SACCSIV – blog ortodox

Important din trecut, pentru ceea ce ni se pregateste in viitor. Testarea PCR a fost baza întregului castel de cărți de joc al restricțiilor Covid

Posted in carantina, Coronavirus, DICTATURA, Lisabona, PORTUGALIA, TEST by saccsiv on iunie 4, 2024

Au planuri mari. Deocamdata nu le-a iesit:

OMS anunță că negocierile pentru un proiect de tratat privind pandemiile s-au încheiat fără un acord. State ale lumii refuză să-i acorde OMS puteri sporite în cazul unei noi pandemii

Dar nu se lasa.

Iar ca sa declare o „pandemie”, foarte probabil ca se vor baza pe … testul PCR.

Sa ne amintim cum a fost.

Natural News: European court ruled in 2020 that PCR tests are 97% unreliable for diagnosing COVID, but media ignored it

Curtea Europeană de Justiție a hotărât în anul 2020 că testele PCR sunt 97% nesigure pentru diagnosticarea COVID, însă presa a ignorat decizia

De Ethan Huff, 30 Mai 2024, Natural News

Reconfirmând o decizie anterioară a unei instanțe inferioare, judecătorii portughezi au decis că patru turiști germani au fost plasați ilegal în carantină în Portugalia în timpul „pandemiei” de coronavirus Wuhan (COVID-19), pe baza unor teste PCR frauduloase, care s-au dovedit a fi 97% nesigure.

Cei patru germani care au vizitat Portugalia în vacanță au fost testați „pozitiv” pentru virusul chinezesc pe baza testelor PCR (reacția în lanț a polimerazei), despre care justiția portugheză admite că nu reprezintă o modalitate validă de a detecta prezența COVID.

Pronunțat la 11 noiembrie 2020, verdictul a fost emis în urma unui recurs la o acțiune de habeas corpus depusă de toți cei patru germani împotriva Autorității Regionale de Sănătate din Azore.

„Acest organism a făcut apel la o hotărâre a unei instanțe inferioare care a dat dreptate turiștilor, care au susținut că au fost închiși ilegal într-un hotel, fără consimțământul lor”, a relatat Peter Andrews de la RT.

„Turiștilor li s-a ordonat să rămână în hotel pe perioada verii după ce unul dintre ei a avut rezultat pozitiv pentru coronavirus la un test PCR – ceilalți trei au fost etichetați drept contacte apropiate și, prin urmare, au fost puși și ei în carantină.”

(Pe același subiect: Testele PCR au fost o înșelătorie de la bun început)

Testarea PCR pentru COVID este frauduloasă

Curtea de Apel din Lisabona a decis în cele din urmă că Autoritatea Regională de Sănătate din Azore a încălcat atât legislația portugheză, cât și cea internațională, obligându-i pe cei patru germani să rămână izolați și închiși într-un hotel.

Judecătorii din acest caz au decis că doar un medic poate „diagnostica” o persoană cu o boală, nu politicienii pe baza unor teste PCR defectuoase. Se pare că niciunul dintre cei patru germani nu a fost vreodată diagnosticat corespunzător de un medic adevărat înainte de a fi izolat cu forța.

Judecătorii au criticat, de asemenea, testele PCR în general, scriind în concluzia hotărârii lor de 34 de pagini că protocolul este prost din punct de vedere științific.

„Având în vedere dovezile științifice actuale, acest test se dovedește a fi incapabil să determine, dincolo de orice îndoială rezonabilă, că o astfel de pozitivitate corespunde, de fapt, infecției unei persoane cu virusul SARS-CoV-2”, au spus judecătorii.

Cu alte cuvinte, sistemul juridic portughez a stabilit că un test PCR „pozitiv” nu corespunde unui caz de COVID, indiferent cât de mult ar susține mass-media și politicienii contrariul.

„Fiabilitatea testului depinde de numărul de cicluri utilizate”, au scris judecătorii. „Fiabilitatea testului depinde de încărcătura virală prezentă”.

În Statele Unite și în Europa, „pragul tipic de cicluri” pentru testul PCR a fost stabilit între 35 și 40, dar experții spun că și 35 este mult prea mare pentru a fi precis. Mulți dintre ei au sugerat, în schimb, un prag de ciclu mai mic, de 25-30.

Datele publicate de trei state americane – Massachusetts, New York și Nevada – arată, de asemenea, că până la 90 la sută dintre persoanele care au fost testate „pozitiv” pentru COVID în timpul „pandemiei” probabil că nu au avut niciodată virusul, din cauza unor setări eronate ale pragului de cicluri.

Dacă cineva a fost testat „pozitiv” pentru COVID la un prag de ciclu de 35 sau mai mare, șansele ca acea persoană să fi fost infectată cu adevărat sunt mai mici de trei procente, recunosc instanțele portugheze. În schimb, acestea au mai spus că „probabilitatea de a … primi un fals pozitiv este de 97% sau mai mare”.

Pragul de ciclu folosit de laboratoarele portugheze este necunoscut, ceea ce nu face decât să susțină și mai mult decizia instanței că totul a fost practic o înșelătorie încă de la început.

„Testarea, în special testarea PCR, a fost baza întregului castel de cărți de joc al restricțiilor Covid, care au făcut ravagii în întreaga lume”, a scris Andrews.

„Din teste rezultă numărul de cazuri. Din numerele de cazuri rezultă ‘numărul R’, rata la care un purtător îi infectează pe alții. De la ‘temutul’ număr R rezultă închiderile și restricțiile.”

Escrocheria COVID se află încă printre noi la mai bine de patru ani de la lansarea sa. Aflați mai multe pe Plague.info.

Sursele pentru acest articol includ:

RT.com

Google.com

NaturalNews.com

 

Categoria esential: DRACI ca INGERI DE LUMINA. Cum s-au inchinat unii calugari diavolului si apoi au “profetit”. Si ceva despre cum “citesc” dracii gandurile

Pentru cititorii mai noi, repostez un articol din 2015:

Am mai postat acum cativa ani pe tema asta, dar cred ca-i bine sa reiau. Cu atat mai mult cu cat pe an ce trece ne apropiem mai tare de vremurile cand antihristul isi va face de cap, ca atare pe an ce trece dracii produc din ce in ce mai multa sminteala.

Despre viata pustniceasca (Sfantul Ignatie Briancianinov):

Sa nu ramana ascuns fata de preaiubitii frati faptul ca roadele cele mai inalte ale vietii monahale cum ar fi anahoreza in adancul pustiei sau isihia in zavorare, precum si petrecerea pe anga un staret purtator de Duh in ascultare neconditionata fata de acesta, au fost randuite nu la intamplare, nu dupa voia si priceperea omeneasca, ci prin osebita purtare de grija, hotarare, chemare si descoperire Dumnezeiasca.

Antonie cel Mare, incepatorul monahismului, intemeietorul vietii pustnicesti, s-a indepartat in pustie imbracat fiind deja cu putere de Sus, si nu altfel decat prin chemarea lui Dumnezeu. Desi acest lucru nu este aratat limpede in Viata lui, insa intamplarile ce s-au succedat in Viata Preacuviosului ne-o arata aceasta fara putinta de tagada. Iar despre faptul ca in adancul pustiei a fost povatuit la cea mai aspra isihie prin glas si porunca Dumnezeiasca este scris in Viata lui. (Viata Preacuviosului Antonie cel Mare, Vietile Sfintilor, 17 ianuarie) si, Vitae Patrum Patrologiae cursus complectus, T, LXXIII).

Preacuviosului Macarie cel Mare, contemporanul Preacuviosului Antonie, care era cu putin mai tanar decat acesta, i s-a aratat un heruvim, aratandu-i un ses neroditor si salbatic, care avea sa fie mai apoi vestitul Schit Egiptean, si i-a poruncit sa se salasluiasca acolo spre vietuire, fagaduindu-i ca sesul acela pustiu avea sa fie locuit de o multime de asceti. (Pateric). Arsenie cel Mare, aflandu-se in palatele imparatesti, el a rugat pe Dumnezeu ca sa i se arate calea mantuirii, si a auzit glas: „Arsenie ! Fugi de oameni si te vei mantui”. Arsenie s-a insingurat in sus pomenitul Schit, innoindu-si acolo rugaciunea catre Dumnezeu, spre a-l povatui pe calea mantuirii, si a auzit iarasi glas: „Arsenie ! Fugi (de oameni), taci, linisteste-te; acestea sunt radacinile nepacatuirii” (Pateric si Spuse vrednice de pomenire). Maria Egipteanca a fost chemata la a pustnici in pustia de dincolo de Iordan prin porunca lui Dumnezeu (Vietile Sfintilor, 1 aprilie).

Dumnezeu, care i-a chemat la linistire si pustnicie pe alesii Sai, adica pe aceia pe care mai inainte i-a vazut inzestrati pentru linistire si pustnicie, le-a pus inainte asemenea mijloace pentru acest fel de vietuire, cum omul nu poate avea prin sine insusi. Chiar in acele vremi in care monahismul inflorea, in care multi erau indrumatorii purtatori de Duh, putini erau recunoscuti ca fiind inzestrati pentru linistire si mai cu seama pentru pustnicie. „Ascultarea adevarata, facuta cu intelegere”, spune Sfantul Ioan Scararul, „pot sa o strabata nu multi si anume aceia care au dobandit mangaierea Dumnezeiasca, ce ii imbarbateaza in nevointe si ii ajuta in lupte” (Cuvantul 4, cap.l20). „Linistirea pierde pe cei neincercati” (Cuvantul 27, cap.5). Zavoratii si pustnicii au cazut adesea in cele mai mari nenorociri sufletesti: si au cazut in nenorociri aceia dintre ei care s-au zavorat de voia lor, iar nu chemati de Dumnezeu.

In Prolog citim urmatoarea istorisire: in Palestina era o oarecare manastire asezata la poalele unei stanci mari si inalte, iar in stanca sa afla o pestera, deasupra manastirii. Monahii acelei manastiri povesteau: „Cu oarecare vreme mai inainte, cineva din obstea noastra a poftit sa vietuiasca in pestera care este in munte si i-a cerut aceasta egumenului. Egumenul avea darul dreptei socotinte. El a zis fratelui: „Fiul meu, cum vrei tu sa vietuiesti singur in pestera, de vreme ce n-ai biruit catusi de putin cugetele patimase trupesti si sufletesti ? Cel ce voieste sa se linisteasca trebuie sa fie sub calauzirea unui povatuitor, nu sa se carmuiasca singur pe sine. Tu, fara sa fi atins catusi de putin masura trebuitoare, ceri nemerniciei mele sa-ti ingadui ca sa traiesti singur in pestera; dar eu socot ca tu nu pricepi feluritele curse diavolesti. Mult mai bine este pentru tine sa slujesti parintilor ca sa primesti ajutor de la Dumnezeu pentru rugaciunile lor si impreuna cu ei sa slavesti si sa lauzi, la ceasurile randuite, pe Stapanul tuturor, decat sa te lupti de unul singur cu cugetele necuvioase si viclene.

Nu ai auzit tu, oare, ce spune Parintele Ioan, Glasuitorul de cele Dumnezeiesti, scri¬itorul Scarii: „Vai celui ce vietuieste de unul singur: daca va cadea in desnadejde sau lenevie nu va fi cineva sa-1 ridice ! Iar „acolo unde sunt doi sau trei adunati in numele Meu, sunt si Eu in mijlocul lor”, a zis Domnul. Astfel i-a vorbit egumenul, insa nu 1-a putut desprinde pe calugar de gandurile cele pierzatoare de suflet. Vazand nebiruita dorinta a fratelui si cererile sale staruitoare, egumenul i-a ingaduit, in cele din urma, sa locuiasca in pestera. La ceasurile randuite pentru hrana, aceasta ii era adusa la pestera de catre cineva din obste, iar zavoratul avea un cos atarnat de o franghie, pe care il lasa in jos ca sa primeasca mancarea. Dupa ce a petrecut el in pestera oarecare vreme, diavolul, care se lupta pururea cu cei ce voiesc a trai in chip placut lui Dumnezeu, a inceput sa-1 tulbure ziua si noaptea prin cugete viclene; iar dupa cateva zile, luand chip de inger de lumina, i s-a aratat si i-a spus: „Sa-ti fie spre stiinta, ca pentru curatia si pentru petrecerea ta cea cu bun obicei, Domnul m-a trimis sa slujesc tie”. Monahul a raspuns: „Ce lucru bun am facut eu, ca sa-mi slujeasca mie ingerii ?” Diavolul a intors cuvant: „Toate faptele pe care le-ai facut sunt mari si inalte. Ai parasit frumusetile lumii si te-ai facut monah, te ostenesti in posturi, rugaciuni si pri¬vegheri; si apoi, parasind manastirea, te-ai salasuit aici: cum oare sa nu slujeasca ingerii sfintiei tale ?” Prin aceste vorbe, sarpele pierzator de suflete l-a adus in ingamfare, in trufie si a inceput sa i se arate mereu.

(more…)

Caricaturi alegeri

Posted in alegeri, CARICATURI, VOT by saccsiv on iunie 4, 2024
Tagged with: , ,