SACCSIV – blog ortodox

Comentariul zilei: Ultimul dresaj?

Ceva se intampla:

Tinerele generații devin din ce în ce mai proaste: oamenii de știință au descoperit că IQ-ul scade cu 7 puncte pe generație, cu o tendință ”destul de îngrijorătoare”

Si se intampla prin:

Imbecilizarea prin scoala

Ce spunea Zoe Dumitrescu-Busulenga in 2000. Ca sa intelegem cum s-a ajuns la procentul urias de analfabetism functional si imbecilizare

De ce se intampla asta? Pentru ca asa vor papusarii.

De ce vor asta papusarii? Ca sa dreseze masele mai lesne?

Ce ar urma? Ultimul dresaj? Si cum anume? Fratele mircea.v are o ipoteza. Iata comentariul sau postat la Vigilant Citizen: Ceva este foarte greșit la linia de îmbrăcăminte „fără gen” a lui Céline Dion:

(more…)

Vigilant Citizen: Ceva este foarte greșit la linia de îmbrăcăminte „fără gen” a lui Céline Dion

Posted in copii, EVREI, MUZICA, satanism, SIMBOLURI, VIGILANT CITIZEN by saccsiv on iunie 29, 2024

Cu titlul INFIORATOAREA linie de îmbrăcăminte „fără gen” NUNUNU (marcă israeliană) promovata de Céline Dion am postat pe Ortodoxinfo in 2018 traducerea articolului Something is Terribly Wrong With Céline Dion’s “Genderless” Clothing Line de pe Vigilant Citizen. O postez si aici:

Ceva este foarte greșit la linia de îmbrăcăminte „fără gen” a lui Céline Dion

Céline Dion este chipul unei noi mărci de modă „fără gen” pentru copii numită CELINUNUNU. Totul legat de aceasta este greșit și înfiorător. Iată o privire la simbolismul tulburator care o înconjoară.

Am apreciat întotdeauna faptul că Céline Dion a fost o figură oarecum sănătoasă într-o industrie muzicală foarte aplecată spre depravare. Cu toate acestea, de la moartea soțului și a managerului său, René Angélil, ea a fost implicată în mai multe ciudățenii.

De la încheierea rezidenței sale de la Las Vegas, Céline a găsit o nouă misiune: să „elibereze” nou-născuții de binaritatea de gen. Pentru că aceasta era principala nemulțumire a nou-născuților. Pentru a face aceasta, a lansat CELINUNUNU, o linie de îmbrăcăminte „neutră din punct de vedere al genului” pentru copii, creată împreună cu brandul mondial de modă NUNUNU.

Unii ar putea considera această știre ca fiind vrednică de un căscat, deoarece CELINUNUNU este încă o altă marcă de modă cu prețuri ridicate, folosind aprobarea unei celebrități pentru a genera vânzări. Însă, povestea nu se termină aici. NUNUNU este deja o marcă uriașă în Hollywood. Site-ul său conține o galerie bogată de imagini cu copiii celebrităților care le poartă creațiile, inclusiv Angelina Jolie, Kourtney Kardashian, Hilary Duff și mulți alții.

Prin recunoașterea lor, marca este mai mult decât modă. Este o modalitate de a „modela copiii” pentru viitor. În primul rând, să examinăm videoclipul promoțional cu Céline Dion.

Video promoțional

Reclama CELINUNUNU o prezintă pe Céline Dion strecurându-se într-o maternitate și modificând aspectul copiilor altora. În timp ce majoritatea canalelor de știri au găsit videoclipul „amuzant”, mulți au fost, de asemenea, deranjați de mesajele ciudate ale videoclipului.

Video începe cu Céline așezat în partea din spate a unui SUV. Ea spune: „Copiii noștri nu sunt într-adevăr copiii noștri”. Bine, aceasta e ciudată. Observați că este îmbrăcată într-o rochie strălucitoare.

Când Céline coboară din SUV pentru a intra într-un spital, ținuta ei se schimbă în mod magic în negru. Ceva întunecat este pe cale să se întâmple.

(more…)

Iar a aparut un monolit. Acum in Colorado

Posted in SUA by saccsiv on iunie 29, 2024

Sursa: https://www.stiripesurse.ro/video-aparitie-spectaculoasa-in-sua-un-alt-monolit-misterios-descoperit-pe-un-camp-din-colorado_3363627.html

Un monolit acoperit de oglinzi şi-a făcut apariţia în nordul statului Colorado, obiectul fiind al doilea de acest tip descoperit în această lună în Statele Unite, relatează vineri UPI.

Structura metalică, de aproximativ 2,5 metri înălţime, a fost observată pe un câmp din Bellvue şi a devenit virală după ce mai multe fotografii au fost distribuite pe reţeaua socială Reddit, scrie Agerpres.

Proprietara terenului pe care a fost descoperit monolitul, Lori Graves, a declarat că numeroase persoane s-au interesat în legătură cu structura misterioasă.

Graves a precizat că nu ştie de unde provine monolitul. „Am unele idei, dar aproape că nu vreau să stric misterul din jurul lui”, a declarat ea pentru postul KDVR-TV.

Descoperirea vine la mai puţin de trei săptămâni de la momentul la care un monolit similar a fost găsit în deşertul de la nord de Las Vegas.

Monolitul din Nevada a fost îndepărtat de poliţie ca urmare a temerilor legate de riscurile reprezentate de mulţimile care încercau să îl vadă.

Monolitul din Colorado are patru laturi, în timp ce omologul său din Las Vegas avea doar trei.

Cei doi monoliţi sunt cei mai recenţi dintr-o serie de astfel de obiecte misterioase descoperite începând din 2020.

Structurile au fost găsite în locaţii din Statele Unite, precum Utah, California, Las Vegas, Texas, Florida şi Wisconsin, dar şi în România şi Isle of Wight din Anglia. Un colectiv artistic anonim numit The Most Famous Artist şi-a asumat ulterior meritul pentru câţiva dintre monoliţii din SUA.

Un alt monolit a fost descoperit la începutul acestui an pe dealul Hay Bluff, lângă localitatea Hay-on-Wye din Ţara Galilor. Originile acestei structuri rămân necunoscute.

Tagged with: , , ,

Indignare în Germania după ce un judecător a încarcerat o femeie, de 20 ani, pentru că a trimis online insulte unui individ dintr-un grup de violatori – după ce toți, cu excepția unuia dintre cei nouă bărbați condamnați pentru atacul asupra unei fete, de 15 ani, au fost lăsați liberi de către instanță

Posted in GERMANIA, inchisoare, VIOL by saccsiv on iunie 29, 2024

Daily Mail: Outrage in Germany as judge jails woman, 20, for sending online insults to a gang-rapist – after all but one of nine men convicted of attack on girl, 15, were allowed to walk free from court

Indignare în Germania după ce un judecător a încarcerat o femeie, de 20 ani, pentru că a trimis online insulte unui violator în grup – după ce toți, cu excepția unuia dintre cei nouă bărbați condamnați pentru atacul asupra unei fete, de 15 ani, au fost lăsați liberi de către instanță

  • Nouă agresori au fost găsiți vinovați de violarea unei fete într-un parc din orașul Hamburg în anul 2020

De Elena Salvoni, 25 Iunie 2024, Daily Mail

O femeie a fost condamnată la închisoare în Germania pentru că a făcut ‘comentarii dăunătoare’ la adresa unui violator în grup, după ce a aflat de crima sa odioasă.

Bărbatul a fost unul dintre cei nouă atacatori care au fost găsiți vinovați de violarea brutală a unei fete de 15 ani într-un parc din Hamburg – toți bărbații și adolescenții condamnați, cu excepția unuia, fiind lăsați în libertate.

Furia a crescut pe internet, iar numele și numărul său de telefon au fost divulgate – iar printre cei care i-au trimis mesaje pentru a-și împărtăși dezgustul față de actul său oribil s-a numărat și tânăra în vârstă de 20 de ani.

‘Fără să se gândească de două ori’, femeia a decis să își descarce furia pe acesta deoarece simțea că o merită, etichetându-l drept un ‘porc violator lipsit de onoare’ și un ‘ciudat dezgustător’.

De atunci, judecătorii au găsit-o vinovată de o infracțiune motivată de ură și au condamnat-o la 48 de ore într-un centru de detenție pentru minori.

Nouă agresori – cu vârste cuprinse între 16 și 20 de ani – au fost găsiți vinovați de violarea unei fete într-un parc din Hamburg în anul 2020. În imagine: Inculpații stau alături de avocații lor la procesul de viol

Femeia, care nu avea nicio legătură cu victima sau cu agresorii, a declarat că a fost atât de îngrozită de violuri încât l-a contactat pe unul dintre inculpați pe WhatsApp după ce identitatea acestuia a început să circule pe Snapchat.

Când l-a contactat în anul 2021, au declarat procurorii, ea l-a avertizat că nu va mai putea merge nicăieri ‘fără să fie lovit în față’. De atunci, ea și-a cerut scuze.

De asemenea, poliția investighează alte 140 de persoane în legătură cu comentarii similare de ‘ură’ la adresa violatorilor, inclusiv amenințări cu moartea, fantezii cu tortură și remarci rasiste, informează Hamburger Abendblatt.

Ancheta și sentința femeii au stârnit și mai multă furie online, mulți criticând decizia judecătorului – în special în lumina a ceea ce aceștia considerau a fi o sentință prea blândă pentru violatori.

În cadrul procesului, opt dintre agresori – care aveau vârste cuprinse între 16 și 20 de ani – au fost puși în libertate condiționată, fără să execute vreo pedeapsă cu închisoarea.

Toți cei nouă care au fost în instanță au fost localizați datorită probelor ADN care au demonstrat că au întreținut relații sexuale cu adolescenta în timpul unui festival din Stadtpark din Hamburg în septembrie 2020.

Însă, în timp ce unul dintre ei, aparent un tânăr de 19 ani, a fost condamnat la doi ani și opt luni într-o închisoare pentru tineri, iar un al zecelea a fost achitat, restul au ieșit liberi de la tribunalul districtual din Hamburg, unde jumătate au fost condamnați la o perioadă de probă de până la doi ani.

La procesul violatorilor, instanța a audiat cum adolescenta de 15 ani a fost abuzată succesiv de către un grup de bărbați până când un trecător a chemat poliția

Ceilalți patru au scăpat și mai ușor, pedepsele lor fiind amânate cu șase luni, pentru violul elevei.

Niciunul dintre inculpați nu a fost numit public, însă presa locală relatează că cinci sunt din Hamburg, în timp ce ceilalți cinci sunt din afara Germaniei.

La procesul violatorilor, instanța a audiat modul în care adolescenta de 15 ani a fost abuzată succesiv de către un grup de bărbați până când un trecător a sunat la poliție.

 

Comentariu saccsiv:

Agresiunea îngrozitoare a avut loc în 2020 și a implicat mai multe grupuri de bărbați migranți care au atacat independent o fată de 14 ani în Stadtpark din Hamburg pe parcursul unei nopți. Parcul devenise un loc de întâlnire popular pentru tineri în timpul închiderilor COVID-19, iar fata fusese acolo să bea cu prietenii ei. Dar aceștia s-au împrăștiat după ce poliția a măturat parcul și a destrămat grupurile, aplicând în același timp măsuri de distanțare socială.

Confuză și singură, fata a fost lipsită de apărare în fața primei mulțimi de patru prădători.

Bărbații au atacat-o pe rând pe fată, violând-o în mod repetat pe o perioadă îndelungată de timp.

Au jefuit-o de portofel și de telefonul mobil înainte de a o părăsi. Traumatizată și dezorientată în urma primului atac și neavând nicio metodă de a cere ajutor, fata a fost agresată a doua oară de alți doi bărbați care au profitat de starea ei vulnerabilă.

În mod îngrijorător, agresorii ei începuseră să invite alți bărbați să o violeze prin intermediul grupurilor lor de chat, împărtășind cu bucurie vestea că era o adolescentă izolată în parcul întunecat, fără potențiali martori.

Copila a fost atacată a treia oară de un singur bărbat, iar apoi a patra oară de alți trei bărbați, care au târât-o într-un tufiș și au agresat-o sexual în grup.

În cele din urmă, copila a reușit să se desprindă și a fugit, deși era urmărită de violatorii ei. A dat peste persoane care i-au recunoscut starea traumatizată și au chemat imediat poliția.

Cititi va rog mai multe la:

https://www.activenews.ro/stiri/O-femeie-din-Hamburg-a-fost-condamnata-la-inchisoare-pentru-ca-i-a-insultat-pe-violatorii-migranti-ai-unei-fete-de-14-ani.-Ea-a-primit-o-pedeapsa-mai-mare-decat-violatorii.-8-din-cei-9-violatori-in-grup-au-fost-eliberati-fara-a-fi-condamnati-190203

 

Sfinții Apostoli Petru și Pavel

Posted in IISUS HRISTOS, Sfintii Apostoli Petru si Pavel by saccsiv on iunie 29, 2024