SACCSIV – blog ortodox

Sacrificiu de mamă – și-a dat viața pentru bebelușul ei! Bolnavă de cancer, tânăra însărcinată a refuzat chimioterapia pentru a se putea naște copilul / Altele își filmează avortul pentru a-l promova iar Joe Biden vrea avort până la naștere (deci inclusiv luna a noua)

Posted in Uncategorized by saccsiv on aprilie 17, 2024

Stiri pe surse: Sacrificiu de mamă! Cazul care a emoționat o țară întreagă. O tânără diagnosticată cu cancer și-a dat viața pentru copilul ei

Sacrificiu de mamă! Cazul care a emoționat o țară întreagă. O tânără diagnosticată cu cancer și-a dat viața pentru copilul ei

Azzurra Carnelos, o italiancă în vârstă de 33 de ani, a fost diagnosticată cu cancer la sân în anul 2019. În urma tratamentului, tânăra reușise să iasă învingătoare în lupta cu teribila boală. Din păcate, în februarie anul acesta Azzurra a aflat că boala a recidivat. S-a întâmplat în cel mai fericit moment al vieții ei: urma să devină mamă.

Cazul Azzurrei a emoționat o întreagă Italie. Pusă să aleagă între a continua chimioterapia ca să se vindece și a opri tratamentul care i-ar fi dăunat bebelușului dacă nu cumva i-ar fi fost fatal, tânăra a ales să-i dea șansa copilului ei să vadă lumina zilei, scrie publicația Fanpage, potrivit stiridiaspora.ro.

Împreună cu medicii, tânăra de 33 de ani a decis să întrerupă tratamentul, deși știa ce înseamnă asta pentru ea. Azzurra se căsătorise în 2023 și, la scurt timp, a aflat că este însărcinată. Era mai fericită ca niciodată, mai ales că reușise să învingă și cancerul, dar fericirea ei nu avea să țină mult. Vestea recidivei a căzut ca un trăsnet asupra ei. Nu a ezitat, însă, deloc atunci când a trebuit să aleagă între viața ei și cea a bebelușului Antonio.

După ce a născut, ea a reluat tratamentul, dar, din păcate, nu a supraviețuit. Boala revenise mai agresiv decât se manifestase prima dată. Sâmbătă, 13 aprilie, tânăra s-a stins din viață.

„Azzurra a fost o stâncă. Le-a mulțumit cu zâmbetul pe buze medicilor și întregului personal care îi administrau tratamentul analgezic până la sfârșit, cu o forță care i-a surprins pe toți„, au mărturisit mama și soțul tinerei.

Familia, după cum se precizează în anunțul publicat pe rețelele de socializare de către serviciile funerare pe care le-a încredințat, a cerut celor care vor s-o conducă pe Azzurra pe ultimul drum să nu se cumpere flori, ci să doneze o mică sumă pentru Neonatologia spitalului din Treviso, în semn de recunoștință pentru grija pe care personalul medical de pe secție a acordat-o bebelușului rămas orfan.

 

Comentariu saccsiv:

Alte cazuri:

A refuzat chimioterapia pentru a nu-si ucide bebelusul din pantece. A nascut si asteapta sa moara

Diferenta dintre MUCENICIE si CRIMA: Mihaela Balaniuc a preferat sa moara decat sa-si ucida copilul in pantec

Articolul zilei (20.10.2011): Sacrificiul unei mame – A ales viata bebelusului in locul tratamentului pentru cancer

Cititi va rog si:

Video – ACTRITA HORROR a ramas gravida pentru A-SI FILMA AVORTUL: “Nu este infricosator. Nu te face o persoana rea, o femeie rea sau o mama rea. Nu te face vinovata de nimic.”

Joe Biden a admis ca sustine avortul pana la nastere (deci insclusiv luna a noua)

 

8 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

  1. Oarecare said, on aprilie 17, 2024 at 3:43 pm

    Cu tratament puteau să moară amândoi! Se întâmplă voia Domnului!

    Apreciază

  2. Nicolae said, on aprilie 17, 2024 at 4:09 pm

    Chimioterapia nu vindecă !!! Cum să vindece o otravă? Este un protocol criminal, exagerat de scump și otrăvitor !!!

    Apreciază

  3. Felix said, on aprilie 17, 2024 at 4:57 pm

    Este nevoie de mare grijă –  in vremurile acestea bizare – s-a examinat (in Israel), spun ei, Sângele lui Hristos….

     Si unde,  ma rog, au găsit ei Sfântul Sânge al Domnului nostru Iisus Hristos? 

    Si cât de autentică este întreaga prezentare și la ce servește? 

    Site-ul înregistrării video este într-o emisiune cu bine-cunoscuții teleevangheliști din America… Videoclipul este vechi și întrebăm de ce l-au retras în acest moment (probabil  intenționat)?

     În afară de sentimentalismul ecleziastic, apar preocupări și întrebări: 

    Pot ei să continue scenariul acolo, în SUA, și să facă un experiment genetic (inginerie biotehnologică) cu această presupusă probă de sânge, acum că știința o permite?

     Ne da seama în ce lume demonică trăim?

    Neprihănitul (întregul) Trup Dumnezeu-Omenesc al Domnului nostru Iisus S-a înălțat la Cer si este primit  din Preasfânta Născătoare de Dumnezeu! 

     Deci ei caută „coduri genetice „pentru a căuta  cumva Cerurile? 

    SÂNGELE Domnului nostru este viu și dă VIAȚĂ pentru că Domnul nostru Iisus Hristos Însuși este VIAȚĂ  și ne împărtășim continuu cu acest SFÂNT SÂNGE de fiecare dată când se slujeste Sfânta Liturghie; ne impartasim cu  Sfintele Taine!

    Dr. Konstantinos Vardakas

    https://konstantinoupolipothoumeno.blogspot.com/2024/04/blog-post_779.html?m=1

    Apreciază

    • scortisoara said, on aprilie 19, 2024 at 10:24 am

      Poate vor sa faca o clona din acest sange , sa gaseasca o mama purtatoare de embrion .La evrei mama e partea dominanta la origine , deci mama purtatoare sa fie necurata , din neamul lui Dan si gata , antihrist e pe teava ….. Apocalipsa nu pomeneste de tata ci doar de mama in cazul lui antihrist.

      Apreciază

      • Felix said, on aprilie 19, 2024 at 12:21 pm

        Da, e posibil…

        Au si o campanie mai larga de actiune:

        ba au gasit „mormantul” lui Iisus prin alta parte, ba Iisus nu stiu ce a facut dupa oligofrenia romanului lui Kazantakis „Ultima Ispita” dupa care au facut si un film; ba nu stiu ce bla bla mai scornesc…. pe linia hulei, caci fara Duhul Sfant spune Sfantul Siluan Athonitul nimeni de pe pamant nu poate crede in Persoana Dumnezeu-Omeneasca a lui Iisus Hristos!

        Sfantul Simeon Noul Teolog descrie in Imnul 26 ca numai cine crede prin insuflarea Duhului Sfant ca Trupul si Sangele lui Hristos nu mai sunt in Euharistie in grosimea istorica pamanteasca, ci S-au facut Foc nesesizabil, numai acela se impartaseste cu adevarat euharistic, iar cel ce percepe Sfanta Imparatasanie doar trupeste cugetand, cum ca in Potir la Liturghie dupa epicleza este doar chipul painii si vinului sau strict Sangele istoric a lui Iisus, acela ramane ca un nestiutor care n-a cunoscut pe Hristos prin Duhul Sfant!

        Apreciază

  4. Nicusor said, on aprilie 18, 2024 at 8:10 am

    Bunul Dumnezeu sa o ierte. In opinia mea este o mama adevarata. Daca ar fi sa analizam antiteza mama adevarata vs mame criminale, procentajele ar fi devastatoare. Exemplul ei ar trebui sa le dea de gandit criminalilor morali care incurajeaza femeile spre a face avort. Femeile ar trebui sa ia exemplu de la aceasta tanara mama italiana.

    Apreciat de 1 persoană


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.