SACCSIV – blog ortodox

Ce ne pregatesc papusarii cu Taylor Swift?

Posted in MUZICA, SPORT by saccsiv on februarie 12, 2024

Dupa cum era de asteptat, Kansas City Chiefs a castigat Super Bowl:

Show legendar în Vegas. Kansas City Chiefs a câștigat al doilea titlu consecutiv la Super Bowl. „Este minunat!” | FOTO

Ocazie cu care se vorbeste enorm despre … Taylor Swift:
Kansas City a câştigat a treia oară Super Bowl. Taylor Swift și-a sărutat iubitul pe teren și aproape a eclipsat momentul sportiv
In concluzia sa din articolul despre Premiile Grammy 2024, de pe Vigilant Citizen, aparut cu cateva zile inaintea finalei Super Bowl, autorul scria:

Atenția mediatică în jurul lui Taylor Swift a devenit un subiect de conversație în nenumărate gospodării din America și din întreaga lume. Dacă ar fi trebuit să fie angajată o companie de PR cu misiunea de a o face pe Taylor Swift și mai vizibilă și mai influentă în afara bazei de fani ‘Swifties’, o relație cu Travis Kelce ar fi fost planul perfect.

Și așa s-a întâmplat. Și a funcționat. Mult prea perfect. Și, ca și cum ar fi fost purtată de destinul manifest, echipa lui Taylor a pornit spre Super Bowl fără nicio rezistență, pregătind terenul pentru un eveniment mediatic de proporții epice. În timp ce Super Bowl în sine este un mega-eveniment în sine, cel mai important ‘jucător’ al ediției din 2024 nici măcar nu va juca pe teren. Va fi Taylor Swift. Va fi oare meciul trucat pentru a-i oferi lui Taylor momentul ei mediatic?

Destul de coincident, exact cu o săptămână înainte de Super Bowl, gala Grammy 2024 a fost și ea ‘trucată’ pentru a-i oferi lui Taylor momentul ei. Ea a primit premiul pentru Albumul Anului din partea lui Celine Dion, devenind astfel primul artist care a câștigat vreodată acest „prestigios” (nu chiar) premiu, de patru ori.

Așadar, este totul o ‘operațiune psihologică’? Ei bine, am scris că Taylor Swift a fost o ‘aleasă’ în urmă cu aproape 14 ani. Ea este în mod clar pregătită pentru a ajunge la un nivel de vizibilitate care transcende cariera ei muzicală. Dar se întâmplă oare toate acestea doar pentru ca, în cele din urmă, să îl poată susține pe Joe Biden? Nu cred că acesta este jocul final. Swift ar putea fi sprijinită pentru a deveni o figură politică de sine stătătoare. Credeți că am înnebunit? S-ar putea să scriu despre asta peste vreo 14 ani.

Cititi va rog mai multe la:

Vigilant Citizen despre Premiile Grammy 2024: Taylor Swift…

Nu cred ca va ajunge presedinte sau ceva de genul, insa este limpede ca ceva se pregateste si nu este vorba doar despre a face bani.

Inclusiv cam intreaga mass-media de limba romana vorbeste acum despre ea iar TVR Cultural ii dedica o intreaga emisiune:

Inregistrarea de pe youtube avand urmatorul comentariu al celor ce l-au postat:

O ediţie în care Marius Constantinescu încearcă să explice succesul şi, mai ales, influenţa mondială de care se bucură cântăreaţa pop Taylor Swift. Recent, ea a stabilit un record câştigând pentru a patra oară premiul Grammy pentru cel mai bun album al anului. Veniturile încasate de ea doar din vânzarea biletelor de la concerte anul trecut au depăşit un miliard de dolari. O lume întreagă vorbeşte despre influenţa pe care, graţiei popularităţii ei, ar putea-o avea în alegerile din SUA, în timp ce un comisar european a rugat-o să îi conving pe tinerii europeni să meargă la vot. Participă la discuţie: jurnalista Cristina Stănciulescu, muzicianul Daniel Rocca, fondatorul trupei FIRMA, antropologul Alex Dincovici şi, via Zoom, George Pleşu, manager cultural. Intervine, prin telefon, rectorul Universităţii Babeş-Bolzai, Daniel David, doctor în psihologie.

11 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

  1. Nicolae said, on februarie 12, 2024 at 9:27 pm

    Vechea mare preoteasă luciferiană îi înmânează premiul g…. noii mari preotese luciferiene, iar de acum ritualuri satanice fără număr!!!

    Apreciază

  2. Radu Humor said, on februarie 12, 2024 at 11:53 pm

    După ce am urmărit în reluare Super Bowl-ul american :San Francisco 49ERN – Kansas City Chiefs: 23- 20 , am prins și ceva din meciul cacealma desfășurat la Antena 3 CNN dintre vreo doi generali conduși de Mihai Gâdea ( nu știu ce grad are 😉 ) și încă vreo doi popotari și poponari, inclusiv Ciuvică , cu Federația Rusă !
    Scorul ? Era 2-0 pentru ruși , care cică ne-au luat Tezaurul și ne-au distrus întreaga industrie ! 😎
    La fel ca-n cazul celor veniți pe tancurile sovietice să instaureze prin jaf, crimă și teroare , visul lor de AUR – Comunismul erau mai toți de stirpea Anei Pauker, deci e vrei, nu vrei, toți niște mișei, așa și cel care a preluat și tăiat bucăți un combinat care fusese mândria RSR era și el tot dintre cei aleși pe sprânceană , Oleg Peripravska parcă, după nume rus, după apucături unul dintre mulții magnați ruși și ucrainieni care au reușit până la urmă să facă ambele țări să se încaiere și să se distrugă reciproc !
    Cât despre Tezaur, în loc să-l întrebe pe Itzărescu de cel recent, îi acuză pe ruși că nu ni-l dau pe ălaltul dus la ei pe vremea Țarului și prăduit de aceiași aleși cu Lenin și Troțki în frunte, care după ce au asasinat întreaga familie țaristă și au șparlit toate bogățiile de-acolo, inclusiv tezaurul nostru adăugându-l la pușculița lor internațională au întrebat foarte mirați:
    – Kakoi Tezaur !
    Răspuns care a fost dat mai târziu și de Gorbaciov și Putin , că Elțân nu cred că a putut fi prins treaz ca să înțeleagă despre ce-i vorba, mai ales că nici Băsescu nu duce la ureche ! !
    P.S.
    Dacă un bilet la meciul din Las Vegas costă 8000 $, iar la lojă chiar și două milioane, oare cât îl costă pe Robinette prestația antirusă de la Antena CNN ?

    Apreciază

  3. Radu Humor said, on februarie 12, 2024 at 11:55 pm

    Corectez :
    San Francisco 49ERN – Kansas City Chiefs: 20- 23 !
    Scuze !

    Apreciază

  4. Ioan said, on februarie 13, 2024 at 6:30 am

    Statul Rman nu cred ca mai e reprezentat de oameni vinovati de inalta tradare si care nu mai lucreaza in interesul Statului Roman.Definitia Statului:Statul este Unitatea administrativ -teritoriala format dintr-o conducere sub diferite forme,institutii si poporul participant activ la viata si bunastarea Statului ,acest tot unitar component al oricarui Stat avand rol bine definit prin legi si ordonante clare,precise si pe intelesul tuturor de a participa cu totii la bunastarea,civilizatia si progresul moral,educational,militar,religios si economic al tarii in cauza.In situatia in care partea conducatoare a Statului( a se intelege clar ca Statul il formeaza conducerea si poporul impreuna;aceste doua categorii doar impreuna este Statul si nu una fara cealalta cum prost s-a incetatenit aievea prin popor) nu mai reprezinta interesele Statului apartinatoor,respectiv institutiillor publice laice,militare si religioase si poporul provenient atunci celorlalte forme ale Statului:institutii publice,laice,militare si religioase si poporului participant activ si constient la viata tarii li se stinge prin lege obligatiile care le revin si sarcinile de serviciu pt institutiile publice si cele cetatenesti fata de intreaga conducere statala in practica inexistenta,autodizolvata de facto pana la restabilirea Statului.

    I do not think that the Romanian State is represented by people guilty of high treason and who no longer work in the interest of the Romanian State.Definition of the State:The State is the administrative-territorial unit formed by a government in various forms, institutions and the people actively participating in the life and welfare of the State, this unitary whole component of any State having a well-defined role by laws and ordinances clear, precise and understandable to all to participate in the welfare, civilization and moral, educational, military, religious and economic progress of the country in question.If the leading part of the State (it should be clearly understood that the State is formed by the leadership and the people together; these two categories are the State only together and not one without the other, as has been wrongly understood by the people) no longer represents the interests of the State, the secular, military and religious public institutions and the people, then the other forms of the State:public, secular, military and religious institutions and the people, active and conscious participants in the life of the country, are deprived by law of their obligations and duties of service to the public institutions and citizens vis-à-vis the entire state leadership, which is in practice non-existent and de facto self-dissolved until the restoration of the state.

    Apreciază

  5. Nim'nea said, on februarie 13, 2024 at 8:23 am

    Este nepoata lui Antoine le Vay, satanistul!

    Apreciază

  6. Varianta Mu said, on februarie 13, 2024 at 6:18 pm

    Mai apar si glumite:

    https://t.me/SicilianGorillian2/37860

    Apreciază

  7. Anonim said, on februarie 13, 2024 at 8:20 pm

    Soros bought the rights to Taylor Swift’s music:

    Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.