SACCSIV – blog ortodox

Citate Bertrand Russell (1872 – 1970). Ca sa intelegem mai bine…

Bertrand Russell:

Cred ca subiectul cel mai important (politic) este psihologia maselor… Vom arata ca familia împiedica dezvoltarea individului… Desi acestea vor fi studiate în sistemul de educatie, ele vor fi aservite obiectivelor clasei guvernante… Populatia nu va cunoaste felul în care i se inoculeaza convingerile. Când tehnica se va fi perfectat, fiecare guvern care a educat generatii de oameni în acest fel va putea sa controleze întreaga populatie în mod eficient si sigur, fara a fi nevoie de armate sau politie… Propaganda educationala, cu ajutorul guvernului, va putea sa obtina rezultate într-o singura generatie.

Exista însa doua puternice forte care se opun unei astfel de politici: una este religia, iar cealalta este patriotismul… O societate stiintifica nu poate fi stabila decât sub conducerea unui guvern mondial.

În mod gradat, prin reproducere selectivă, diferenţele congenitale dintre conducători şi conduşi vor creşte până când vor deveni specii aproape diferite. O revoltă a plebei ar deveni la fel de negândită ca şi o insurecţie organizată a oilor împotriva practicii de a mânca carne de oaie.

Dieta, injecţiile şi interdicţiile se vor combina, de la vârstă foarte timpurie să producă acel tip de caracter şi tip de credinţe pe care autorităţile îl consideră dezirabil şi orice critică serioasă a puterii va deveni imposibilă psihologic.”

Mai sus este descrisa modalitatea prin care omenirea a ajuns o mare gloata condusa de cativa stapani. Si intelegem astfel mai bine cum de a fost posibila teribila dictatura din timpul „luptei impotriva pandemiei Covid-19″…

Si totusi, atunci n-au mers pana la capat:

De ce papusarii nu si-au instaurat Guvernul Mondial in timpul „pandemiei”, cand guvernele lor marioneta se intreceau intre ele in implementarea dictaturii?

Pentru ca nu acest soi de dictatura este capatul.

Am ales din comentariile la articolul mentionat mai sus pe cel al fratelui victorafteni:

„antihristul va fi instaurat in urma unor crize succesive: pandemii, războaie, foamete, „schimbările climatice”, blocaje și crize economice și financiare, mișcări sociale și sindicale, alte crize medicale, civice, căderi ale retelelor de internet / energie / transport etc.

ca sa para ca el este eliberatorul si salvatorul lumii, el va condamna si va pedepsi pe toti vinovatii – păpusarul șef își va sacrifica păpușile iar mulțimea inconștientă îl va accepta.

acesta este unul din motivele pentru care incă nu s-a instaurat NOM – mai au de lucru la scenariu.”

Acelasi lucru il tot spun si eu de vreo 15 ani. Doar ca nu cred ca mai au de lucru la scenariu. Scenariul este facut demult, ei doar implementeaza rand pe rand etapele.

Si tot in 2009 avertizam:

Iata ce scriam in 2009, ca sa intelegeti motivul pentru care va tot avertizez inca din ianuarie 2020 despre un posibil plan cu coronavirusul. Ce scriam in 2009: 1) mass-media va produce panica, 2) se va declara pandemie, 3) starea de urgenta, 4) masuri impotriva Sfintei Impartasanii, 5) interzicerea liberei circulatii, 6) vaccinare obligatorie, 7) aprovizionarea din locuri “sigure”, 8) consecinte grave pentru cei ce se opun

 

15 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

    • Oarecare said, on mai 25, 2024 at 6:12 pm

      Bunul Dumnezeu m-a ferit prin Sfânta Boală de un loc de muncă în domeniul IT. Slavă Lui!
      Luni este Sfântul Ioan Rusul. Ferește-ne, Doamne, de lupi cu blană de oaie! Am la serviciu.

      Apreciază

    • Oarecare said, on mai 25, 2024 at 10:33 pm

      @Radu
      Da, IT-ul este un domeniu foarte solicitant la care, deși inteligent, nu am mai putut face față.
      Între timp au apărut diverse probleme de sănătate, inclusiv în familie. Am amânat facultatea.
      A venit o mare criză (COVID…), nu m-am putut angaja fără experiență. Așa lucrează Domnul.

      Apreciază

  1. Cristi said, on mai 25, 2024 at 5:19 pm

    Cred ca mă încearcă o disonanță cognitivă puternică. Parcă cu toate evidențele, tot îmi este greu să cred, și mă tot întreb: „Chiar să trăim noi vremurile acelea din Apocalipsă?” Id digital, CBDC, pandemii, razboaie, fenomene meteorologice neobisnuite, forfotă socială, rasială, politică, religioasă, dezmembrarea natiunilor, confiscarea proprietatii, vaccinuri fortate, etc… E posibil ca în următorii 10 ani sa îl vedem pe AH?(ducă-se pu pustie). Dar mai ales, îl voi vedea pe Iisus Hristos venind pe norii cerului înconjurat de mulțime de îngeri în aproximativ 10 ani? Ce este cu data de expirare a vechilor buletine in 2030? De ce se vrea totul gata in 2030, conform agendei globaliste? Se vor grabi toate acestea dupa ratificarea tratatului pandemic al OMS? Oare vor mai astepta sau imediat dupa semnarea tratatului vor si incepe sa declare pandemii?

    Apreciat de 1 persoană

    • Ion T. said, on mai 25, 2024 at 9:26 pm

      Douglas Reed în Controversa Sionului, pornind de la Scripturi și până în zilele noastre, arată dezastrele produse, mai ales în istoria recentă, de înțelegerea greșită a rostului omului pe pământ.

      Căci scopul deținătorilor puterii este distrugerea creștinismului, a națiunilor și instaurarea unui guvern mondial pentru a fi stăpâni.

      Autorul descrie și mijloacele prin care reușesc cu perseverență să inducă false credințe pentru a-și atinge scopul.

      Ori e cunoscut că omul se comportă după credințele sale. Adevărate sau nu. De aceea cunoașterea prin documentare continuă e necesară pentru a înjgheba un discernământ folositor. Așa, un rău îndreptat spre un om și care nu-l atinge, face ca tot atâta rău să moară în lume.

      Cartea se găsește pe internet.

      Capitolul 44: Instrumentul mondial

      Cel de-al doilea război mondial a avut trei rezultate: extinderea bolșevismului în Europa, crearea prin forța armelor a statului sionist și instaurarea unui început de guvern mondial supranațional,
      prin sacrificarea suveranității și vieții naționale a popoarelor. Căci atât comunismul, cât și sionismul, nu sunt decât instrumente pentru crearea guvernului mondial. Ideea acestui guvern mondial apare în documentele lui Adam Weishaupt, e regăsită în numeroase locuri în secolul 19 și e descrisă cu precizie în Protocoalele Sionului din 1905. A fost ideea principală insuflată de House în creierul lui Wilson, care credea că e ideea lui, și s-a întruchipat după primul război
      mondial în “Liga națiunilor,” născută întâi sub numele de “Liga pentru impunerea forțată a păcii”. Masele n-au avut o idee clară despre ce înseamnă această ligă, politicienii vânduți care conduc popoarele au acceptat-o, dar Congresul american a respins-o imediat ce s-a lămurit ce e.

      Apreciază

  2. scorțișoară said, on mai 25, 2024 at 7:35 pm

    https://www.facebook.com/share/v/My1hYpmSR9B7Cez5/

    Apreciază

  3. Ines said, on mai 25, 2024 at 10:09 pm

    Un film romanesc cu tema LGBT -marele castigator la Cannes anul acesta

    https://ziare.com/film-romanesc/festival-cannes-queer-palm-lgbt-castigator-film-romanesc-1871881

    Apreciază

  4. Un roman said, on mai 25, 2024 at 10:43 pm

    Exista o agenda camuflata subtil, la vedere, care tine ocupata cam o generatie. In background, se implementeaza „next level” in procesul de robire a omului. Masele idiotizate se bucura si cer „progresul”. Memoria colectiva e fragmentata; sunt disensiuni in insasi celula de baza a societatii – familia. Ex: bunicul meu discuta despre planul lui antihrist (il simtea pe propria piele) in anii comunismului luminos. Nu il intelegeam, atunci. A urmat „revolutia” si alte evenimente, in care faceau figuratie cu fumigene, petarde si artificii, pentru mase. Au fost epoci de pace si prosperitate, combinate cu cele de razboi, toate create artificial, de catre papusari. Suntem pacaliti permanent, cu scopul final: robirea. Foarte subtila agenda. Tradeaza insasi autorul: antihristul. Si toate se intampla cu voia omului, care isi „declanseaza” singur sfarsitul.

    Apreciază

  5. Bill said, on mai 28, 2024 at 8:53 am

    Apariția Guvernului Mondial – ADRIAN SALBUCHI (2013)

    […] Guvernul Mondial este deja deasupra tuturor. Timp de multe decenii a funcționat ca un soi de „guvern-fantomă”, care se pregătea să facă saltul și să devină un „Guvern Mondial” oficial, cu pretenții „legitime”. El impune lumii un sistem de gândire în care „democrația” și capitalismul au valoare intrinsecă, ceea ce înseamnă că, pentru a putea să devenim parte a acestora, trebuie să acceptăm respectivele valori, inclusiv valorile transcendentale privitoare la chestiuni precum dreptatea, fericirea și altele asemenea. Așadar, cetățenii trebuie să-și încredințeze propriile minți Sistemului, care nu este unul nici politic, nici economic, ci, mai curând, unul al conștiinței.  Democrația și capitalismul sunt sisteme de conștiință. Oamenii nu-și dau seama, dar mințile lor sunt modelate de către aceste sisteme. Așa se explică de ce democrația și capitalismul reprezintă un regim totalitar. Totalitarismul înseamnă controlul total al societății… și niciodată n-a existat un totalitarism mai puternic ca cel de azi. Totalitarismul sistemelor democratic și capitalist este atât de sofisticat, încât până și dorințele noastre ne sunt determinate de Sistem. Ne dorim exact ceea ce societatea vrea ca noi să ne dorim. […] 

    Michel Chossudovsky: Finalul Covid-19 – Guvernare globală, „tirania digitală” și agenda depopulării

    UN/WHO Marxist tool of depopulation and destruction.  Instrumentul marxist ONU / OMS de depopulare și distrugere.

     The Baruch Plan for World Government Planul Baruch pentru Guvernul Mondial  Conceptul „O singură lume sau niciuna” a fost dezvoltat pentru prima dată în timpul Primului Război Mondial, pentru a promova un guvern mondial la Conferința de pace de la Versailles. După cel de-al Doilea Război Mondial, aceeași idee a fost pusă în practică, în special în ceea ce privește armele nucleare. Argumente similare au fost prezentate mai recent în legătură cu încălzirea globală, epuizarea resurselor și alte probleme de mediu.  Cu toate acestea, susținătorii au avut întotdeauna în vedere anumite limitări. Oamenii de știință evrei care au dezvoltat bomba atomică, erau foarte pregătiți să o folosească împotriva lui Hitler – ceea ce înseamnă că, puși în situația de a alege între a distruge pământul și a se supune lui Hitler, ar fi ales prima variantă.     […]   Guvernul SUA i-a prezentat lui Stalin planul final, cunoscut sub numele de Planul Baruch, elaborat de Bernard Baruch și David Lilienthal, ambii evrei. Bertrand Russell a descris dezvoltarea acestuia în cartea sa „Has Man a Future?” ( russell2.html ) – „Are omul vreun viitor ?”. Baruch fusese asociat mai devreme cu încercarea lui Wilson de a crea Liga Națiunilor ca Guvern Mondial, cu o Armată Mondială și o Curte Mondială: c20-doc.html. Enciclopedia Judaică (Ierusalim, 1971) spune că Baruch „a servit în Consiliul Economic Suprem la Conferința de la Versailles, unde a fost consilierul economic personal al președintelui Wilson”. Lilienthal scrisese, în 1918, despre Misiunea evreiască de a uni lumea (vezi articolul 7 de mai jos).   Stalin si-a pierdut increderea (in plan) – observase campania evreiască pentru a avea o republică evreiască în URSS, creată în Crimeea: sudoplat.html. Ceea ce l-a deranjat în special a fost că evreii AMERICANI, cu puterea lor financiară imensă, vor fi implicați și a simțit că URSS va pierde controlul.
       Drept urmare, aspectele guvernului mondial au fost abandonate. AEC a fost format și, în deceniile ulterioare, principalele puteri au încheiat tratate de neproliferare, dar nu toate puterile nucleare au ratificat astfel de tratate. [..]

    Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.