SACCSIV – blog ortodox

ASASINAREA LIBERTATII. Franţa planuieste să foloseasca GRIPA PORCINA pentru a scoate legi dure?

Posted in Franta, gripa AH1N1, GRIPA PORCINA by saccsiv on septembrie 9, 2009

   Conform articolului Liberticide? France plans to use swine flu to gut laws:

   „În cazul unei pandemii de gripă porcină, guvernul francez  plănuieşte să introducă  măsuri de urgenţă ce vor scoate la iveală legi de protecţie pentru cetăţeni, a scris  joi cotidianul  “Liberation“.

   Conform documentelor puse la dispoziţia cotidianului de către o asociaţie de judecători şi  procurori, proiectul  va extinde perioada de timp în care poliţia poate reţine  un suspect  în detenţie, fără acuzare sau audiere în faţa unui judecător, până la şase luni.

   De asemeni, suspecţii nu vor putea să  contacteze un avocat decât după ce vor petrece 24 de ore în custodie.

   Conform acestui plan, copiii ar putea fi judecaţi în tribunale de adulţi şi multe procese vor fi ţinute cu uşile închise.

   Articolul original din “Liberation“  nu are comentarii,  dar un comentariu asupra acestei probleme poate fi găsit aici. O (sărăcăcioasă) traducere Google a comentariului  poate fi găsită aici.

   Sindicatul Magistraturii, o asociaţie pentru judecători şi procurori, cu înclinaţie de stânga, a denumit aceste măsuri ca fiind “revoltătoare“spunând că echivalează cu “distrugerea libertăţii“ şi a cerut Ministrului Justiţiei, Michele Alliot-Marie, să abandoneze acest plan.

   Asociaţia a planificat să prezinte joi textul proiectului guvernamental, despre care se spune că  a fost furnizat în iulie oficialilor judecătoriilor, în mare secret, a relatat cotidianul.

   Gripa porcină sau virusul A(H1N1), prima pandemie declarată de World Health Organization în acest secol, a făcut pâna acum 15 victime în Franţa şi cel puţin 2 837 în întreaga lume.

   Având în vedere apropierea sezonului gripei de toamnă în emisfera nordică, guvernul francez a derulat planificări extensive pentru a se pregăti pentru un nou val neaşteptat de contaminări. 

   Cititi va rog si:

Franta va incepe in toamna VACCINAREA OBLIGATORIE anti GRIPA PORCINA (AH1N1) pentru pentru toti cetatenii de la varsta de 3 luni in sus

Aproape totul despre GRIPA PORCINA si vaccinarea in masa ce va urma    

Aproape totul despre GRIPA PORCINA (partea 2)

3 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

  1. valentin said, on septembrie 9, 2009 at 3:51 pm

    traducerea articolului din “Liberation“ in romana aici

    Apreciază

  2. […] Rawstory.com: Liberticide? France plans to use swine flu to gut laws (8 sept. 2009) tradus la noi pe blogul Saccsiv, in: ASASINAREA LIBERTATII. Franţa planuieste să foloseasca GRIPA PORCINA pentru a scoate legi dure? […]

    Apreciază

  3. […] ASASINAREA LIBERTATII. Franţa planuieste să foloseasca GRIPA PORCINA pentru a scoate legi dure? […]

    Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.