SACCSIV – blog ortodox

Comentariu zilei: conexiune intre CHEMTRAILS si „ploaia acida” ce distruge agricultura traditionala?

Posted in CHEMTRAILS by saccsiv on septembrie 22, 2009

   Nu stiu ce sa zic … Am primit pe e-mail urmatorul comentariu de la un cititor:

   „Ceva interesant: lucrez in domeniul constructiilor si multi dintre muncitori sunt oameni de la tara. Odata,i-am rugat sa-mi aduca din gradinile lor produse-rosii,ardei,etc,in nadejdea ca voi manca sanatos. Surpriza-au ras si mi-au spus ca sunt foarte putini cei ce mai cultiva legume traditional. Acum toti folosesc ingrasaminte si stimulente de crestere. De ce? Pentru ca altfel,legumele sunt atacate de ceea cei ei numesc ploaie acida. Oare ploaia acida sa aiba legatura cu chemtrails? Posibil. Cei ce mai cultiva normal,dupa o astfel de ploaie ies in gradini si spala cu apa de fantana,rasadurile. Curios este ca cei ce folosesc ingrasaminte si stimulente nu au probleme de felul asta. Probabil ca acestea actioneaza ca un antidot pentru legume,fiind in acelasi timp otrava pentru oameni.
   Doamne ajuta
!”

   Cititi va rog si articolele:

CHEMTRAILS …

Propaganda pentru folosirea geoingineriei pentru incetinirea incalzirii globale    

Conexiune intre CHEMTRAILS si GRIPA PORCINA?

APEL CATRE CITITORI: fotografiati si filmati CHEMTRAILS  

 

6 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

  1. fane said, on septembrie 22, 2009 at 11:50 am

    absolut de acord cu acest comentariu . Vorbesc din proprie experienta . Astfel , vrand , nevrand ingurgitam aceleasi substante ca si cum am cumpara produsele din supermarket-uri . Este o mica parte dintr-o mare strategie de convingere a taranului roman ca singur nu poate face nimic . Nu mai au la dispozitie semintele originare romanesti de acum 10-15 ani pentru ca le-au pierdut in decursul anilor cand culturile le-au fost compromise si acum semintele pe care le folosesc „cer” tratamente cu substante destul de costisitoare si in final nerentabile pentru cei care cultiva suprafete mici .
    daca pana in urma cu 5-7-10 ani , oamenii erau obisnuiti sa-si asigure conservele de iarna din resurse proprii , acest lucru se intampla acum la cel mult 10 % din ei . Avantaj piata si supermarket-urile .
    Nu stiu daca ati urmarit inca o mare tragedie a taranului roman : imposibilitatea de a se apara de distrugerile provocate de animalele salbatice , in special de mistreti . Sunt zeci de judete unde dezastrul este fara margini . Nu se ia nici o masura , nu sunt vanati ci dimpotriva , numarul lor este completat cu noi efective . Este o alta parte a acelui plan de a-i face pe micii producatori sa renunte la a-si cultiva micile loturi si sa si le vanda marilor fermieri .
    Drama taranului roman continua si nu cred ca va veni vreun „1907” care sa mai schimbe ceva in bine .

    Apreciază

  2. es said, on septembrie 22, 2009 at 12:36 pm

    nu este adevărat, întradevăr răsadurile trebuiesc stropite ocazional dacă se află în apropierea marilor oraşe, dar de existenţa ploilor acide nu am auzit, trebuie să gîndim dpdv economic şi ajungem la concluzia că ţăranii nu pot produce mai mult decît consumul propriu, de multe ori nici acesta nu este obţinut, cauzele sunt multe şi merită enumerate, singurii care pot scoate profit sunt marii legumicultori dar şi aici situaţia este precară şi se pregăteşte o situaţie cum a fost în Estul Ukrainei din anii „30 cînd au fost exterminaţi 20 milioane ukrainieni de către ştim noi cine dar nu menţionez ca să nu fiu acuzat de antisemitism. Aşa este şi acum, se dau foarte greu (şi cu şpagă) subvenţiile (iniţial SAPARD acum „post-aderare”) către fermierii care NU au angajaţi specialişti de origine străină (naţionalitate Italia, Anglia), iar orice tentativă de (re)construire a macro-sistemelor de irigaţii din banii fermierilor a fost interzisă (jud. Tulcea şi porţiuni din jud. Constanţa).

    Ca să revin la subiect, nu există ploaie acidă, iar ţăranii folosesc diferite substanţe mai mult din superstiţie, produsele lor sunt cît se poate de naturale la fel şi toate legumele din piaţă fie că sunt de la micii sau marii producători.
    Nimic din supermarket nu este natural, tocmai standardelor impuse care elimină din start toţi producătorii care nu-şi permit anumite substanţe, foarte puţini îşi permit să cumpere şi să administreze norma impusă de substanţe, pentru ca apoi să plătească uriaşa „taxă de raft”, deci majoritatea produselor din supermarketuri nu sunt româneşti, se pare că „taxa de raft” există doar pt români.

    Apreciază

    • parereamea said, on septembrie 22, 2009 at 3:03 pm

      Ploaia acida exista de multi ani. Cred ca nu intelegi notiunea de spui ca nu exista.
      Din experienta mamei mele care cultiva la tara, intr-o zona muntoasa destul de departe de orice oras, stiu ca rosiile de exemplu dupa unele ploi se pateaza si in zonele afectate suprafata rosiei se innegreste si se usuca, desi rosiile cresc mari ca niste grepfruit si hranite doar cu gunoi natural de la animale, fara nici o substanta chimica. Nu mai spun ce gust extraordinar au! La rosii se observa cel mai bine ploaia acida.
      Singura solutie ca sa protejezi legumele mai sensibile este sa faci solar, adica macar un paravan de nailon pus pe niste pari care sa stea deasupra astfel incat ploaia sa nu cada niciodata direct peste legume. Ci sa le uzi ulterior cu apa de ploaie stransa in niste bidoane mari unde apa sa se mai decanteze. Cam asa procedeaza mama mea, desi nu apuca de fiecare data sa acope legumele la fiecare ploaie. Oricum asta merge la o gradina, nu la suprafete mari unde se cultiva pentru profit. Mi-a spus cineva care a lucrat anu asta la germani la o ferma ca acolo totul e cu solarii imense, ca niste tuburi, ei nu risca. Apa de ploaia o strang intr-o canalizare subterana construita printre aceste solarii, tot picurul de apa e strans, colectat de pe acoperisuri, se scurge in rigole, ce sa mai – o inginerie intreaga ca sa stanga apa de ploaie cu care abia apoi uda. Posibil sa o mai si purifice ulterior, asta nu stiu. Dar cica ferma asta era declarata BIO.
      Asta primavara de exemplu o ploaie acida a exterminat ciresii, frunzele au devenit ca stropite cu acid, cu puncte multe si mici pe ele, arse, iar putinele cirese care nu s-au uscat si au cazut, au fost apoi mancate de pasarile infometate. Deci praful s-a ales.
      Plantele le mai poti proteja cu solar, dar la copaci nu ai ce sa le faci. Sa le pui caciuli de nailon?? Nu mai spun de problema polenizarii, care se face foarte putin din cauza numarului din ce in ce mai mic de albine. Vezi copacul plin de floare si in urma raman cateva fructe. Si alea le termina ploaia acida.. si tot asa…
      Cine vrea sa faca agricultura macar pentru consumul propriu are nevoie de simt mare de sacrificiu!

      Apreciază

  3. […] Comentariul zilei: conexiune intre CHEMTRAILS si „ploaia acida” ce distruge agricultura traditi… […]

    Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.