity tradus Treime care in joc e o secta impotriva profetului https://www.youtube.com/watch?v=rMAOUfKpu9E de la min 11.30 incepe blasfemia…

  Apreciază

  • I. said, on Aprilie 6, 2016 at 10:02 am

   In legatura cu raul asta, hai sa zicem „virtual”, cred ca e mai bine sa-ti intorci privirea in alta parte decat sa-ti concentrezi atentia asupra lui, sa-l pui sub lupa si sa-l faci sa para mai mare decat e de fapt.
   De multe ori, raul moare de la sine daca nu-i faci publicitate.

   Apreciază

 13. remus said, on Aprilie 6, 2016 at 9:28 am

  În România, la fiecare cinci ore un copil mai mic de un an moare. În ţara noastră îşi pierd viaţa anual 1.600 de bebeluşi, un număr enorm care ne situează pe primul loc între statele Uniunii Europene în ceea ce priveşte rata mortalităţii infantile, cu o rată de 8,8 decese la 1000 de nou-născuţi vii, potrivit celor mai recente statistici. Medicii specialişti în obstetrică şi neonatologie au început să devină o raritate, iar acolo unde ei există sunt nevoiţi să lucreze pe bani puţini, cu echipamente insuficiente, vechi de zeci de ani. Numărul de paturi din maternităţile româneşti este la aproximativ jumătate faţă de necesarul real, iar condiţiile pentru tratarea micuţilor la terapie intensivă nici măcar nu se apropie de nevoile minime pe care le are ţara noastră. Toate acestea conturează un tablou tragic în care mulţi dintre bebeluşi sunt condamnaţi la moarte chiar înainte de a se naşte, pentru că sistemul nu le oferă şansa de a lupta pentru viaţa lor.

  http://www.gandul.info/stiri/datele-care-pun-romania-pe-primul-loc-al-statisticii-negre-a-ue-motivele-pentru-care-la-fiecare-cinci-ore-un-bebelus-isi-pierde-viata-15205934

  În fiecare zi după Revoluţie, în România a mai apărut o biserică nouă. După decembrie 1989 şi până la finalul anului trecut au fost construite 8.413 lăcaşuri ale celor 18 culte recunoscute oficial, iar 1.578 se află în construcţie. Cele mai multe, potrivit datelor Secretariatului pentru Culte, aparţin Bisericii Ortodoxe Române, 3.191 de biserici fiind construite după 1989, iar 1,078 aflându-se în construcţie, la data de 31 decembrie 2015. Singurele culte care nu şi-au construit noi lăcaşuri după Revoluţie sunt Arhepiscopia Bisericii Armene, Biserica Evanghelică CA din România şi Federaţia Comunităţilor Evreieşti din România – Cultul mozaic, care de altfel au, în total, 9.311 credincioşi declaraţi la ultimul recensământ.
  După Revoluţie, statul a susţinut alocarea de sume generoase pentru construcţia şi repararea lăcaşurilor de cult, politicienii încercând să nu deranjeze bisericile mai ales în an electoral. Chiar dacă pentru acest an, Secretariatul de stat pentru culte nu are prevăzute în buget fonduri la acest capitol, aproape 100 de milioane de lei merg totuşi către biserici prin bugetul Ministerului Dezvoltării Regionale, prin programul Companiei Naţionale de Investiţii.
  În 2015, Bisericile au primit aproape 177 de milioane de lei pentru construcţie şi lucrări la lăcaşurile de cult, iar în 2014 – 148 de milioane. Bugetul alocat pentru construirea şi repararea lăcaşurilor de cult s-a ridicat la 35 milioane lei în 2013, 64.264 milioane lei în 2012, 84.785 milioane lei în 2011, 82.703 milioane lei în 2010, 105.259 milioane lei în 2009 şi 266.664 milioane lei în 2008.
  În ultimii 26 de ani, numărul unităţilor de învăţământ din România a evoluat invers proporţional cu cel al bisericilor. Dacă în 1990 erau peste 28.000 de şcoli, creşe, grădiniţe în proprietate publică, potrivit datelor Institutului Naţional de Statistică, în 2014 numărul acestora era de 6.422. Practic, avem o şcoală la 4 biserici.

  http://www.gandul.info/stiri/tara-lui-doamne-ajuta-cum-a-aparut-in-romania-dupa-revolutie-o-biserica-in-fiecare-zi-15204393

  Apreciază

 14. ozana said, on Aprilie 6, 2016 at 9:46 am

  A fost initiata o petitie on line impotriva construirii mega-moscheii din Bucuresti.Abia daca are putin peste 2000 de semnatari.Va rog sa o semnati si voi.

  Apreciază

 15. I. said, on Aprilie 6, 2016 at 9:59 am

  http://m.evz.ro/ex-ofiteri-mossad-operatiune-de-spionaj-la-dna-laura-codruta-kovesi-a-fost-supravegheata-de-o-firma-de-spionaj-israeliana-intr-o-operatiune-de-compromitere-a-reputatiei.html

  Nu se poate! „Inalta Poarta” vrea compromiterea L.C.K.? Si i-a prins DIICOT-ul? Suntem mai tari ca MOSSAD-ul!
  Dar nu stiu cum se face ca DIICOT-ul asta nu prea „recolteaza” mafioti (autohtoni si straini), nu se ia la intrecere cu DNA-ul. Chiar asa, or fi disparut mafiotii din tara asta? Nu mai actioneaza pe-aci mafiile straine?
  Nici o retea de proxeneti, de traficanti de droguri? Doar pe Chelloo? Atat? Pentru 10g de cannabis?
  Ceva interceptari? Nimic, nimic?
  Inseamna ca nu mai avem drogati, nu mai avem prostituate, nu mai avem mafioti. Ura!!!

  Apreciază


Vă rog să comentați decent, în duhul Ortodoxiei! Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: